-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.641
Hayır canım lütfen yapma böyle niye kızıyorsun kendine belki de doğrudur fazlası zarardır bilemiyorum.zaten kaç gündür yedim yiyeceğimi bundan sonra yemeyeyim.endişelendiren sen değilsin aksine ben çok evhamlıyım bu sefer.ilk tedavide umutlarım yerle bir olunca bu sefer herşeyde daha çok pimpirikleniyorum.bir de başka dondurulmuşum da kalmadı endişem o yüzden belki de.allah korusun bu sefer de olmazsa herşeye sıfırdan ve İstanbul'daki bir merkezde başlayacağız bu çok daha zor olacak bizim için.Bilen arkadaşlar biliyor ben Alaçatıda otel işletiyorum.benim de en büyük hayalim bir gün hepimizin bebişleri olmuş ve otelin bahçesinde onlara parti vs yapıyoruz,çimlerde koşturuyor çocuklar ,anne anne deyip bir rahat vermiyorlar bize iki sohbet edelimDün akşam sana ananas ile ilgili duyduklarımı yazdıktan sonra çok pişman oldum. Seni endişelendirdiğim için kendime çok kızdım. Demem iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Ama dediğin çok mantıklı, ananası bugünden itibaren bırakman iyi olur. İnşallah bebişlerin sana sıkıca tutunmuşlardır.
Bu süreçte kilo alınıyor. İğneydi, ilaçtı, takviyeydi vs derken... Kilo almak kaçınılmaz oluyor. Kilo konusunda denilenleri eskisi kadar takmıyorum. Bebişlerimiz olsunda varsın kilolarımız olsun. İnşallah canım, birgün bugünlere gülüp geçelim. Hamilelik muhabbetleri yapalım, bebeklerimizin uyutmamasından, gazından vs. konuşalım. Bunların hayali bile çok güzel. İnşallah bugünleri de yaşarız.
Ben hiç transfer aşamasına gelemedim. Dolayısıyla negatifte almadım pozitifte. Negatif almanın sebep olduğu acıyı tahmin edebiliyorum. O yüzden bu ikinci transferinde evhamlı olmana hak veriyorum. İnşallah İstanbul' a gitmene gerek kalmaz. Bu transferinde bebişlerin sana sıkıca tutunmuşlardır.Hayır canım lütfen yapma böyle niye kızıyorsun kendine belki de doğrudur fazlası zarardır bilemiyorum.zaten kaç gündür yedim yiyeceğimi bundan sonra yemeyeyim.endişelendiren sen değilsin aksine ben çok evhamlıyım bu sefer.ilk tedavide umutlarım yerle bir olunca bu sefer herşeyde daha çok pimpirikleniyorum.bir de başka dondurulmuşum da kalmadı endişem o yüzden belki de.allah korusun bu sefer de olmazsa herşeye sıfırdan ve İstanbul'daki bir merkezde başlayacağız bu çok daha zor olacak bizim için.Bilen arkadaşlar biliyor ben Alaçatıda otel işletiyorum.benim de en büyük hayalim bir gün hepimizin bebişleri olmuş ve otelin bahçesinde onlara parti vs yapıyoruz,çimlerde koşturuyor çocuklar ,anne anne deyip bir rahat vermiyorlar bize iki sohbet edelimayyy ne kadar çok isterim bunu inş gerçek olur
Valla hiç sorma ya bazen bakıyorum sokakta 10 tane çocuk doğurmuş dilendiriyorlar.yarabbim nolurdu buna 10 tane vereceğine birini bize verseydin de o çocuğun da hayatı kurtulsaydı diyorum sonra isyan etmemek için susuyorum.negatifteki duygu tarif edilemez çok büyük bir acı ama Emin'im pozitifteki sevinç de tarifi edilemeyecek kadar büyüktür ve umarım hepimiz bu duyguyu yaşarızBen hiç transfer aşamasına gelemedim. Dolayısıyla negatifte almadım pozitifte. Negatif almanın sebep olduğu acıyı tahmin edebiliyorum. O yüzden bu ikinci transferinde evhamlı olmana hak veriyorum. İnşallah İstanbul' a gitmene gerek kalmaz. Bu transferinde bebişlerin sana sıkıca tutunmuşlardır.
Canım inşallah o güzel günlerde gelecek. Ben inanıyorum. Allah evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin. İstemeyene nasip etmesin.
