- 6 Şubat 2015
- 178
- 345
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.641
Insallah bunca seyden sonra icinin rahat ettgi merkezden devlet hastanesinden olumlu sonuc alirsin ve bunu paylasirsin tatlim. Paylasimin icin tesekkurler...Herkeze mrh arkadaşlar bende eski üyelerdenim beni hatırlayan eskilerden olur mutlaka......uzun bir aradan sonra bir göz atmak istedim ....çok olumsuzluklardan sonra biraz kafamı toparlayıp uzaklaştım sayfadan ve bu işlerden..ve siteye girip neler var nolmuş bakmak istedim...okumaya başladım sayfaları ve anlam veremedim noluyor nolmuş böyle dedim ve devam ettim okumaya ....bende yaklaşık 4 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum ve sizin gibi bir evlat sahibi olabilmem için hala uğraşıyorum...uğraşıyoruz..... Kaan bey in hastasıydım bende yaklaşık ....7 sefer yumurta toplamam ve 1 transferim gerçekleşti .....irembe de ...çok ciddi maddi manevi yıkıldık...olmadı nasip değilmiş dedim 3-5 ay ara verip....tekrar araştırmaya geçtim ve devlet tarafından hakkım olduğunu öğrendim ve orda çok şey öğrendim tabiki daha zor ağır işliyor durum lar orda fakat ilk sefer de yumurtam toplandı emriyo ya dönüştü....ve bunu koyarsak tutmaz boşuna hakkın gider kalitesi düşük dendi.. ve 3 ay ara verildi 4.adet te tekrar dan başladım ve niye emriyo ya dönüştü kalite iyi dendi transfer yapıldı fakat ....12.sonra maalesef tutmadı ama ....bu bile benim için çok iyi bir gelişmeydi...irembe de 7 toplama da 1 sefer emriyo ya dönüştü ve transfer yapıldı inanın ki 40,000tl yi geçti ilaçlar ile birlikte ciddi paralar ve piskolojim sıfır çok kötü dönemlerden geçtim...kaan bey'i sonuçtan sonra aradım ....açmadı.ve bana 3 gün sonra dönüş yaptı....ben ağlamaktan gözlerim şişmiş bitmişim dönüş bile bana sonra dan yapılıyor ....gel bakalım olsun taze transfer deneriz ...bu kadar basit...devlet dediğimiz ve herkezin korktuğu hastane den olumsız sonuç çıktı bizi dr....3 kişi ve emriyoloklar tek tek konuşma yapıp eşimle ile birlikte bize yarım saat nerdey se bilgi verildi ve napmamız gerektiği anlatıldı ben bunu 2 sene irembe de tedavi gördüm ve hiç yaşamadım şaşırdım...ilaçlar keşke bana kaan bey veya oradaki bir kişi devlet ten en azından rapor çıkar devlet karşılıyor ilaçları bak bu kadar para harcadınız yazık deme di ....ordaki verilen vitamin hariç hepsini devlet karşıladı.....yani bunları ben çok sonradan anladım yaşadıkça ve yazıklar olsun dedim para demek ki bu işler bir para tuzağıymış...içim yandı...ne zorluklar la o paraları bulduk...yani burda anlatmak istediğim herkez olumlu olumsuz sonuçlar alabilirler....ama lütfen saygı gösterin herkez istediğini iyi kötü paylaşsın ve söylesin....yazsın kızmayın lütfen insanlar öğrensin ben kimse yi bakın kötülemiyorum bana denebilirdi ilaçları devlet veriyor git rapor çıkar..çünkü herkezin bir çıkarı var bunu anladımmm.........lütfen bu yazdıklarıma irenbe ve kaan bey kızmasın içimi döktüm....biraz uzun yazdım ama özlemişim bu sayfayı....inş allahım hepinize hepimize bir gün evlat sahibi olmayı nasip eder......şimdi ...bekliyorum yine 4.adetimde tekrar dan başlıcam sonuna kadar devam..hepinizi öpüyorum arkadaşlarım ...gelişmeleri de burdan bildiririm size yine ........kızmazlarsa tabi.
