Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çok geçmiş olsun canım havalar çok soğuk ondan grip yaygın dikkat et kendine canım benimde bulantılarim oluyor bide bişey yediğimde hemen tıkanıyorum canım gaz problemim oluyor pazartesi günü benim kontrolüm var 10. Haftaya gircez nasipse canim

beni hemşire mi zannetti acaba???halbuki bursanın bir ilçesindeki ilçe milli eğitimlerin birinde çalışan sıradan bi memurum....
Hayır sizi hemşire zannetmedim. Az çok biliyoruz burada kim hemşire ve buradaki yazılanları okuyup kaan beye rapor edip sonra da buradan hamileyim diye çıkanları siz merak etmeyin. Kimse kimsenin umutlarıyla oynamasın burada kimse pozitif yazmadı ne zamandır. Aynı zamanda kaan beyden başka dr a gidip yanlış teşhis konulan arkadaşlarımız da burada yazar başından geçenleri anlatırlar. Yani bizim gibi sayfalarca pozitif diye okuyup umut edip sonra da umutlarını kaybetmesinler diye yazıyoruz.

Herkese merhaba. En son yazdığımda ümit hanim ile ön görüşme yaptigimi memnun kaldigimi söylemiştim. Onunla devam etmeye karar vermistik. Daha doğrusu VERMİSTİM. Eşimin içine sineye şeyler vardı. Nitekim onun zorlamasiyla Kent hastanesi Dilek ASLAN hanima gittik. Ve iyiki de gitmiştim diyorum. Rahat bir 10 kadın doğumlu gormusumdur ben böyle bir pozitif enerjik bilgili bir dr görmedim. İnşallah sonu da güzel olur. On gorusmeye gittik ama bi anda devam kararı alik plan yapıldı önümüzdeki adetimin 2. Gunu gidicem. Bana bir vitamin takviyesi verdi vinalac immilitum adı. Bir de folik asite devam et dedi. Zaten biz tüm testlerimizi goturmustuk. Sadece 2 tane genetik test istedi ne olur ne olmaz diye. 2 dis gebeliğim var cünku. Ayrica bize yumurta top. Arada gidip gelinen muayeneler transfer toplam 6500 arti ilaclar seklinde bir fiyat verdiler. Ben cok sasirdim. Hatta nasil olur emin miainiz eksik bir sey mi soylediniz dedim cinku biz 10 12 bini kafadan cikarmistik. Velhasıl kelam. Süreç bi şekilde işledi. Burada da anlatmak istedim. Bana bu süreçte tavsiyeleriniz varsa duymaktan çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Arkadasim cok sevindim senin adina icine sinen bir yer bulmussun insallh sonucuda guzel olsun ilaclar pahalanmis fiyat artabilir ama hersey saglikli bir bebek icin.cok fazla ilac icmektende kurtulmussun guzel haberlerini bekliyoruz.

Canım çok sevindim senin adına.Bence de doğru bir karar vermişsin,burada görüyorsun ki pek çoğumuz madur edildik maalesef.inşallah tedavin başarıyla sonuçlanır,bizi de habersiz bırakma:)

valla ben bilmiyorum kim hemşiredir, kim asistandır.... benim saflığımdır belki. sanırım o gün üye olup hamile haberi verdiği için bayaaa bi tartışılan bayandan bahsediyorsun nickini hatırlamıyorum şimdi, mesela ben inanmıştım ona; hemşiresidir diye de düşünmemiştim açıkcası.... sen nasıl anladın nasıl bu kadar emin oldun?? enteresan.....

Canim bosver takilma anlamadiysan

Canim bosver takilma anlamadiysan
valla ne kadar ücret ödediğimiz düşünülecek olursa, ayrıca farklı şehirden gidip geliyorsan boşveremiyorsun(sizde izmirden istanbula gitmişsiniz, anlarsınız) . burada yazdığınız herşey orada tedavi olanları bir şekilde etkiliyor. iyi haberler de, şüpheler de, pozitiflerde... o yüzden bence ortaya bir iddia atıp anlamayanlara boşver demektense, madem bu kadar eminsiniz açıklayın ki bizde bu durumu sorgulayabilelim. nedir ne değildir?????

