-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.461
Konuştum hemşiresiyle canım dediki kaan bey ca125 değerin hemen düşmezmiş.diğer kan sonucunda normal dedi martta randevu alıp görüşmeye gelirsin dedi.tamam dedim.ama b12 ve demir değerlerim tavan yapmış.vitaminleri ara versem mi bilemedim.Kaan beyle gorusebildin mi cnm, ne dedi merak ettim?
Hayırlı olsun canım.inşallah mutlu haberlerini alırız.kendine dikkat et hep güzel düşün mutlu ol.şans seninle olaun canımSaol cnm çok güzel geçti bebişlerimi aldım geldim evime inşallah benimle kalırlar.çok saolun bende güzel haberleri veririm inşallah
Konuştum hemşiresiyle canım dediki kaan bey ca125 değerin hemen düşmezmiş.diğer kan sonucunda normal dedi martta randevu alıp görüşmeye gelirsin dedi.tamam dedim.ama b12 ve demir değerlerim tavan yapmış.vitaminleri ara versem mi bilemedim.
Kızar die fazla rahatsız etmek istemedim.hemşiresini hep arıyorum.olmadı dediğin gibi mesaj atarımBende de bir ara cokk yukselmisti b12 ara verelim demisti Kaan bey. Ona whatsup tan dogrudan yazip sorsana haftasonu da olsa mutlaka doner. Muhtemelen ara verirsin fazlasi da karacigere zararli bildigim kadariyla...
Canım hayırlı olsun inş bu sefer olacakTeşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için inşallah pozitif olur da hepinize umut olurum bol bol dinleneceğim bu sefer.@medesa canım iki tane transfer edildi 1.kalite 12 ve 9 hücreli diğeri 6hücreli takibe kaldı aslında onu da istiyordum ama heyecandan söyleyemedim
Benim ilk tedavim ozelde sonraki fakultede raporlu, diger 2si anlasmali ozel hastanedeydi tatlim. Devlette seninki gibi bi tanidik yoksa hele bide calisiyosan cok zor oluyo en azindan bursa icin. Sabah gidip mesaileri bitince anca donebiliyoduk hatta bimere falan cok yazdik burda da toparlanip hep beraber hatta. Her merkez anlasmali olmuyo. Irenbe de rapor gecmiyor ama gecen yerlerde mutlaka degerlendirilmeli bebce. Ve evet bahcecide geciyor ama cok fark etmiyormus. Bu arada bahceciye gidecek arkadaslar erbil yagmurla da gorusmenizi oneririm...Ben salıya kadar istanbuldayım canım.bi kahve içeriz inşallah müsait olursak :) benim kuzenim zeynep kamilde doktor kadın doğum.onunla telefonda konuştum bana dediki gel burda yapalım.özel merkezlerde devlette %30 şans veriyor dedi.boşuna para harcama gel burda yapalım dedi bi evrak gönderdi dediki drundan 2 defa ovulasyon indüksiyonunu takiben ıuı yapılmış ancak gebelik elde edilememiştir die kağıt al dedi.ve en önemlisi de
İstemezsen özelde yaparsın ama Zeynep kamilden rapor al mutlaka Özelde indirim oluyo dedi.gidip detaylı konuşucam.yalnız tedavime kaan beyde devam edeceğim.yolu yarıladım sonuçta.39 yaşa kadar devletten yararlanbiliyormuşuz değerlendirmeni isterim dedi.ama eğerki özel iatiyorsan bahçecimiydi ne o hastameyi söyledi.fulyadaymış sanırım
Canim hayırlı sonu bebisli olsun inşallah 10 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için inşallah pozitif olur da hepinize umut olurum bol bol dinleneceğim bu sefer.@medesa canım iki tane transfer edildi 1.kalite 12 ve 9 hücreli diğeri 6hücreli takibe kaldı aslında onu da istiyordum ama heyecandan söyleyemedim
Evet canım anlaşması yokmuş irenbenin.aman sonuç iyi olsun da çok takmıyorım sıkıntı yapmak istemiyorum.kafamı da karıştırmıcam.kaan beye tam gaz devam :)herşeyin hayırlısı.ben istanbuldan izmire gelin geldim ailem orda işimizde kendi işimiz.ama inşallah bebeğime izmirde kavuşurumBenim ilk tedavim ozelde sonraki fakultede raporlu, diger 2si anlasmali ozel hastanedeydi tatlim. Devlette seninki gibi bi tanidik yoksa hele bide calisiyosan cok zor oluyo en azindan bursa icin. Sabah gidip mesaileri bitince anca donebiliyoduk hatta bimere falan cok yazdik burda da toparlanip hep beraber hatta. Her merkez anlasmali olmuyo. Irenbe de rapor gecmiyor ama gecen yerlerde mutlaka degerlendirilmeli bebce. Ve evet bahcecide geciyor ama cok fark etmiyormus. Bu arada bahceciye gidecek arkadaslar erbil yagmurla da gorusmenizi oneririm...
