- 13 Ocak 2012
- 312
- 287
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.161
Ben de işte 3tanesini aile hekimime, 4 tanesini devlet hastanesinde yazdırmıştım canım. Bu sefer 7'sini de aile hekimimde denicem@alina M medesaizmirplus dün devlet hastanesi kadın doğum doktoru ne kadar çok ilaç tutsun diye herşeyi vermişler dedi,reçeteyi gören doktorlar şaşırıyor aslında bilmiyorum umarım çok zararını görmeyiz.Az önce başka sayfaları okurken traşlama yöntemini gördüm embriyonun zarını inceltip daha kolay tutulması sağlanıyormuş irenbede duydunuz mu böyle yöntem yada yaptıran var mı
Aaa troid hapına niye başladın ki canım? Tabi dünyanın ilacını içiyoruz, birini yaparken diğeri bozuyor ufffAynen kızlar çok ilaç içiyoruz bütün organlarimiza yan etkisi kesinlikle vardır allahım insallah sağ salim bebişlerimizi kucağımiza alırız ozamn unuturuzizmirplus sen nasilsin canim nasıl gidiyor benim çok bulantım ve halsizligim oluyir bir günüm birgünümü tutmuyor canım birde tiroid hapı na başlattı bugün kaan bey oda eklendi ilaclara
İnşallah kuzucum inşallah
Cnm benim dosyam hazırmış arayıp sordum.gidip alıcam yarın bakalım içinde neler var ben de merak ediyorum.bunları istemek bizim en doğal hakkımız,vermemek ne demek!canım bende dosyamı istemiştim ama sadece yapılan işlemleri yazan bir rapor şeklinde mail adresime gönderdiler. dosyayı veriyorlar mı? birde yapılan tahliller vs onları da vermiyorlar ben histo ve kürtaj raporunu da ayrıca istemiştim onun haricinde bişey göndermemişler ki ısrarla yapılan bütün işlemleri istiyorum dediğim halde bakalım senin nasıl olacak canım
Aaaa süper benim randevum 13:00de.ayrıca bilgin olsun eğer uçakla gelecekseniz bir sefere mahsus ücretsiz transferinizi yapıyoruz dediler bence güzel bir hizmet ama sanırım biz arabayla gideceğiz.cnm muayene ederlerse olurum da muayene olma anacıyla gitmiyorum.ben öncelikle eşimle beraber 3 merkezi de gezip oradaki yaklaşımı görüp hangi merkezde devam edeceğimize karar vermek istiyorum.zaten daha sonra adetliyken muayeneye çağırırlar tekrar giderim mecbur.adete denk getirip gitmek istedim ama son dakika doktorlardan randevu almak çok zor,bu sebeple riske atmak istemedim.sen neden sadece Acıbadem'le görüşüyorsun orada mı başlamaya karar verdin?ksçta randevun buluşalım:)Anladım canım saol bu arada sen randevu aldıklarından birinde muayene olmayı düşünüyor musun? Bende 23 ünde aldım randevuyu bülent hocada belki karşılaşırız tanısırız canım
Hadi güzel haberlerin devam etsin inşİnşallah kuzucum inşallahama yine yarın gidemicem, cumartesiye erteledim bu hafta eşim 1 gün çok hastaydı izin aldı eve geldi, 1 gün de kar yüzünden işe gidemedi, normalde yarın için izin alacaktı ama şimdi 2 gün işe gidemeyince izin alamayacak. Cumartesi evde, sabahtan gidicez canım
