Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet canım 3 aylık olana kadarmış bu bulantılar, mayışıklıklar sabrederiz tabi hiç sorun değil, alıştım bile ben

Canım ben olsam şu an geciktirici alıp düzeni bozmazdım.zaten kullandığımız ilaçlarla vücut dengesi adet düzeni şaşırıyor,bir de geciktirici alarak etkileme istersen.ya adetine denk getirmeye çalış randevuları ki gününe göre doktorları müsait bulunan zor olabilir yada 23ünde adetsizken git benim gibi.öngörüşmeni yap,kararını ver sonra ne zmn başlamak istiyorsan o zamanki adetinde tekrar gidersin

Aaaa canım kaan bey mi önerdi size karışımı?bize o önermedi,ben daha önce insanların bu karışımı kullandıklarını okumuştum Yen'i tedavime başlamadan evvel ben de kullanayım faydası olur diye düşündüm.agora dediğin ikiçeşmelik Agora mı?

tamam canım bekliyorum. ben kullanmıştım ama belki de herkese aynı sonuç verecek diye bişey yok tabi ilk opu ya 4 yumurtayla girmiştik 2 si döllendi ve orta kalite 2.opu olmadan bıraktım onda da 2 tane döllendi ve orta kaliteydi

Kızlar irenbeden alacağım dosyamın içinde kan tahlillerim histeroskopi ve eşimin spermiyogramı dışında bişey olması gerekiyor mu ona göre kontrol edeyim dosyamı?

Canım bu arada bana da tavsiye etmişti Kaan bey arısütünü. Organik alın bulamazsanız Arko Royal alın demişti içinde 20 adet oluyor fiyatı da 90tl kadar. Ben bir sonraki ay balparmak apitera aldım ki çok az dayandı küçük bir kavanoz tadı da yenilesi bir şey değil sabah aç karnına diyor ama ben akşam aç karnına yiyordum yatmadan önce. Yani bana kalsa Arko royal daha iyi sanırım.

Kızlar tüp bebek ya da aşılama yaptıranlar bir sonraki ay adet olduğunuzda çok aşırı sivilcelenmeleriniz oldu mu? Benim cidden canım yanıyor çünkü, bu durumu yaşayan ve çözüm bulan var mı? Aldıgımız hormonlardan mı bu durum ya da bir tek bende mi böyle etki yaptı?

M medesa canım benim dosyada ilk sayfasında tüp bebek raporu vardı opudan sonra kaç yumurta toplandı kaçı döllendi kalitesi o an eşimden alınan sperm kalitesi transfer günü tahlil günü yazıyordu, bunun dışında yapılan kan tahlilleri yapılan testler eşimin spermiyografi falan vardı gerçi biz smyrnadayken bizden hiç kan tahlilleri dışında test istememişlerdi,

Sağol canım aşağı yukarı bunlarca olması gerek zaten.bazı arkadaşlara tam vermemişler ya kıllandım biraz.hatta ben gitmeyip eşimi gönderecektim almaya ama ben de gidip kontrol etmeye karar verdim.hem kaan bey ne diyecek merak ediyorum,gitmeyin diyecek heralde:)

Cnm irenbenin oradaki anlaşmalı oldukları eczaneyi aradım bugün onlar da dediki biz irenbenin anlaşması olduğu için sadece Arko royal satıyoruz.bundan da kıllandım,onların anlaşmalı olduğu şeyler bana güven vermiyor artık.pek çok arkadaş eğriçayır diye Mersin toroslardaki bir firmadan almış.arsştırdım içine sindi.ordan hem saf arı sütü ampülü hem de arı sütü bal polen karışımı sipariş ettim umarım etkili olur:)

Balçova agora arkadaşım, ben toplam 250 tl verdim ama hepsi organik ve karıştırınca 400 grm kadar oldu.bu arada bana dosyaya histeroskopiyi koymamışlar. Ona özellikle dikkat et.ben gidip cd sini istemem.bakan doktor izlesin.belki kendi merkezlerinde yapma gereği duymazlar böylece

