Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kendimden bile sakladığım transferin bugün 10. Günüydü ve ben gene mutlu sonuçla evime gelemedim . Bu sefer sessiz sakin olsun istedim her şey... Değerim çok düşük yirmi civarı çıktı tabi bunada umut var dediler ama ben böyle hissetmiyorum. 7.gun dayanamayıp yapmıştım 8 çıkmıştı... Bugün de size güzel haber vermek için sabırsızlıkla bekliyordum hatta ne yazarim diye bile düşünüyordum. Gözlerim gene balona döndü... Bu sefer daha rahatttim ama gene olmadı. Artık yeni yerler yeni umutlar bizi bekliyor....

Hayır lütfen umudunu yitirme.bak 20 çıkmış 5 ten büyük çıkınca umut var diye biliyorum.yarın ya da öbürgün birdaha tahlil yaptır.bak yükselecek bence göreceksin.

@husemcim ben de merak ediyodum seni, niye bu kadar umutsuzsun cnm? Benim hic boyle bi degerim olmadi Cok yuksek degerle baslamamis olabilirsin ama katlamasi onemli olan, senin de katlanmis degerin... Gec tutunma olmus olabilir, sen 2 gun sonra tekrarla testi cnm insallah daha da yukselecektir Burda neler okuduk lutfen kendini uzme. Dualarimiz seninle tatlim

teşekkür ederim medesa,devlet hastanesinde kişiye özel ilgi olmuyor,burada benim durumumda olan varsa ne yaptılar hangi ilaçları kulandılar transferden sonra hangi ilaçları kullandılar bunu öğrenmek istiyorum,

Bende bilmiyorum cnm ama insallah bebislerin tutunur sana :) Bir de ozel ilgi onemli degilki cnm onemli olan pozitif sonuc almak... Bir arkadasim ozel merkezde 2 tane olumsuz tup bebek denemeden sonra paralar suyunu cekince tepecikteki merkezde sansini denedi, simdi dogurdu bile :)

Bizde kemeraltina gidislerimizde hep ordan alisveris yapiyoruz, tum urunleri taze... kefiri hic denemedim, tadi burukmus galiba? Bende baslasam iyi olacak aslinda, meyvelisi iyi fikir

Kendini kahretme canım lütfen, bak ben de değerim neyi ifade ediyor diye merak edip baktığımda, değerleri 12.gün tahlilinden başlayıp yazmışlar, 12.gün için en düşün değer 17'ymiş. Senin 10.gün değerin 20'yse umudunu yitirmemen gerek. Arkadaşlarımın da dediği gibi geç tutunmuştur. Herkesin değişebiliyo. 2 gün sonra birdaha kan ver canım benim bu kan tahliline göre herşey bitmiş demek değil

Bu benim en cok kafama takilan konulardan, sagol ayrintili cevap icin cnm... Ben genelde cok sikisikliga gelememiyorum ya yani cok uzun sure ttutamiyorum diyeyim :) iki transferimde de cok abartmadim ictigim suyu ama sikisik degilsin falan demediler. Benim sikinti odaya geldikten sonra, yarim saat kadar sonra epey kastim kendimi dayanmaya calsitim kalkmak istemedim hemen wcye. surgu de istemedim yapamam diye, zar zor 40-45 dk dayanip oyle gittim. Hep bu icimde kalmistir, acaba bundan dolayi tutummais olabilir mi diye? Acaba surgu nasil bisey? Sanirim bu transferde isteyecegim.

Rica ederim canım. Uzun uzun da yazdım ama sıkılmamışsındır inşallah Canım ben de hiç dayanamam sıkışıklığa, hemşireler de tembihliyo zaten çok sıkışıksanız kendinizi sıkmayın, sonuçta rahat olmanız bizim için önemli diye. Sıkışırsan sürgü iste canım, hasta bakıcı abla üstüne çöp poşeti geçiriyo o zaten kocaman olduğu için bi nevi poşete birikiyo yaptıkların yani hijyen olarak da sıkıntı yok, tenine değen bişey yok. Sürgü sadece ilk altına yapıyomuşsun hissi veriyo ama o şıkışıklıkta diyosun ki ne olursa olsun ama altını ıslatmıyosun rahat ol canım. Sonuçta bebeği transfer ettikleri yer ayrı, ayıptır söylemesi işediğimiz yer ayrı

Kızlar bişey sorucam size.ben 3 gündür vitaminlerimi içemiyorum.eşimle kıbrısa geldik ve ilaçlarımı yanıma almayı unutmuşum.sizce çok etkisi olur mu ?