Ya sen niye taktin bu kadar bir anlatir misin? Dersin ne senin?Saygılı ol kendin gibi düşünmeyen birine saygısızlık yapma ben burada kimsenin avukatlığını yapmıyorum ama sen avukatlık yapmaya başladın.Eğer ki kimseye tavsiye etmiyorum olumlu bir yorumsa art niyetliyim ozmn. Senden önce bu sayfada olan biri olarak senden emir alacak değilim sen kimsin ki bana sinir ettin beni diyorsun saygısız
canim cok uzuldum yasadiklarina dilerim saglikla gelir en kisa surede bebegin.burda birkac kisi olumsuz yorumlardan hoslanmiyor diye basimiza gelenleri anlatmayacak degiliz elbette ki.Herkeze mrh arkadaşlar bende eski üyelerdenim beni hatırlayan eskilerden olur mutlaka......uzun bir aradan sonra bir göz atmak istedim ....çok olumsuzluklardan sonra biraz kafamı toparlayıp uzaklaştım sayfadan ve bu işlerden..ve siteye girip neler var nolmuş bakmak istedim...okumaya başladım sayfaları ve anlam veremedim noluyor nolmuş böyle dedim ve devam ettim okumaya ....bende yaklaşık 4 yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum ve sizin gibi bir evlat sahibi olabilmem için hala uğraşıyorum...uğraşıyoruz..... Kaan bey in hastasıydım bende yaklaşık ....7 sefer yumurta toplamam ve 1 transferim gerçekleşti .....irembe de ...çok ciddi maddi manevi yıkıldık...olmadı nasip değilmiş dedim 3-5 ay ara verip....tekrar araştırmaya geçtim ve devlet tarafından hakkım olduğunu öğrendim ve orda çok şey öğrendim tabiki daha zor ağır işliyor durum lar orda fakat ilk sefer de yumurtam toplandı emriyo ya dönüştü....ve bunu koyarsak tutmaz boşuna hakkın gider kalitesi düşük dendi.. ve 3 ay ara verildi 4.adet te tekrar dan başladım ve niye emriyo ya dönüştü kalite iyi dendi transfer yapıldı fakat ....12.sonra maalesef tutmadı ama ....bu bile benim için çok iyi bir gelişmeydi...irembe de 7 toplama da 1 sefer emriyo ya dönüştü ve transfer yapıldı inanın ki 40,000tl yi geçti ilaçlar ile birlikte ciddi paralar ve piskolojim sıfır çok kötü dönemlerden geçtim...kaan bey'i sonuçtan sonra aradım ....açmadı.ve bana 3 gün sonra dönüş yaptı....ben ağlamaktan gözlerim şişmiş bitmişim dönüş bile bana sonra dan yapılıyor ....gel bakalım olsun taze transfer deneriz ...bu kadar basit...devlet dediğimiz ve herkezin korktuğu hastane den olumsız sonuç çıktı bizi dr....3 kişi ve emriyoloklar tek tek konuşma yapıp eşimle ile birlikte bize yarım saat nerdey se bilgi verildi ve napmamız gerektiği anlatıldı ben bunu 2 sene irembe de tedavi gördüm ve hiç yaşamadım şaşırdım...ilaçlar keşke bana kaan bey veya oradaki bir kişi devlet ten en azından rapor çıkar devlet karşılıyor ilaçları bak bu kadar para harcadınız yazık deme di ....ordaki verilen vitamin hariç hepsini devlet karşıladı.....yani bunları ben çok sonradan anladım yaşadıkça ve yazıklar olsun dedim para demek ki bu işler bir para tuzağıymış...içim yandı...ne zorluklar la o paraları bulduk...yani burda anlatmak istediğim herkez olumlu olumsuz sonuçlar alabilirler....ama lütfen saygı gösterin herkez istediğini iyi kötü paylaşsın ve söylesin....yazsın kızmayın lütfen insanlar öğrensin ben kimse yi bakın kötülemiyorum bana denebilirdi ilaçları devlet veriyor git rapor çıkar..çünkü herkezin bir çıkarı var bunu anladımmm.........lütfen bu yazdıklarıma irenbe ve kaan bey kızmasın içimi döktüm....biraz uzun yazdım ama özlemişim bu sayfayı....inş allahım hepinize hepimize bir gün evlat sahibi olmayı nasip eder......şimdi ...bekliyorum yine 4.adetimde tekrar dan başlıcam sonuna kadar devam..hepinizi öpüyorum arkadaşlarım ...gelişmeleri de burdan bildiririm size yine ........kızmazlarsa tabi.
