Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhabalar arkadaşlar bende yeni üyenizim :) 2 senedir doktorum Kaan bey. Kaan beyi Kadınlar Kulübündeki yorumlar sayesinde buldum ve gittim. İyi ki de gitmişim. Hiçbir zaman pişman olmadım. Kaan bey ve ekibi (Sinem Hanım, Gözde Hanım, Nahide Hanım,Ezgi Hanım ve sayamadığım diğer hemşireler) her daim ilgili ve sıcaklar. Bu sürecin ne kadar zor olduğunu gayet iyi biliyorum. Önemli olan herkesin elinden geleni yapması çünkü gerisi Allah'a kalmıştır. Bu yüzden Kaan beyi tedavi gören herkese tavsiye ediyorum.
Benim için Kaan bey elinden geleni yaptı. Rabbim de yüzümüze güldü :)

Üzüldüm bende canım sonuçta hiç birimiz Kaan hocanın başarısız oldugunu düşünmüyoruz. Ama merkezle ilgili kaygılarım oldugunu söylüyorum bu da bir gerçek. Bana karsı hiç bir zaman ters bir tavrı da olmadı. Kendisi İzmir deki bir çok dr a göre daha konuskan ayrıca personel de hemşireler de her zaman güler yüzlüydü bana karşı. Çok şükür bnm hiçbir zaman ters bir durumum olmadı.

Yok sağolsun hangi doktora gidersen arayıp benden bilgi alabilirler dedi ilgilendi hakkını yiyemem.Bu merkez bize iyi gelmedi umarım başka arkadaşlar güzel sonuçlar alırlar da uzun zamandır süren bu negatif döngü de sona erer bizim için de nasip neredeyse orada yavrularımıza kavuşuruz inşallah

Hoşgeldin arkadaşım ne mutlu sana hamile misin?

Gelmiş mesajın canım:) ne zaman gideceksin devlet yapıyor mu merak ediyorum o testleri ?
Canım bu testleri devlet yapıyor ben bir çogunu Kaan bey istedi diye yaptırmıstım birkaç eksik var onları da önceden yaptırmıstım devlette ama tarihi eski sorun ederler diye yaptırmak istiyordum şimdilik kaldı

T Tuna_nehir cnm sen mi kan verecektin bugün naptın halledebildin mi?
Evet hallettim arkadaşım.devlet hastanesinde sadece amh yokmuş.bu arada ben anca mesaj yazabiliyorum.aslında yazdıklarınızı okudum.bu portalda bizler birbirimize yardımcı olmak için uğraşıyoruz.aldığımız en ufacık bir bilgiyi bile paylaşıyoruz ki belki birimize faydası olur diye.benim ne bu merkezle ne de daha önceki merkezi ve doktorlarıma ilgili hiç bir problemim olmadı.güvenim her zaman tamdı.ancak birkaç denemeden sonra merkez değiştirmenin faydalı olacağı düşüncesindeyim.bu tamamen benim fikrim.bizler için bu tarz kararlar vermek, tekrar tekrar denemek çok zor hem maddi hem manevi çok yıpratıyoruz.sadece yeni bir yer gerçekten bize bir umut.bizim için bir motivasyon aracı.yoksa bu iş bizim için çok daha zorlaşır.eğer birşeye birilerine umut bağlamayamazsak hep bir tarafımız buruk kalıyor.başka yerlerin bize kuzucuklarımızı getirmesi garanti değil.dün denk geldiğim embriyolog da bunu bana çok net söyledi.sadece şanssızlık olmuş dedi.yoksa olmaması için hiç bir neden yok dedi.Allah hepimizi bir an önce kavuştursun inşallah.

Ücretsiz mi yaptılar canım devlette keşke ben de devlete gitseydim nasıl düşünemedim yahu aynen canım çok haklısın biz burda paylaştıkça acılarımız azaldı,birbirimize destek olduk.çünkü maalesef eşlerimiz hatta anneleriniz bile bizi birbirimiz kadar iyi anlayamazlar ben de İstanbul fikriyle Yen'i bir heyecanla ayağa kalktım yoksa bu negatiften sonra zor toparlanırdım

Ah canım şimdi gördüm Kaan Hocam yaa azcık bakmasanız da rahat rahat yazışsak kızlarla,özelden zor oluyorseviyoruz sizi
Evet devlette hiç para ödenmiyor arkadaşım.ben zorunlu olmadıkça özelde yaptırmadım hiç ama ilaçlar konusunda da aynı davranışı sergileseymişim iyi olcakmış.bundan sonra onların da yaxılabilenlerini yazdırıcam.sağolsun bu günkü yazdırdığım doktor çok iyi ve anlayışlıydı.bu arada cd dediğim histeroskopinin kaydı idi.belki kayıt yapmışlardır dedim ondan öyle söyledim.

Arkadaşım bizlerin de pek çoğu kadınlar kulübündeki yorumlar sayesinde kaan beyle yola çıktık .ancak o gün bugündür sadece @izmirplus arkadaşımızın ve sonradan tanıştığımız @ umut3587 arkadaşımızın olumlu sonucunu aldık.Geri kalan hepimiz en az 2 kere denedik ve hayal kırıklığı yaşadık maalesefMadem sen de 2 senedir Kaan beyin hastasıymışsın ve üstelik hamileymişsin keşke buraya bugün üye olacağına çok daha önce üye olup tecrübelerini bizlerle paylaşıp umut olsaymışsın.Hemşire kadrosunu bile nasıl da ezberlemişsinbenimle de her biri defalarca ilgilenmiştir ama ben sadece Ezgi Hemşirenin adını biliyorum .O da ilaçları en anlaşılır kendisi anlattığı için özellikle o benimle ilgilensin istemiştim ondan.Allah razı olsun çok severim kendisini.Sağlıkla kucağına al inş bebeğini

Son düzenleme:
Üfff canım ya ben nasıl böyle bir kafadızluk yaptım ki daha önce devlette yaptırmıştık bu sefer niye özelde yaptırdım ki hem de sözde indirimli hali 250 tl gitti boşuna.bu bebişlerimiz çok pahalıya mal oluyorlar bize ama napalım cnm histeroskopinin sonucu açıklayıcı şekilde yazıyor fakat cd de lazım derlerse o zmn isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…