Ya alinacım bu tepecikteki araştırma hastanesini bende duydum ve benım de bir tanıdıgım 3. Denemesinde orada pozitifi aldı bende bazen acaba mı diye düşünmüyor değilim. oraya gidiyor ve orada deniyor ki kıza bizim burada maddı beklentimiz yok biz herkesin olsun diye uğraşıyoruz ama çoğu yer özellikle yapmıyor bir daha gelsin de paralarını alalım diye bunlarda insanı düşündürmüyor değil hani

Esim de ayni seyleri duymus birilerinden, bilemiyorum ki cnm ya merkez ve doktorlarin vicdanlarina kaldik...

Kızlar bişey sorucam size.ben 3 gündür vitaminlerimi içemiyorum.eşimle kıbrısa geldik ve ilaçlarımı yanıma almayı unutmuşum.sizce çok etkisi olur mu ?
Daha ne kadar kalacaksın ki canım? Etkisi illa olur, yani içmediğin kadar ertelersin tedavini. Unutmak insanlık hali normaldir ama imkanın varsa al canım, kaçıncı ayındasın bilmiyorum ama nasılsa vitamin tedavisi bikaç ay sürüyo. Transferden sonra da kullanıyosun yani fuzuli olmaz. Böyle durumlarda aklında olsun, telefonuna hatırlatma falan ekle. Ben iğnelerimi bile her akşam aynı saatte olayım diye alarm kuruyorum. Unutmuyorum ama ne olur ne olmaz. Oturma odamda ilaç köşem var. Kağıtlara sabah/öğle/akşam/ diye yazdım, önlerine ilaçları dizdim. Hep gözümün önünde yani. Tavsiye ederim canım

Olur mu hic, sen istedigin kadar uzun yaz ben hepsini okurum cnm

Bende bisey olacagini sanmiyorum cnm, uzun sureli kullaniliyo ya vitaminler 3 gunluk eksiklik cok fark olusturmaz herhalde. Bir de rahim kalislastirma veya transfer sonrasi ilaclari kadar kritik degil vitaminler.

H husem canım Kaan beyi aradın mı o ne dedi değerin için? Ben de 5in üstü iyi diye biliyorum,sen neden gönlünü kararttın ki yaaa dur bakalım bence yanılıyorsun

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum canım aynen dediğin gibi telefonumu kurdum hep düzenli içiyorum yalnız son dakka acil çıktık hazırdı gözümün önüne de koydum ama uçak kaçıcak die son anda unuttum geri de dönemedik.yarın dçnücez kısmetse.elşm değişiklik olsun die süpriz tatil yaptı.şuan sadece vitamin kullanıyorum.30 aralıkta iğneö var.menopoza giricem.hee bide kaan bey dediki bu menopoz döneminde yuöurta toplucaz senden dedi.oluyormu bu döenmde toplama canım varmı bilgin

Bende bisey olacagini sanmiyorum cnm, uzun sureli kullaniliyo ya vitaminler 3 gunluk eksiklik cok fark olusturmaz herhalde. Bir de rahim kalislastirma veya transfer sonrasi ilaclari kadar kritik degil vitaminler.
Saol canım aynen acil oldu unuttum.histerokopi oldum.30 aralığa iğne verdi dr.ve o dönemde yumurta toplucaz dedi.oluyomu böyle.sonuçta vurulan iğne yumurtalara baskı yapıyor adet olmamam için nasıl kaliteli yumurta toplayabilir anlamadım ?zaten yumurtam yok bakalım nolcak.bi yandan çikolata kisti bi yandan yumurta yokluğu şaşırsım bende nasıl olcak korkuyorum valla

H husem canım Kaan beyi aradın mı o ne dedi değerin için? Ben de 5in üstü iyi diye biliyorum,sen neden gönlünü kararttın ki yaaa dur bakalım bence yanılıyorsun
Aramadım canım hemşireyle konuştum hatta ilaçları keseyim mı dedim oda cumaya kadar bekle dedi. Bu kadar küçük değerle devam eden gebelik duymadım bir iki tane belki... İkinci sefer daha zor oluyormuş arkadaşlar... Rabbim bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah güzel haberlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…