Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kaan bey kesinlikle çok iyi Dr her gittiğim Dr çocuğunuz olmaz dedi Kaan bey sayesinde ilk denememizde tuttu ve şuan 2 bucuk aylik hamileyim hatta dün ultrosanda izledik onun sayesinde şuan bebeğim olacak oğlum olursa da adını kaan koyacağız bence hiç düşünmeden gitmenizi tavsiye ederim arkadaşlar Allah kendisinden bin kere razı olsun bizi bu sıkıntıdan kurtarıp evlat sahibi edindirdigi icin eğer bir daha gitcek olsam yine kendisini secerim hiç düşünmeyin arkadaşlar belki bir kaç kişinin olumsuz gecmis olabilir sonucta can veren Allah kaderi varsa zaten olur kendisini karalamaya hiç gerek yok arkadaslar

Kaan bey kesinlikle çok iyi Dr her gittiğim Dr çocuğunuz olmaz dedi Kaan bey sayesinde ilk denememizde tuttu ve şuan 2 bucuk aylik hamileyim hatta dün ultrosanda izledik onun sayesinde şuan bebeğim olacak oğlum olursa da adını kaan koyacağız bence hiç düşünmeden gitmenizi tavsiye ederim arkadaşlar Allah kendisinden bin kere razı olsun bizi bu sıkıntıdan kurtarıp evlat sahibi edindirdigi icin eğer bir daha gitcek olsam yine kendisini secerim hiç düşünmeyin arkadaşlar belki bir kaç kişinin olumsuz gecmis olabilir sonucta can veren Allah kaderi varsa zaten olur kendisini karalamaya hiç gerek yok arkadaslar

Cok sevindim sizin adiniza.ne wardi sizde neden cocugun olmaz dendi?

İzmirli ve adadoğu anlamadığım neden eski mesajlarınıza baktığımda çok az mesajınız var? Ben de pek aktif katılmam genelde okuyup takip ederim ama yine de bir çok mesajım vardır farklı konular da. Ben ikinci tedavim için klinik araştırıyorum ve sıkı sıkıya takip ederken eski mesajlarınıza bakayım diye de incelerim ama siz dikkatimi çektiniz hiç mesajınız yok. Neden bir anda gruba girip olumlu şeyler yazmaya başladınız bu kadar olumsuz eleştirinin üzerine daha önce yazılarınız olsa ve gruptaki olumsuzlukları görseniz anlayacağım. Siz bana açıklar mısınız?

İzmirli ve adadoğu anlamadığım neden eski mesajlarınıza baktığımda çok az mesajınız var? Ben de pek aktif katılmam genelde okuyup takip ederim ama yine de bir çok mesajım vardır farklı konular da. Ben ikinci tedavim için klinik araştırıyorum ve sıkı sıkıya takip ederken eski mesajlarınıza bakayım diye de incelerim ama siz dikkatimi çektiniz hiç mesajınız yok. Neden bir anda gruba girip olumlu şeyler yazmaya başladınız bu kadar olumsuz eleştirinin üzerine daha önce yazılarınız olsa ve gruptaki olumsuzlukları görseniz anlayacağım. Siz bana açıklar mısınız?
Arkadasim ben bu insanlara inanmadim cunku o kadar tedavi gormusler kaan beyi cok seviyorlarmis daha once yazmamalari bir tuhaf zaten bende yeni uyeyim ama onlarca mesajim var.bu tarz yorumlarla insanlari merkeze cekmek istemelerinin sebebi az cok belli.biz elestirilerimizi yazdik buraya merkez ve adi gecen dr belki ozelestiri yaparda negatiflerden cok pozitifler olur herkes dilegine kavusur diye.baska merkezlerde kendileri icin yazilanlari takip ediyordur ki bu iyi bir durum ama ben İRENBE gibisini gormedim pes!!!

Siz bianda nerden çıktınız ben anlamadım yeni üye olur olmaz drumu övömeye geldiniz.bizde biliyoruz can veren Allah ama yanlış tedavi yanlış teşhisle versede olmaz neden bu yorumlarımızı karalama olarak algılıyorsunuz ki bi mantıklı düşünün lütfen.bizlerin tek umudu tek hayali evlat sahibi olmak.ama merkez ve drun teşhisi tedavi şekli tamamen ticari kazanç için bu anladım.daha prof.yerde bunu gördüm ve sonuna kadar bu işin peşine gidicem.sizde yalandan gelip iyi yorum yazmak olsun die gelmeyin buraya.

