Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Rezillik bu artık ya ayıp birileri denetlemiyor mu bu doktorları merkezleri? Sana da tamamen yanlış teşhis koymuş ve boşuna vakit ve para kaybetmişsin.Bizim de 15 bin liramız gitti haram oldun her kuruşum.Ben 37 yaşındayım giden para kadar giden yıllarım da önemli.Hiç bir şekilde hakkımı helal etmiyorum onlara

Ayyy arkadaşım İnan çok üzüldüm acını tahmin bile edemiyorum.Sözde özel bir merkeze gidip Türkiye'nin en önde gelen hastaneleriyle aynı parayı ödeyip doğru tedavi göremediğin gibi insan gibi muamele görememek de çok acı gerçekten. Hayallerimiz umutlarımız bu kadar ucuz olmamalıydı.Para kazanmak uğruna insanlara bu üzüntüleri yaşatmaya kimsenin hakkı Yok.Umarım ilerleyen günler sana bugünlerini unutturacak güzellikler getirsin.

Yaa arkadaşlar, neler çektiğinizi neler düşündüğünüzü çok iyi anlayabiliyorum çünkü bizde o yollardan geçtik.. kaldı ki bende 35imde anne olan biriyim.

Ama lütfen Kaan Bey'e bu kadar yüklenmeyin. Canınız yandı biliyorum. Bende israel Aruh'a gidip ağlayarak çıktım ama sizin yüklendiğiniz gibi yüklenmedim. Frekanslarımız uyuşmadı dedim Kaan beye gittim. Sizde artık pozitif olun. özelden konuşun baska bi platform oluşturun konuşun ama burada kaan beyin hastalarını bu kadar etkilemeyin. Bizim yazıştığımız dönemlerde hiç mi memnun olmayan yoktu sanıyorsunuz vardı ama bu kadar sayfalarca yazmıyorlardı. Lütfen suan tedavi olan arkadasları düsünün.. sizin suan yeni gittiğiniz merkezlerin forumlarında böyle şeyler okusanız etkilenmez misiniz? Lütfen

Kaan beye bu kadar yüklenmeyin ne demek ya? Neler çektiğimizi gerçekten anlasanız böyle konuşmazdınız.Ben onun yüzünden ölümden döndüm,bir başkasının karnındaki bebeği öldü,bir başkası gerçekte olmayan kisti yüzünden doktorun uydurma teşhisi yüzünden 1 yıldır menapozda ve Yeni bir tedaviye başlayamıyor.Siz olsanız napardınız belki burada yazmaktan ötesini yapardınız öyle değil mi?Yaşadıklarımız bugün ağlayıp yarın geçecek konular olmadığı İçin hala acı çekmeye devam ediyor olabilir miyiz? Bu sayfa Kaan bey hakkında sadece olumlu görüşlerin değil,Kaan bey hakkında tüm görüşlerin yazıldığı bir sayfa.Bu kadar olumsuz görüş varsa ,ortada bir gerçek vardır siz kabul etseniz de etmeseniz de! Birini savunurken vicdanınıza da sorun doğru tarafta mıyım diye.Bunca kadın burda içini döküyorsa haklı bir gerekçeleri vardır.Rahatsız olan okumak zorunda değil.Pozitif olun demişsiniz ya çok şükür pozitifim ama hayatima bir sürü acı anı ekleyen irenbe ekibi ve kaan beye karşı değil,Yeni tedavi gördüğüm merkezime karşı.İrenbeye Yada Kaan beye karşı pozitif olunabilecek tek bir şey bulamıyorum keza kendilerinin de bize ne bir pozitif tutum Ne de pozitif bir sonuç sağladığı olmadı.

Peki siz bilirsiniz.. Eğer yazdıkca rahatlıyorsanız buyrun, forum sizin.. Ben şuanda tedavi olan hatta transfer olup sizi okuyan arkadaşları düşündüm.. Umarım kucağınız en yakın zamanda sağlıkla dolar..sevgiler..

