Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Cok sanslisiniz kizlar yaa, ne mutlu size Ben tekim zaten, bir tane gorumcem var ama yegenim yok, kuzenler de hep uzaktalar. Neyse kardesim gibi sevdigim arkadaslarim var, hepsinin cocuklari var hepsine asigim hepsi ayri sevimli ayri guzel, insallah bizim de bir gun olur

@alina M medesa izmirplus dün devlet hastanesi kadın doğum doktoru ne kadar çok ilaç tutsun diye herşeyi vermişler dedi,reçeteyi gören doktorlar şaşırıyor aslında bilmiyorum umarım çok zararını görmeyiz.Az önce başka sayfaları okurken traşlama yöntemini gördüm embriyonun zarını inceltip daha kolay tutulması sağlanıyormuş irenbede duydunuz mu böyle yöntem yada yaptıran var mı

Okumustum cnm bende bu yontemi ama irenbede uygulaniyor mu bilmiyorum. Ayrica bununla embriyoya zarar verme riski de olabilir diye biliyorum. Yani embriyolog cok onemli bu islemlerde, sadece dr. degil tum ekibin basarisi onemli... Senin de son embriyolarin miydi? Bosver cok arastirma bence, embriyologa kaliyor cozdurme ve bu traslama islemi. Tecrubelerine guvenmek zorundayiz cnm, gerekli gorurlerse yaparlar herhalde. Kafani rahatlatmaya calis tatlim ya da arayip irenbenin embiyologunu soradabilirsin. Onlarin da bence biz gerekli olan herseyi yapiyoruz tarzinda aciklamalari var ama bunlari duymak da rahatlatir :)

A alinna 3tane dondurulmuş var canım 6,8,11hücreli ve artık son denemem olsun istiyorum sıkıldım sürekli ilaç kullanmaktan Oyuzden baktım acaba bu denemede ekstradan ne yapabiliriz diye senin ne zaman baslayacak tedavin

Aynen kızlar çok ilaç içiyoruz bütün organlarimiza yan etkisi kesinlikle vardır allahım insallah sağ salim bebişlerimizi kucağımiza alırız ozamn unuturuz izmirplus sen nasilsin canim nasıl gidiyor benim çok bulantım ve halsizligim oluyir bir günüm birgünümü tutmuyor canım birde tiroid hapı na başlattı bugün kaan bey oda eklendi ilaclara

Dogru ya, yazmistin daha once... Kac tane transfer edecek? Seni cok iyi anliyorum canim yaaa, ayni durumdayim, bir an once transferim olsun ins. hamile kalayim ve sonrasinda da sag saglim yavrumu(larimi) dogurmak istiyorum artik. Ben de cok sıkılıdım ilaclardan, ignelerden, negatiflerden, tedavilerden Cocugumu sevmek, opmek, buyutmek, oynamak istiyorum onunla yasim da ilerliyo tedavilere ara da veremeden gecti onca zaman, mayista 2 yil olacak baslayali... Umarim son olsun tatlim yaa, hepimiz icin hayirlisi olsun ins. Benim 23.unde son ignem var bir kac gun sonra rahim kalinlastirmaya baslariz herhalde... Allahim yardim etsin ins. son tedavimiz olsun

Ayyy tıraşlama mı adı Bile bir garip için bir tuhaf oldu hiç duymadım ama bilemedim embriyoya zarar vermez mi o işlem ya fazla traşlarsa ya çocuklarımıza zarar gelirse sevmedim ben bu yöntemi sanki

Bak mesela bu prednol kortizonlu olduğu için tuz tüketmemek lazımmış bu konuda da irenbe hiç bir bilgi vermedi ve ben tuz tüketttim bilmediğim için.niye böyle yapıyorlar ki hiç anlamıyorum

Memorialın istediği kan testlerini yaptırdık bu sabah.yaklaşık 500 lira tuttu ya.devlette yaptırsak ücretsiz miydi acaba? İrenbede başlarken Alsancak devlet hastanesinde yaptırmıştık ama ücret Ödemiş miydik hatırlamıyorum hatta aynı testleri o zmn irenbe iki bin liraya yapıyordu.neyse yaptırdık artık.1 hafta sonra çıkacakmış sonuçlar

Canım sen 23üne almıssın randevuyu bnde 23 üne aldım bülent hocadan kaydım var diye durmadan arıyorlar sonunda aldım randevuyu. Sen muayene olarak mı aldın bu randevuları yoksa ön görüşme olarak mı? Bilemedim şimdi gitmişken birine de muayene olsam mı diye?

Canım memorial dan hangi testleri istediler? Daha önce arasında yaptırmadıgın test var mı ki?

Bak mesela bu prednol kortizonlu olduğu için tuz tüketmemek lazımmış bu konuda da irenbe hiç bir bilgi vermedi ve ben tuz tüketttim bilmediğim için.niye böyle yapıyorlar ki hiç anlamıyorum

Bende anlamiyorum hatta kiziyorum, bu unutulacak bisey olmamali sagligimiz etkileniyor sonucta...

hemen bildiklerimden anlatmaya başlıyım...

kızlar benim 5. tedavim. prednolu her tedavimde kullandım ve irenbe benim 4. merkezim... prednol kullanırken tamamen tuzsuz yemek diye bir şey yok, çünkü evet kortizon ama dozu düşük. bu yüzden de eğer aşırı tuzlu yapmıyorsanız yemeklerinizi tuzla ilgili sıkıntınız olmaz. ki bende düşük tansiyon olduğundan tansiyonum düşünce direkt tuz yalamışlığım var, bi şey olmuyo.

