- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.681
G gulbil10 da bilir tatlım bizim fsh ı yüksek olanlarla ilgili takip ettiğimiz bir topik daha var... orda sevindik bugün. bursada bir merkezde tüp bebek yaptıran arkadaşın 12. gün değeri 30 civarındaydı 2 gün sonra 119 oldu.... daha tazecik....Kendimden bile sakladığım transferin bugün 10. Günüydü ve ben gene mutlu sonuçla evime gelemedim . Bu sefer sessiz sakin olsun istedim her şey... Değerim çok düşük yirmi civarı çıktı tabi bunada umut var dediler ama ben böyle hissetmiyorum. 7.gun dayanamayıp yapmıştım 8 çıkmıştı... Bugün de size güzel haber vermek için sabırsızlıkla bekliyordum hatta ne yazarim diye bile düşünüyordum. Gözlerim gene balona döndü... Bu sefer daha rahatttim ama gene olmadı. Artık yeni yerler yeni umutlar bizi bekliyor....
sana üzülme diyemem, üzülmeni ertele diyebilirim ama :)
2 güncük daha dayan, ki nelere dayanmadın ki..... sadece 2 gün daha dayan....
eğer katlamazsa değerin o zaman balonlar oluşsun gözünde, vallahi tek lafım olmaz...
ama daha erken, ya ordaySA, ya minik hafızası doğunCA hatırlarsa... "hmmm demek benden umudunu kesen kadın bu, kendisine ilerde anne diycem" falan derse içinden.... 7. gün değeri 8 iken 10. gün değeri 20 lerdeymiş hem, yani şu an için olması gerektiği gibi katlamış....