Sağol cnm. Ya neden böyle yapıyorlar neden dosyayı tam ve eksiksiz vermiyorlar.kendi adıma zaten yeterince maduriyet yaşadım burda.yaptıkları hepi topu 2-3 işlemi de doğru düzgün koyuversinler.biliyor musunuz ben hala 3 ay önce çekilen rahim filmimin faturasını alamadım.her seferinde vezneye söylüyorum,filmin çekildiği yerde Yok bir sorun olmuş yok yollayacaklarmış aylardır bir fatura içim bekliyorum.ama o aynı merkezde ben gerçekten ölümden döndüğümde ve eşimin kaan beyi araması sonucu ağar topar irenbenin aciline getirilip Canımla uğraşırken o merkezdeki kadın irenbeye gelip para istemişti bizden.dünyanın en sakin insanı eşim bile terslemişti kadını ,görmüyor musunuz eşim ne hale geldi şimdi sırası mı diye.kızlar açıkçası yine kendi adıma burayla yollarımı ayırıp çok daha profesyonel başka bir merkezd geçeceğim için çok mutlu ve umutluyum elbette Allah'ın dediği olur ,bize nasip etmediyse en iyisine de gitsek olmayacaktır ama en azından düzgün muamele görüp ödediğimiz paranın karşılığını görüp kendimize düşeni yaptık deyip içimiz rahat olacak.eğer olmazsa zaten evlat edinmeyi düşünüyoruz hiç değilse bir yavrunun hayatını değiştirelim

Kızlar irenbedeyim şu an burada olanınız var mı sarılıp öpeyim istedim dosyayı bekletiyorlar,eşim de diyor randevu saatimiz mi var.dedim Yok ama niye bekletiyorlar anlamadım.kıza sordum dedim alıp gidebilir miyiz dosyayı.aradı sordu.sonra dedi kaan bey yumurta toplama işleminde,sizin dosyanızı kaan bey kendisi verecekmiş onun içinde işlemden çıkmasını bekleyeceğiz çok ilginç keşke tedavi görürken de azarlayıp tersleyeceğim bu kadar üstüme titreseydi kaan bey gideceğimizi anlayınca kıymetli olduk bakalım neler söyleyecek

Ben de çok merak ettim.cd istemeyi unutma arkadaşım.

merak ettim çok görüşmeniz nasıl gitti?

Arkadaşlar görüşmemiz iyi geçti ancak ben üzüldüm.Kaan bey burayı okumuş ve Semra hocayla araları bozuk mu diye bir söylemden dolayı kırılmışoysa önce başka bir arkadaş demişti ben Semra hocaya gitmiştim tüplerini kapatmamız lazım demişti,kaan beye söyleyince yaşlandı artık Semra hoca dedi heralde aralarında bir sorun var demişti.daha sonra bsna da tavsiye etmeyince ben de bir sorun var heralde diye düşünmüştüm.kimseyi bile isteye üzmem.şimdiye kadar da Kaan beyin şahsı için onurunu gururunu kıracak hiç bişey söylemedim ki böyle bir şeyi zaten haketmiyor.biz İsrail aruhtan tutun da ne kadar doktor ve merkez varsa araştırdıktan sonra tabiki kaan beye ve irenbeye güvendiğimiz için bu yönde karar verdik ancak burada maalesef istediğimiz sonucu alamadık.nasip bu işler olmadıysa da vardır bir sebebi elbet.benim üzüldüğüm kaan beyin üzülmüş olması,kimseyi üzmek istemem.şu an ben ondan daha çok üzgünüm.benim kaan beyle bir sorunun yok,kaan bey çok başarılı olabilir ama belki merkez yeterli değildir yada izmir şartlarında bu kadar oluyordur bilemiyorum.kendisiyle ilgili burada benim ve pek çok arkadaşın en net hoşnutsuz olduğu konu,her istediğimizi soramamak yada sorduğumuzda zaman zaman sert cevap almak idi.neyse velhasıl kelam helalleşip ayrıldık.ayrılırken sarıldı,öptü,motive etti çok duygulandım ve çok üzgünüm gerçekten.merkezle ve başarısızlıkla ilgili düşüncelerimden vazgeçmiş değilim .Ancak yine izmirde karar verecek olsam yine irenbeye giderim sanırım.Gönül isterdi ki güzel bir sonuçla mutlu mesut ayrılayım ama nasip değilmiş.istanbuldaki doktorlara dosyamızı göstereceğiz bakalım nasıl bir sonuç alacağızhepimizin hakkında hayırlısı olsun inş

Bu arada merak eden arkadaşlar için;dosyamda yapılan işlemlerle ilgili epikriz mevcut.yani kaç yumurta toplandı,kaçı döllendi,kaç transfer yapıldı ve sonuçları .histeroskopi değerlendirmesi,eşimin sperm tahlil sonuçları ve benim kan tahlil sonuçlarım.bunun dışında bişey olması gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…