Arkadaşlar görüşmemiz iyi geçti ancak ben üzüldüm.Kaan bey burayı okumuş ve Semra hocayla araları bozuk mu diye bir söylemden dolayı kırılmış
oysa önce başka bir arkadaş demişti ben Semra hocaya gitmiştim tüplerini kapatmamız lazım demişti,kaan beye söyleyince yaşlandı artık Semra hoca dedi heralde aralarında bir sorun var demişti.daha sonra bsna da tavsiye etmeyince ben de bir sorun var heralde diye düşünmüştüm.kimseyi bile isteye üzmem.şimdiye kadar da Kaan beyin şahsı için onurunu gururunu kıracak hiç bişey söylemedim ki böyle bir şeyi zaten haketmiyor.biz İsrail aruhtan tutun da ne kadar doktor ve merkez varsa araştırdıktan sonra tabiki kaan beye ve irenbeye güvendiğimiz için bu yönde karar verdik ancak burada maalesef istediğimiz sonucu alamadık.nasip bu işler olmadıysa da vardır bir sebebi elbet.benim üzüldüğüm kaan beyin üzülmüş olması,kimseyi üzmek istemem.şu an ben ondan daha çok üzgünüm.benim kaan beyle bir sorunun yok,kaan bey çok başarılı olabilir ama belki merkez yeterli değildir yada izmir şartlarında bu kadar oluyordur bilemiyorum.kendisiyle ilgili burada benim ve pek çok arkadaşın en net hoşnutsuz olduğu konu,her istediğimizi soramamak yada sorduğumuzda zaman zaman sert cevap almak idi.neyse velhasıl kelam helalleşip ayrıldık.ayrılırken sarıldı,öptü,motive etti çok duygulandım ve çok üzgünüm gerçekten.merkezle ve başarısızlıkla ilgili düşüncelerimden vazgeçmiş değilim .Ancak yine izmirde karar verecek olsam yine irenbeye giderim sanırım.Gönül isterdi ki güzel bir sonuçla mutlu mesut ayrılayım ama nasip değilmiş.istanbuldaki doktorlara dosyamızı göstereceğiz bakalım nasıl bir sonuç alacağız
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş