-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.621
Evet canım ben en baştan beri burada iyi kötü her detayımı paylaştım.İkinci transferden önce @mimi3535 arkadaşımızın paylaştığı İstanbul deneyimini okudum .Ben de Kaan beyde tedavi sürecindeydim Fakat sizin dediğiniz gibi olumsuz etkilenmedim aksine bu paylaşım bana umut verdi.Hatta eşime de söyledim 2.transfer de olmazsa izmirde daha fazla maddi manevi zaman kaybetmeyelim İstanbul düşünelim dedim.İstanbul deneyimlerimi burada pek çok arkadaş merak ettiği için sizlerle paylaştım.Gerçekten izmirde kaybettiğim zamana üzüldüm çünkü çok profesyoneller.Şu an gittiğim her iki doktordan da dönüş bekliyorum bugün arayacaklar ve o görüşmemi de sizinle paylaşacağım inş.Burada kimsenin kimseye hakaret ettiği Yok ama Kaan beyle çok olumsuzluk yaşayan insanlar var be eleştirmek de normal bence çünkü insan kırılıyor üzülüyor.Hangimizin gece gözyaşlarıyla yastığı ıslanmadı ki? Tek derdimiz sağlıklı evlatlara kavuşmak ancak işte bu umutla yola çıktığın merkezde dana yanlış tedavi uygulanıyorsa yada bişey sorunca azar işitiyorsan tabiki bunu da eleştirebilirsin.Lütfen kimse kimseyi yanlış anlamasın.Buradaki tüm arkadaşların güzel haberlerini önce de pazartesi senin güzel haberini iple çekiyoruz.Allah hepimizin dualarını kabul etsin.M medesa canım sen tedaviye başladığından beri yazıyorsun seni takip ediyoruz ve şuan yeni hastane arayışında olduğun için senin bu süreçlerini merak ediyorum ama M mimi3535 bianda ortaya çıkarak sürekli olumsuz konuşarak doktoru kötüleyerek biz tedavi görenleri olumsuz etkiliyor ve sayesinde sayfa amacından saptı sanki tedavi gördüğü Doktor hakkında hep olumlu yorumlar mı var sanki herkes o doktorda hamile mi kalıyor ben iyi niyet arayamıyorum artık.Yani bu kadar kötüyse başka bir sayfa açın orada yorum yapın lütfen
Cok istiyorsan ozeldende konusalim daha detayli anlatirim burda anlatmadigim yasadiklarimiValla komikmissin cok istiyorsan iyice arastirir ogrenirsin.ne gibi bir niyetim olabilir senin guzel hbrlerini bekliyoruz demisim sana bu mu kotu niyetim kisi kendinden bilir isi ne diyeyim
Bu kadar iyi. Niyetlisin madem neden hamile kaldığın doktorun sayfasında hiçbir olumlu yorumun yok neden sadece bu sayfada olumsuz yorumlar yapıyorsun anlamıyorum.Valla komikmissin cok istiyorsan iyice arastirir ogrenirsin.ne gibi bir niyetim olabilir senin guzel hbrlerini bekliyoruz demisim sana bu mu kotu niyetim kisi kendinden bilir isi ne diyeyim
Canım sana bir lafım yok ki sizin süreci merak ettiğimi söyledim ama bazı arkadaşlar sadece kaan beyi kötülemek için üye olmuş ve sadece bu sayfada kötü yorum yapıyorsa bir ard niyet arıyor insanEvet canım ben en baştan beri burada iyi kötü her detayımı paylaştım.İkinci transferden önce @mimi3535 arkadaşımızın paylaştığı İstanbul deneyimini okudum .Ben de Kaan beyde tedavi sürecindeydim Fakat sizin dediğiniz gibi olumsuz etkilenmedim aksine bu paylaşım bana umut verdi.Hatta eşime de söyledim 2.transfer de olmazsa izmirde daha fazla maddi manevi zaman kaybetmeyelim İstanbul düşünelim dedim.İstanbul deneyimlerimi burada pek çok arkadaş merak ettiği için sizlerle paylaştım.Gerçekten izmirde kaybettiğim zamana üzüldüm çünkü çok profesyoneller.Şu an gittiğim her iki doktordan da dönüş bekliyorum bugün arayacaklar ve o görüşmemi de sizinle paylaşacağım inş.Burada kimsenin kimseye hakaret ettiği Yok ama Kaan beyle çok olumsuzluk yaşayan insanlar var be eleştirmek de normal bence çünkü insan kırılıyor üzülüyor.Hangimizin gece gözyaşlarıyla yastığı ıslanmadı ki? Tek derdimiz sağlıklı evlatlara kavuşmak ancak işte bu umutla yola çıktığın merkezde dana yanlış tedavi uygulanıyorsa yada bişey sorunca azar işitiyorsan tabiki bunu da eleştirebilirsin.Lütfen kimse kimseyi yanlış anlamasın.Buradaki tüm arkadaşların güzel haberlerini önce de pazartesi senin güzel haberini iple çekiyoruz.Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
Merhaba,
Konuya yeniden dahil olayım. Arkadaşlar eleştiri ile karalama arasında ki ince çizgiyi lütfen koruyun. Bu doktor ile bir alakanız kalmadı ise başka bir başlık açarak tüp bebek sürecini orada paylaşabilirsiniz. Bu başlıkta yazıp tedavi sürecinde olan arkadaşlarınızı gerçekten olumsuz etkilediğinizi benden iyi sizlerin bilmesi gerekiyor. Aynı yazışmalar devam etmesi durumunda KİB butonu devreye girip cezalar geleceğini lütfen unutmayın. Çok hassas bir süreçtesiniz lütfen azami dikkat.
adam uyarısını yapmışken, üstelik sayfadan, hala devam edildiğindendir belkide....Ya arkadaşlar ne bu şikayet hemen ya.normal konuşuluyo herkes fikrini söylüyo.yaşadıklarını anlatıyor.ayıp ama hmn yönetim nedmk
Ben tavsiye etmiyorum dedim rm angel aman sakin kaana gitme mi demisim orda sonuc bekliyorsun neden kendini kotu etkiliyorsunKaan beyi kimseye tavsiye etmiyorum diyorsun sonrada ben kimseye sizin olmaz gitmeyin demiyorum diyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz. Bunun neresinde iyi niyet art niyetlisiniz ve tedaviye başlayacak olan insanların aklını karıştırmaya hakkınız yok.Evet bu saatten sonra girmeyeceğim sizin gibi art niyetli insanlar yüzünden moralimi bozmayacağım
Arkadaşın geçmiş yazışmalarını okursan neden yönetime şikayet ettiğimi anlarsın cnm, biz burada tedavi görürken birbirimize destek olmaya çalışıyoruz moral bozmadan dimi amacımız o ama malesef bi tarihten sonra bu sayfanın büyüsü bozuldu ve amacından saptı artık böyle devam etmek istiyorsanız buyrun devam edin ben takipten çıkarımYa arkadaşlar ne bu şikayet hemen ya.normal konuşuluyo herkes fikrini söylüyo.yaşadıklarını anlatıyor.ayıp ama hmn yönetim nedmk
Okumamissin demek duzgun ordada yaptim ben yorumumuBu kadar iyi. Niyetlisin madem neden hamile kaldığın doktorun sayfasında hiçbir olumlu yorumun yok neden sadece bu sayfada olumsuz yorumlar yapıyorsun anlamıyorum.
