Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Offf baya sert şartlar varmış.inşallah çekilmek durumunda kalmam.çok sağol cevabın için arkadaşım.
Canım tüp bebeğe başlayacaksan bunu yaptırmadan başlamazlar hangi ay başlamayı düşünüyorsan bir önceki ay çektir bence. Sonuçta tüplerde sıvı birikmesi engelmiş embriyonun tutunmasına buna benzer başka nedenlwrde varmıs

Saol canım. Güzel oldu oturduk bir yerlerde beraber. Konustugun dertleştiğin birini görmek de güzel sanki uzun zamandır tanısıyor gibi yakın hissediyorsun.
Haklısın eminim iyi geçmiştir.istanbulda zaman kısıtlı ama izmirde dönünce buluşma yapsak çok iyi olur.Nasıl geçti peki.film sonucunu nzmn alıcaksın yada aldın mı.dönüş nezaman canım

Haklısın eminim iyi geçmiştir.istanbulda zaman kısıtlı ama izmirde dönünce buluşma yapsak çok iyi olur.Nasıl geçti peki.film sonucunu nzmn alıcaksın yada aldın mı.dönüş nezaman canım
Aldım canım sorun yok dedi Semra hn film için . Ben bir süre daha istanbuldaym canım

Kızlar merhaba ben geldim ,çok özledim sizi saat gece 12 ve biz anca otele gelebildik .çok Yorgun'um fakat sizi daha fazla merakta bırakmamak için detayları yazıp sonra hemen uyuyacağım.Bir kere en net şunu söyleyebilirim ki buradaki merkezler olsun doktorlar olsun son derece profesyonel.biz mesela kendi durumumuzdan pek bahsetmedik doktorlara ki onların yorum ve görüşlerini net olarak öğrenebilelim diye gerçekten işlerinde uzmanlar.acıbadem Bülent traş ve memorial Semra kahraman ile görüştük.bahçeciye de gittik Ancak randevu saatleri sarktığı için orayla görüşmedik.her iki hoca da irenbede çekilen filmi çok amatör ve yetersiz buldular.daha 2 ay önce bir sürü olay yaşayıp resmen ölümden döndüğüm filmin hiç bir işe yaramayacağını duymak gerçekten çok üzücüydü.burada echomar diye bir yerde çektirmemi istediler.@gulfeda da orada çektirdi,2 dakikada anestezisiz ve ağrısız halletmişler.ben de yarın sabah 8de çektireceğim,bu sebeple bu gece de istanbulda kalıyoruz.bu arada irenbede anestezi altında ağrılı çekilip 700 tl verip yetersiz bulunan film,istanbulda bu kadar profesyonel şekilde 550 tl ye çekiliyor.umarım ihtiyacınız olmaz ama gerekirse de burayı değerlendirin derim.Semra hoca tüplerimde sıvı olduğunu ve irenbedeki her iki başarısız denememin nedenini söylememiş olsalar da gerçek sebebin kuvvetle muhtemel bu sıvının rahminin içine sızmasıyla embriyoların tutunmasını engellemesinden kaynaklı olduğunu söyledi.yarın çektireceğim filmi tekrar inceleyip tüplerimi kapamak yada almak üzere ameliyat olmam gerektiğini ve bunun akabinde transfer yapılacağını söyledi.inanın bir sorun bulunmasına sevindim çünkü sorun varda çözüm de vardır.kaan bey filmi çektikten sonra söylemiştim eğer ameliyat gerekiyorsa ben olmaya razıyım riske atmayalım dedim fakat kaan bey sorun yok demişti.semra hoca kist de gördü daha evvel yoktu bu,muhtemelen İzmir'deki tedavinizde çok ilaç kullandığınız için oluşmuş bu kist dedi.şimdi maalesef öncelikle bu kist takip edilecek küçükmezse Doğum kontrol hapıyla küçültülmeye çalışılacak be sonra tedavi.5.gün embriyoları transfer ediliyor ve pgt yapılması öneriliyor.böylece embriyo kaliteliyse transfer ediliyor değilse edilmiyor.pgt yapılmadan da transfer yapılabiliyor fakat ben 37 yaşındayım riskli olmasın diye Bülent hoca da Semra hoca da yapmayı önerdi.az para değil embriyo başına 420 dolar ama diyelim 6 embriyonuz oluştu hepsine değil de ikisine pgt yaptırıp kaliteli çıkarsa onubtransfer ettirebiliyorsunuz.istanbula git gel dorun olur derseniz yumurta toplamaya kadarki bazı işlemleri izmirde yaptırabiliyorsunuz.çok uzun anlattım belki ama merak ettiğinizi bildiğim için aklıma gelen tüm detayları yazmaya çalışıyorum.yarın size rakamları da ayrıntılı şekilde yazacağım.burads spermlere de microchip uyguluyorlar yani onların da en kaliteli,kromozomu düzgün olanlarını seçiyorlar.iki günde bir muayene edip durumunuza göre ve hatta kilonuza göre ilaç dozlarınızı ayarlıyorlar.yani ezbere herkese aynı dozda aynı ilaçlar değil de kişinin kendi yapısına göre özel tedavi uyguluyorlar.acıbademde vezne önü devlet hastanesi gibiydi ödeme yapmadan kimseye ne muayene ne bir işlem yapmıyorlar fakat memorialda Semra hn muayene ettiği halde yanındaki doktora şimdi ödeme almayın sonra bakarız gibi bir şey defi ve biz elimizi kolumuzu sallayarak çıktık.ilk defa vezneyi görmeden doktoru gördüğüm bir merkez oldu bir arkadaş sormuştu bu merkezlerdeki vezne olayını da o bakımdan belirteyim dedim.era testi ücreti soran arkadsşım seni de unutmadım yarın yazıcam.sonıç olarak henüz kiminle devam edeceğimize karar veremedik sanırım yarın netleşir.hepimiz için güzel sonuçlar olsun inş

