Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet yaptırmak gerekecekse mutlaka yaptırıcam.ama bu gidişime denk gelmicek galiba.tekrar gitmem gerekecek.aslında şimdiye kadar hiç istenmedi bu film.gerek duyulmadı.bakalım kısmet.
İnş gerek duyulmaz ama duyulursa da korkma hem agrısız oldu bnmki belki de bir sorun olmadıgı için çok şükür hem de daha uyguna daha iyi kalitede narkozsuz çekiyorlar senden bunu isterlerse mutlaka ist.da çektir çünkü izmirdeki filmi begenmiyorlar iki film arasında baya fark var

Medesacım, çok sevindim, sorularına cevap bulmuş ve rahatlamış gibisin.aydınlattığın için çok sağol.bakalım beni de haftaya macera bekliyor.bana ne diyecekler.bu arada gulfeda ile görüşmenizi burada bizimle de yinelemenizi isteriz.bir buluşma noktası belirleyip buluşalım isterim ben de.
Canım evet açıkçası sorduğum sorular karşısında beni gerçekten dinleyip tatmin edici cevaplar verebilen bir doktor çok önemliydi.zaten benim soru sormama gerek kalmadan da yeterince aydınlatıcı açıklamalar yapıldı.henüz karar vermemiş olsak da sanırım gönlümüz Semra hocadan yana.çok işinin ehli bir insandı .onun eline düşüp çok ciddi bir sorun olmadıkça bebek sahibi olmamak mümkün değil sanki.çok güvendik biz kendisine.zaten biraz araştırdığınızda yaptığı işleri özgeçmişini gördüğünüzde anlıyorsunuz.ben de çok istiyorum buluşmayı canım.havaların güzel olduğu bir gün ayarlayıp güzel bir buluşma yapalım en yakın zamanda:KK50:

Gulfeda ve medasa çok tşk ederiz kızlar ben kendi adıma çok heyacanlandım sizin yazdıklarınızı yorumlarınızı dört gözle bekliyordum negüzel tanışma fırsatınızda olmuş nasipse bende martta gidicem istanbula bi üç ay dinlenme payı bıraktım kendime daha adet bile olamadım dün doktara gittim neyseki bir sorun yok dedi muayenede ozamana kadar düzelir heralde hormonlarım size en yakın hangi klnik doktor hangisi geldi karar vermek zor gerçekten sanırım hastanelerin anlaşmalı otelleride varmı biz gittiğimizde tedavi süresince otelde kalmamız gerekecek ben daha ekimde laparoskopi ve histereoskopi oldum cd si ve raporu var elimde ama tekrar gerek kalmaz umarım

Kızlar hsg rahim filmimi çektirdim gerçekten de anestezisiz ve muayene ağrısı kadar hafif hissediliyor.3-5 dakikada bitti.çok teknolojik aletler.işlrmden sonra hemen kalkıp yürüdüm hiç bişey olmamış gibi.oysa izmirde anestezili çekildiğim yerde saatlerce kalkamamıştım Hem çok ağrım olmuştu hem de işte maalesef narkozdan mı neden bilmiyorum fenalaşmıştım.Çok şükür atlattım,bakslım hocalar nasıl yorumlayacaklar.Telefonla görüşeceğim artık çünkü öğleden sonra bakabikeceklerdi filme.5 dakikalık şey için boşuna saatlerce beklemek istemedik bindik feribota Uludağ'a gidiyoruz.2 gün kafamızı dağıtıp döneceğiz izmire :KK76::KK54::KK73:

Kızlar hsg rahim filmimi çektirdim gerçekten de anestezisiz ve muayene ağrısı kadar hafif hissediliyor.3-5 dakikada bitti.çok teknolojik aletler.işlrmden sonra hemen kalkıp yürüdüm hiç bişey olmamış gibi.oysa izmirde anestezili çekildiğim yerde saatlerce kalkamamıştım Hem çok ağrım olmuştu hem de işte maalesef narkozdan mı neden bilmiyorum fenalaşmıştım.Çok şükür atlattım,bakslım hocalar nasıl yorumlayacaklar.Telefonla görüşeceğim artık çünkü öğleden sonra bakabikeceklerdi filme.5 dakikalık şey için boşuna saatlerce beklemek istemedik bindik feribota Uludağ'a gidiyoruz.2 gün kafamızı dağıtıp döneceğiz izmire :KK76::KK54::KK73:
Bebeksiz son tatiliniz olur işallah bidahaki tatile gebe yada bebişinizle gidersiniz umarım