Gercekten ilginc oldugunu dusunuyorum o 74 yorumu ben kendi kendime mi yapmisim soru soruldugunda cevap vermisim degil mi semra hocada kimse soru sormadigi icinde cevap vermemisim bunu yazmadan gecemeyecegim bak yine seni rahatsiz edecek bir arkadas yazmis uzgunumBugune kadar 74 yorum yapmışsın bunun sadece 1 tanesi Semra Hanım sayfasına 18 ocakta okadar diğer yorumların Kaan beyin sayfasına hala ilginç oldugumu düşünüyor musun?
Surekli negatif yorumlarimi ornek verir misin?beni o oadar sacma sapan ywrmeye calisiyorsun ki ptesi testin var diye tutuyorum kendimi bence sende benim hamile oldugumu dusunup boyle sacma sapan beni karalamaya calismamalisin ben yasadiklarim boyutunda cok ofkeliyim ayni insanlar degiliz her olaya ayni tepkiyi vermemizi bekleyemezsin degil mi o yuzden bana ornekle gel bende gerekli aciklamayi yapayim sanaHerkes yaşadığı olumsuzlukları yazabilir bizde yazdık gün geldi medesa ya dedik gulfeda ya dedik gidin gelin bizi de bilgilendirin istanbulda nasıl yol izleniyor bizede bilgi verin belki gün gelir bizde gitmek isteriz dedik bunları konuştuk onlar gitti geldi yazdılar konuştuk,mimi3535 senin konuşmalarında farklı bişey var sürekli negatif yorum bende diyorum ki bak etkileniyoruz orada tedavi görenler olarak Semra hanımsa ayrı grup kurun orada konuşun bizde takip edelim bilgi alalım, ama bizim tedavi gördüğümüz doktorun sayfasında konuşulacak şeyler değil artık olmuş bitmiş gerekli bilgilendirmeyi de yapmışsınız kaan beyle ilgili olumsuz herkes anlamış anlayacagını artık burada konuşulacak konu değişsin benim derdin tam da bu anlamak isterseniz.Ayrıca kimseye saygısızlık yapmıyorum herkes kullandığı dile dikkat etsin
Hayırlısı olsun canım. Dilek Hanım ı düşünmüştüm ben de bi ara, irenbeye bi gittiğimde Kaan beyden ümit hanıma geçen biriyle konuşmuştum, kaan bey soğuk diyordu, ümit hanıma geçmiş çok iyi diyordu. ümit hanım ile ilgili görüşün nedir canımHerkese merhaba. En son yazdığımda ümit hanim ile ön görüşme yaptigimi memnun kaldigimi söylemiştim. Onunla devam etmeye karar vermistik. Daha doğrusu VERMİSTİM. Eşimin içine sineye şeyler vardı. Nitekim onun zorlamasiyla Kent hastanesi Dilek ASLAN hanima gittik. Ve iyiki de gitmiştim diyorum. Rahat bir 10 kadın doğumlu gormusumdur ben böyle bir pozitif enerjik bilgili bir dr görmedim. İnşallah sonu da güzel olur. On gorusmeye gittik ama bi anda devam kararı alik plan yapıldı önümüzdeki adetimin 2. Gunu gidicem. Bana bir vitamin takviyesi verdi vinalac immilitum adı. Bir de folik asite devam et dedi. Zaten biz tüm testlerimizi goturmustuk. Sadece 2 tane genetik test istedi ne olur ne olmaz diye. 2 dis gebeliğim var cünku. Ayrica bize yumurta top. Arada gidip gelinen muayeneler transfer toplam 6500 arti ilaclar seklinde bir fiyat verdiler. Ben cok sasirdim. Hatta nasil olur emin miainiz eksik bir sey mi soylediniz dedim cinku biz 10 12 bini kafadan cikarmistik. Velhasıl kelam. Süreç bi şekilde işledi. Burada da anlatmak istedim. Bana bu süreçte tavsiyeleriniz varsa duymaktan çok memnun olurum.