sonuçta sizler nasıl başka doktorlara içinize sinerek, güvenerek gidiyorsunuz bizlerde aynı duygularla tedaviye başladık. ancak bu söylemler bizleri etkiliyor psikolojik olarak. siz bu vebalin altına girmeye emin misiniz??? benim bir şeyleri sorgulamam, sadece kendi içimde olmaz, kalkıp da elimde hiç bir isim olmadan bunu ne merkeze nede doktora da soramam.... o açıdan açıklayın ki anlayalım.

inşallah hayırlısı olur tatlım. tedavinin ilk şartının güven olduğunu düşünüyorum. içinize sindiyse hem eşinin hem senin, ne güzel... sonu da güzel olur inşallah....
tedavi ücreti gayet doğal, irenbe de bu işlem fiyatının fazla olması genel olarak havuz yöntemi kullanılmasından ve bir kaç kez toplama yapılmasından. tek toplama tek transfer ve aradaki diğer muayeneler irenbede de 5000 + ilaçlar şeklinde. fiyat konusuna takılma o yüzden. bahsi geçen 10-15 binlik meblağlar ilaçlar dahil ve en az 2 toplama için.

Dogru bir tek sen yasamissin bunlari biz yasamadik.ben bu yuzden yazdim buraya zamanim param umitlarim gitti herkes bu forumlari okuyor iyice arastirip karar verirken bu yasananlarda gorulsun diye.ben sana hersey cok iyi muhtesem desem sen olumsuz sonuc alsan demez misin hani hersey cok iyiydi diye.ayrica diledigimi yazma hakkina sahibi hicbirinize hesap vermeden.burda duygu somurusu yapip vebalden bahsetmeye gerek yok cok istiyorsan sende dikkatli olur gozunu acarsin.senin gibi bende birseyleri kendi icimde sorgulamadigim icin yazdim yasadiklrimi.iyi kotu yorumlari okursun kararini verirsin benim istanbula giderken yaptigim gibi

2 toplama icin degil o fiyatlar bende irenbede denedim bir kez 12 bin tl gitti.bir kez toplama yapildi bana

alıntıladığım mesajımda zaten beni anlarsınız dedim... bu saldırgan yorumunu da anlamıyorum gerçekten. evet bende araştırdım, ben başlamadan önce açıkcası böyle yorumlar pek okumadım. size de kötü bir şey söylediğimi zannetmiyorum.... bahsettiğiniz iddianın, büyük bir iddia olduğunu ve dayanağını sordum. siz hastanede şöyle davrandılar böyle yaptılar deseniz bunu sormazdım, yaşamıştır derdim. ancak siz burada bir hemşire var vs. iddiasına anlamadıysan boşver diosunuz....

Ben saldirgan bir tutum icinde degilim donup okursan eski yazismalari gorebilirsin anlamak istemiyorsan ben ne yapabilirim bende sana en ufak kotu bir cumle kurmadim beni saldirganlikla suclamak yerine kendi cumlelerinide okuyup bunun ustune dusunebilirsin

nası yani bir toplama bir transfere 5 bin ödemediniz mi? benden o meblağ alındı diyeyim o zaman.... ikinci toplama için de 2750 alındı....
5 bin odedim ilaclar kan tahlilleri arti rahim filmi ve tarnsfere kadar olan muayene ucretleri.6 aylik bir tedavide 12 bin tl gitti toplamda.ikinci toplama olmadi benim

duygu sömürüsü derken???? sence bu normal bi cümle mi????hangi cümlemle duygu sömürüsü yapıyorum acaba??? anlamak istemiyor değilim tam tersi anlamaya çalıştığım için sakince ve güzelce sordum.

İste sizin saflığınızdan benim de zekiliğimden ya bu yüzden emin oldum. Kötü bir sey söylemiyorum siz kendinizi saf olarak gördüğünüzü belirtiyorsunuz zaten

Vebal altina girmek ne demek senin sakin tutumun mu bu vebal almakla suclamak suclamadim deme cunku bu cumle ona cikiyor ayrica birilerine umut olucaksam neden olmasin

5 bin odedim ilaclar kan tahlilleri arti rahim filmi ve tarnsfere kadar olan muayene ucretleri.6 aylik bir tedavide 12 bin tl gitti toplamda.ikinci toplama olmadi benim
5 bin artı ilaçlar diye belirtim zaten. tıpkı arkadaşa belirttikleri 6500 + ilaçlar gibi yani.... hatta bahsi geçen meblağların ilaçlar dahil olduğunu da yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…