sonra şu traşlama işlemine geçiyim, o işlemde ustura tarzı bir şey kullanılmıyo tahmin edersiniz lazer yardımıyla; oluşan embriyonun zarı inceltiliyor böylece zardan çıkması kolay oluyor böylece de tutunma daha hızlı gerçekleşiyor bu sebeple yapılıyor, ama embriyonuzun kalitesi hücre sayısı vs. vs. iyiyse yaptırmamak tercih ediliyor drlar tarafından, tutunup düşmesindense tutmasın mantığı var birazcık....

kullandığımız ilaçların fazlalığına gelinceeeee..... şimdi şöyle ki, diğer topiklerde de sık sık yer aldığımdan malesef ki; alınan sonuca göre ilaç kullananlar çok ilaç kullandığından şikayet ederken, kullanmayanlar da şunları kullandırsaydı belki tutardı mantığında oluyo. o yüzden çok düşünmeyin arkadaşlar. ve kullandığınız ilaçların prospektusunu de okumamaya çalışın mümkünse, bu sadece canınızı sıkar, oradaki yan etkiler uzun yıllar kullananlarda görülüyor daha çok, veya hassas bünyelerde. ha ben demiyorum ki zararı yok, elbette oluyordur ama yapcak bi şey yok.... ben şimdiye kadar ki tedavilerim de transfer sonrası işte bant jel belki 1-2 de hap kullandım, olmadı. özellikle transfer sonrası progeston hormonunu jelle fitille falan değil de iğneyle almayı tercih ederdim, söylediğimde oldu, çok acıyo kendini kasarsın o da tehlikeli diyip vermediler...

ve son olarak tecrübeme dayanarak söylüyorum, üstüne bu kadar düşünmemek en iyisi.... araştırmamak demiyorum yanlış anlaşılmasın, elbette ki sorun üzerine gerekli kan tahlili, genetikler vs. yapılsın ama şu yanlış mı bu doğru diye baktığımızda, her drun farklı tedavi yolları var, bazısı 15 günde paket program transfer yapıyo, bazısı da gerekli gereksiz her testi istiyo. her yiğidin yoğurt yiyişi gibi bi şey bu. ve tek bir doğru yok. her ilacın her kadında farklı etkileri olabileceği gibi tedavi yöntemleri de farklı sonuçlar doğurabiliyo. 15 günlük tedaviden de çok memnun olan var ve şikayet edende, havuz yönteminden de....

geçenlerde de konusu olmuştu vaktim olmadı yazmaya, genetik testlerle ilgili; neden en baştan yapılmıyo diye.... en baştan herkesi bu teste göndermek; ki insanların devlet hastanelerinde araştırma hastanelerinde yaptırdıklarını düşünelim. devlete yük(sayı çok fazla tüp bebek tedavisi gören).... çünkü testlerin %80 inde sorun yok diye çıkıyo. devlet o yüzden en az 2 negatiften sonra yaptırıyor bu testleri.... aynı şekilde özel merkezlerde de en baştan istenip sorun çıkmaması da sıkıntı, çünkü özelde yapılsa çok pahalı devlette 2 negatif olmadığından yaptırmak da mümkün olmayacak.... bu görecelik kan testleri içinde var. örneğin kaan beyin testlerinin bi kısmını devlette yaptırdım ücretsiz, bi kısmını özele gittim; bunlara ne gerek var ki dedi dr.... çok ayrıntılı ve çok fazla test istemiş dedi... dedim 5. denemem ondan olabilir, gözden bir şey kaçırmak istemiyordur; öyleyse iyi yapmış dedi.... yani bunlar hep göreceli şeyler....

diğer hastanelere gidecek arkadaşlardan da bir ricam olacak, oradaki tavır davranışlar, ücretin alınması(irenbede önce vezneye davet edilip yukarı öyle çıkabiliyoruz ya) , transfer sonrası sonuç öğrenilmesinin merkez tarafından sorulup sorulmadığı ile ilgili gözlemlerde bulunun ve paylaşın lütfen. cidden merak ediyorum bu mevzuyu... beni bir tek fakülteden raporlu tedavi olurken aradılar da test yaptırdınız mı sonuç nedir diye... diğer 2 özel hastanemde öyle bir hassasiyet yoktu, buralarda da pek duymadım. var mı merak ediyorum

Canım memorial dan hangi testleri istediler? Daha önce arasında yaptırmadıgın test var mı ki?
Canım daha önce yaptırdıklarımızda farklı bir şey bar mı bilmiyorum henüz irenbeden dosyamı alamadığımdan bakamadım sma zaten son 6 ay içinde yapılmış olması gerekiyormuş.bizim 6 ayı geçti tabiki kan tahlillerini yaptıralı.değerler değişmiş olabilir

canım bende dosyamı istemiştim ama sadece yapılan işlemleri yazan bir rapor şeklinde mail adresime gönderdiler. dosyayı veriyorlar mı? birde yapılan tahliller vs onları da vermiyorlar ben histo ve kürtaj raporunu da ayrıca istemiştim onun haricinde bişey göndermemişler ki ısrarla yapılan bütün işlemleri istiyorum dediğim halde bakalım senin nasıl olacak canım

Anladım canım saol bu arada sen randevu aldıklarından birinde muayene olmayı düşünüyor musun? Bende 23 ünde aldım randevuyu bülent hocada belki karşılaşırız tanısırız canım

16 aylık henüz, 2 ay sonra 1,5 yaşında olacak canım kurban olurum ben de yeğenime, çok seviyorum

İnşallah canım inşallah bizler evlada hasretiz ya zaten, bütün çocuklar hissediyo eminim ve sen bişey yapmadan bile gelip sokuluyokar, sarılıyolar ya sana, dünyanın en güzel duygusu hepsi masum birer melek...Rabbim herkese nasip etsin evlat sevgisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…