Bilmiyorum canım ama dün kan sonucunu mail attım ondan sonra hemşire aradı tiroid hapına başlattı bide o eklendi bende aynen canim hep uyukluyorum sürekli mide bulantım oluyor alıscaz artık 3 ay sonra geçiyor diyorlar canımAaa troid hapına niye başladın ki canım? Tabi dünyanın ilacını içiyoruz, birini yaparken diğeri bozuyor ufffbenim de deli dehşet midem bulanıyor, resmen bişey yiyemeyecek sınırına dayandım. Dün sadece akşam doğru düzgün yemek yiyebildim. Kahvaltıda ve öğlen mahvoldum. Günde 3-4 kere de uyukluyorum resmen, direnmesem uyurum her seferinde
Aaa troid hapına niye başladın ki canım? Tabi dünyanın ilacını içiyoruz, birini yaparken diğeri bozuyor ufffbenim de deli dehşet midem bulanıyor, resmen bişey yiyemeyecek sınırına dayandım. Dün sadece akşam doğru düzgün yemek yiyebildim. Kahvaltıda ve öğlen mahvoldum. Günde 3-4 kere de uyukluyorum resmen, direnmesem uyurum her seferinde
ben yaklaşık 4 ay kadar kullanmıştım canım hayırdır neden sordun? arı sütü de ayrıca eczaneden bal polen arı sütü karışımı daKızlar arı sütü bal polen karışımı yada saf arı sütü kullanan Yok mu? Kafam çok karıştı akıl fikir verin,tecrübelerinize ihtiyacım var
tamam canım burdan da paylaş bende merak ettim sadece rapor şeklinde mi hazırlamışlar eğer diğer türlü hazırlamışlarsa bende isteyeyim tekrardanCnm benim dosyam hazırmış arayıp sordum.gidip alıcam yarın bakalım içinde neler var ben de merak ediyorum.bunları istemek bizim en doğal hakkımız,vermemek ne demek!
Canım diğerleriyle de görüşeceğim ama randevu almadım henüz 23 üne randevu aldım ama bu ara regl dönemim yaklaştı yetkili bayan da 2. Ya da 3. Gününe denk getirin dedi muayene için aslına bakarsan daha uzman bir görüş istiyorum öyle denk getirebilirsem çok iyi olacak. Biz c.tesi gideceğiz bu ara hasta olmam lazım geciktirici mi kullansam acaba? Zaten ben bu görüşeceğimiz 3 yerin de çok iyi oldugunu düşünüyorum. Denk gelirsek çok iyi olur nasıl isterim tanışmak hatta inşallah ikimizin de aynı yer içine siner de inş aynı yerde tedavi oluruz. Bizde arabayla gideceğiz canım benim ailem var orada kalacagım sen gidip dönecek misin? Bu tahlilleri bana da yolladı memorial zaten yakın zamanda kaan beyde basladıgım için yaptırmıstım ama bazı testler eksik yine de onlar için de yarın kan verecegim aç karnına mı yapılması gerekiyor canımAaaa süper benim randevum 13:00de.ayrıca bilgin olsun eğer uçakla gelecekseniz bir sefere mahsus ücretsiz transferinizi yapıyoruz dediler bence güzel bir hizmet ama sanırım biz arabayla gideceğiz.cnm muayene ederlerse olurum da muayene olma anacıyla gitmiyorum.ben öncelikle eşimle beraber 3 merkezi de gezip oradaki yaklaşımı görüp hangi merkezde devam edeceğimize karar vermek istiyorum.zaten daha sonra adetliyken muayeneye çağırırlar tekrar giderim mecbur.adete denk getirip gitmek istedim ama son dakika doktorlardan randevu almak çok zor,bu sebeple riske atmak istemedim.sen neden sadece Acıbadem'le görüşüyorsun orada mı başlamaya karar verdin?ksçta randevun buluşalım:)
