- 26 Aralık 2012
- 2.847
- 5.647
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.121
amayaaa bi de ben kaldım ...6ncı tedavimdeyim hızlı bi şekilde birden bire başladık yarın yumurtalarım toplancak bakalım neler olucak ..sende iyisindir umarım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amayaaa bi de ben kaldım ...6ncı tedavimdeyim hızlı bi şekilde birden bire başladık yarın yumurtalarım toplancak bakalım neler olucak ..sende iyisindir umarım canım
hayırlısı olsun tatlım inşallah son olsun :)amayaaa bi de ben kaldım ...6ncı tedavimdeyim hızlı bi şekilde birden bire başladık yarın yumurtalarım toplancak bakalım neler olucak ..sende iyisindir umarım canım
Hepiniz için hayırlısı olsun canım. Benim 1 ayda çıkmıştı canım ama İstanbul'da bir laboratuvara yollamışlardı o zaman. Yani benim bu dediğim baya oluyo canım 4-5 yıl kadar. Endokrin doktorum istemişti Yeşilyurtta daha evli değil, bekarken. Hatta servise yatırmıştı doktor benim bütün işlemlerim çabuk bitsin diye, bir tek bunu İst.a yolluyoruz ondan uzun sürer dedi. Hatta ben hangi laboratuvar olduğunu öğrenmiştim, çünkü İstanbul'da okudum, sonra çalıştım yaklaşık 7 yılım geçti, dönmem gerekiyodu, İstanbul'daki laboratuvara gidip sonucumu kendim almıştım.Kızlar merhaba minik tepemin var 3,5 yaşında bir cadı bugün onunla beraberdim yazamadım sizeumarım iyisinizdir.ben 23 ocak pazartesi için memorial Semra kahraman,Acıbadem Bülent traş ve bahçeciden randevu aldım.ayrıca bu sabah yeşilyurtta genetik testi yaptırdık.1-2 aya çıkar dediler .orda yaptıranlar ne kadar zamanda sonuç aldılar? Yarın da memorialdan istedikleri kan testlerini yaptırılan.inş hayırlısı olur bu sefer
Ah canım sorma çok haklısın ya bence de irenbeden söylemeleri gerekirdi aile hekiminden ücretsiz yazdırabikirsiniz diye.zaten dünya kadar para bayılıyoruz bari bu masrafımız olmasa.ilk transferimde benim haberim yoktu hep paraları bayıldım.bu transferimden sonra yazdıklarını da yine parayla aldım keşke kaan bey yada hemşireler bilgi verseydi.bsna sağolsun tanımadığım eczacı söyledi yazdırabilirsimiz diye Allah ondan razı olsun.ilaçlar sonuç almama iki gün kala bitti ve hepsini yazdırdım hem de prolout iğneyi 9 tane falan yazdı.negatif olunca elimde kaldı bazıları artık Yen'i tedavide kullanırım belkiKızlar saolun devlet hastanesi yazmadı menapoz ilacı olduğu için yazamam dedi cyclo progynova ve vagifem yazdı daha sonra sağlık ocağına gittin aile hekimi hiç sormadan climara forte bantı iki kutu yazdı bundan sonra direkt oraya gideceğim.Bugüne kadar verdiğim paralara içim acıdı hastanedekilerin bilgi vermesi gerekiyordu bence bunları yazdırabilirsiniz diye çok sinir oldum.1kutu climara bant 47 lira verirken ondan iki kutu diğer ilaçlarla 37 lira verdim
Bir aya çıksa iyi çünkü şubatta inş tedaviye başlamak istiyorum.yeğenimle öpüştük koklaştık uyuduk çok seviyoruz yaaa,yeğen böyleyse evlat nasıl bişeydir kimbilir.bir sarılışı var bütün ruhum çıkıyor içimden sanki.Allah evlat sevgisini de nasip etsin:)Hepiniz için hayırlısı olsun canım. Benim 1 ayda çıkmıştı canım ama İstanbul'da bir laboratuvara yollamışlardı o zaman. Yani benim bu dediğim baya oluyo canım 4-5 yıl kadar. Endokrin doktorum istemişti Yeşilyurtta daha evli değil, bekarken. Hatta servise yatırmıştı doktor benim bütün işlemlerim çabuk bitsin diye, bir tek bunu İst.a yolluyoruz ondan uzun sürer dedi. Hatta ben hangi laboratuvar olduğunu öğrenmiştim, çünkü İstanbul'da okudum, sonra çalıştım yaklaşık 7 yılım geçti, dönmem gerekiyodu, İstanbul'daki laboratuvara gidip sonucumu kendim almıştım.
