-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.621
Unutmazsam sorucam canım kaç hücreli olduğunu bu gidişimde. benim de 2.transferde çözülürken biri bozulmuş. 2tane transfer edildi. Sen elinden geleni fazlasıyla yapıyosun canım, gerisi Allah'ın takdiri artıkBenim de ilkin de çok pozitif konuşmuştu ve 3 embriyo koymuştu 5-5-7 ama olmadı.şimdi de olumlu konuştu ama nasip bakalım benimkiler 6 ve 8 hücresiydi fakat çözülürken biri bozuldu herslde iki tane 6 hücreli kondu.sen de unutma sor gittiğinde kaç hücreli diye:)
Bu 2.transferin dimi cnm yanlış anlamadım benUnutmazsam sorucam canım kaç hücreli olduğunu bu gidişimde. benim de 2.transferde çözülürken biri bozulmuş. 2tane transfer edildi. Sen elinden geleni fazlasıyla yapıyosun canım, gerisi Allah'ın takdiri artık
Aynen yavrucum bu 2.transfer, ben bilemece gibi anlatırsam kafan karışır tabi çöz çözebilirsenBu 2.transferin dimi cnm yanlış anlamadım ben
Kusura bakma amacım seni tedirgin etmek değil. Belki yanlış biliyor da olabilirim. Tutunmaya yardımcı olduğunu az önce bende okudum. Sen kalbini karartma. Ben de emin değilim. Olacak olduktan sonra olur. İnşallah bebişlerin sana sıkıca tutunurlar. Kabızlık için bir arkadaşa duphalac diye bitkisel bir ilaç önermiş. Bu tedavilerde aldığımız kiloları vermek çok zor oluyor. Ben çok kilo aldım. İnsanlara açıklama yapmaktan yoruldum. Beni hamile sanıyorlar. Çok moralim bozuluyor. Hatta geçen gün biri cinsiyetini öğrendiniz mi diye sordu. Benim moraller dibe vurdu. Ama dediğin gibi sağlıklı bebiş yada bebişlerimiz olsun da kilolarımız varsın olsun.Gün kurusu yitiyorum zaten cnm.şu an elimde ananasla kalakaldım senin yazdığını görünce ,zaten evhamlanıyorym kısa süreli bir şok geçirmedim değilumarım yanlış biliyorsundur çünkü 4 gündür falan her akşam yiyiyorum tutunmaya yardımcı diye.şimdiye kadar ilk kez senden duydum ananasla ilgili olumsuz bişey umarım yanılıyorsundur Kaan bey hiç öyle bitkisel bir ilaç önermedi ama gerek kalsa önerirdi belki.başka arkadaşlara önerdi mi bilmiyorum doğrusu.ben de ilk tedaviden gelen kilolarımı vermeye çok uğraştım ama olmadı şimdi de maalesef ilaçlar iğneler derken her geçen gün üstüne ekleniyor.yavrular tutunsun da ben 100 kilo olmaya da razıyım napayım
Benim problemim rezerv azlığı. Rezervim dibe vurmuş durumda. Şu an embriyo biriktirme aşamasındayım. Transfere ne zaman gelebilirim bilmiyorum. Ama yine de şimdiden öğrenmeye çalışıyorum.G gulbil10 Mrb cnm, Kaan bey kabizlik prob. olanlara transferden sonra ihtiyac duyarsaniz DUPHALAC surup yaziyo. Bende de kabizlik normalde prob. olur ama arkadaslarin dedigi gibi bol su icerek, corba icip sebze agirlikli beslenerek bi de kuru kayisiyi sula ictigimde benim de her iki transferde kabizlik prob.olmamisti. Sizin prob.neydi, hangi asamadasiniz acaba?
Benim problemim rezerv azlığı. Rezervim dibe vurmuş durumda. Şu an embriyo biriktirme aşamasındayım. Transfere ne zaman gelebilirim bilmiyorum. Ama yine de şimdiden öğrenmeye çalışıyorum.
O şurubu özelden yazıştığım bir hastasına da yazmış. Çorba, sebze ağırlıklı beslenmek ve kayısı tüketmem gerekecek. Kabızlık şu an bile var bende. Tavsiyeler için teşekkür ederim.