Okudum merak etme memnun kaldığın hastane için sadece 1 yorum yapınca ilk etapta gözden kaçıyor, ben kaan beyi burada yorumlardan dolayı tercih ettim oyuzden sizin yorumları okuyan bir insanı ne kadar etkileyeceğinizi düşünmenizi isterim size iyi gelmemiş olabilir Kaan bey ama belki başka birinin hayali gerçek olacak yorumlarınızı yaparken biraz daha düşünerek yapmanızı rica ediyorum.Hamileymilsiniz sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben bu kötü yorumlardan etkilendiğim için bu sayfayı takip etmeyeceğim artık Allah yolunuzu açık etsin..Okumamissin demek duzgun ordada yaptim ben yorumumu
ARKADAŞIM bizde tedavi oluyoruz ama destek demek polyanacılık demek deildir.sen bence olumsuz yaşanmışlıkları bukdar farklı yerlere çekme.bizde duymak isterdik başarılarını ama genel anlamda sıkıntı yaşayan hastalar olmaya başladı bende dahil.sen bence kendi değerlendirmeni yap bizi suçlama bizde maduruz.empati kuralım birbirmize karşı.ama eleştiriye de açık olalımArkadaşın geçmiş yazışmalarını okursan neden yönetime şikayet ettiğimi anlarsın cnm, biz burada tedavi görürken birbirimize destek olmaya çalışıyoruz moral bozmadan dimi amacımız o ama malesef bi tarihten sonra bu sayfanın büyüsü bozuldu ve amacından saptı artık böyle devam etmek istiyorsanız buyrun devam edin ben takipten çıkarım
Sende dilerim ptesi guzel sonuc alirsin sayfayi takip etmeyecegim demeni her yorumunda anlamis degilim kazene mesaj veriyorsun sanirim ama bu isi basta daha iyi bir sekilde yazsan emin ol seni etkilediysem ozur bile dilerdim.ama tutumun ve yaptiklarin karsisinda senin beni sucladigindan daha kotu niyetli oldugun cok asikar.bende seninle muhattap olmamaya karar verdim.semra hanimin kac sayfasi var hepsine girip baktin mi gercekten ilginc biriymissin.bundan sonra ne yazarsan yaz muhattabim degilsin.ptesi icin tekrat bol sansOkudum merak etme memnun kaldığın hastane için sadece 1 yorum yapınca ilk etapta gözden kaçıyor, ben kaan beyi burada yorumlardan dolayı tercih ettim oyuzden sizin yorumları okuyan bir insanı ne kadar etkileyeceğinizi düşünmenizi isterim size iyi gelmemiş olabilir Kaan bey ama belki başka birinin hayali gerçek olacak yorumlarınızı yaparken biraz daha düşünerek yapmanızı rica ediyorum.Hamileymilsiniz sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben bu kötü yorumlardan etkilendiğim için bu sayfayı takip etmeyeceğim artık Allah yolunuzu açık etsin..
Sizi suçlayan kim pardon neden üzerine alındın adını mı kullandım ben sadece mimi3535 yorumlarından rahatsızım geçmiş yorumlarına bakarsan anlarsın demek istediğimi,ki yeri geldiğinde bende olumsuz düşüncelerimi yazdım ki diğer merkezlere gidenleri destekledim ve bize de bilgi verin dedim.Benim rahatsız olduğum yorumlar farklıARKADAŞIM bizde tedavi oluyoruz ama destek demek polyanacılık demek deildir.sen bence olumsuz yaşanmışlıkları bukdar farklı yerlere çekme.bizde duymak isterdik başarılarını ama genel anlamda sıkıntı yaşayan hastalar olmaya başladı bende dahil.sen bence kendi değerlendirmeni yap bizi suçlama bizde maduruz.empati kuralım birbirmize karşı.ama eleştiriye de açık olalım
kuzum kötü niyetten ziyade sana diğer mesajda da dediğim gibi uslup.... kırıcı olmamak.... seninle ilgili meselem olmamasının sebebi bu, gerçi dersen onlarla ilgili var mı.... büyük bi meselem yok, sadece birazcık kırıcı olabiliyo bazen. kırılıyorsam da bunu ifade etmek en doğal hakkım herhalde. tıpki onların yorumlarını istediği gibi yapması kadar doğal. ayrıca hep iyi şeyleri konuşalım da demiyorum kendi adıma, ama tartışabilir konuşabilir olmak var olamamak var... olamadık malesef....@rm_amgelamayaa Benimle ilgili bir sorununuz olmadığını biliyorum İnan'ın ben de sizi seviyorum.Fakat diğer arkadaşlar da art niyetli değil emin olun.Sadece canı yanan insanlar duygularını paylaşıyor,ben de paylaştım defalarca çok ağladım üzüldüm.Şu günlerde herkes çok hassas bu yüzden belki birbirimizi yanlış anlıyor olabiliriz.@Rm_angel canım hele sen şu an sonuç bekliyorlen strese sokma kendini.pazartesi sonucunu yaz inşallah yavruna kavuşmuşsundur.Dualarımız seninle
