Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kesin yoktur yada kesin vardır demedim böyle bi olay için! aslında tam tersi kafamda soru işaretleri oluştuğu için yazıyorum. ve bu terslemeyi cidden anlamıyorum... neyse herkese hayırlı cumalar, dualarınız kabul olsun inşallah.... her birimizin....

İste sizin saflığınızdan benim de zekiliğimden ya bu yüzden emin oldum. Kötü bir sey söylemiyorum siz kendinizi saf olarak gördüğünüzü belirtiyorsunuz zaten
Bence sizin ön yargınızdan direk kaan beye saldırmak amaçlı kaan hocanın sayfasındaysan burda tedavi gören hastalara saygı duymalısin sen memnun olmaya bilirsin ama biz cookkkkkk memnunuz ve tedavideyiz yeter artık sürekli kötuleme istanbuldaki doktorlar sanki çok mükemmel ordan pozitif alacağının garantisini mi aldın neyse fazla uzatmayacagim kaan beyde tedavi gören hastalara biraz saygı.........

İste sizin saflığınızdan benim de zekiliğimden ya bu yüzden emin oldum. Kötü bir sey söylemiyorum siz kendinizi saf olarak gördüğünüzü belirtiyorsunuz zaten
saflığı salaklık, gerizekalılık, okuduğunu anlamama yada zeki olmama anlamında değil, iyi niyetli olma anlamında kullanmıştım...... :) neyse

kesin yoktur yada kesin vardır demedim böyle bi olay için! aslında tam tersi kafamda soru işaretleri oluştuğu için yazıyorum. ve bu terslemeyi cidden anlamıyorum... neyse herkese hayırlı cumalar, dualarınız kabul olsun inşallah.... her birimizin....
Terslemiyorum ben seni ama sen israrla anlamak istemiyorsun vebalden bahsedersen boyle yanit alman normal degil mi

Ben saldirgan bir tutum icinde degilim donup okursan eski yazismalari gorebilirsin anlamak istemiyorsan ben ne yapabilirim bende sana en ufak kotu bir cumle kurmadim beni saldirganlikla suclamak yerine kendi cumlelerinide okuyup bunun ustune dusunebilirsin
Bu sayfaya yazmaya başladığından beri sürekli irenbe hakkında olumsuz yorumlar yapıyorsun ve bundan gerçekten rahatsızım şuan irenbede tedavi görüyorum ve bu sayfayı takip edip doktorum hakkında bilgiler bulmaya çalışırken sizin olumsuz yorumlarınız beni çok rahatsız ediyor.Sayfa amacından çıktı lütfen negatif yorumlarınızı kendinize saklayın artık ve kendi doktorunuzun hastanenizin sayfasında yorum yapın

amayaa amayaa csnım neden 2 gündür böyle bir tutum içerisindesin ki? Kimse sana bişey demeden beni mi hemşire sandılar diyorsun ne alaka yani,niye kendi kendine böyle bir şey düşünüyorsun? Öte taraftan M mimi3535 'e yazdıkların da getçekten tuhaf.o da ben de buradaki başka arkadaşlar da herkes deneyimlerini paylaşıyor.Bizler ne yazıkki Kaan bey hakkında okuduğumuz olumlu yorumlarla ikna olup kendisiyle tedaviye başlamış ve maalesef madur olmuş olan insanlarız .İstedikki burada deneyimlerimizi yazalım ve başka arkadaşlar da ona göre karar versinler.kimsenin motivasyonunu düşürmek değil aksine herkesin güzel şeyler yaşaması için hala buradayız biz.Her birimizin pek çok işi gücü varken ve artık buradan farklı yönlere geçmişken dahi hala kayıtsız kalmayıp burada deneyimlerimizi paylaşıp küçücük de olsa bir umut olmaya çalışıyoruz.Bence bu teşekkür edilmesi gereken bir durumken neyi yeriyorsun anlayamadım? Bu vebalin altına girebilecek misiniz diye sorman gereken kişiler burada değil gittiğin merkezdeler canım.Umarım bunu anlayıp bana hak vermek zorunda kalmazsın.Çünkü tedavinize nerede devsm ederseniz edin hepimizin duası her isteyenin evladına kavuşmasıdır.@mimi3535'e nereden çıkarıyorsunuz hemşirelerin vs takip ettiğini demişsin bu topiği düzenli takip etsen bunu bilirdin canım.Öncelikle ben dosyamı almaya gittiğimde Kaan bey kendisi bizzat bana kadınlar klübünde yazdıklarını okudum kırıldım dedi.Daha sonra başka bir arkadaşımız eşiyle gittiğinde 2 hemşirenin ekranında kadınlar klübünün açık olduğunu ve arkadaşlarım farkettiğim anlayınca kaş göz yaparak hemen kapattıklarına şahit oldu.Merak etme ilgili isimler sayfa yöneticisine bildiriliyor Zaten.Burada her birinizin menfaatlerini korumak için mücadele eden birkaç günah keçisi insana dağa farklı yaklaşmanızı beklerdim.Dediğim gibi bizim buradan bir beklentimiz Yok tek derdimiz umut bekleyen insanlara yol gösterip ışık olabilmek .Sahte hesaplarla herşeyi toz pembe gösteren çok başarılı gösteren ve bu şekilde insanların yanlış karar vermelerini sağlayanlar olduğu gibi gerçek deneyimler yaşamış insanların düşünceleri de bu sayfada görülsün hepsi bu.umarım anlatabilmişimdir.