Gulfeda ve medasa çok tşk ederiz kızlar ben kendi adıma çok heyacanlandım sizin yazdıklarınızı yorumlarınızı dört gözle bekliyordum negüzel tanışma fırsatınızda olmuş nasipse bende martta gidicem istanbula bi üç ay dinlenme payı bıraktım kendime daha adet bile olamadım dün doktara gittim neyseki bir sorun yok dedi muayenede ozamana kadar düzelir heralde hormonlarım size en yakın hangi klnik doktor hangisi geldi karar vermek zor gerçekten sanırım hastanelerin anlaşmalı otelleride varmı biz gittiğimizde tedavi süresince otelde kalmamız gerekecek ben daha ekimde laparoskopi ve histereoskopi oldum cd si ve raporu var elimde ama tekrar gerek kalmaz umarım
Canım doğrusu şu an Yen'i çektirdiğim rahim filmimi de her iki doktor da değerlendirsin ona göre karar vereceğim.Fakat biz eşimle her ne kadar henüz birbirimize bile itiraf etmesek de Semra hanımda karar vereceğiz diye düşünüyorum.Semra hoca her işlemde yada muayenede sizinle olmuyor fakat herşey onnn kontrolünde.diğer doktorlar onun bilgisi dışında asla hiç bir şey yapmıyorlar.her gün tüm doktorlar Semra hoca başkanlığında toplanıyor ve her hastayla ilgili kendisine rapor veriyorlar,ilaç dozları tedavi şekli vs hepsi Semra hanımın yönlendirmesiyle oluyor.Şöyle düşünün bir şirkette çalışan personeller,şefler,müdürler var ve hepsinin tepesinde genel koordinatör var.ekip ne kadar başarılıysa baştaki kişi de aynı şekilde başarılı olur ya onun gibi düşünün.Semra hanım gibi birinin tecrübesiz,amatör doktorlarla çalışacağını sanmıyorum.Kendi adına zarar vermez sonuçta.Zaten merkezin bu kadar çok başarı hikayesi de hep ekip doktorlarına da bağlı.Doğru ilaçlar,doğru tedavi yöntemi,doğru laboratuvar ve doğru doktorlarla bu işte başarısız olma şansı düşük bence.buranın özellikle laboratuvarı da dünya çapında başarılara imzalar atmış.Ben Semra Hocanın bixim derdimize derman olacağını düşünüyorum.Bikemeyiz tabi rabbim yazmadıysa olmaz,sonuçta orda hiç mi negatif Yok elbette var.Fakat nasibimizde varsa en doğru yer memorial gibi geliyor. Canım istanbulda konaklama olayını ben de düşünüyorum.Yumurta toplamaya kadar bazı tetkikleri izmirde de yaptırabilirmişiz.Fskat sonrasında kalmak gerekecek tabi.Ben şöyle düşünüyorum otelde kalınca öğle,akşam yemeği,çay,kahve derken otel parası kadar da dışarıda yeme içme parası ödenecek.1+1 günlük kiralık evler var ya onlardan kiralayabilirsiniz.içinde mutfak da olduğu için en azından yeme içme masrafı biraz daha ekonomik olabilir.Ben daha önce birkaç kez bu tarz evlerde kaldım çok konforluydu ama dikkat etmek lazım olmadık biyerde kalırsan iyi olmaz:KK12: Gideceğin zsman haber ver cnm,otelciyim ya ben istanbulda arkadaşlar da var bu konuyla ilgili.sorar buluruz düzgün bir yer:KK52:

Cnm benim gi
Çok sewinidm canım inan heycanla bekledim seni.benim bile anlattıkların kdarıyla içime sindi.inşallah bebeğini alıcaksın istanbuldan innıyorum hakkında hayırlısı olsun.yüce rabbim en hayırlı zamanda.canım çektirdiğin rahim filmimi bende burdayken çektirim.merkezin adı neydi canım
canım benim filmimi kaan bey irenbenin arka sokağında içinde inşaat tadilat devam eden biyerde çekti.nur Yaman diye birinin imzası var ams ben kendisini hiç görmedim.

