- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.641
Hayır canım lütfen yapma böyle niye kızıyorsun kendine belki de doğrudur fazlası zarardır bilemiyorum.zaten kaç gündür yedim yiyeceğimi bundan sonra yemeyeyim.endişelendiren sen değilsin aksine ben çok evhamlıyım bu sefer.ilk tedavide umutlarım yerle bir olunca bu sefer herşeyde daha çok pimpirikleniyorum.bir de başka dondurulmuşum da kalmadı endişem o yüzden belki de.allah korusun bu sefer de olmazsa herşeye sıfırdan ve İstanbul'daki bir merkezde başlayacağız bu çok daha zor olacak bizim için.Bilen arkadaşlar biliyor ben Alaçatıda otel işletiyorum.benim de en büyük hayalim bir gün hepimizin bebişleri olmuş ve otelin bahçesinde onlara parti vs yapıyoruz,çimlerde koşturuyor çocuklar ,anne anne deyip bir rahat vermiyorlar bize iki sohbet edelimayyy ne kadar çok isterim bunu inş gerçek olurDün akşam sana ananas ile ilgili duyduklarımı yazdıktan sonra çok pişman oldum. Seni endişelendirdiğim için kendime çok kızdım. Demem iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum. Ama dediğin çok mantıklı, ananası bugünden itibaren bırakman iyi olur. İnşallah bebişlerin sana sıkıca tutunmuşlardır.
Bu süreçte kilo alınıyor. İğneydi, ilaçtı, takviyeydi vs derken... Kilo almak kaçınılmaz oluyor. Kilo konusunda denilenleri eskisi kadar takmıyorum. Bebişlerimiz olsunda varsın kilolarımız olsun. İnşallah canım, birgün bugünlere gülüp geçelim. Hamilelik muhabbetleri yapalım, bebeklerimizin uyutmamasından, gazından vs. konuşalım. Bunların hayali bile çok güzel. İnşallah bugünleri de yaşarız.