- 13 Ocak 2012
- 312
- 287
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.481
Oh oh varmışsınızdır hatta görüşmüşsündür bile canım, hakkınızda hayırlısı olsun, Allah içine sindirsin inşallahKızlar mutlu pazarlarİstanbul için yola çıktık biz,inş güzel geçer gönlümüze göre bir merkez bulup bir dahaki sefere yavrularımızla döneriz izmire
Tesekkurler canim tek bebis var o saglikla gelsin insallah.boyle ilgi alaka buyuk merkezlerde cok daha iyi demek ki.benide ilk gorusmemden 6 ay sonra memorial aradi ben herseyden vazgecmisken.boyle takipte olmalari insani motive ediyor gercektencanım hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla bebişini yada bebişlerini kucağına alırsın inşallah.. bende bahçeci umut tüp bebek merkezine mesaj yazmıştım onlar bana geri dönüş yaptılar ve o kadar ilgililer ki bilmiyorum kaç defa aradılar aralık gibi görüşmüştük ve karar verememiştim merkez arıyordum kendime sonrasında aklımda takılan sorular var diye söyledim isim vermek doğru olur mu bilmiyorum neyse doktor önerisi sordu bende formdan takip ettiğim hekimle konuşmak istediğimi belirttim hemen geri dönüşler oldu en son da bugün görüştük ve bana merkez olarak karar verebildiniz mi falan diye hemşiresi soruyor bende çok şaşırdım yani ben onların hastası değilim sadece araştırma aşamasındayım ama gitsen de gitmesen de bu bile beni çok mutlu etti imkanım olsa hiç düşünmeden orası derdim...
Valla en az senin kadar heyecanlıyız.Kızlar geldik oteldeyiz şükür biraz dinlenelim yarın çok koşturmacalı geçecek merkezden merkeze koşucazyarını bir bitireyim 3 merkez arasında değerlendirme yapıcaz.aksndam notlarım herşeyim hazır ,umarım soracağım bişeyleri unutmamışımdır.sizin sorularınız varsa onları da sorayım yarın gulfeda ile memorialda olucaz ama saatlerimiz biraz farklı .keşke biraz erkene değiştirebilsem çok iyi olacak çünkü dönüş yolunda çok akşama kalmasak iyi olacaktı bakalım yatın olsun da nasip artık
Güzel haberlerini bekliyoruz....Kızlar mutlu pazarlarİstanbul için yola çıktık biz,inş güzel geçer gönlümüze göre bir merkez bulup bir dahaki sefere yavrularımızla döneriz izmire
Canım sen adet olabildinmi merak ettim ben hala olamadım 10 gün geçti neredeyseGüzel haberlerini bekliyoruz....
Canım benim için Era testinin ücretini öğrenebilir misinKızlar geldik oteldeyiz şükür biraz dinlenelim yarın çok koşturmacalı geçecek merkezden merkeze koşucazyarını bir bitireyim 3 merkez arasında değerlendirme yapıcaz.aksndam notlarım herşeyim hazır ,umarım soracağım bişeyleri unutmamışımdır.sizin sorularınız varsa onları da sorayım yarın gulfeda ile memorialda olucaz ama saatlerimiz biraz farklı .keşke biraz erkene değiştirebilsem çok iyi olacak çünkü dönüş yolunda çok akşama kalmasak iyi olacaktı bakalım yatın olsun da nasip artık
Of maalesef aynı durum devam ediyorCanım sen adet olabildinmi merak ettim ben hala olamadım 10 gün geçti neredeyse
Tamam cnm ajandama yazayım hemen ne demekCanım benim için Era testinin ücretini öğrenebilir misin