Amin inşallah Allah evlat sahibi olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun. İnşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur.Anladim, allah yardimcimiz olsun ins. Sonunda saglikli hayirli bir evlada kavusalim ins.bu cektiklerimizi unuturuz zaten
Gün kurusu yitiyorum zaten cnm.şu an elimde ananasla kalakaldım senin yazdığını görünce ,zaten evhamlanıyorym kısa süreli bir şok geçirmedim değilumarım yanlış biliyorsundur çünkü 4 gündür falan her akşam yiyiyorum tutunmaya yardımcı diye.şimdiye kadar ilk kez senden duydum ananasla ilgili olumsuz bişey umarım yanılıyorsundur Kaan bey hiç öyle bitkisel bir ilaç önermedi ama gerek kalsa önerirdi belki.başka arkadaşlara önerdi mi bilmiyorum doğrusu.ben de ilk tedaviden gelen kilolarımı vermeye çok uğraştım ama olmadı şimdi de maalesef ilaçlar iğneler derken her geçen gün üstüne ekleniyor.yavrular tutunsun da ben 100 kilo olmaya da razıyım napayım
Aaaahh ahhh kuzucum bendeki en hassas konuya parmak bastın
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Gerçekten değerin çok iyi inşallah kese kalp atışı derken hızlı hızlı geçer günlerinSordum kana göre tekil çoğul diyemem, ultrasonda belli olur ama değeriniz çok iyi dedi canım. 334'müş.
Allah razı olsun canım benim inşallahCanım hayırlı uğurlu olsun inşallah. Gerçekten değerin çok iyi inşallah kese kalp atışı derken hızlı hızlı geçer günlerin
mrb ben bikaç ay önce devlette denedim, iğneleri kullandım ama yumurta gelişmedi ve iptal oldu...Kizlar @melindam3535melisyasemen ekledim sizleri de listemize. melisyasemen senin ilk deneme miydi cnm? Hayirli sonuçlansin tedavileriniz, umarim bol bol hamislerimiz olur ins. :) @melindam3535 senin dondurulmus embriyon var mi cnm? ERA dan sonra transfere mi gecilecek?
Üye Adı Yaş Problem Kaçıncı deneme Hangi aşama Transfer tarihi Test tarihi Sonuç izmirplus 29 hipo hipo 2. Bütün işlemler bitti 13 Aralık 23 Aralık ? @Rm_angel 29 Sebepsiz Inf. 3. Rahim kalınlaştırma ? ? ? @husem 30 ? 2. Rahim kalınlaştırma ? ? ? alinnaa 36 çikolata kisti 3. menapoz ? ? ? @sametuche 29 çikolata kisti 1. histereskopi ? ? ? @amayaa 36 rezerv azlığı 5. 2 opu işlemi bitti ? ? ? @melindam3535 33 rezerv azlığı+morfoloji 8. ERA testi yapilacak ? ? ? melisyasemen 34 çikolata kisti+rezerv azlığı ? tedaviye hazırlık ? ? ?
[/tr]
[td] M medesa [/td]
[td]37[/td]
[td]sağ tüp yok+sol tüp tıkalı[/td]
[td]2.[/td]
[td]Bütün işlemler bitti[/td]
[td]20 Aralık[/td]
[td]30 Aralık[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
Canım benim ne kusuru,bildiklerimizi duyduklarımızı tabi paylaşacağız birbirimizleKusura bakma amacım seni tedirgin etmek değil. Belki yanlış biliyor da olabilirim. Tutunmaya yardımcı olduğunu az önce bende okudum. Sen kalbini karartma. Ben de emin değilim. Olacak olduktan sonra olur. İnşallah bebişlerin sana sıkıca tutunurlar. Kabızlık için bir arkadaşa duphalac diye bitkisel bir ilaç önermiş. Bu tedavilerde aldığımız kiloları vermek çok zor oluyor. Ben çok kilo aldım. İnsanlara açıklama yapmaktan yoruldum. Beni hamile sanıyorlar. Çok moralim bozuluyor. Hatta geçen gün biri cinsiyetini öğrendiniz mi diye sordu. Benim moraller dibe vurdu. Ama dediğin gibi sağlıklı bebiş yada bebişlerimiz olsun da kilolarımız varsın olsun.
Evet cnm biraz kafam dağıldı bari
Eşim her akşam iki dilim yediriyor,yemeyeyim bundan sonra bari.benim ilk transferimle bu transferim arasında yaklaşık 7-8 kilo var ki diyet yapıp sağlıklı beslendiğim haldeBenim gobek yaglandi ya nohut yutmus solucan gibiyim resmen. Neyse ins.hamile kalir dogumdan sonra veririm artik diyorummedesacim ananasi cok abartmiyosun dimi 1 dilim yeterli diye biliyorum bende.