Merhaba arkadaşlar benim ahm seviyem 0,51 çıktı , dunya resmen başıma yıkıldı . Herkes ilk deneme de hamile kaldığını yazmis bende bundan etkilendim , cunku iki yıldır cocuk istiyorduk ve manevı bir yıkım yaşamak istemiyordum , İrenbe 'ye gittik , tum çalışanlar inanılmaz tatlı ve bize çok destek oldular bu sureçte. Dr. Kaan bey'de tedavim başladı ,ben tup bebek için gittim fakat Kaan Bey aşılama dememizi onerdi , yaklaşık 2 aylık vitamin desteği ve iğneler sonucu sadece 1 yumurtam çatlama için oluştu yine de umudumuzu kaybetmedik. 14 Ocak'ta aşılamam yapıldı ve Kaan bey 28 Ocak ta bizi teste için bekledi ben olumsuzluk korkusu ile teste gidemedim ve 4 .şubatta evde yaptım , Şuan 7 haftalık hamileyim. kontrollerimi de Kaan bey de yapıyoruz , kalp atışlarını duyduk , herşey yolunda çok şükür. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve evlat özlemiyle sınamasın ... Başta Dr.Kaan Bey ve tüm ekibine çok teşekkür ederim , Siddetle herkese tavsiye ediyorum arkadaslar , daha önce farklı merkezlerde de kontrol ve farklı bir tedavi yöntemi denedik ama en doğru adres IRENBE , Rabbim hepsinden razı olsun .
Şiddetle bende tavsiye ETMİYORUM.Beni 1 yıldır menepozda bıraktı yok yere.çikolata kistim bile yokmuş.hakkımı helal etmiyorum hakkımı kimseye yedirmem.

İstediğiniz kadar övgü msjları atın istediğiniz kadar korumaya çalışın ama ben davamda haklıyım hemde belgelerimle.tedaviyi bırakır bırakmaz gittim diğer merkeze ve tüm tetkitlerim yeni olmasına rağmen tekrar çekildi 1 hafta sonraki tetkitte mi çıktı neden dr kaan görmedi de bu drum gördü.ya varya çırpındıkça batıyosunuz.bize tehditler haber yolladıkça daha çok üstüne gidicez haberiniz olsun.her türlü kanıtlar var elimizde tüm duygularımızla hormonlarımla oynandı.verdiğim tüm paralar haram zıkkım olsun burunlarından gelsin inşallah her sabah beddua ederek uyanıyorum irenbe ve doktoruna

Kaan hocaya 2 yıllık arastirmalarim sonucu karar verdim ve daha ikinci muayenede bir oğlum olsun adını kaan koyucam dedim o kadar çok seviyorum ki bir doktor gibi değil bizim için abi gibi baba gibi o kadar çok hastası var ki hepsine yetişmeye çalışıyor ve şikayet eden insanları anlamıyorum yani arkadaşlar biz evlat sahibi olmak için gidiyoruz boşu boşuna pohpohlanmaya değil yani. Bırakın doktorumuz işini yapsın sizde dinleyin ben ne zaman arasam geri döndü su an transferimin 7. Günün deyim inşallah olumlu olur olmassa da ikinci yine kaan hocada olucak. Yani kesinlikle tavsiyemdir arkadaşlar ayrıca su an yorgunluktan dolayı gebelik takibini bıraktı o kadar yani yetişmek için bence elinden geleni yapıyor önemli olanda başarısı
Şikayet eden insanların neyini anlamıyorsun arkadaşım anlatalım.Bir işletmeden Yada kişiden ödediğin paranın karşılığında hak ettiğin hizmeti alamazsan memnuniyetsiz ve şikayetçi olursun bundan daha doğal bir şey yoktur.Anlayamadığınıza göre Sizin hayatınız boyunca karşınıza şikayet edeceğiniz bir durum çıkmamış Ne kadar şanslısınız. Siz evlat Sahibi olmaya gittiniz de biz ne Sahibi olmaya gittik? Sinir Sahibi mi? Evet en başarılı olunan konu bu.kendi adıma bu konudaki başarılarını inkar edemem.Yükledikleri onca ilacın etkisiyle,yaşattıkları onca olumsuzlukla ve terslemeleriyle sinir Sahibi olduğumuz aşikar.Gereksiz içtiğim avuç dolusu ilaçla sadece 4 ay içinde +15 kilo ve ilaç kullanımına bağlı kiste de sahip oldum.Size baba gibi davranmışsa yine çok şanslısınız.Mesela benim ilk transferimde 3 embriyo yerleştirilmesine rağmen negatif sonucumu aldığımda gözyaşları içerisinde kendisini aradığımda sesini yükselterek beni tersleyip azarladığı zaman hayal kırıklığı ve özgüven kaybına sahip oldum.Benim kendi adıma bu merkez ve doktorla ilgili sahip olduklarım maalesef bunlardan ibaret:KK43: Siz umarım Sağlıkla adını Kaan koyacağınız bir evlada kavuşursunuz.