Bu arada biz bugün gulfeda ile de tanıştık sonra eşlerimizle de oturduk çay kahve içtik nspsak ne etsek fikir alışverişi yaptık.gelin görün ki ikimiz de ikizler burcuyuz bir türlü karar veremiyoruz buradaki profesyonelliği gördükten sonra izmirde maddi manevi kaybımız için üzgünüm ama oldu bir kere.imksnınız varsa siz de en azından gelip bir ön görüşme yapın derim.görüşmeden farkı anlamak mümkün olmuyormuş getçekten deinş en doğru kararı veririz .şimdilik öpüyorum sizi azcık uyuyup dinleneyim sabah erken kalkacağız .sormak istedikleriniz olursa yazın lütfen,ben fırsat buldukça cevaplamakta çalışırım öpüyorum hepinizi güzel anneler

Canim cok sevindim senin adina benim yasadiklarimi yasiyorsun gozun hic korkmasin ameliyattanda hersey muhtesem gidiyor dilerim sonuda benim gibi mutlu olur bebegini alir gelirsin bizdende muayenede para almamislardi ameliyata girerken parayi vermistik bir islemi yapmadiklari icin bize bin tl geri verdiler vermeseler berden bilecektik bizde o 420$lik isleme gerek duymadilar ama. Irlikte tedavi oldugum birkac kisiye yaptiklarini duydum.ameliyatida sabah oluyorsun aksam cikiyorsun hastanede bile kalmiyorsun hersey saglikli bebek sahibi olabilmek icin haydi al bebegini gel en kosa zamanda

Çok sewinidm canım inan heycanla bekledim seni.benim bile anlattıkların kdarıyla içime sindi.inşallah bebeğini alıcaksın istanbuldan innıyorum hakkında hayırlısı olsun.yüce rabbim en hayırlı zamanda.canım çektirdiğin rahim filmimi bende burdayken çektirim.merkezin adı neydi canım

Canım evet aynı senin gibiyim.tıpkı sendeki gibi Bana da tüplerin kapanmadan hamile kalamazsın dedi Semra hanım,senin kulaklarını çınlattım:) eşime de söyledim bir arkadaşımıza da aynısını söyleyip tüpleri kapayıp transfer yapmış şimdi hamile dedim çok şükür inş sonum da senin gibi yavrumu alıp evime dönmek olur Allah isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

Canım reglin bitiminde yapılıyor yumurtlamadan önce yapıyorlar o ay korunmalı ilişki isteniyor sonucta ilaç veriliyor vs bir soruna sebebiyeut vermemek için
Canım ben şuan kist tedavisindeyim ya yani menopoz döneminde acaba bana çekerlermi arayıp sorucam ama sen ne düşünüyosun.yarın arıcam kaan beyi de sorucam.bnm rahim filmim 2014 yılında çekildi ve kaan bey yenisini gerek görmedi

Evet yaptırmak gerekecekse mutlaka yaptırıcam.ama bu gidişime denk gelmicek galiba.tekrar gitmem gerekecek.aslında şimdiye kadar hiç istenmedi bu film.gerek duyulmadı.bakalım kısmet.

Medesacım, çok sevindim, sorularına cevap bulmuş ve rahatlamış gibisin.aydınlattığın için çok sağol.bakalım beni de haftaya macera bekliyor.bana ne diyecekler.bu arada gulfeda ile görüşmenizi burada bizimle de yinelemenizi isteriz.bir buluşma noktası belirleyip buluşalım isterim ben de.

Canım hiç bilmiyorum bu dönemde çekerler mi yanlıl yönlendirmeyeyim seni ama istanbuldaysan bence çektir ama şimdi kaan bey çektirmede demiş sonuçta tedaviye onunla devam ediyorsun. Belki de gerek görüldüğünde çektirsen daha iyi ama nasılsa ailen burada ist.a gelip çektirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…