Merhaba canım benim nickini hatırlamadığın benim :) uzun zamandır girip okuyamadım mide bulantılarım yüzünden şükür ki şimdi iyiyim.insanlar umutları paraları vs yittiği için eleştiri yapıyolar ve tedavi gören bir anne adayı olarak buna sonsuz saygı duyuyorum.olumsuz eleştireye benim olumlu eleştiri yapmam bazı şahısları rahatsız etti!!!işte asıl yanlış burada başlıo.konuştular konuştular sonra inanmadıkları hamilelğim için sözüm ona iyi dilekte buldundular.önce Allahın sonra kaan beyin sayesinde ben bu mucize haberini aldıysam olumlu şeyler yazmak benim de hakkım doğru değil mi?o inanmayan benim hemşire olduğumu düşünen arkadaşlar (gerçekten çok gülüyorum hemşire :))))) pazartesi irenbe de olucam :)) ve gerçekten tek temennim Allah isteyen her kuluna nasip etsin.bu arada p.tesi 2li taramalar başlıo dualarınızı eksik etmezsen ve etmezseniz çok mutlu olurum :)valla ben bilmiyorum kim hemşiredir, kim asistandır.... benim saflığımdır belki. sanırım o gün üye olup hamile haberi verdiği için bayaaa bi tartışılan bayandan bahsediyorsun nickini hatırlamıyorum şimdi, mesela ben inanmıştım ona; hemşiresidir diye de düşünmemiştim açıkcası.... sen nasıl anladın nasıl bu kadar emin oldun?? enteresan.....
Evet haklısınız Allah ın takdiri her seyden önce bu durum. Ama ben kendimden örnek vereyim ben Kaan bey i buradan buradaki olumlu yazışmaları okuyaral gittim. Bende hiç bir dr un reklamını yapmıyorum. Fakat bu konuda isim yapmıs birkaç dr a gittim. İzmirdeki birçok dr un aksine çok daha ilgili ve tani ki tecrübeliler. Mesela İsrael aruh kesinlikle konusmayan ters bir adam erol tavmergen egosu tavan yapmıs hastasını fazlaca bekletir ama bakın bu karalama değil bnm yaşadıklarım. Şimdi ben memnun değilsem söylerim ki hem merkez kendini düzeltsin hem dr hastalarına ters yapmasın. Şimdi bir hsg çektirdim izmirden ucuz anestezisiz ve eski makinalardan aldıgınız radyasyonu almıyorsunuz agrı hissetmiyorsunuz o izmir de çekildiklerinizin İstanbul da suratına bakmıyorlar. Ama emin ol bunları herkes bilmiyor bende bilmiyordum. Şansınız varsa istanbul da bir kaç yer ile görüşün. Kistiniz varsa ameliyat olup amh düşürmeyin birkaç dr a gözükün tüp probleminiz varsa da baska dr a gözükün. Başka bir göz görsün arkadaşlar hepimiz para harcıyoruz en kötüsü de umutlarınızı hiç bir dr un tüketmesine izin vermeyin. Burda kaç sayfa olumlu okudum diye gittim ama öyle değil. Dr unuz size ters yapıyorsa bu süreçte devam etmeyin ya ne münasebet ters yapacak size. Hepiniz olumlu güzel sonuç alın.Merhaba Ben de Kaan Bey de tedavi görüyorum ve yaklaşık 3 aydir bu forumu takip ediyorum. Son zamanlardaki konuşmalar hiç hoşuma gitmiyor. Elbette olumsuz sonuç alan ve baska merkezlerde şansını denemek isteyenler olabilir. Bunu burada belirtip başka bir forum altinda yeni merkeziyle ilgili görüşlerini yazabilirler. Bana gore adap budur. Deniyorki arkadaşları bilgilendirelim... emin olun buradakinlerin bircogu tedaviye baslamadan önce bir araştırma yapmıştır. Ve doktorumuzun bu konuda iyi oldugunu ve tecrubeli oldugunu düşündüğümüzden tercih ettik. Sizde cok iyi biliyorsunuz ki bu tedavide doktora guven çok önemli. Fakat son yazışmalarda o kadar cok abarttinizki artık bunda bir kötü niyet olduğunu görmeye başladık. Özellikle bazilariniz Şüpheci tavirlariniz moral bozucu yazismalariniz. İnanin ben memnunum doktorumun elinden geleni yaptığına inaniyorum ve hatta içindeki isteği hissediyorum. Sonuc olumlu yada olumsuz olsa da Yüce Allahimin takdiri ne ise o olsun. Allah herkese hayırlısını nasip etsin.
