Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sağolasın canım Allah razı olsun Ah canım benim kıyamam sana ben yemeğimi falan kalkıp yiyorum, yemek zamanları yatmıyorum ama dikkat edeyim ecopirini kaan bey de sordu canım onu zaten transferden 2 gün önce bırakmıştım, bir daha da içmedim. Benim kanamam geçti sayılır canım, dedikleri kahverengi çamur halini aldı o da çok az. Teşekkür ederim canım, dediklerini dikkate alacağım Allah sana ve bebeklerine de sağlık sıhhat versin, hep mutluluklarını gör

Cok gecmis olsun cnm yaa, umarim sorunsuz gecer... Dedigin gibi rahim embriyoya yabanci degil, bi dahakine saglikla gelisir kucagina alirsin ins.tatlim.

Kızlar eşleriniz de genetik test yaptırdı dimi? Yeşilyurt'ta sıra beklemeden oluyorsa eşimle bu hafta bir sabah gidelim.kaan beyin yazdığı genetik test kağıdını kaybettim,o olmadan da şunu yapın desem yaparlar mı?

H husem canım çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı neyse o olsun .biraz dinlen kendini toparla imkan varsa kısa bir tatil yada zevk aldığın hobilerle uğraş.doğru zaman geldiğinde rabbim hepimize nasip edecek inşallah:)

Cnm esin olmadan yapilamaz genetik test. Ikinizin de gitmesi gerekiyor. Ayrica ben kaan bey istemeden yaptirmistim cnm. Illaki dr.kagidi gistermene gerek yok ama dr.um yonlendirdi diye soylersin. Sonradan Kaan bey yazmisti testi yaptir diye kromozom analizi yazdi diye hatirliyorum cnm.

Evet arkadaşım herşeyin olumlu yönüne bakmak lazım.tutması bile güzel.doktorlar bir kere bile tutmasını önemsiyorlar.inşallah en yakın zamanda kuzucuklarımıza kucağına alırsın.

Canim hayırlısı buymus en azından tutundu bu bile güzel gelisme inşallah bundan sonrasi daha güzel olur

merhaba kızlar İZMİR de tüp bebek merkezi arıyorum daha doğrusu işinde başarılı bir doktor ...
artık para amaçlı bu işi yapan insanlarla karşılaşmak istemiyorum smyrna tup bebek merkezine gittim şaban bey ile görüştüm ama sadece orayla sınırlı kalmak ve tek bir doktordan görüş almak istemiyorum beni tatmin edecek bi doktor henüz çıkmadı sadece para amaçlı yapıldığını düşünüyorum....
LÜTFEN! MEMNUN KALDIGINIZ , BU KONUDA BİLGİLİ DOKTORLAR ARIYORUM

Smyrna çok yogun biryer doktor seçme şansın olmuyor o an kim varsa seni o muayene ediyor tek doktorla muhatap olamıyorsun malesef doktor sadece kontrol yapıyor daha sonra doktora ulaşım çok sıkıntı sürekli hemşirelerle muhatapsın.1aşılama negatifim vardı tüpe geçtiğimde özellikle işlemleri funda hanım yapsın demiştik yumurta toplama günü gittiğimizde funda hanımın olmadığını şaban beyin gireceğini söyleyince neden diye sordum hemşirede doktoru odaya yönlendiriyorom dedi sonra Şaban bey odaya geldi bizi azarladı burada herkes iyi doktor zaten hastaneye de geç geldiniz falan diye eşimle atıştılar çok zoruma gitmişti anesteziden uyanırken bile doktoru sayıklıyordum çok pişmanım oraya okadar para verdiğim için.Şuan irenbede kaan beyin hastasıyım 1negatif denemem var 2.için hazırlık yapıyorum genel tavırdan memnunum ama pozitif almadan önermek istemem, iyi araştır cnm okadar para döküyoruz

Medesa ne yaptın arkadaşım hangi tarihe aldın randevuyu.ben otuz ocak a aldım.aradım.sizi arayacağız dediler on dakika içinde döndüler ve tahlilleri mail attılar.haftaya tahlillere başlıyorum nasipse.sen ne alemdesin?