Kuzucum bende de iğnelerden sonra kasık ağrıları oluyor aşırı derecede. Geçen hafta arada sırada kasık ve bel ağrılarım oldu ama biliyosun çok öksürdüm, hapşırdım, hastaydım, yattım onların da etkisi olabilir. dediğim gibi ilk transferde çok daha şiddetli ağrım olmuştu, negatif sonucunu aldıktan 2-3 gün sonra regl olmuştum, ilaçların da etkisiyle o ağrılar onaymış diye yorduğumdan bu sefer hiç belirti aramadım, öyle aman aman bi belirtim de olmad. bence sen de arama. Bu tüp bebek topiklerinin kimisinde hep tutunma kanaması diye bi kanamadan bahsediyolar, kimisinde oluyomuş kimisinde olmuyomuş. Sende oldu mu hiç az biraz da olsa kanama? Bugün 7.günün gerçi, gününe göre de değişiyormuş kimisinde 10.-11. Gün bile oluyomuş.izmirplus cnm bende hala bir belirti Yok ya sende oluşmaya başladı mı belirtiler? Hiç bişey hissetmiyor olmam normal mi ? Akşamları kasık ağrılarım oluyor fakat iğneden sonra oluyor belki iğnenin etkisidir bilmiyorum.insan çok merak ediyor.keşke transfer yaptıklarında embriyoyu gördüğümüz ekran var ya,o ekrandan evde de olsa da gelip gidip baksam orda mı yavrularım diye
Canım aynı şeyler benim de aklımdan geçiyor. Geçen gün haberlerde gösterdi, sen de izledin mi bilmiyorum. Biri doğan bebeğinin göbek kordonunu bile kesmeden ölsün diye çöp poşetine koyup çöp tenekesine atmış. O esnada oradan geçen birisi bebeğin ağlama sesini duymuş, hastaneye götürmüş. Çok şükür bebek sağlıklıymış. O anneye ne demeliki?Valla hiç sorma ya bazen bakıyorum sokakta 10 tane çocuk doğurmuş dilendiriyorlar.yarabbim nolurdu buna 10 tane vereceğine birini bize verseydin de o çocuğun da hayatı kurtulsaydı diyorum sonra isyan etmemek için susuyorum.negatifteki duygu tarif edilemez çok büyük bir acı ama Emin'im pozitifteki sevinç de tarifi edilemeyecek kadar büyüktür ve umarım hepimiz bu duyguyu yaşarızbenim yaşım 37 biraz da ondan endişeliyim yaşım daha da fazla ilerlemeden evlat sahibi olmak istiyorum
Yok cnm bende öyle bir kanama olmadı.geçen sefer tecrübesizlik işte her wc girdiğinde ohhh regli olmadım diye seviniyordum meğer zaten kullandığımız ilaçlardan ötürü regli olmuyormuşuz ne bileyim saf saf ümitleniyordum.bu sefer alt tarafta sızı gibi hafif bişey oluyor ve işte iğneler sonrası kaşıklarda ağrı.bir de göğüslerim sanki biraz şiş ve dokununca azcık acıyor ama tabi Allah korusun bu regli belirtisi de olabilirKuzucum bende de iğnelerden sonra kasık ağrıları oluyor aşırı derecede. Geçen hafta arada sırada kasık ve bel ağrılarım oldu ama biliyosun çok öksürdüm, hapşırdım, hastaydım, yattım onların da etkisi olabilir. dediğim gibi ilk transferde çok daha şiddetli ağrım olmuştu, negatif sonucunu aldıktan 2-3 gün sonra regl olmuştum, ilaçların da etkisiyle o ağrılar onaymış diye yorduğumdan bu sefer hiç belirti aramadım, öyle aman aman bi belirtim de olmad. bence sen de arama. Bu tüp bebek topiklerinin kimisinde hep tutunma kanaması diye bi kanamadan bahsediyolar, kimisinde oluyomuş kimisinde olmuyomuş. Sende oldu mu hiç az biraz da olsa kanama? Bugün 7.günün gerçi, gününe göre de değişiyormuş kimisinde 10.-11. Gün bile oluyomuş.
Ayyy canım en sonunda kendime yaşıt birimi bulduğuma sevindimCanım aynı şeyler benim de aklımdan geçiyor. Geçen gün haberlerde gösterdi, sen de izledin mi bilmiyorum. Biri doğan bebeğinin göbek kordonunu bile kesmeden ölsün diye çöp poşetine koyup çöp tenekesine atmış. O esnada oradan geçen birisi bebeğin ağlama sesini duymuş, hastaneye götürmüş. Çok şükür bebek sağlıklıymış. O anneye ne demeliki?Nasıl insanlar ya bunlar, Allah'ım bu bebeği bana yada benim gibi birine verseydin de bu bebeğin hayatı kurtulsaydı dedim. Ama sonrada dedim ki kendi kendime: İsyan etmek yok.