Bence sizin ön yargınızdan direk kaan beye saldırmak amaçlı kaan hocanın sayfasındaysan burda tedavi gören hastalara saygı duymalısin sen memnun olmaya bilirsin ama biz cookkkkkk memnunuz ve tedavideyiz yeter artık sürekli kötuleme istanbuldaki doktorlar sanki çok mükemmel ordan pozitif alacağının garantisini mi aldın neyse fazla uzatmayacagim kaan beyde tedavi gören hastalara biraz saygı.........
Ön yargıyla ne alakası var ya yaşanmışlık anlatıyoruz burda.saygı duymasak anlatmazdık emin ol.siz zaten körü körüne memnun kalmaya devam edin.meeeee.ayrıca istbldaki drlar gerçekten mükemmel tabiki pozitif alacağımızın garantisi yok fakat huzurlu ve rahatız.kaan beye giderken ki korku ve endişe olmuyor en azından.

Ön yargıyla ne alakası var ya yaşanmışlık anlatıyoruz burda.saygı duymasak anlatmazdık emin ol.siz zaten körü körüne memnun kalmaya devam edin.meeeee.ayrıca istbldaki drlar gerçekten mükemmel tabiki pozitif alacağımızın garantisi yok fakat huzurlu ve rahatız.kaan beye giderken ki korku ve endişe olmuyor en azından.

M medesa canım sen tedaviye başladığından beri yazıyorsun seni takip ediyoruz ve şuan yeni hastane arayışında olduğun için senin bu süreçlerini merak ediyorum ama M mimi3535 bianda ortaya çıkarak sürekli olumsuz konuşarak doktoru kötüleyerek biz tedavi görenleri olumsuz etkiliyor ve sayesinde sayfa amacından saptı sanki tedavi gördüğü Doktor hakkında hep olumlu yorumlar mı var sanki herkes o doktorda hamile mi kalıyor ben iyi niyet arayamıyorum artık.Yani bu kadar kötüyse başka bir sayfa açın orada yorum yapın lütfen

Merhaba,
Konuya yeniden dahil olayım. Arkadaşlar eleştiri ile karalama arasında ki ince çizgiyi lütfen koruyun. Bu doktor ile bir alakanız kalmadı ise başka bir başlık açarak tüp bebek sürecini orada paylaşabilirsiniz. Bu başlıkta yazıp tedavi sürecinde olan arkadaşlarınızı gerçekten olumsuz etkilediğinizi benden iyi sizlerin bilmesi gerekiyor. Aynı yazışmalar devam etmesi durumunda KİB butonu devreye girip cezalar geleceğini lütfen unutmayın. Çok hassas bir süreçtesiniz lütfen azami dikkat.

Bu sayfaya yazmaya başladığından beri sürekli irenbe hakkında olumsuz yorumlar yapıyorsun ve bundan gerçekten rahatsızım şuan irenbede tedavi görüyorum ve bu sayfayı takip edip doktorum hakkında bilgiler bulmaya çalışırken sizin olumsuz yorumlarınız beni çok rahatsız ediyor.Sayfa amacından çıktı lütfen negatif yorumlarınızı kendinize saklayın artık ve kendi doktorunuzun hastanenizin sayfasında yorum yapın
Ben burda yapmak istiyorum yorumlarimi orayada yazdim yazmam gerekenleri tedavi goruyorsan girme okuma ben oyle yapmistim.sen guvendiysen ne guzel ben tedavi gorenlere sizin olmaz gitmeyin demiyorum kendi yasadiklarimi anlatiyorum ayrica seninle tartismiyorum ne dusunursen dusun ne diyeyim anlamak istemiyorsunuz

