- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.441
Medasa bol şans istanbulla ilgili haberlerini merakla bekliyoruz canım umarım en doğru kararı verirsin emeklerinin karşılığını alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok sağol valla çok heyecanlı ve umutluyum inşsllah bu sefer çok uğraşmadan yorulup üzülmeden yavrucuğuma kavuşuruz Hepimizin son dememesi olsun üzülmeyelim artıkMedasa bol şans istanbulla ilgili haberlerini merakla bekliyoruz canım umarım en doğru kararı verirsin emeklerinin karşılığını alırsın
Ben riskli gebelikleri takip ettiğini duymuştum.sen hamile değilsin anladığım kadarıyla.tüp yaptırdıktan sonra riskli görürse takip eder diye düşünüyorum.bence bi ara konuş.Anladım arkadaşım sağolasın. Ben 2 bebeğimi kaybettim o yüzden iyi bir doktor arıyorum. Hem araştırma yapacak hem de bi sonraki hamileliğimde özenle takip edecek bi doktor arıyorum. Kaan beye çok iyi deediler ama sadece tüp benek yaptığını bilmiyordum. Riskli gebelikleri de incelmiyor mu acaba ?
Bende mart ayında başlıcam galiba canım.şuan menopozdayım iğne vuruldum aralık ayında marta kadar menopoz daha sonra rahim kalınlaştırma fln sanırım oluyor.zaman azaldıkça heycanlanıyorum.ama nedense hep negatif düşünüyorum çok kilo aldım.boyum 1.75 ama kilom 100kg.kilo çok büyük etken tüp bebekte
Bol bol güzel, içine sinen haberler alman dileğiyle...Canım çok sağol valla çok heyecanlı ve umutluyum inşsllah bu sefer çok uğraşmadan yorulup üzülmeden yavrucuğuma kavuşuruz Hepimizin son dememesi olsun üzülmeyelim artık
Anladım arkadaşım sağolasın. Ben 2 bebeğimi kaybettim o yüzden iyi bir doktor arıyorum. Hem araştırma yapacak hem de bi sonraki hamileliğimde özenle takip edecek bi doktor arıyorum. Kaan beye çok iyi deediler ama sadece tüp benek yaptığını bilmiyordum. Riskli gebelikleri de incelmiyor mu acaba ?
Canım çok sağol valla çok heyecanlı ve umutluyum inşsllah bu sefer çok uğraşmadan yorulup üzülmeden yavrucuğuma kavuşuruz Hepimizin son dememesi olsun üzülmeyelim artık
Bana bi arkadaşım önerdi ama tüp bebek için değil Can'ım. Çok iyi ilgili bir doktor diye. Ben en son bebeğimi 23 gün önce kaybettim. Ve hamileliğimde Bebek'te hiç bir sorun görmemişlerdi. Sadece benden kaynaklı bir şeyse aşayırışıp tedavisini olmak istiyorum. Sebebi ve sonucu bulmak istiyorum onun için. Dediğin gibi arkadaşım en iyisi arayıp konuşmak.Ben riskli gebelikleri takip ettiğini duymuştum.sen hamile değilsin anladığım kadarıyla.tüp yaptırdıktan sonra riskli görürse takip eder diye düşünüyorum.bence bi ara konuş.
Sağolasın arkadaşım. Önerin aklımda olsun. Benim şimdilik gebeliklerimin beden sonlandığını öğrenmek istiyorum. Sebebi be araştırılması için bi doktor arıyorum. Balıkesir deyim normalde. Ancak buradan bi sonuç alamadım. Hep tahmin de bulunuldu. Bir de tınaztepe de bi perinatolog varmış. Serkan güçlü diye Prof onu duydunuz mu biliyor Muş'unuz basıl bir doktor ?Canim sen tup bebek yaptirmayacaksan hamile kalabiliyorsan riskli gebelikler konusunda izmirde hatta turkiyedeki en iyi isimlerden biri kent hastanesinde namik demir var onunla mutlaka gorus derim. Arasatir istersen ama kendisi anne karninda bebege ameliyat bile edip saglikla dogum yaptirmis ve anne sagligi riskte ise bile cok basarili dogumlar gerceklestirmis biri. Riskli gebelikler konusunda gercekten iyi ama tup bebek yapmiyor cnm bilgin olsun.