Kontrole gittiğimde söylemeyi düşünüyorum canım sonuçta onların cebine giren bişey yok bilgi vermeleri gerekirdi.bu arada prednol ilacı devamlı mı kullanmıştınız?birsürü ilaç kullanıyoruz bazı sayfalarda sadece estrofem kullandıklarını yazmışlar biz çok ilaç kullanıyoruz gibi geliyorAh canım sorma çok haklısın ya bence de irenbeden söylemeleri gerekirdi aile hekiminden ücretsiz yazdırabikirsiniz diye.zaten dünya kadar para bayılıyoruz bari bu masrafımız olmasa.ilk transferimde benim haberim yoktu hep paraları bayıldım.bu transferimden sonra yazdıklarını da yine parayla aldım keşke kaan bey yada hemşireler bilgi verseydi.bsna sağolsun tanımadığım eczacı söyledi yazdırabilirsimiz diye Allah ondan razı olsun.ilaçlar sonuç almama iki gün kala bitti ve hepsini yazdırdım hem de prolout iğneyi 9 tane falan yazdı.negatif olunca elimde kaldı bazıları artık Yen'i tedavide kullanırım belki
İnşallah çıkar canım ama benim seneler öncesi olmuş bi işlemdi şimdi için bişey diyemicem Yeğen sevilmez mi ya? Kesinlikle evlat gibiler. Benim de 1 tane kız yeğenim var halayım, bir de bana benziyor aman Allah'ım annesine babasına vermek istemiyorum resmen yengem de Allah razı olsun hiç esirgemiyor, sık sık getiriyor, getiremezlerse görüntülü arıyor, konuşturuyor, şükür aramızda gelin görümce ilişkisi değil, kız kardeş ilişkisi var. bir de yazın 1 ay kadar ben gittim baktım yeğenime her gün işe gider gibi, resmen evladım gibi, zaten abimler diyo Masal bizim kızımız değil, senin kızın falan diyolar benziyo diye Allah biliyo ya, sağlıkla evlatlarımı kucağıma alsam da yeğenimin de sevgisi evladımmış gibi hep kalacak içimde, o benim büyük kızım olacak halasının ponçiğiBir aya çıksa iyi çünkü şubatta inş tedaviye başlamak istiyorum.yeğenimle öpüştük koklaştık uyuduk çok seviyoruz yaaa,yeğen böyleyse evlat nasıl bişeydir kimbilir.bir sarılışı var bütün ruhum çıkıyor içimden sanki.Allah evlat sevgisini de nasip etsin:)
Prednolü transferden sonra her akşam içiyorum ben. Biz gerçekten çok ilaç kullanıyoruz canım, ilaçları sayınca irenbe mi diye soruyolar hemen anlaşılıyo, hepimize aynı ilaçlar bir de sorunlarımız ayırt edilmeden. Doktorları da anlaşmış hepsi aynı ilacı veriyo. Neden bilmiyorum ama belki risk almak istemiyolardır, önlemini ilaçla almak istiyolardır ama negatif sayısı arttıkça da önlem alamamışlar gibi, bilemicem inan. Bundan sonra hep pozitif haberleri duyalımCanım ben de hep tam karşıdaki eczaneden aldım, bulvar eczanesiydi galiba, her alışımda da irenbe ile anlaşmamız var deyip indirim yaptılar, 1 kere de doktor adı sorup teyit almak istediler resmen elimde reçete var halbuki, o gün aşırı derecede sinir oldum, almadım bidaha. Yani anlaşmaları varsa irenbenin de bir şekilde çıkarı vardır. ilaç konusundaki hatası şu, mesela hemen akşama başla buna diyo, ee ilacı sgk'lı yazdırmak için vaktin kalmayabiliyor, mecbur ordan alıyoduk ama şimdi öğrendik, peşin peşin alıyoruz bariKontrole gittiğimde söylemeyi düşünüyorum canım sonuçta onların cebine giren bişey yok bilgi vermeleri gerekirdi.bu arada prednol ilacı devamlı mı kullanmıştınız?birsürü ilaç kullanıyoruz bazı sayfalarda sadece estrofem kullandıklarını yazmışlar biz çok ilaç kullanıyoruz gibi geliyor