amayaa amayaa csnım neden 2 gündür böyle bir tutum içerisindesin ki? Kimse sana bişey demeden beni mi hemşire sandılar diyorsun ne alaka yani,niye kendi kendine böyle bir şey düşünüyorsun? Öte taraftan M mimi3535 'e yazdıkların da getçekten tuhaf.o da ben de buradaki başka arkadaşlar da herkes deneyimlerini paylaşıyor.Bizler ne yazıkki Kaan bey hakkında okuduğumuz olumlu yorumlarla ikna olup kendisiyle tedaviye başlamış ve maalesef madur olmuş olan insanlarız .İstedikki burada deneyimlerimizi yazalım ve başka arkadaşlar da ona göre karar versinler.kimsenin motivasyonunu düşürmek değil aksine herkesin güzel şeyler yaşaması için hala buradayız biz.Her birimizin pek çok işi gücü varken ve artık buradan farklı yönlere geçmişken dahi hala kayıtsız kalmayıp burada deneyimlerimizi paylaşıp küçücük de olsa bir umut olmaya çalışıyoruz.Bence bu teşekkür edilmesi gereken bir durumken neyi yeriyorsun anlayamadım? Bu vebalin altına girebilecek misiniz diye sorman gereken kişiler burada değil gittiğin merkezdeler canım.Umarım bunu anlayıp bana hak vermek zorunda kalmazsın.Çünkü tedavinize nerede devsm ederseniz edin hepimizin duası her isteyenin evladına kavuşmasıdır.@mimi3535'e nereden çıkarıyorsunuz hemşirelerin vs takip ettiğini demişsin bu topiği düzenli takip etsen bunu bilirdin canım.Öncelikle ben dosyamı almaya gittiğimde Kaan bey kendisi bizzat bana kadınlar klübünde yazdıklarını okudum kırıldım dedi.Daha sonra başka bir arkadaşımız eşiyle gittiğinde 2 hemşirenin ekranında kadınlar klübünün açık olduğunu ve arkadaşlarım farkettiğim anlayınca kaş göz yaparak hemen kapattıklarına şahit oldu.Merak etme ilgili isimler sayfa yöneticisine bildiriliyor Zaten.Burada her birinizin menfaatlerini korumak için mücadele eden birkaç günah keçisi insana dağa farklı yaklaşmanızı beklerdim.Dediğim gibi bizim buradan bir beklentimiz Yok tek derdimiz umut bekleyen insanlara yol gösterip ışık olabilmek .Sahte hesaplarla herşeyi toz pembe gösteren çok başarılı gösteren ve bu şekilde insanların yanlış karar vermelerini sağlayanlar olduğu gibi gerçek deneyimler yaşamış insanların düşünceleri de bu sayfada görülsün hepsi bu.umarım anlatabilmişimdir.
kuzum ben kaanın vebaline girmek demedimki? eyvallah sağolun... ya bi yanlış anlaşılma oldu ama anlatamıyorum gerçekten. bakın biz hala orda tedavi görüyoruz ve diyorum ki hemşire biri hasta gibi girip yazıp hamile kaldım diye çıktı diyince gülfeda bende dedim ki bunu sorgulayalım ben çok safım demekki (burda yazan her hikayeyi gerçek kabul ediyorum çünkü ben öyle davranıyorum, yaşadıklarımı yazıyorum. senin yazdıklarını da gerçek olarak görüyorum, eğer okuduysam ki yaklaşık 2 bin sayfayı okudum o hemşire olduğu iddia edilenin de yazdıklarını okumuşumdur.) vebale giriyosunuz derken tedavide olanların aklına soru işareti düşürüp (lan acaba burda yazanların çoğu böyle reklam mı gibi sorular) sonra anlamadıysan boşver denmesi bana hoş gelmedi. vebal budur benim gözümde, aklıma soru iareti düşürüp bi şey sorduğumda anlamadıysan boşver demek....
ki ayrıca benim de burda bulunmaktan bir menfaatim yok. hatta lütfen profilimi inceleyin, 2013 ten, evlendikten 6 ay sonradan beri bende uğraşıyorum. hiç bir sayfadan da menfaatim olmadı. yazdığım yerler topikler belli....
ve benim de duam evlat bekleyen her anne adayının o evlada kavuşmasıdır.... hepimizin. kırmak yermek yada eleştirmek için değil yazdıklarım yahu...
hemşire ben miyim sorusu da şu yüzden birkaç sayfa önce kaan beyin hastası olamayacağımı söylememe rağmen adamın bende 1 saate yakın telde konuştuğunu söyledim, burdan ona mail atanlarla ilgilendiğini vs. söyledim. olanları söyledim. bunlar reklam olarak mı algılandı diye düşündüm... hepsi bu...
kaan beyin sayfayı takip ettirmesini tuhaf karşılamıyorum açıkcası, hatta diğer drlarında; ki bülent tıraş direk soru cevaplıyo yani... ama takip etmek başka bi şeydir, hastası olmayan üyelerin hemşirelerin asistanların yada her kimse burada pozitif haberler artsın diye yazması ayrı bişeydir. o kandırmacadır, fena bir şeydir. böyle bir şeyden şüpheleniyorum demek ayrıdır, böyle bir şey var demek ayrıdır.... var diyorsanız bunlar kimler bi profillerine bakalım özel mesaj atalım vs. anlamında sordum soruyu da.... ki sen takip ediyormuş dediğinde de; iyi, belki kendilerine çeki düzen verirler böyle şeyler yaşınıyo madem dedim, düşündüm....
aslında hepimizin amacı aynı evlat sahibi olmak, seninle bu konuda inan ki kalbimiz bir, ben de hep dua ederken kim varsa diye ederim.....