Ben bugün ünv.hastanesinde yaptırmaya çalıştım.daha önce hiç sorun yaşamamıştım ve bu sefer başka bir doktor vardı.yasakladılar dedi.devlet hastanesinde deneyeceğim.evet irenbede iki üç bin falan ediyordu.ben hiç para ölemedim şimdiye kadar.ama bu sefer devlet hastanesi denicem, olmazsa ödeyeceğim sanırım.Memorialın istediği kan testlerini yaptırdık bu sabah.yaklaşık 500 lira tuttu ya.devlette yaptırsak ücretsiz miydi acaba? İrenbede başlarken Alsancak devlet hastanesinde yaptırmıştık ama ücret Ödemiş miydik hatırlamıyorum hatta aynı testleri o zmn irenbe iki bin liraya yapıyordu.neyse yaptırdık artık.1 hafta sonra çıkacakmış sonuçlar
Canım dene bakalım devlette bsna da yaz bilgim olsun hepsini yapıyorlar mı devlette bilmiyorum.biz özel Deniz hastanesinde yaptırdık tepecikte,başhekimi çok iyi ve ilgili o sebeple oraya gidiyoruz.eşime tekrar sordum da normalde 500 tutuyormuş ama bizi o hastaneye orada çalışan bir arkadaş yönlendirdiği için indirim yapmışlar.benim testler 195 eşiminki 45 toplam 240 vermişiz.sonuçlar 1 haftada çıkıyormuş özel olmasına rağmen sen de hemen yaptır benceBen bugün ünv.hastanesinde yaptırmaya çalıştım.daha önce hiç sorun yaşamamıştım ve bu sefer başka bir doktor vardı.yasakladılar dedi.devlet hastanesinde deneyeceğim.evet irenbede iki üç bin falan ediyordu.ben hiç para ölemedim şimdiye kadar.ama bu sefer devlet hastanesi denicem, olmazsa ödeyeceğim sanırım.
Canım bazıları için aç olmak gerekiyor yani sen aç git garanti olsun.senin Acıbadem randevu saatin kaç? Benim 13.00 dağa sonra 14:30 bahçeci ve 15:30 memorial olarak programladım.canım biz nasip olursa Cuma günü Uludağ'a gideceğiz pazar günü de İstanbul'a geçip o akşam kalıp pazartesi görüşmeleri yapıp yola çıkarız diye düşünüyorum:)Canım diğerleriyle de görüşeceğim ama randevu almadım henüz 23 üne randevu aldım ama bu ara regl dönemim yaklaştı yetkili bayan da 2. Ya da 3. Gününe denk getirin dedi muayene için aslına bakarsan daha uzman bir görüş istiyorum öyle denk getirebilirsem çok iyi olacak. Biz c.tesi gideceğiz bu ara hasta olmam lazım geciktirici mi kullansam acaba? Zaten ben bu görüşeceğimiz 3 yerin de çok iyi oldugunu düşünüyorum. Denk gelirsek çok iyi olur nasıl isterim tanışmak hatta inşallah ikimizin de aynı yer içine siner de inş aynı yerde tedavi oluruz. Bizde arabayla gideceğiz canım benim ailem var orada kalacagım sen gidip dönecek misin? Bu tahlilleri bana da yolladı memorial zaten yakın zamanda kaan beyde basladıgım için yaptırmıstım ama bazı testler eksik yine de onlar için de yarın kan verecegim aç karnına mı yapılması gerekiyor canım
Canım şimdi tedaviye baştan başlayacağız ya istanbulda,yumurta toplama vs.daha fazla sayıda ve daha kaliteli yumurta elde etmek için bu arı sütünü kullanayım dedim.ilk tedavide tecrübesizdik sonuçta hiç bilmiyordum böyle şeyleri ama bu sefer herşey kusursuz olsun istiyorum.biz kendimize düşeni yapalım da gerisi Allah'ın taktiri artıkben yaklaşık 4 ay kadar kullanmıştım canım hayırdır neden sordun? arı sütü de ayrıca eczaneden bal polen arı sütü karışımı da