İnsan yaşı ileri olunca bir an önce evlat sahibi olmak istiyor. Seni çok iyi anlıyorum. Benim de yaşım 38. İnşallah en kısa zamanda bizler de pozitifi görenlerden oluruz, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Ah yavrum hep birlikte gülelimYok cnm bende öyle bir kanama olmadı.geçen sefer tecrübesizlik işte her wc girdiğinde ohhh regli olmadım diye seviniyordum meğer zaten kullandığımız ilaçlardan ötürü regli olmuyormuşuz ne bileyim saf saf ümitleniyordum.bu sefer alt tarafta sızı gibi hafif bişey oluyor ve işte iğneler sonrası kaşıklarda ağrı.bir de göğüslerim sanki biraz şiş ve dokununca azcık acıyor ama tabi Allah korusun bu regli belirtisi de olabilirsen de Çarşamba tekrar kan ver inşallah kat kat katlanmış olsun yarabbim çok mutluyum senin adına canım benim,bundan sonra yüzün hep gülsün inş
İnşallah kuzum en güzel hediye, hayattan beklentimiz belli zaten, o gelse yetecek!Ayyy canım ya ben de dün yeşil damarlar farkettim belirgin bir şekilde,heyecanlandım ama kendime de umut vermek istemiyorumilk transferde aynen bende de son 3 gün kala hem belirtiler hem de heyecanım azalmıştı,noluyor ya bir gariplik var deyip duruyordum kendi kendime.bu transferimde ise nedense transfer anından beri çok daha heyecansız ve hissizim.işte bu beni çok korkutuyor belki de bilinçaltında yine hayal kırıklığına uğrarsam diye duygularımı bastırıyorum bilemiyorum sağol cnm sen de benimle bir aynı duyguları yaşıyorsun.geçen sefere göre heyecansız olsam sa yüne de çok heyecanlıyım,geçen seferki fazlaydı belki de.güzel haberi alsam da en güzel yeniyıl hediyesi olsa
Cnm yok kendim mayalamıyorum zaten normal hali çok çirkin bişey.ben BİM'den meyveli kefir alıyorum meyveli süt gibi güzel faydalı tavsiye ederim.brokoli ye kabızlık için.bir de ben transferden önce hediyelik eşya fuarına gittim tepekuleye.orada Malatya dan gelen biri ürünlerini satıyordu,gün kurusu kayısı aldım çok güzeldi.bir de Hisarönü tarafında Ümit kuruyemiş var bilir misiniz bilmiyorum meşhur bir yer ,onun da kuru kayısıları çok güzel hatta herşeyi çok güzel
Bilemiyorum canım içinde gerçekten bir his Yok bu sefer belki bastırıyorum duygularımı bilmiyorum,zaman da geçmiyor çok zor beklemek .pazara kadar nasıl dayanacağim bilmiyorumİnşallah kuzum en güzel hediye, hayattan beklentimiz belli zaten, o gelse yetecek!Aynı mutluluğu bir de seninle tadalım Bak bende de bu transferime giderken falan zerre heyecan yoktu, hatta 6-7 ay ertelemek bile istedim ama eşim karşı çıktı, dediğin gibi hissiz gittim, hep soğukkanlıydım. Sanırım o psikoloji ilkindeki olumsuzluk yüzünden oluyo. Ama kimseye söylemedim, belli etmedim, konduğu andan itibaren hep olacağını hissettim, ümidimi yitirmedim. Sende de aynısı var bence, sadece belli etmiyosun ve kendine itiraf edemiyosun. Ya yanılıyorsam diye... böyle düşünüyorsan olacak bence
Cnm senin durumunu bilemiyorum.bize sürekli yatmamız gerekmediği söyleniyor fakat senin durumun daha farklı olabilir.aynı durumda olAn bir arkadaş varsa cevap verecektir.inş senin için de herşey güzel olurgeçen ay histeroskopi oldum,ve rahim ağzı yetmezliğ yani servikal yetmezliğim varmış,dondurulmuş tedavisi görüyorum,şimdi içimde korku var transferden sonra hep yatmamı gerekicek,benim durumda olan arkadaşlar varmı ,hangi ilaçları kullandınız,neler yaptınız
Evet zaman gelmek bilmiyor, gelince de geçmek bilmeyecek vallaha çok hain kuzumBilemiyorum canım içinde gerçekten bir his Yok bu sefer belki bastırıyorum duygularımı bilmiyorum,zaman da geçmiyor çok zor beklemek .pazara kadar nasıl dayanacağim bilmiyorum
Orayı bilmiyorum. Kayısı ve kefire başlayacağım.Cnm yok kendim mayalamıyorum zaten normal hali çok çirkin bişey.ben BİM'den meyveli kefir alıyorum meyveli süt gibi güzel faydalı tavsiye ederim.brokoli ye kabızlık için.bir de ben transferden önce hediyelik eşya fuarına gittim tepekuleye.orada Malatya dan gelen biri ürünlerini satıyordu,gün kurusu kayısı aldım çok güzeldi.bir de Hisarönü tarafında Ümit kuruyemiş var bilir misiniz bilmiyorum meşhur bir yer ,onun da kuru kayısıları çok güzel hatta herşeyi çok güzel