Sizi anliyorum fakat daha onceki yazımda bazi arastirmalar yaptigimi ve Kaan Beyi tercih ettigimi yazdim. Bu araştırmalarım sadece bu forum üzerinden degildi hamile kalan ve tavsiye edende vardi. Daha once elbette başka dr lere gittim. İsrael aruh tavrini hiç anlatmayim....ve kaan beyin izmirde en iyilerden biri olduguna inandığım icin tercih ettim.Evet haklısınız Allah ın takdiri her seyden önce bu durum. Ama ben kendimden örnek vereyim ben Kaan bey i buradan buradaki olumlu yazışmaları okuyaral gittim. Bende hiç bir dr un reklamını yapmıyorum. Fakat bu konuda isim yapmıs birkaç dr a gittim. İzmirdeki birçok dr un aksine çok daha ilgili ve tani ki tecrübeliler. Mesela İsrael aruh kesinlikle konusmayan ters bir adam erol tavmergen egosu tavan yapmıs hastasını fazlaca bekletir ama bakın bu karalama değil bnm yaşadıklarım. Şimdi ben memnun değilsem söylerim ki hem merkez kendini düzeltsin hem dr hastalarına ters yapmasın. Şimdi bir hsg çektirdim izmirden ucuz anestezisiz ve eski makinalardan aldıgınız radyasyonu almıyorsunuz agrı hissetmiyorsunuz o izmir de çekildiklerinizin İstanbul da suratına bakmıyorlar. Ama emin ol bunları herkes bilmiyor bende bilmiyordum. Şansınız varsa istanbul da bir kaç yer ile görüşün. Kistiniz varsa ameliyat olup amh düşürmeyin birkaç dr a gözükün tüp probleminiz varsa da baska dr a gözükün. Başka bir göz görsün arkadaşlar hepimiz para harcıyoruz en kötüsü de umutlarınızı hiç bir dr un tüketmesine izin vermeyin. Burda kaç sayfa olumlu okudum diye gittim ama öyle değil. Dr unuz size ters yapıyorsa bu süreçte devam etmeyin ya ne münasebet ters yapacak size. Hepiniz olumlu güzel sonuç alın.
Bakın öyle bir sey yok kimse bizlere yüzde 100 başarı veremez ama bu ara bir basarısızlık oldugunu düşündüğüm için vazgectım bende. Belki embriyologdan laboratuvardan da olabilir bunu bilemeyiz ama okuyorsunuz ne kadar zamandır burada olumlu sonuc alan var siz söyleyin. Bu bir ekip işi aynı zamanda belki merkezde bir başarısızlık var şu an bunu bilemeyizSizi anliyorum fakat daha onceki yazımda bazi arastirmalar yaptigimi ve Kaan Beyi tercih ettigimi yazdim. Bu araştırmalarım sadece bu forum üzerinden degildi hamile kalan ve tavsiye edende vardi. Daha once elbette başka dr lere gittim. İsrael aruh tavrini hiç anlatmayim....ve kaan beyin izmirde en iyilerden biri olduguna inandığım icin tercih ettim.