Bakalım eşimin arkadaşı vardı devlette doktor.daha önce bazı testler için bizim burda yapılmıyor demişti.gittikçe zorlaşıyor herşey.hayırlısı bakalım.ama bu gün birşey oldu çok şaşırtıcı.Eşimle tahliller için gitmişken hastaneden eski spermogramını alalım dedik ve tadilat varmış hemşireye sordum tadilat sadece bandıyla ilgilisi yoksa teknolojik birşeyler değişecek mi diye bilmiyorum derken, ben de embriyologoları ile görüşmek mümkün olur mu acaba dedim.o da embriyolog burda durun görüştüreyim dedi.bize öğle güzel açıklamalar yaptı ki kafamız karıştı.memorialden önce yaza kadar birkez de burda mı denesek diye düşünmeden edemedik.ama şunu da ekledi memoriali bilirim çok başarılılar dedi.bizim için ilginç bir gündü.Canım dene bakalım devlette bsna da yaz bilgim olsun hepsini yapıyorlar mı devlette bilmiyorum.biz özel Deniz hastanesinde yaptırdık tepecikte,başhekimi çok iyi ve ilgili o sebeple oraya gidiyoruz.eşime tekrar sordum da normalde 500 tutuyormuş ama bizi o hastaneye orada çalışan bir arkadaş yönlendirdiği için indirim yapmışlar.benim testler 195 eşiminki 45 toplam 240 vermişiz.sonuçlar 1 haftada çıkıyormuş özel olmasına rağmen sen de hemen yaptır bence
Arı sütü bal poleni kaan bey negatiften sonraki görüşmemizde bize de önerdi.aldık ikimiz de kullanıyoruz.agora da arifoğlu var ben ordan aldım hepsi organik bandrollü kendim karıştırdım.Tavsiye ederim.dosya isteyince bana da önce epikriz verdiler.sonra ben tahlilleri istiyorum dedim hemşire hepsini çıkardı verdi.neden kaan beyden alacaksınız merak ettim.bakalım yarın haber ver olur mu?Canım şimdi tedaviye baştan başlayacağız ya istanbulda,yumurta toplama vs.daha fazla sayıda ve daha kaliteli yumurta elde etmek için bu arı sütünü kullanayım dedim.ilk tedavide tecrübesizdik sonuçta hiç bilmiyordum böyle şeyleri ama bu sefer herşey kusursuz olsun istiyorum.biz kendimize düşeni yapalım da gerisi Allah'ın taktiri artıkirenbeden yarın alırız dosyayı eşim getirir akşam haber veririm cnm hiç merak etme
E sizin program güzelmişCanım bazıları için aç olmak gerekiyor yani sen aç git garanti olsun.senin Acıbadem randevu saatin kaç? Benim 13.00 dağa sonra 14:30 bahçeci ve 15:30 memorial olarak programladım.canım biz nasip olursa Cuma günü Uludağ'a gideceğiz pazar günü de İstanbul'a geçip o akşam kalıp pazartesi görüşmeleri yapıp yola çıkarız diye düşünüyorum:)
Canım hangi hastaneye gittin bilmiyorum ana ben tepecik hastanesini tüpte iyi diye duydum hatta bir tanıdıgımız 3.denemede orada pozitifi aldı.Bakalım eşimin arkadaşı vardı devlette doktor.daha önce bazı testler için bizim burda yapılmıyor demişti.gittikçe zorlaşıyor herşey.hayırlısı bakalım.ama bu gün birşey oldu çok şaşırtıcı.Eşimle tahliller için gitmişken hastaneden eski spermogramını alalım dedik ve tadilat varmış hemşireye sordum tadilat sadece bandıyla ilgilisi yoksa teknolojik birşeyler değişecek mi diye bilmiyorum derken, ben de embriyologoları ile görüşmek mümkün olur mu acaba dedim.o da embriyolog burda durun görüştüreyim dedi.bize öğle güzel açıklamalar yaptı ki kafamız karıştı.memorialden önce yaza kadar birkez de burda mı denesek diye düşünmeden edemedik.ama şunu da ekledi memoriali bilirim çok başarılılar dedi.bizim için ilginç bir gündü.