Teşekkürler.İnanın biz de anne olmayı hayal eden tüm arkadaşlarımızı düşünerek belki bir parça umut olabiliriz diye iyisiyle kötüsüyle yaşadıklarımızı paylaşıyoruz.İyi araştırıp doğru karar versinler,bizim başımıza gelenler başkalarının başına gelmesin.Farkında değil misiniz şu sayfada tek bir hamile haberi Yok hiç duymuyoruz.Demekki bu merkezle ilgili ortada bizim dile getirdiğimizin ötesinde daha büyük bir sorun var.Biz yaşadıklarımızı yazmasak herşey toz pembe mi görünecekti insanların gözüne?

Arkadaşım ben bu foruma katıldığımda belkş de bin sayfa okuyup irenbeye gitmeye karar verdim.ve tek çaremin burası olduğunu düşünüyordum.ama ne zaman ki ilk negatifimi aldım burasıyla da olamayabileceği ihtimali belirdi.dolayısıyla ikinci bir alternatif araştırma yoluna girdim.kaan beyle devam ederken bile gözüm kulağım başka yerlerdeydi.o sıralar sizlere olumsuz gibi görünen ama benim için umut olan diğer merkezin ismi geçti.aynı zamanda arkadaşların yaşadığı olumsuzluklar buranın benim zannettiğim gibi dört dörtlük bir merkez olmadığını gösterdi.ben bunları bilerek dondurulmuşlarla tedavime devam ettim.motivasyonumu yüksek tuttum.olması için dua ettim. Kendi adıma şunu söylüyorum.sizin söylemlerinizden yola çıkarak.ben burda arkadaşların yaşafıkları olumsuzlukları duymamış olsaydım daha mı iyi olurdu benim için?hayır.çünkü ben gerçekleri bilmek isterdim.ki bence iyi ki de bildim.bundan sonraki yolumu daha kolay çizdim.en azından duygusal bir yönüm olmasına rağmen duruma gerçekçi yaklaştım kendimi kahretmeden, avutmaya çalışmadan hareket ettim.

ayy yerim ben onu yaa maaşallah cnm kız çocukları bambaşka:))
oldu valla şimdiden parmağında çeviriyo bizi sıpa... hergün yeni yeni huylar, davranışlar:))
öperim memnuniyetle canımm..

Kizlar kaan beye gitmeyi dusunuyordum ama bu yazilanlar yapilan yorumlar aklimi cok karistirdi dogrusu :///
Arkadasim iyice oku arastirmani yap bahsedilen merkezleri ve dr larida arastir sormak istediklerinide sor bizlere ona gore ver kararini cunku cok onemli bir secim biz negatif almis cok sayida insan baska merkeze ve dr a giderek ne kadar dogru bir karar verdigimizi gorduk

Kizlar kaan beye gitmeyi dusunuyordum ama bu yazilanlar yapilan yorumlar aklimi cok karistirdi dogrusu :///
Canım maalesef bizler de isterdik güzel şeyler okumak güzel şeyler yazmak fakat birbirini tanımayan onlarca kadın aynı merkez ve aynı doktor hakkında bu kadar çok olumsuz görüş içerisindeyse ortada bir sorun olduğu aşikar.Açıkçası İzmirde çok fazla konusunda profesyonel doktor Yada merkez olduğunu düşünmüyorum,bu çok üzücü.Yoksa bizler de niye çekip gidelim istanbula.Ancak kendi adıma izmirde daha fazla ısrarcı olursam Hem yaşım daha çok ilerlemiş olacak vakit kaybedicem hem de aşağı yukarı istanbula ödediğimle aynı miktarda parayı muhtemelen yine negatif sonuç alacağım bir doktora vericem.Hiç değilse şu an ödediğim paranın karşılığını aldığım bir hizmet sergiliyorlar.Çok profesyonel tedavi yöntemleri var.İnsn bana Kaan beyle ilk tedavime başladığımda dahi bu kadar heyecanlanmamıştım.Doktoruna,hastaneye güvenmek çok önemli.İçim çok rahat.İnşallah sen de seni yavruna kavuşturacak doğru bir yere karar verirsin.Kimsenin hayalleri,umutları boşa gitsin istemem.Sormak istediğin herhangi bir şey olursa memnuniyetle cevaplarım canım