Bu arada hsg normalde adetten hemen sonra çekilir Fakat bugün benim adetimin 18.günü yine de çektiler demekki çok farketmiyor bilginiz olsun

Amin inşallah hepimizin emekleri duaları hayırlı sonuçlarla yüzümüz gülsün ay negüzel çok sevinirim istanbulda heryerde kalınmaz ev mantıklı ama düzgün güvenilir biyer bulmak zor araştırıyorum netten ama yinede çok güvenemiyorum eşim tedavi aşamasında yanımda olamaz transver zamanı gelicek iş nedeniyle ablamla gidicez ilk etapta o yüzden güvenilir biyer olmalı yardım isterim medasacım çok mutlu olurum

Hiç merak eyme
Amin inşallah hepimizin emekleri duaları hayırlı sonuçlarla yüzümüz gülsün ay negüzel çok sevinirim istanbulda heryerde kalınmaz ev mantıklı ama düzgün güvenilir biyer bulmak zor araştırıyorum netten ama yinede çok güvenemiyorum eşim tedavi aşamasında yanımda olamaz transver zamanı gelicek iş nedeniyle ablamla gidicez ilk etapta o yüzden güvenilir biyer olmalı yardım isterim medasacım çok mutlu olurum
canım seve seve yardımcı olurum hatta bakarsın aynı döneme denk gelirse tedavimiz alt üst 2 daire tutar komşu oluruz:KK37:

Ne güzel olurdu o heyacanlı süreci beraber atlatırdık ama sanırım sen benden önce başlarsın ben martta görüşüp sanırım nisan mayıs gibi bi aksilik olmazsa tedaviye başlarız nerdeyse 1 buçuk seneye üç tüp bebek iki ameliyat sığdırdım biraz dinlenmem gerek ama sen maşallah tez canlısın tam ikizler burcusun kafana koyduğunu beklemeye almıyosun bu arada uludağda iyi tatiller sana benim memleketim bursa karda geliyo tadını çıkarın

Canım bana semra hn yakın geldi eşim de bülent beyi daha çok istiyor ama onun nedeni de sadece transferi bülent beyin yapması. Bu arada kaan bey bana tüp bebekten önce histeroskopi yapıp rahime çizik atalım dedi ama semra hn hsg filmini yeniletti. Hsg filminden sonra ben gerekirse histeroskopi yapalım diye kendim teklif etmeme ragmen bu film bize histeroskopiye gerek olmadıgını gösteriyor yapsam da bir sorun çıkmaz dedi. Ve yapmam dedi. Otel konusuna gelince memorial ya da acıbadem in anlaşmalı oldugu ya da yönlendirdiği yerler daha pahalı olabilir sen kendin yine de sececegın merkeze daha yakın bir yerden otel ayarlayabilirsin diye düşünüyorum.

Evet canım sordum ben otel fiyatlarını baya faiş fiyatlar ben 20 gün falan düşünüyorum kalmayı 170 euro memorialin günlüğü sadece oda kahvaltı bizimde memoral olur sanırım semra hanımın cv sini başarılarını okurken hayran kaldım bir kadın olarak benim eşimde bahçeciye gidelim falan diyoda bahçeci hastalarına biraz daha müşteri gözüyle bakıyolar gibi geliyo belki ön yargıdır ama görüşmeden de bişey diyemiyorum doğru yolu bulcaz inşallah hep birlikte biz bi vatsap grubumu kursak acaba

Evet canım sordum ben otel fiyatlarını baya faiş fiyatlar ben 20 gün falan düşünüyorum kalmayı 170 euro memorialin günlüğü sadece oda kahvaltı bizimde memoral olur sanırım semra hanımın cv sini başarılarını okurken hayran kaldım bir kadın olarak benim eşimde bahçeciye gidelim falan diyoda bahçeci hastalarına biraz daha müşteri gözüyle bakıyolar gibi geliyo belki ön yargıdır ama görüşmeden de bişey diyemiyorum doğru yolu bulcaz inşallah hep birlikte biz bi vatsap grubumu kursak acaba
Bencede gruptan konussak daha iyi olur katılmak isteyen olursa ekleriz

X