- 6 Şubat 2015
- 178
- 345
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.641
Herkeze mrh arkadaşlar bende eski üyelerdenim beni hatırlayan eskilerden olur mutlaka......uzun bir aradan sonra bir göz atmak istedim ....çok olumsuzluklardan sonra biraz kafamı toparlayıp uzaklaştım sayfadan ve bu işlerden..ve siteye girip neler var nolmuş bakmak istedim...okumaya başladım sayfaları ve anlam veremedim noluyor nolmuş böyle dedim ve devam ettim okumaya ....bende yaklaşık 4 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum ve sizin gibi bir evlat sahibi olabilmem için hala uğraşıyorum...uğraşıyoruz..... Kaan bey in hastasıydım bende yaklaşık ....7 sefer yumurta toplamam ve 1 transferim gerçekleşti .....irembe de ...çok ciddi maddi manevi yıkıldık...olmadı nasip değilmiş dedim 3-5 ay ara verip....tekrar araştırmaya geçtim ve devlet tarafından hakkım olduğunu öğrendim ve orda çok şey öğrendim tabiki daha zor ağır işliyor durum lar orda fakat ilk sefer de yumurtam toplandı emriyo ya dönüştü....ve bunu koyarsak tutmaz boşuna hakkın gider kalitesi düşük dendi.. ve 3 ay ara verildi 4.adet te tekrar dan başladım ve niye emriyo ya dönüştü kalite iyi dendi transfer yapıldı fakat ....12.sonra maalesef tutmadı ama ....bu bile benim için çok iyi bir gelişmeydi...irembe de 7 toplama da 1 sefer emriyo ya dönüştü ve transfer yapıldı inanın ki 40,000tl yi geçti ilaçlar ile birlikte ciddi paralar ve piskolojim sıfır çok kötü dönemlerden geçtim...kaan bey'i sonuçtan sonra aradım ....açmadı.ve bana 3 gün sonra dönüş yaptı....ben ağlamaktan gözlerim şişmiş bitmişim dönüş bile bana sonra dan yapılıyor ....gel bakalım olsun taze transfer deneriz ...bu kadar basit...devlet dediğimiz ve herkezin korktuğu hastane den olumsız sonuç çıktı bizi dr....3 kişi ve emriyoloklar tek tek konuşma yapıp eşimle ile birlikte bize yarım saat nerdey se bilgi verildi ve napmamız gerektiği anlatıldı ben bunu 2 sene irembe de tedavi gördüm ve hiç yaşamadım şaşırdım...ilaçlar keşke bana kaan bey veya oradaki bir kişi devlet ten en azından rapor çıkar devlet karşılıyor ilaçları bak bu kadar para harcadınız yazık deme di ....ordaki verilen vitamin hariç hepsini devlet karşıladı.....yani bunları ben çok sonradan anladım yaşadıkça ve yazıklar olsun dedim para demek ki bu işler bir para tuzağıymış...içim yandı...ne zorluklar la o paraları bulduk...yani burda anlatmak istediğim herkez olumlu olumsuz sonuçlar alabilirler....ama lütfen saygı gösterin herkez istediğini iyi kötü paylaşsın ve söylesin....yazsın kızmayın lütfen insanlar öğrensin ben kimse yi bakın kötülemiyorum bana denebilirdi ilaçları devlet veriyor git rapor çıkar..çünkü herkezin bir çıkarı var bunu anladımmm.........lütfen bu yazdıklarıma irenbe ve kaan bey kızmasın içimi döktüm....biraz uzun yazdım ama özlemişim bu sayfayı....inş allahım hepinize hepimize bir gün evlat sahibi olmayı nasip eder......şimdi ...bekliyorum yine 4.adetimde tekrar dan başlıcam sonuna kadar devam..hepinizi öpüyorum arkadaşlarım ...gelişmeleri de burdan bildiririm size yine ........kızmazlarsa tabi.