Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Unutmazsam sorucam canım kaç hücreli olduğunu bu gidişimde. benim de 2.transferde çözülürken biri bozulmuş. 2tane transfer edildi. Sen elinden geleni fazlasıyla yapıyosun canım, gerisi Allah'ın takdiri artık

G gulbil10 Mrb cnm, Kaan bey kabizlik prob. olanlara transferden sonra ihtiyac duyarsaniz DUPHALAC surup yaziyo. Bende de kabizlik normalde prob. olur ama arkadaslarin dedigi gibi bol su icerek, corba icip sebze agirlikli beslenerek bi de kuru kayisiyi sula ictigimde benim de her iki transferde kabizlik prob.olmamisti. Sizin prob.neydi, hangi asamadasiniz acaba?

Kusura bakma amacım seni tedirgin etmek değil. Belki yanlış biliyor da olabilirim. Tutunmaya yardımcı olduğunu az önce bende okudum. Sen kalbini karartma. Ben de emin değilim. Olacak olduktan sonra olur. İnşallah bebişlerin sana sıkıca tutunurlar. Kabızlık için bir arkadaşa duphalac diye bitkisel bir ilaç önermiş. Bu tedavilerde aldığımız kiloları vermek çok zor oluyor. Ben çok kilo aldım. İnsanlara açıklama yapmaktan yoruldum. Beni hamile sanıyorlar. Çok moralim bozuluyor. Hatta geçen gün biri cinsiyetini öğrendiniz mi diye sordu. Benim moraller dibe vurdu. Ama dediğin gibi sağlıklı bebiş yada bebişlerimiz olsun da kilolarımız varsın olsun.

Benim problemim rezerv azlığı. Rezervim dibe vurmuş durumda. Şu an embriyo biriktirme aşamasındayım. Transfere ne zaman gelebilirim bilmiyorum. Ama yine de şimdiden öğrenmeye çalışıyorum.
O şurubu özelden yazıştığım bir hastasına da yazmış. Çorba, sebze ağırlıklı beslenmek ve kayısı tüketmem gerekecek. Kabızlık şu an bile var bende. Tavsiyeler için teşekkür ederim.

Anladim, allah yardimcimiz olsun ins. Sonunda saglikli hayirli bir evlada kavusalim ins.bu cektiklerimizi unuturuz zaten

Benim gobek yaglandi ya nohut yutmus solucan gibiyim resmen. Neyse ins.hamile kalir dogumdan sonra veririm artik diyorum medesacim ananasi cok abartmiyosun dimi 1 dilim yeterli diye biliyorum bende.

M medesa iyi vakit gecirmissiniz esinle ne guzel :) kizlar M medesa ve izmirplus peki transferden sonra odaya geldikten ne kadar sure sonra kalkip wcye gittiniz? Surgu falan istediniz mi merak ettim?
Aaaahh ahhh kuzucum bendeki en hassas konuya parmak bastın Canım ben ilk transferimde evde su içmeye başladım, oraya gidene kadar içtim, gittim içtim çok abarttım ve o gün çok yoğundu hemen alamadılar, transferden önce az yapmak şartıyla tam 5 kez tuvalete gittim tam 5 kez. Hemşirelere sordum sıram gelmedi mi diye, gelmedi deyince benim tuvalete gitmem lazım dedim, onlar da tamamen yaparım diye korkuyo az biraz gidin ama nolur tamamen yapmayın diye beşinde de az az yaptım, ameliyathaneye gittiğimde bile çok güzel sıkışmışsınız diyolar odaya gelir gelmez sürgü istedim, 1 saat sonra da kalktım wc'ye gittim. ilkinde böyle bi sıkıntı yaşadım ya, ikinci de abartmıcam nasılsa hemen almıyolar dedim, 1 küçük pet şişe su içtim, diğerlerini içmeye fırsatım olmadan gider gitmez almasınlar mı? Sonra ben sıkışık değilim dedim, bütün tedavi sürecimin en rahatsız edici anını yaşadım, hemşireler sıkıştırmamız lazım dedi, bebeklere mama verdikleri ince bir sondayla aşağıdan mesaneme serum suyu saldılar, beni idrara sıkıştırdılar. Can acıtan bir işlem değil ama çok rahatsız ediciydi. Transferimi öyle oldum. Odaya geldikten sonra da bu sefer yapay sıkışma ya ne bileyim öyle sıkışık hissetmedim hemen sürgü istemedim, bi yarım saat sonra çok sıkıştım sürgü getirdiler, transfer sonrası 1 saati doldurunca da kalktım bidaha wc'ye gittim böyle canım.