Canım hiç genetik test yaptırdın mı? Kan pıhtılaşması sorunuyla da maalesef sonlanan gebelikler olabiliyor yada rahim filmi çektirdin mi hiç? Tüplerde sıvı birikmesi ve bu sıvının Rahime akması dönücü da maalesef düşükler olabiliyor.Bazen farkında olmadığımız çok basit sorunlar çok acı sonuçlar doğurabiliyor maalesef.bu sebeple bir dahaki gebeliğinden önce bence de sorunun ne olduğunu öğrenmek en doğrusu olur.Kaan bey tüp bebek tedavisi dışında normal gebelik takibi yapmıyor bildiğim kadarıyla ama merkezde gebelik takibi yapan farklı doktorlar da var .Sen bir arayıp bilgi al istersen.Sağolasın arkadaşım. Önerin aklımda olsun. Benim şimdilik gebeliklerimin beden sonlandığını öğrenmek istiyorum. Sebebi be araştırılması için bi doktor arıyorum. Balıkesir deyim normalde. Ancak buradan bi sonuç alamadım. Hep tahmin de bulunuldu. Bir de tınaztepe de bi perinatolog varmış. Serkan güçlü diye Prof onu duydunuz mu biliyor Muş'unuz basıl bir doktor ?
Saol cnm çok güzel geçti bebişlerimi aldım geldim evime inşallah benimle kalırlar.çok saolun bende güzel haberleri veririm inşallahmoonlovers tatlim nasil gecti transfer? Yavrularinla guzel mutlu bir 10 gun ve bir omur olsun insallah... kendine dikkat et cnm, bu son bekleyisin olsun, allah bebegine kavustursun insallah. Dualarimiz seninle...
Saol canım inşallah Allâh nasip edermoonlovers tatlımmm az kaldı transfere... inşallah son olsun, sağlıkla kucağına alacağın embriyolarının tutunacağı transferin olsun, Rabbim hayırlı kılıp nasip etsin inşallah
Saol cnm çok güzel geçti inşallah pozitif olur sonucumdamoonlovers canım dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gitsin yavruların sana sımsıkı tutunsunlar
Hayırlısı olsun arkadaşım.güzel haberlerini alırız inşallah ve hep beraber seviniriz.Saol cnm çok güzel geçti bebişlerimi aldım geldim evime inşallah benimle kalırlar.çok saolun bende güzel haberleri veririm inşallah
Yok Can'ım yeni yapıldı testlerim sonuçları çıkmadı daha. Bekliyorum. Rahim filminde 2 adet geçtikten sonra çekilecek. Benim için doktor önemli. Çok fazla doktora gittim hiç birisi bi şey demedi. Onun için şu an sebebini öğrenmeden hamilelik düşünmüyorum. İnşaAllah hayırlısıyla bi sonuca varırım. Benim de hayırlı sağlıklı evlatlarım olur. Sağolasın Can'ım bilgilerin için.Canım hiç genetik test yaptırdın mı? Kan pıhtılaşması sorunuyla da maalesef sonlanan gebelikler olabiliyor yada rahim filmi çektirdin mi hiç? Tüplerde sıvı birikmesi ve bu sıvının Rahime akması dönücü da maalesef düşükler olabiliyor.Bazen farkında olmadığımız çok basit sorunlar çok acı sonuçlar doğurabiliyor maalesef.bu sebeple bir dahaki gebeliğinden önce bence de sorunun ne olduğunu öğrenmek en doğrusu olur.Kaan bey tüp bebek tedavisi dışında normal gebelik takibi yapmıyor bildiğim kadarıyla ama merkezde gebelik takibi yapan farklı doktorlar da var .Sen bir arayıp bilgi al istersen.
rica ederim cnm,bence de sebebini öğrenip sorunu çözmeden hamile kalmaman daha doğru gibi.Hakkında hayırlısı olsun inşYok Can'ım yeni yapıldı testlerim sonuçları çıkmadı daha. Bekliyorum. Rahim filminde 2 adet geçtikten sonra çekilecek. Benim için doktor önemli. Çok fazla doktora gittim hiç birisi bi şey demedi. Onun için şu an sebebini öğrenmeden hamilelik düşünmüyorum. İnşaAllah hayırlısıyla bi sonuca varırım. Benim de hayırlı sağlıklı evlatlarım olur. Sağolasın Can'ım bilgilerin için.
Ben salıya kadar istanbuldayım canım.bi kahve içeriz inşallah müsait olursak :) benim kuzenim zeynep kamilde doktor kadın doğum.onunla telefonda konuştum bana dediki gel burda yapalım.özel merkezlerde devlette %30 şans veriyor dedi.boşuna para harcama gel burda yapalım dedi bi evrak gönderdi dediki drundan 2 defa ovulasyon indüksiyonunu takiben ıuı yapılmış ancak gebelik elde edilememiştir die kağıt al dedi.ve en önemlisi deCanım Yok izmirdeyim.randevularım pazartesi günü,pazar günü gideceğiz İstanbul'a inş hala orda olursam görüşebiliriz uygun olursan