Merhaba arkadaşım.Siz de sizin gibi Yeni üye olan crn91bb gibi oğlunuzun adını kaan koyacakmışsınız.Ne kadar hoş bir tesadüf aynı gün aynı şeyi dilemişsiniz Allah kabul etsin inş.1 gün önce üye olmuşsunuz.Ben 5 yıldır kk üyesiyim,1 yıldır bu topiği takip ediyorum ve belirtilen doktorun hastasıydım 1 yıldır.Bir kaç kişinin olumsuz olmuş olabilir demişsiniz ya ben burada 1 senedir sadece tek bir arkadaşımızın pozitif aldığına şahit oldum geri kalan tüm arkadaşlarımız negatif sonuç aldı.Bu çoğunluğu bir kaç kişi olarak azımsamanızı ve çok küçük bir oranmış gibi lanse etmenizi hiç etik bulmuyorum.Topiği düzenli takip edip okuyan herkes neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkındadır zaten.Söylemek istediğimi anladığınızı umuyorum.Biz kaç kişiyiz birbirimizi biliriz öyle değil mi?

Merhaba arkadaşlar benim ahm seviyem 0,51 çıktı , dunya resmen başıma yıkıldı . Herkes ilk deneme de hamile kaldığını yazmis bende bundan etkilendim , cunku iki yıldır cocuk istiyorduk ve manevı bir yıkım yaşamak istemiyordum , İrenbe 'ye gittik , tum çalışanlar inanılmaz tatlı ve bize çok destek oldular bu sureçte. Dr. Kaan bey'de tedavim başladı ,ben tup bebek için gittim fakat Kaan Bey aşılama dememizi onerdi , yaklaşık 2 aylık vitamin desteği ve iğneler sonucu sadece 1 yumurtam çatlama için oluştu yine de umudumuzu kaybetmedik. 14 Ocak'ta aşılamam yapıldı ve Kaan bey 28 Ocak ta bizi teste için bekledi ben olumsuzluk korkusu ile teste gidemedim ve 4 .şubatta evde yaptım , Şuan 7 haftalık hamileyim. kontrollerimi de Kaan bey de yapıyoruz , kalp atışlarını duyduk , herşey yolunda çok şükür. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve evlat özlemiyle sınamasın ... Başta Dr.Kaan Bey ve tüm ekibine çok teşekkür ederim , Siddetle herkese tavsiye ediyorum arkadaslar , daha önce farklı merkezlerde de kontrol ve farklı bir tedavi yöntemi denedik ama en doğru adres IRENBE , Rabbim hepsinden razı olsun .
Arkadaşım merhaba,aynı şeyleri yazıp durmaktan ben hiç bıkmıyorum merak etmeyin.Şimdi şöyle açıklayayım daha dün üye olmuşsunuz.Ben 5 yıldır kk üyesi,1 yıldır bu topiğin takipçisi ve Kaan beyin hastasıydım.Bunca zaman zarfında bu topiği hemen hemen her gün takip ettim.Okudum,yorum yaptım vs.HERKES ilk denemede hamile kaldığını yazmış demişsiniz ya o herkes kim çok merak ettim.Nerede o ilk denemede hamile kalan herkes? Çünkü ben bu 1 sene boyunca değil ilk denemede hamile kalan 3.5. Denemede bile hamile kalan kimseye rastlamadım.Sade ve sadece tek bir arkadaşımız 2.denemesinde hamile kaldı hepsi bu.1 yıl boyunca benim şahit olduğum hamile kalan tek kişi o arkadaşımız.Ona da dünya mirasına sahip çıkar gibi sahip çıkıyoruz:) Bu arkadaşımız dışında ben de dahil en az 2 başarısız denemesi vardı HERKESİN.Sizin o ilk denemede hamile kaldığını açıklayanlar başka bir topikte olmasınlar,bir karışıklık var gibi bence? O herkes burada Yok gördüğünüz ve hepimizin 1 yıldır gördüğü gibi:KK43: Olsun sizin için hayırlı olmuş. Sizin de dün diğer Yeni arkadaşlar gibi sürpriz bir şekilde üye olup hamile olduğunuzu açıklamanız çok hoş tebrik ederim.