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Gerçekten değerin çok iyi inşallah kese kalp atışı derken hızlı hızlı geçer günlerin
Allah razı olsun canım benim inşallah su gibi akıp geçsin zaman, şu riskli dönemleri de atlatayım... Ekim gibi sizler de bana yardımcı oluyordunuz, opu, ilk transfer, negatif haber derken bak zaman ne çabuk geçti de 2.transferi olup pozitif haberi aldım

günaydın kızlar bi sürü kan testi istedi,kaan bey.. ama 10 gün arayla yapılabiliyomuş artık yeni kanuna göre.. nese 1 ayda biter artık :) bugün almam gerekir aslında fsh ve e2 sonucu ama gidesim gelmedi hiç sebebide gitmişken muayene oldum, 1 çikolata kisti maşallah yerinde duruyor ,e folükül kistsiz de olmazsa olmazdı o da var allaha şükür .. yumurta varmı derseniz o görülmedi .. yarın gider mükelmmel fsh ve e2 sonucumu alırım artık.. nedense moralim bozulamıyor artık .. yada okadar bozukki beni sarsmıyor galiba.. acıya alışmak bu işte.....

mrb ben bikaç ay önce devlette denedim, iğneleri kullandım ama yumurta gelişmedi ve iptal oldu...

Canım benim ne kusuru,bildiklerimizi duyduklarımızı tabi paylaşacağız birbirimizle bilemiyorum hep ananas ve nar suyunun faydalı olduğunu okudum yoksa isteyerek tüketmiyorum zaten bugünden itibaren de yemeyeyim artık ananas.zaten tutunduysa tutunmuştur herslde yavrularım kilo konusunda söylenenlere kafanı takma insanlar çok acımasız bilip bilmeden konuşuyorlar.Allah kimseye vermesin bunu en iyi biz anlarız.Hepimiz kilo aldık ,uzun bir yol ve iğneydi ilaçtı derken çok kilo alıyoruz.hormon kortizon sürekli şişiriyor bizi.sen kulaklarını tıka moralini bozma önüne bak arkadaşım.inş yavrularımıza kavuşunca bütün bunları unutup çoook mutlu olacağız,o günleri hayal et

M medesa iyi vakit gecirmissiniz esinle ne guzel :) kizlar M medesa ve izmirplus peki transferden sonra odaya geldikten ne kadar sure sonra kalkip wcye gittiniz? Surgu falan istediniz mi merak ettim?
Evet cnm biraz kafam dağıldı bari cnm benim ilk transferde aynı izmirplus gibi hemen almadılar baya beklettiler.orAya gittiğimde sıkışıktım ama dayanamadım az yap dediler onu da başaramadım hepsini yaptım sonra yeniden su içtim tekrAr dayanamayacak kadar sıkıştım bir daha yaptım napiiim sonra tekrAr su içtim ardından aldılar beni.çok sıkışmamıştım ama yeterli dediler.bu sefer de 1,5 lt su aldım yanıma yine sıkıştım dayanamadım yine yaptım sonra yine su içtim yeterince sıkışmıştım aldılar.fakat tabiki transfere sıkışıkken girdiğin için trAnsfer dönüşü bir saat tutman mümkün olmuyor.biraz tutttum ama dayanamadım o sıkmamın da zararlı olabileceğini düşünerek yine sürgü istedim,ilkinde de istemiştim.o da çok rahatsızlık verici bişey ama yapacak başka yol yok.ilk transferde en az bir saat yatın demişlerdi bu sefer yarım saat sonra kalkabilirsiniz dediler ama kalkmadım.bir saat on dk kadar yatttım sonra yine sıkışınca kalktım wc ye.ilk transferde 3 gün sonra duş demişlerdi bu transferde yarın akşam duş alabilirsiniz dediler fakat ben korkumdan salı transfer oldum cumartesi duş aldım riske atmak istemedim

Benim gobek yaglandi ya nohut yutmus solucan gibiyim resmen. Neyse ins.hamile kalir dogumdan sonra veririm artik diyorum medesacim ananasi cok abartmiyosun dimi 1 dilim yeterli diye biliyorum bende.
Eşim her akşam iki dilim yediriyor,yemeyeyim bundan sonra bari.benim ilk transferimle bu transferim arasında yaklaşık 7-8 kilo var ki diyet yapıp sağlıklı beslendiğim halde şu an kiloya takılmayın bebeğe yada bebeklerime odaklanıyorum.inş sağlıkla kucağımıza alalım da sonra bir şekilde veririz napalım

Dün akşam sana ananas ile ilgili duyduklarımı yazdıktan sonra çok pişman oldum. Seni endişelendirdiğim için kendime çok kızdım. Demem iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Ama dediğin çok mantıklı, ananası bugünden itibaren bırakman iyi olur. İnşallah bebişlerin sana sıkıca tutunmuşlardır.
Bu süreçte kilo alınıyor. İğneydi, ilaçtı, takviyeydi vs derken... Kilo almak kaçınılmaz oluyor. Kilo konusunda denilenleri eskisi kadar takmıyorum. Bebişlerimiz olsunda varsın kilolarımız olsun. İnşallah canım, birgün bugünlere gülüp geçelim. Hamilelik muhabbetleri yapalım, bebeklerimizin uyutmamasından, gazından vs. konuşalım. Bunların hayali bile çok güzel. İnşallah bugünleri de yaşarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…