Canım şahsen düşüncemi söylim yazık edersin kendine.ben şuan hamile değilim ama irenbede yapılan tüm tedavi ve teihis yanlış.ben çikolata kisti hastası değilmişiö kist Rahim duvarındaymış ve histeroskopiyle görülebilir alınabilirmiş.ben histeroskopi olup gittim ist şimdi telrar olucam arada 2 3 hafta var yani.ilk görüşmeye git zaten anlarsın yüzüme bakıp konuşmuyor sinirli azarlıyor devamlı.nolur araştır canım başka doktor

Benim aralıkta ikinci tüp bebekte hamile kaldım canım, sekizinci haftada kalbi durdu. Düşük yaptım, bebekten parça alınıp incelenmesi gerekirdi. O zaman o psikolojiyle aklıma bile gelmedi. Başka bi merkezle görüştüm bebeğin genetiğine bakıldı mı dediler, pgt yöntemi varmış, ona göre yeni tedavide embriyolara pgt yapılacakmış

Merhaba arkadaşlar benim eşimde problem vardı çocuğumuz olmuyordu daha sonra internet üzerinden bir çok Dr araştırdım en iyi olarak Kaan Bozkurt hocayı buldum.Herkes ilk deneme de hamile kaldığını yazmis bende araştırarak özel irenbe de çalıştığıni buldum ve gittik kendisi bizi çok iyi karşıladı ve umut vererek tedaviye başladık ilk denemede tuttu.Şuan 2 bucuk aylik hamileyim.Siddetle herkese tavsiye ediyorum arkadaslar.

Merhaba arkadaşlar benim ahm seviyem 0,51 çıktı , dunya resmen başıma yıkıldı . Herkes ilk deneme de hamile kaldığını yazmis bende bundan etkilendim , cunku iki yıldır cocuk istiyorduk ve manevı bir yıkım yaşamak istemiyordum , İrenbe 'ye gittik , tum çalışanlar inanılmaz tatlı ve bize çok destek oldular bu sureçte. Dr. Kaan bey'de tedavim başladı ,ben tup bebek için gittim fakat Kaan Bey aşılama dememizi onerdi , yaklaşık 2 aylık vitamin desteği ve iğneler sonucu sadece 1 yumurtam çatlama için oluştu yine de umudumuzu kaybetmedik. 14 Ocak'ta aşılamam yapıldı ve Kaan bey 28 Ocak ta bizi teste için bekledi ben olumsuzluk korkusu ile teste gidemedim ve 4 .şubatta evde yaptım , Şuan 7 haftalık hamileyim. kontrollerimi de Kaan bey de yapıyoruz , kalp atışlarını duyduk , herşey yolunda çok şükür. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ve evlat özlemiyle sınamasın ... Başta Dr.Kaan Bey ve tüm ekibine çok teşekkür ederim , Siddetle herkese tavsiye ediyorum arkadaslar , daha önce farklı merkezlerde de kontrol ve farklı bir tedavi yöntemi denedik ama en doğru adres IRENBE , Rabbim hepsinden razı olsun .

Kaan bey hakkinda olumlu yorum yapan arkadaslara tsekkur ederim.bende polikistik over var.4yillik evliyim.2yildir dusunuyoruz.benim sorunum ilacsiz adet bile olamamak.2kere asilama oldum klomen denedim negatif malesef;( benim gibi olup kaan beyde hamile kalan varmi ???

Kaan hocaya 2 yıllık arastirmalarim sonucu karar verdim ve daha ikinci muayenede bir oğlum olsun adını kaan koyucam dedim o kadar çok seviyorum ki bir doktor gibi değil bizim için abi gibi baba gibi o kadar çok hastası var ki hepsine yetişmeye çalışıyor ve şikayet eden insanları anlamıyorum yani arkadaşlar biz evlat sahibi olmak için gidiyoruz boşu boşuna pohpohlanmaya değil yani. Bırakın doktorumuz işini yapsın sizde dinleyin ben ne zaman arasam geri döndü su an transferimin 7. Günün deyim inşallah olumlu olur olmassa da ikinci yine kaan hocada olucak. Yani kesinlikle tavsiyemdir arkadaşlar ayrıca su an yorgunluktan dolayı gebelik takibini bıraktı o kadar yani yetişmek için bence elinden geleni yapıyor önemli olanda başarısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…