İnşallah canım. Dualarım seninleKızlar saat neredeyse gecenin ikisi oldu uyuyamıyorum heyecandanHenüz merkezlerle görüşmediğim halde sadece şunu söyleyebilirim ki daha ortada gol yok yumurta Yok ama çok ilgililer.örneğin randevu saatimi hatırlatmak için her 3 merkez de dün ve bugün üst üste birkaç kez aradılar.ulaşamadıkları zamanlar olmuş ulaşana kadar hep aradılar.bunun dışında doktor tercihim soruldu,doktorlar hakkında bilgi verildi uzman,doçent,Prof yada Yen'i doktorlarımız var yıllardır bizimle olanlar var hangisini isterseniz hatta internetten araştırın ona göre karar verin fikriniz değişirse bize bildirin hemen değiştirelim gibi.İstanbula uçakla mı geleceksiniz dilerseniz havaalanından hastanemize kadar ücretsiz transferinizi yapabiliriz dediler.Nerede konaklayacaksınız,rezervasyon yaptırmadıysanız size özel fiyat uygulanacak olan anlaşmalı otelimizden sizin için derhal rezervasyon yaptırabilirim gibi çok güzel yükümü hafifletecek önerilerde bulundular.yada benim adım x,bu cep numarasını kaydedin herhangi kafanıza takılan bişeyde istediğiniz zaman beni bu numaradan arayabilirsiniz dediler.uzun lafın kısası daha gitmeden gösterdikleri ilgi alakayla gerçekten kişiye kendini özel hissettiriyorlar bir de kucağımıza bebek verirlerse tadından yenmeyecek
Harikasın çok teşekkür ederimTamam cnm ajandama yazayım hemen ne demek
Senin adina cok sevindim. Keşke aynı ilgi ve alakayı burada da yaşayabilseydik... bu tedavinin başarısına en büyük etken pozitif olabilmek seni bu yönde etkilemiş olmaları çok önemli... gelişmelerden haberdar et bizi... her şey güzel olacakKızlar saat neredeyse gecenin ikisi oldu uyuyamıyorum heyecandanHenüz merkezlerle görüşmediğim halde sadece şunu söyleyebilirim ki daha ortada gol yok yumurta Yok ama çok ilgililer.örneğin randevu saatimi hatırlatmak için her 3 merkez de dün ve bugün üst üste birkaç kez aradılar.ulaşamadıkları zamanlar olmuş ulaşana kadar hep aradılar.bunun dışında doktor tercihim soruldu,doktorlar hakkında bilgi verildi uzman,doçent,Prof yada Yen'i doktorlarımız var yıllardır bizimle olanlar var hangisini isterseniz hatta internetten araştırın ona göre karar verin fikriniz değişirse bize bildirin hemen değiştirelim gibi.İstanbula uçakla mı geleceksiniz dilerseniz havaalanından hastanemize kadar ücretsiz transferinizi yapabiliriz dediler.Nerede konaklayacaksınız,rezervasyon yaptırmadıysanız size özel fiyat uygulanacak olan anlaşmalı otelimizden sizin için derhal rezervasyon yaptırabilirim gibi çok güzel yükümü hafifletecek önerilerde bulundular.yada benim adım x,bu cep numarasını kaydedin herhangi kafanıza takılan bişeyde istediğiniz zaman beni bu numaradan arayabilirsiniz dediler.uzun lafın kısası daha gitmeden gösterdikleri ilgi alakayla gerçekten kişiye kendini özel hissettiriyorlar bir de kucağımıza bebek verirlerse tadından yenmeyecek
Çok haklısın cnm İnan bu yaklaşımlarla tedaviye karşı olan inancım Bile arttı . İlgi,alaka,Güleryüz insanın pozitif bakmasını sağlıyor.inşallah herşey hep pozitif devsm etsinSenin adina cok sevindim. Keşke aynı ilgi ve alakayı burada da yaşayabilseydik... bu tedavinin başarısına en büyük etken pozitif olabilmek seni bu yönde etkilemiş olmaları çok önemli... gelişmelerden haberdar et bizi... her şey güzel olacak