Süreç hem maddi hem de manevi olarak fazla yipraticiydi daha kendime gelemedim.... öyle çok ilaç içtim ki vücudumun dengesi hala yerine gelemedi.... annem suan devlet hastahanesinde baska bir konuyla ilgili tedavi görüyor oradaki doktor ve hemşireler bile Irenbe 'deki tüm çalışanlardan daha ilgili... 15 bin lira ödeme yaptım ilgi alaka 0 .... başarısız bir tüp bebek süreci yaşadım.... maddi ve manevi olarak toparlanma sürecine girdik. En kisa zamanda dosyamı alıp Irenbe ile tüm bağlantımı kesecegim hatta dosyamı almaya bile o hastaneye gitmeyeceğim. Kapisindan girmeye bile tahammülüm yok eşim alacak. Farklı merkezlerde tedavilerine devam eden ve benim gibi Irenbe mağduru olan arkadaşları takip edip mutlu hissedebileceğim bir yol çizecegim kendime. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Benim gibi tedavi gören gerçek insanların deneyimlerini paylaştığı forumları sıkı bir şekilde takip edeceğim. Keşke daha çok insan günümüz olanaklarından faydalanarak deneyimlerini paylaşsa.. bu sayede insan sağlığı odaklı merkezler kendilerine çeki düzen verir belki..

Süreç hem maddi hem de manevi olarak fazla yipraticiydi daha kendime gelemedim.... öyle çok ilaç içtim ki vücudumun dengesi hala yerine gelemedi.... annem suan devlet hastahanesinde baska bir konuyla ilgili tedavi görüyor oradaki doktor ve hemşireler bile Irenbe 'deki tüm çalışanlardan daha ilgili... 15 bin lira ödeme yaptım ilgi alaka 0 .... başarısız bir tüp bebek süreci yaşadım.... maddi ve manevi olarak toparlanma sürecine girdik. En kisa zamanda dosyamı alıp Irenbe ile tüm bağlantımı kesecegim hatta dosyamı almaya bile o hastaneye gitmeyeceğim. Kapisindan girmeye bile tahammülüm yok eşim alacak. Farklı merkezlerde tedavilerine devam eden ve benim gibi Irenbe mağduru olan arkadaşları takip edip mutlu hissedebileceğim bir yol çizecegim kendime. Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum. Benim gibi tedavi gören gerçek insanların deneyimlerini paylaştığı forumları sıkı bir şekilde takip edeceğim. Keşke daha çok insan günümüz olanaklarından faydalanarak deneyimlerini paylaşsa.. bu sayede insan sağlığı odaklı merkezler kendilerine çeki düzen verir belki..
Canim hepimiz magdur olduk bu merkezle alakali ama ya bir sekilde tehdit ediliyor ya da yalancilikla suclaniyoruz cok ilginc geliyor bana cunku amacim kendi adima herkesin dilegine kavusup bebegini kucagina almasi.adi gecen merkezde silkelenecegine sacmaliyor.dilerim en kisa surede hersey diledigin gibi olur ben istanbulda hamile kaldim cok sukur dilerim herkeste bir an once hayaline kavusur.

Merhaba arkadaşım.Siz de sizin gibi Yeni üye olan crn91bb gibi oğlunuzun adını kaan koyacakmışsınız.Ne kadar hoş bir tesadüf aynı gün aynı şeyi dilemişsiniz Allah kabul etsin inş.1 gün önce üye olmuşsunuz.Ben 5 yıldır kk üyesiyim,1 yıldır bu topiği takip ediyorum ve belirtilen doktorun hastasıydım 1 yıldır.Bir kaç kişinin olumsuz olmuş olabilir demişsiniz ya ben burada 1 senedir sadece tek bir arkadaşımızın pozitif aldığına şahit oldum geri kalan tüm arkadaşlarımız negatif sonuç aldı.Bu çoğunluğu bir kaç kişi olarak azımsamanızı ve çok küçük bir oranmış gibi lanse etmenizi hiç etik bulmuyorum.Topiği düzenli takip edip okuyan herkes neyin doğru neyin yanlış olduğunun farkındadır zaten.Söylemek istediğimi anladığınızı umuyorum.Biz kaç kişiyiz birbirimizi biliriz öyle değil mi?