Canım evet devlet hastanesinden rapor alırsan özelde 1000-1200 tl gibi bir indirim oluyormuş bunu ben de duydum.Peki bunun için illa devlette tedavi görmek mi gerekiyor yoksa sadece kuzeninin yolladığı formu kaan beye doldurtup Zeynep Kamile başvursak o raporu veriyorlar mı ki?Bunu bir öprenebilir misin kuzeninden?eğer o form yeterliyse gittiğimde Zeynep Kamile uğrayabilirim yada izmirde bir hastaneye başvurabilirim S sametuche .pazartesi görüşeceğim canım bahçeci İle de Acıbadem ile de memorial ile de.inşallah hangisi yüzümüzü güldürecekse onda karar veririzBen salıya kadar istanbuldayım canım.bi kahve içeriz inşallah müsait olursak :) benim kuzenim zeynep kamilde doktor kadın doğum.onunla telefonda konuştum bana dediki gel burda yapalım.özel merkezlerde devlette %30 şans veriyor dedi.boşuna para harcama gel burda yapalım dedi bi evrak gönderdi dediki drundan 2 defa ovulasyon indüksiyonunu takiben ıuı yapılmış ancak gebelik elde edilememiştir die kağıt al dedi.ve en önemlisi de
İstemezsen özelde yaparsın ama Zeynep kamilden rapor al mutlaka Özelde indirim oluyo dedi.gidip detaylı konuşucam.yalnız tedavime kaan beyde devam edeceğim.yolu yarıladım sonuçta.39 yaşa kadar devletten yararlanbiliyormuşuz değerlendirmeni isterim dedi.ama eğerki özel iatiyorsan bahçecimiydi ne o hastameyi söyledi.fulyadaymış sanırım
Ohh canım çok güzel kaliteli embriyolar konulmuşTeşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için inşallah pozitif olur da hepinize umut olurum bol bol dinleneceğim bu sefer.@medesa canım iki tane transfer edildi 1.kalite 12 ve 9 hücreli diğeri 6hücreli takibe kaldı aslında onu da istiyordum ama heyecandan söyleyemedim
Vitaminlerini mutlaka Kaan Bey'e sor canım, kafana göre sakın bırakma. Whatsapp'tan yaz sen, mutlaka döner veya sonuçlarını hemşirelere ilet onlar Kaan Bey'e sorup geri döner. Benim de B12 biraz yüksek çıktı, hem hemşireleri aradım, sonuçlarımı mail attım, hem doktor beye yazdım B12 plus'ı gün aşırı iç dedi.Konuştum hemşiresiyle canım dediki kaan bey ca125 değerin hemen düşmezmiş.diğer kan sonucunda normal dedi martta randevu alıp görüşmeye gelirsin dedi.tamam dedim.ama b12 ve demir değerlerim tavan yapmış.vitaminleri ara versem mi bilemedim.
canım ben zorunlu sezeryan oldum tansiyondan dolayı ama tansiyon olmasaydı da doktorum normal doğuma uygun bulmuyprum seni diyordu :))) tüp bebek anneleri normal anneler olmadıkları içi ( psikolojik açıdan ) genelde sezenyan yapıyorlar ama imkanın varsa ne olur normal doğum yap inan bana sezeryan kolay diyorlar alakası yok. Ben doğumda panik atak krizi geçirdim en azından normal doğumda yaşadığın belli ağrı çekiyorsun o kadar ama o panik atak krizi falan bildiğin gibi bişi değil :)) dediğim gibi canımcım 10. Haftadan sonra düşük riski çok çok çok zor hiç takma kafanaCanım benim rabbim şükür kucağına almayı nasip etmiş sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin ah ne güzeldir şimdi o :)) ne hissediyosam,düşünüyosam yazıya dökmüşsün.gerçekten hamile olduğuma hala inanamıorum.düşecek korkusu erken doğum korkusu ne ararsan varinşallah aşıcam bunları en azından umut ediyorum :) Rabbim isteyen herkesi burada ki bütün arkadaşları beşiğindeki bebeğine bakmayı nasip eder inşallah :)) bu arada bunları düşünmek için çok erken biliyorum ama merak işte :) tüp bebekte genelde sezryan doğum olurmuş doğrumu?? :))
Güzel haberlerle dönmen dileğiyle...Kızlar mutlu pazarlarİstanbul için yola çıktık biz,inş güzel geçer gönlümüze göre bir merkez bulup bir dahaki sefere yavrularımızla döneriz izmire
İnşallah yawrularını istanbuşdan alırsın canım.bende istanbuldayım iyi geldi değişiklik.hayırlısı olsun canımKızlar mutlu pazarlarİstanbul için yola çıktık biz,inş güzel geçer gönlümüze göre bir merkez bulup bir dahaki sefere yavrularımızla döneriz izmire
Kızlar mutlu pazarlarİstanbul için yola çıktık biz,inş güzel geçer gönlümüze göre bir merkez bulup bir dahaki sefere yavrularımızla döneriz izmire
İnşallah cnm hepimizin son denemesi olur.İstanbul uğurlu gelir inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun gelsin bebişlerHepiniz cansınız çoooook seviyorum sizi bundan sonraki ilk denemelerde hepimizin yüzü gülecek inşallah çok olumlu hissediyorum önce moonlovers sonra da sırayla herkes güzel haberler verecek