Bugune kadar 74 yorum yapmışsın bunun sadece 1 tanesi Semra Hanım sayfasına 18 ocakta okadar diğer yorumların Kaan beyin sayfasına hala ilginç oldugumu düşünüyor musun?Sende dilerim ptesi guzel sonuc alirsin sayfayi takip etmeyecegim demeni her yorumunda anlamis degilim kazene mesaj veriyorsun sanirim ama bu isi basta daha iyi bir sekilde yazsan emin ol seni etkilediysem ozur bile dilerdim.ama tutumun ve yaptiklarin karsisinda senin beni sucladigindan daha kotu niyetli oldugun cok asikar.bende seninle muhattap olmamaya karar verdim.semra hanimin kac sayfasi var hepsine girip baktin mi gercekten ilginc biriymissin.bundan sonra ne yazarsan yaz muhattabim degilsin.ptesi icin tekrat bol sans
Ya arkadas sen usluptan bahsediyorsun senin uslubun normal mi dersin ki mimi bak sen beni yanlis anladin ben boyle dedim bende aa kusura bakma derim sen kalk vebal almaktan bahset sanki herseyin sorumlusu benmisim gibi sonrada uslup deyince olmuyor tabi.senin cunlelerin yuzunden sert cumlelerle karsilastin bunu gormen gerekirkuzum kötü niyetten ziyade sana diğer mesajda da dediğim gibi uslup.... kırıcı olmamak.... seninle ilgili meselem olmamasının sebebi bu, gerçi dersen onlarla ilgili var mı.... büyük bi meselem yok, sadece birazcık kırıcı olabiliyo bazen. kırılıyorsam da bunu ifade etmek en doğal hakkım herhalde. tıpki onların yorumlarını istediği gibi yapması kadar doğal. ayrıca hep iyi şeyleri konuşalım da demiyorum kendi adıma, ama tartışabilir konuşabilir olmak var olamamak var... olamadık malesef....
nedemek üstüne nie alındın herkes konuşuyor burda.sen anca koruma peşindesin valla hiç olumsuz yorumlarını görmedim.sende yorumlarına dikkat et ozman mimi3535 hamile üzme onu.muhattap olma hadi çıkıosan da çık beni sinir ettinSizi suçlayan kim pardon neden üzerine alındın adını mı kullandım ben sadece mimi3535 yorumlarından rahatsızım geçmiş yorumlarına bakarsan anlarsın demek istediğimi,ki yeri geldiğinde bende olumsuz düşüncelerimi yazdım ki diğer merkezlere gidenleri destekledim ve bize de bilgi verin dedim.Benim rahatsız olduğum yorumlar farklı
medesaya yazdığım bu mesajı okuduğun gibi diğerini de okusaydın keşke... ayrıca KİB ledim seni... sende beni KİBleyebilirsin o kadar uslubumdan rahatsızsan... ben şikayet edecek kadar rahatsızım çünkü, sadece bana değil, genel üslübundan rahatsızım...Ya arkadas sen usluptan bahsediyorsun senin uslubun normal mi dersin ki mimi bak sen beni yanlis anladin ben boyle dedim bende aa kusura bakma derim sen kalk vebal almaktan bahset sanki herseyin sorumlusu benmisim gibi sonrada uslup deyince olmuyor tabi.senin cunlelerin yuzunden sert cumlelerle karsilastin bunu gormen gerekir
Saygılı ol kendin gibi düşünmeyen birine saygısızlık yapma ben burada kimsenin avukatlığını yapmıyorum ama sen avukatlık yapmaya başladın.Eğer ki kimseye tavsiye etmiyorum olumlu bir yorumsa art niyetliyim ozmn. Senden önce bu sayfada olan biri olarak senden emir alacak değilim sen kimsin ki bana sinir ettin beni diyorsun saygısıznedemek üstüne nie alındın herkes konuşuyor burda.sen anca koruma peşindesin valla hiç olumsuz yorumlarını görmedim.sende yorumlarına dikkat et ozman mimi3535 hamile üzme onu.muhattap olma hadi çıkıosan da çık beni sinir ettin
anlamadıysan boşver, okuduğunu idrak edemiyosun, istediğim yerde yazarım gibi sözleri kırıcı buluyorum, bu uslubu doğru bulmuyorum. ayrıca vebal lafıma takılmışsın M mimi3535 ben böyle dedim deseydin demişsin, hem sana yazmıştım hem medesaya yazdığımda ben böyle dedim diye zaten bak açıklamışım.... benim vebalden kastım bu.... soru işareti oluşturup boşver demek kaanın değil benim vebalime girmektir.....................vebale giriyosunuz derken tedavide olanların aklına soru işareti düşürüp (lan acaba burda yazanların çoğu böyle reklam mı gibi sorular) sonra anlamadıysan boşver denmesi bana hoş gelmedi. vebal budur benim gözümde, aklıma soru iareti düşürüp bi şey sorduğumda anlamadıysan boşver demek....