her kimde karar verirsen de inşallah son tedavin olur ve bebeğine kavuşursun tatlım....

Bende kaan beyde denedim 6 ay bosuna o kadar ilac tedavi yalanci menapoz ve sebebini bile bile bosuna yapti bu isi kaan bey kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum verdigi ilaclar yumurta sayisini ve kalitesini arttirmak icin sozde ama alakasi bile yok ostanbula gittim tedaviye ve suan gebeyim bu iste gercekten isim yapmis dr cok onemli prof olmayan bir dr da bosuna zaman kaybetmeyin derim
Kaan beyi kimseye tavsiye etmiyorum diyorsun sonrada ben kimseye sizin olmaz gitmeyin demiyorum diyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz. Bunun neresinde iyi niyet art niyetlisiniz ve tedaviye başlayacak olan insanların aklını karıştırmaya hakkınız yok.Evet bu saatten sonra girmeyeceğim sizin gibi art niyetli insanlar yüzünden moralimi bozmayacağım

M medesa canım sen tedaviye başladığından beri yazıyorsun seni takip ediyoruz ve şuan yeni hastane arayışında olduğun için senin bu süreçlerini merak ediyorum ama M mimi3535 bianda ortaya çıkarak sürekli olumsuz konuşarak doktoru kötüleyerek biz tedavi görenleri olumsuz etkiliyor ve sayesinde sayfa amacından saptı sanki tedavi gördüğü Doktor hakkında hep olumlu yorumlar mı var sanki herkes o doktorda hamile mi kalıyor ben iyi niyet arayamıyorum artık.Yani bu kadar kötüyse başka bir sayfa açın orada yorum yapın lütfen
Sen okuduklarini idrak edemiyorsun benim anladigim.ben ordada olumsuz olabilirdim kotu dusunenlerin kim oldugu belli oldu

M medesa bak bu yorumunda her harfine katılıyorum. senin yazım tarzınla mimininki paralel olsaydı onunla seninle yazıştığımız gibi yazışabilir, tartışabilir, anlatabilir ve anlaşabilirdik....

Sen okuduklarini idrak edemiyorsun benim anladigim.ben ordada olumsuz olabilirdim kotu dusunenlerin kim oldugu belli oldu
Sen geçmişte yazdıklarını oku kim okuduklarını anlamıyor gör bu siteye madem kaan beyde tedavi görürkende yazsaydın da inandırıcı olsaydın.Yazdıklarına ağzından çıkanlara dikkat et senin kötü niyetinden zerre şüphem yok!!

Arkadaşlar Kaan beyi kimseye tavsiye etmiyorum diyen birinin bu sayfada kafamızı karıştırmasına neden izin veriyoruz sayfa yöneticilerinin bı konuda yardımcı olması gerekiyor K Kazen

Arkadaşlar Kaan beyi kimseye tavsiye etmiyorum diyen birinin bu sayfada kafamızı karıştırmasına neden izin veriyoruz sayfa yöneticilerinin bı konuda yardımcı olması gerekiyor K Kazen
Ya arkadaşlar ne bu şikayet hemen ya.normal konuşuluyo herkes fikrini söylüyo.yaşadıklarını anlatıyor.ayıp ama hmn yönetim nedmk

Sen geçmişte yazdıklarını oku kim okuduklarını anlamıyor gör bu siteye madem kaan beyde tedavi görürkende yazsaydın da inandırıcı olsaydın.Yazdıklarına ağzından çıkanlara dikkat et senin kötü niyetinden zerre şüphem yok!!
Valla komikmissin cok istiyorsan iyice arastirir ogrenirsin.ne gibi bir niyetim olabilir senin guzel hbrlerini bekliyoruz demisim sana bu mu kotu niyetim kisi kendinden bilir isi ne diyeyim

X