Buradaki konuşmalar beni rahatsiz etmeye başladı çünkü sanki Kaan Beyin daha önceki başarıları yokmuş, işin ehli değilmiş gibi tavırlar, -ki oyle degil- insanlari imkanlari varmis gibi istanbula yönlendirmeye çalışmalar ( cunku bu yonlendirme sanki burada olumsuz sonuc alacaksınız tavrinda) bunlar hic hos değil. Ve sanki bir karalama kampanyasi gibi... ben bir gozlemci olarak burada yazilanlari okuduktan sonraki izlenimlerim bunlar.
Evet iste bu guzel bir elestiri, yapici bir eleştiri. Ekibin sorgulanması gerektigini, birseylerin ters gittiğini belirtmeniz guzel. Bir doktor veya merkez emin olun basari oranını artirmak icin ellerinden gelen herseyi yapıyordur. Bu onlar icin maddi ve manevi olarak önemlidir. Yoksa bugünü yasayalim yarını dusunmeyelim degildir. Birşeyler ters gidiyorsada bizim buradan yapici bir elestiri yapmamiz yeterlidir diye düşünüyorumBakın öyle bir sey yok kimse bizlere yüzde 100 başarı veremez ama bu ara bir basarısızlık oldugunu düşündüğüm için vazgectım bende. Belki embriyologdan laboratuvardan da olabilir bunu bilemeyiz ama okuyorsunuz ne kadar zamandır burada olumlu sonuc alan var siz söyleyin. Bu bir ekip işi aynı zamanda belki merkezde bir başarısızlık var şu an bunu bilemeyiz
İşte maalesef dikkate almıyorlar galiba ne zamandır olumlu yazan varken birden olumsuza niye döndü. Diğer çok iyi merkezlerden daha az para almıyorlar ama embriyo aşamasında da bir çok sey eksik. Benim ayrıca tavsiyem kızlar gidebiliyorsanız klinikten ziyade hastaneye gidin. Mesela israel aruh da kent hastanesinde çok basarılıydı şimdi o kdr başarısını duyamıyoruz ve işlemleri irenbe de yapıyor neden kentte yapmıyor? Çünkü ya oradan ayrıldıgı içiN ya da kent çok fiyat istiyor belki irenbe daha düşük fiyat alıyor. Ya da kent hastanesinde dilek hn var çok tatlı bir bayan ama başarı oranlarını bilmiyorum. Çider i araştırın anlaşmalı oldugu bir doktor var izmir de. Yani kısacası araştırın arkadaşlar burada yazılan her seye inanmayın ama kimse de olumlu oldugu halde gelip buraya olumsuz yazmaz. Bir olumsuzluk var ve hasta kaybediyorlar. Burada 10 kişiden 3 ü olumsuz olsaydı devam ederdim 10 kişiden 2 ya da 3 ü olumlu üstelik olumsuzlarda 2-3 kez deneyen var. Hiç bir dr kimsenin vebalini almasın hiç bir kadının ümidini tüketmesin Allah çok büyük.Evet iste bu guzel bir elestiri, yapici bir eleştiri. Ekibin sorgulanması gerektigini, birseylerin ters gittiğini belirtmeniz guzel. Bir doktor veya merkez emin olun basari oranını artirmak icin ellerinden gelen herseyi yapıyordur. Bu onlar icin maddi ve manevi olarak önemlidir. Yoksa bugünü yasayalim yarını dusunmeyelim degildir. Birşeyler ters gidiyorsada bizim buradan yapici bir elestiri yapmamiz yeterlidir diye düşünüyorum
Ya aslında iyi bir doktora benziyordu ben sevmiştim ama dilek hanim bana bambaşka geldi ve bizim durumumuzu bize çok iyi anlattı. Merkezi sevdik hastaneye bayildik. Bakalim hayirlisi olur insallahHayırlısı olsun canım. Dilek Hanım ı düşünmüştüm ben de bi ara, irenbeye bi gittiğimde Kaan beyden ümit hanıma geçen biriyle konuşmuştum, kaan bey soğuk diyordu, ümit hanıma geçmiş çok iyi diyordu. ümit hanım ile ilgili görüşün nedir canım