Ben bir gün önce üye olmadım bu bir bir çok konuda da mesajlarım vardır benim instagramdan görüştüğüm bir çok arkadaşım kaan hocanın hastası ve çoğu da ilk denemede olumlu sonuç aldı tabiki olumsuz olanlarda vardır herkes yaşadığını bilir ben yanlızca kaan hocayı gerçekten sevdiğim için yorum yapmak istedim bu da kimseyi ilgilendirmez

Canim hepimiz magdur olduk bu merkezle alakali ama ya bir sekilde tehdit ediliyor ya da yalancilikla suclaniyoruz cok ilginc geliyor bana cunku amacim kendi adima herkesin dilegine kavusup bebegini kucagina almasi.adi gecen merkezde silkelenecegine sacmaliyor.dilerim en kisa surede hersey diledigin gibi olur ben istanbulda hamile kaldim cok sukur dilerim herkeste bir an once hayaline kavusur.
açıkçası bende tedavime Istanbul da devam etmeyi istiyorum ancak eşim de ben de özel sektörde yoğun tempoda çalışıyoruz izin almak problem oluyor umarım bir çıkış yolu buluruz.

Ben bir gün önce üye olmadım bu bir bir çok konuda da mesajlarım vardır benim instagramdan görüştüğüm bir çok arkadaşım kaan hocanın hastası ve çoğu da ilk denemede olumlu sonuç aldı tabiki olumsuz olanlarda vardır herkes yaşadığını bilir ben yanlızca kaan hocayı gerçekten sevdiğim için yorum yapmak istedim bu da kimseyi ilgilendirmez
Herşey önce Allahtan inşallah hepimiz evlatlarimiza kavusuruz ben kimseyle anlaşıp burda mesaj yazmıyorum sadece bir arkadaşın tavsiye eder mısınız sorusuna kendince benim düşüncelerim olan şeyleri yazdım ve bunun için kimseye hesap vermem sadece yanlış anlaşılmasın diye yazıyorum ben sadece bu konu için üye olmadım transfer günleri mi geçiriyorum herkesin yazdığını okuyorum ben doktoru mu seviyorum o kadar kim ne yapmak istiyorsa nereye gidiyorsa gitsin ama kimse beni burda yalancilikla ve reklam la suclayamaz

açıkçası bende tedavime Istanbul da devam etmeyi istiyorum ancak eşim de ben de özel sektörde yoğun tempoda çalışıyoruz izin almak problem oluyor umarım bir çıkış yolu buluruz.
canım ben sana kent hastanesi dilek aslanı önerebilirim. biz de önce irenbe de karar kılmıştık ama eşimin içine sinmemişti. sonra kent ile görüştük. dilek hanım çok iyi bir dr. cok pozitif neşe dolu... çok da kalabalık değil. fiyat da 6500 paket artı ilaçlar. şu an yumurta iğnelerimi oluyorum 7. gündeyim. 200 doz puregon ve orgalutran vuruyorum. bir kaç güne toplanıcak sanırım yarın tekrar kontrolm var. neyse çok konuştum :)

bu arada tecrübeli arkadaşlara sorum var: yaşım 28. neye göre tek ya da çift embriyo koyuyorlar. isteğimizi dikkate alırlar mı acaba?
Canim memorial semra kahraman coklu gebelige karsi anne ve bebegi riske etmemek adina bana daha once hep cift kondu ama orda tek kondu.cok sukur 16. haftadayim suan ama baska merkezler nasil davranir bilemiyorum senin yasin genc ve cok denemen yoksa cift koymayabilirler

Herşey önce Allahtan inşallah hepimiz evlatlarimiza kavusuruz ben kimseyle anlaşıp burda mesaj yazmıyorum sadece bir arkadaşın tavsiye eder mısınız sorusuna kendince benim düşüncelerim olan şeyleri yazdım ve bunun için kimseye hesap vermem sadece yanlış anlaşılmasın diye yazıyorum ben sadece bu konu için üye olmadım transfer günleri mi geçiriyorum herkesin yazdığını okuyorum ben doktoru mu seviyorum o kadar kim ne yapmak istiyorsa nereye gidiyorsa gitsin ama kimse beni burda yalancilikla ve reklam la suclayamaz
Transfer sonucuna sayılı günler kalmış takıl kendi halinde. Kimseye de akıl vermeye kalkma daha olumlu olumsuz birsey görmemissin ki senin yazdığın cümlelerle de kimseyi ikna edemezsin. Abiymis, babaymis Gücünü boşuna harcama arkadaşım bu dönemde.

bu arada tecrübeli arkadaşlara sorum var: yaşım 28. neye göre tek ya da çift embriyo koyuyorlar. isteğimizi dikkate alırlar mı acaba?
Canım merhaba,mimi3535 arkadaşımızın dediği gibi Semra hoca tek embriyo koyuyormuş Fakat en garanti olan embriyoyu koymaya çalışıyorlar.Kaan Bey bana ilk denemede 3,ikinci denemem de 2 embriyo koydu hiç biri tutmadı maalesef.35 yaş altına çift embriyo pek konulmuyor.

X