Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar mutlu pazarlar:dondurma: İstanbul için yola çıktık biz,inş güzel geçer gönlümüze göre bir merkez bulup bir dahaki sefere yavrularımızla döneriz izmire :emir_bebek::dua::KK4::halay:
Oh oh varmışsınızdır hatta görüşmüşsündür bile canım, hakkınızda hayırlısı olsun, Allah içine sindirsin inşallah:dua:

Kızlar bende geçen sefer regliyken semra hn a muayene olamamıştım. Yücel bey ile görüşmüştüm memorialdan yarın kısmetse Semra hn ile görüşeceğiz hayırlısı. Dualarım sizlerle siz de dualarınızdan eksik etmeyin bizleri.

Kızlar geldik oteldeyiz şükür biraz dinlenelim yarın çok koşturmacalı geçecek merkezden merkeze koşucaz:KK75: yarını bir bitireyim 3 merkez arasında değerlendirme yapıcaz.aksndam notlarım herşeyim hazır ,umarım soracağım bişeyleri unutmamışımdır.sizin sorularınız varsa onları da sorayım :KK30: yarın gulfeda gulfeda ile memorialda olucaz ama saatlerimiz biraz farklı .keşke biraz erkene değiştirebilsem çok iyi olacak çünkü dönüş yolunda çok akşama kalmasak iyi olacaktı bakalım yatın olsun da nasip artık:KK73:

canım hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla bebişini yada bebişlerini kucağına alırsın inşallah.. bende bahçeci umut tüp bebek merkezine mesaj yazmıştım onlar bana geri dönüş yaptılar ve o kadar ilgililer ki bilmiyorum kaç defa aradılar aralık gibi görüşmüştük ve karar verememiştim merkez arıyordum kendime sonrasında aklımda takılan sorular var diye söyledim isim vermek doğru olur mu bilmiyorum neyse doktor önerisi sordu bende formdan takip ettiğim hekimle konuşmak istediğimi belirttim hemen geri dönüşler oldu en son da bugün görüştük ve bana merkez olarak karar verebildiniz mi falan diye hemşiresi soruyor bende çok şaşırdım yani ben onların hastası değilim sadece araştırma aşamasındayım ama gitsen de gitmesen de bu bile beni çok mutlu etti imkanım olsa hiç düşünmeden orası derdim...
Tesekkurler canim tek bebis var o saglikla gelsin insallah.boyle ilgi alaka buyuk merkezlerde cok daha iyi demek ki.benide ilk gorusmemden 6 ay sonra memorial aradi ben herseyden vazgecmisken.boyle takipte olmalari insani motive ediyor gercekten

Kızlar geldik oteldeyiz şükür biraz dinlenelim yarın çok koşturmacalı geçecek merkezden merkeze koşucaz:KK75: yarını bir bitireyim 3 merkez arasında değerlendirme yapıcaz.aksndam notlarım herşeyim hazır ,umarım soracağım bişeyleri unutmamışımdır.sizin sorularınız varsa onları da sorayım :KK30: yarın gulfeda gulfeda ile memorialda olucaz ama saatlerimiz biraz farklı .keşke biraz erkene değiştirebilsem çok iyi olacak çünkü dönüş yolunda çok akşama kalmasak iyi olacaktı bakalım yatın olsun da nasip artık:KK73:
Valla en az senin kadar heyecanlıyız.

Canım benim için Era testinin ücretini öğrenebilir misin

Kızlar saat neredeyse gecenin ikisi oldu uyuyamıyorum heyecandan:KK71: Henüz merkezlerle görüşmediğim halde sadece şunu söyleyebilirim ki daha ortada gol yok yumurta Yok ama çok ilgililer.örneğin randevu saatimi hatırlatmak için her 3 merkez de dün ve bugün üst üste birkaç kez aradılar.ulaşamadıkları zamanlar olmuş ulaşana kadar hep aradılar.bunun dışında doktor tercihim soruldu,doktorlar hakkında bilgi verildi uzman,doçent,Prof yada Yen'i doktorlarımız var yıllardır bizimle olanlar var hangisini isterseniz hatta internetten araştırın ona göre karar verin fikriniz değişirse bize bildirin hemen değiştirelim gibi.İstanbula uçakla mı geleceksiniz dilerseniz havaalanından hastanemize kadar ücretsiz transferinizi yapabiliriz dediler.Nerede konaklayacaksınız,rezervasyon yaptırmadıysanız size özel fiyat uygulanacak olan anlaşmalı otelimizden sizin için derhal rezervasyon yaptırabilirim gibi çok güzel yükümü hafifletecek önerilerde bulundular.yada benim adım x,bu cep numarasını kaydedin herhangi kafanıza takılan bişeyde istediğiniz zaman beni bu numaradan arayabilirsiniz dediler.uzun lafın kısası daha gitmeden gösterdikleri ilgi alakayla gerçekten kişiye kendini özel hissettiriyorlar :KK8: bir de kucağımıza bebek verirlerse tadından yenmeyecek:KK73::emir_bebek::anneadayı:

Kızlar saat neredeyse gecenin ikisi oldu uyuyamıyorum heyecandan:KK71: Henüz merkezlerle görüşmediğim halde sadece şunu söyleyebilirim ki daha ortada gol yok yumurta Yok ama çok ilgililer.örneğin randevu saatimi hatırlatmak için her 3 merkez de dün ve bugün üst üste birkaç kez aradılar.ulaşamadıkları zamanlar olmuş ulaşana kadar hep aradılar.bunun dışında doktor tercihim soruldu,doktorlar hakkında bilgi verildi uzman,doçent,Prof yada Yen'i doktorlarımız var yıllardır bizimle olanlar var hangisini isterseniz hatta internetten araştırın ona göre karar verin fikriniz değişirse bize bildirin hemen değiştirelim gibi.İstanbula uçakla mı geleceksiniz dilerseniz havaalanından hastanemize kadar ücretsiz transferinizi yapabiliriz dediler.Nerede konaklayacaksınız,rezervasyon yaptırmadıysanız size özel fiyat uygulanacak olan anlaşmalı otelimizden sizin için derhal rezervasyon yaptırabilirim gibi çok güzel yükümü hafifletecek önerilerde bulundular.yada benim adım x,bu cep numarasını kaydedin herhangi kafanıza takılan bişeyde istediğiniz zaman beni bu numaradan arayabilirsiniz dediler.uzun lafın kısası daha gitmeden gösterdikleri ilgi alakayla gerçekten kişiye kendini özel hissettiriyorlar :KK8: bir de kucağımıza bebek verirlerse tadından yenmeyecek:KK73::emir_bebek::anneadayı:
İnşallah canım. Dualarım seninle

Senin adina cok sevindim. Keşke aynı ilgi ve alakayı burada da yaşayabilseydik... bu tedavinin başarısına en büyük etken pozitif olabilmek seni bu yönde etkilemiş olmaları çok önemli... gelişmelerden haberdar et bizi... her şey güzel olacak

Senin adina cok sevindim. Keşke aynı ilgi ve alakayı burada da yaşayabilseydik... bu tedavinin başarısına en büyük etken pozitif olabilmek seni bu yönde etkilemiş olmaları çok önemli... gelişmelerden haberdar et bizi... her şey güzel olacak
Çok haklısın cnm İnan bu yaklaşımlarla tedaviye karşı olan inancım Bile arttı . İlgi,alaka,Güleryüz insanın pozitif bakmasını sağlıyor.inşallah herşey hep pozitif devsm etsin:dua:

M medesa inşallah güzel olucak arkadaşım.senin enrjini pozitifliğini hissediyorum.daha çok inanıyorsun ve inanmak başarmanın yarısıdır.mücadelemizi sonuna kadar vericez.Allah her kuluna yardım eder.demiş mevlana sadece SABRET

kızlar fikirlerinizi paylaşırsanız çok rahatlicam.. cylo ilacı biosteron dahil bikaç vitamin ilacı daha kullanıyorum.. adetimin 14. günü kanama oldu kaan beyi aradım, yumurtlama kanamasıdır çünkü adet düzenleyici kullanıyorum ,adet olmaması gerekliydi dedi doktorum.. neyse ilaca devam et dedi.. bu kanamanın üzerinden tam 18 gün geçmiştiki bende bu kez kahverengi lekeler gelmeye başladı tam üç gündür ama kanama değil.. .. neyse kaan beyi aradım sordum , bu hafta seni görim dedi ama yorum yapmadı.. sizce kötü bişeymi :KK43: korkuyorum açıkçası...

Kızlar bende şu an yeni rahim filmiçektirdim echomarda tekrar şükür anestezisiz agrısız 2 dk da izmirde çektirdiğime göre çok net görüntüde.

Martta çektirmiştim 2016 da . Hsg tüpleri gösteren rahime ilaç verdikleri film. Eski teknoloji oldugu için rahim içi çok iyi gözükmüyor bu son teknoloji oldugu için dijital çekiyormus. Hiçbir agrı hissetmedim narkoz almadım 550₺ ye çektiler daha iyi daha net gözüken bir film. Acıbadem de memorial da echomar şişliye yönlendiriyor cevat beye bilginiz olsun olur da yaptırcaksanız burada yaptırın hem elinizde net film olur hem de anestezi almazsınız boşu boşuna. Bende eski filmden kalma yanlış bilgiler yer alıyor o da düzgün çekilmediği için. Mesela sıbı dagılmamıstır diyor halbuki orada dönmeniz lazım ama baygın yatarken dönemediğiniz için raporda sıvı dağılmamıstır yazmıslar. Böyle bir sey yok dendi bu yeni film ile birlikte çünkü bir kere döndüm ve sıvı dagılıyor dediler bilginize

X