Canım ya biz de eşimle bu hafta gitmeyi planlıyorduk ama yollar kar buz,İstanbul çok fena.haftasonu normale dönüyor sanırım.yarın arayacağım mümkünse pazartesiye değilse de önümüzdeki hafta bir güne randevu alacağım.semra hanımdan mı aldın randevu? Sen tek onunla mı görüşeceksin?ben aslında tedaviye onunla devam edeceğim bence ama yine de Acıbadem ve bahçeci ile de görüşücem içimde kalmasın.hangi tahlilleri istedi ki senden tüh keşke bsna da mail atsalardı yarın eşimle yeşilyurta gidecektik genetik test için ,bunu da aradan çıkarırdık.eşim kan vermekten biraz hoşlanmıyor da korkuyor galiba

Bende bu hafta gidecektim havalardan gidemedim. Ailem orada yaşıyor bende birkaç yere gideceğim herhalde canım zaman yaklaştıkça heyecan artıyor. @Tuna_nehir 30 una gec tarihe vermişler sanırım semra hn dan aldın randevuyu canım ama sen kesin kararını memorial da verdin mi canım? Bu arada beni bugün acıbadem bülent tıraş için aradılar ben daha önce bilgi için aramıştım. Transferleri kesinlikle bülent hoca yapıyormus öyle dedi arayan ilaç dozlarını ilk kontrolleri diğer ara muayeneleri başka dr yapıyormus. Ne bileyim konusunca orası da mantıklı geldi. Memorial da semra hoca yapmıyor sanırım ama transferleri ama dimi kızlar?

Hayır canım Semra hoca yapmıyor.semra hocayı görebilirsen ilk görüşmede görebiliyormuşsun sonra başka doktorlar muayene edip Semra hanıma raporlama yapıyormuş.semra hn dışında ben de Bülent traş ve Mustafa bahçeci ile görüşücem.semra hocanın 16 Ocak'ta müsaitliği vardı,Tuna nehir kendi müsaitliğine göre 30 ocağa aldı sanırım

R
Regl döneminize mi ayarlıyorsunuz yoksa öncesinde muayene olup ilk regld tekrar mı gideceksiniz

R

Regl döneminize mi ayarlıyorsunuz yoksa öncesinde muayene olup ilk regld tekrar mı gideceksiniz
Canım ben regli dönemine ayarlamak istedim ama telefonda görüştüğüm bayan regli döneminde belki de Semra hanımın orda olamayanileceğini ayrıca reglite kadar bazı testler isteyebileceğini ve öngörüşme yapmanın daha sağlıklı olacağını söyledi

Merhaba arkadaşlar, ben reglide göre ayarladım ama ilk görüşme ile başlamayacağım için çok sorun da değil, ben hem muayene olayım hem de görüşmüş olurum diye düşündüm.Semra hanım haftanın iki günü orda olmuyormuş.ama olduğunda özellikle isteyince yardımcı oluruz dediler.o sadece okuya giriyormuş.transferi ise orda bulunduğu günlere denk gelirse yapıyormuş.açıkçası diğer yerlerde de hemen hemen aynı diye ben bunu pek sorun yapmadım.nasılsa ekip olarak karar veriyorlar.tahliller kaan beyin tedaviye ilk başladığımızda istediği tahlillerla aynı.şu an yanımda yok elime geçince yazayım.siz hemen başlayacaksınız tedaviye anladığım kadarıyla.inşallah güzel sonuçlar alırsınız.ben yaza kadar bekleyeceğim.bir yılda dört deneme yaptım.biraz ara vermeliyim diye düşünüyorum.şimdiden gidip görüşüyorum belki rahatlatıcı birşeyler duyarım da rahat rahat beklerim zamanımı.

izmirplus M medesa canım günaydın ilaçlarını hangi hastanede yazdırmıştın, devlet hastanesine gittim bugun climara bantı yazamam dedi
Canım ben climara bantı bu sefer kullanmıyorum, ben cyclo progynova, progestan ve prednolü aile hekimimde, crinone jel, proluton depot ampul, oksapar ve vagifem'i de alsancak nevvar salih işgörende yazdırdım. Tahlilime buca kadın doğuma gitmiştim ama aile planlaması bölümüne randevu almışım yanlışlıkla, orda da kürtaj falan yapılıyomuş sadece kan istedi, ilaçlarını kadın doğum polk.yazar dedi. Bir dahakine ilaç yazdırmaya buca kadın doğuma gidicem hatta acilde denk gelen, kaan beyi tanıyan doktora.

izmirplus M medesa canım günaydın ilaçlarını hangi hastanede yazdırmıştın, devlet hastanesine gittim bugun climara bantı yazamam dedi
Alsancak Devlet hastanesine gidersen (nevvar salih işgören) opt.dr. Emine Mert var, çok tatlı bir kadın hiç itirazsız yazıyor; buca kadın doğuma gidersen Murat İshakoğlu var, Kaan Bey'i tanıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…