Canım o kadAr haklısın ki ben de aynı şeyi düşünüyorum ,bir çıkarları yoksa neden söylemiyorlar bu ilaçları yazdırabileceğimizi? Bak ilk tedavimde benim haberim yoktu,ikincide de transferden sonra yine haberim yoktu hep parayla aldım,ilacı alırken eczacı uyardı bu ilaçları yazdırabikiyorsum haberin var dimi dedi şok oldum.artık ilaçlar bitip 2.tur yazdıracağım zaman aile hekimine gittim ve bütün iğne fitil hepsini yazdırdım.kesinlikle sor bence irenbeye neden söylemiyorlar bize diye.izmirplusa katılıyorum.hemen alın gelin burda yapalım iğnenizi yada hemen bugün başlayın diyorlar biz de tabi bilgimiz de olmadığından oradaki bir eczaneden alıp başlıyoruz.irenbe ile oradaki eczaneler işbirliği içindeler ve irenbe de bundan pay alıyor diye düşünüyorum.mesela benim rahim filmimi arka sokaktaki bir yerde çektiler .çekilen yere 350 ,irenbeye de 350 ödedik.yani orayla da işvibğrlipi içindeler.normalde 350 lira olan şeye 700 Ödemiş olduk bir de ölüyordum o da cabası.fazla ilaç kullandığımız konusunda da haklısın ben biraz araştırdım da İstanbul'daki merkezde yumurta iğneleri dışında sadece folik acid veriyorlarmış başka ilaç yokmuş.bu kadar ilacın karaciğer ve böbreklerimize de çok zararı var.hatta aklımdayken size de söyleyeyim ben aktardan enginar suyu aldım.her gün içiyorum.bu zıkkım ilaçların bir faydası olmadı ama zararı olduysa bari belki karaciğerimi bu yan etkilerden temizler diye bir arkadaşım önerdi mantıklı buldum.1 litresi 10 tl ve bir çay bardağının dörtte birine enginar suyu üstüne su ekleyip içiliyor.1 litre uzun zaman idare eder yani.bence siz de düşünün bunu,avuç avuç ilaç sonrası sağlığımız elden gitmesin bariKontrole gittiğimde söylemeyi düşünüyorum canım sonuçta onların cebine giren bişey yok bilgi vermeleri gerekirdi.bu arada prednol ilacı devamlı mı kullanmıştınız?birsürü ilaç kullanıyoruz bazı sayfalarda sadece estrofem kullandıklarını yazmışlar biz çok ilaç kullanıyoruz gibi geliyor
Çok sağol canım ben de balparmağı duymuştum ondan alayım bari.peki ne kadar süre önce başlamak gerekiyor?H husem gerçekten çok üzüldüm canım. Tutunması bile dediğin gibi iyiye işaret umarım bundan sonraki bebeğine kavuşabileceğin bir deneme olur. Ama yine de neden kese gelişmediğine dair detaylı bir araştırma imkanı varsa yaptır. Ne biliyim parça falan alınıp detaylı inceleme şansı var mı ki? M medesa ben opu öncesi daha fazla sayıda ve kaliteli yumurta gelişsin diye balparmağın arı sütü bal polen propolis karışımını tüketmiştim eczaneden aldım iyi geldiğini düşünüyorum. 2 tolamada 3 kat embriyo oldu
Ayyy ben de halayım,benimkini de bana benzetiyorlar çok mutlu oluyorum.öyle bir içten sarılışı öpüşü var ki canım feda ona.aynen evladım olursa da kuzumun yeri hep ayrı olacak.evlatlarımdan asla ayırmam onu.seninki de minik mi?İnşallah çıkar canım ama benim seneler öncesi olmuş bi işlemdi şimdi için bişey diyemicem Yeğen sevilmez mi ya? Kesinlikle evlat gibiler. Benim de 1 tane kız yeğenim var halayım, bir de bana benziyor aman Allah'ım annesine babasına vermek istemiyorum resmen yengem de Allah razı olsun hiç esirgemiyor, sık sık getiriyor, getiremezlerse görüntülü arıyor, konuşturuyor, şükür aramızda gelin görümce ilişkisi değil, kız kardeş ilişkisi var. bir de yazın 1 ay kadar ben gittim baktım yeğenime her gün işe gider gibi, resmen evladım gibi, zaten abimler diyo Masal bizim kızımız değil, senin kızın falan diyolar benziyo diye Allah biliyo ya, sağlıkla evlatlarımı kucağıma alsam da yeğenimin de sevgisi evladımmış gibi hep kalacak içimde, o benim büyük kızım olacak halasının ponçiği
Çok sağol canım ben de balparmağı duymuştum ondan alayım bari.peki ne kadar süre önce başlamak gerekiyor?
Kontrole gittiğimde söylemeyi düşünüyorum canım sonuçta onların cebine giren bişey yok bilgi vermeleri gerekirdi.bu arada prednol ilacı devamlı mı kullanmıştınız?birsürü ilaç kullanıyoruz bazı sayfalarda sadece estrofem kullandıklarını yazmışlar biz çok ilaç kullanıyoruz gibi geliyor