Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kendimden bile sakladığım transferin bugün 10. Günüydü ve ben gene mutlu sonuçla evime gelemedim . Bu sefer sessiz sakin olsun istedim her şey... Değerim çok düşük yirmi civarı çıktı tabi bunada umut var dediler ama ben böyle hissetmiyorum. 7.gun dayanamayıp yapmıştım 8 çıkmıştı... Bugün de size güzel haber vermek için sabırsızlıkla bekliyordum hatta ne yazarim diye bile düşünüyordum. Gözlerim gene balona döndü... Bu sefer daha rahatttim ama gene olmadı. Artık yeni yerler yeni umutlar bizi bekliyor....
G gulbil10 da bilir tatlım bizim fsh ı yüksek olanlarla ilgili takip ettiğimiz bir topik daha var... orda sevindik bugün. bursada bir merkezde tüp bebek yaptıran arkadaşın 12. gün değeri 30 civarındaydı 2 gün sonra 119 oldu.... daha tazecik....
sana üzülme diyemem, üzülmeni ertele diyebilirim ama :)
2 güncük daha dayan, ki nelere dayanmadın ki..... sadece 2 gün daha dayan....
eğer katlamazsa değerin o zaman balonlar oluşsun gözünde, vallahi tek lafım olmaz...
ama daha erken, ya ordaySA, ya minik hafızası doğunCA hatırlarsa... "hmmm demek benden umudunu kesen kadın bu, kendisine ilerde anne diycem" falan derse içinden.... 7. gün değeri 8 iken 10. gün değeri 20 lerdeymiş hem, yani şu an için olması gerektiği gibi katlamış....

G gulbil10 da bilir tatlım bizim fsh ı yüksek olanlarla ilgili takip ettiğimiz bir topik daha var... orda sevindik bugün. bursada bir merkezde tüp bebek yaptıran arkadaşın 12. gün değeri 30 civarındaydı 2 gün sonra 119 oldu.... daha tazecik....
sana üzülme diyemem, üzülmeni ertele diyebilirim ama :)
2 güncük daha dayan, ki nelere dayanmadın ki..... sadece 2 gün daha dayan....
eğer katlamazsa değerin o zaman balonlar oluşsun gözünde, vallahi tek lafım olmaz...
ama daha erken, ya ordaySA, ya minik hafızası doğunCA hatırlarsa... "hmmm demek benden umudunu kesen kadın bu, kendisine ilerde anne diycem" falan derse içinden.... 7. gün değeri 8 iken 10. gün değeri 20 lerdeymiş hem, yani şu an için olması gerektiği gibi katlamış....
H husem umudunu kesmen için henüz erken. Degerin dusuk olabilir ama onemli olan duzenli olarak katlanmasi. Iki gun icinde ben inaniyorum ki degerin katlanacak. Daha simdiden üzülüp bebiside uzme.

Aramadım canım hemşireyle konuştum hatta ilaçları keseyim mı dedim oda cumaya kadar bekle dedi. Bu kadar küçük değerle devam eden gebelik duymadım bir iki tane belki... İkinci sefer daha zor oluyormuş arkadaşlar... Rabbim bekleyenlerin yüzünü güldürür inşallah güzel haberlerle.

Ya senin o bir kac kisiden biri olmadigin ne malum? Arkadaslarin dedigi gibi cnm biraz daha sabret, ilaclarini kullan kendine de dikkat et :dua: :dua: :dua: hayirli haberlerini okuyalim ins. Seni anliyorum, bak ben 3. denemeye basladim, her defasinda merkeze girerken ayaklarim titriyo korkudan ya olumsuz bisey duyarsam diye? @melindam3535 in 8.nci denemesi olacak insallah, allah isteyen arayan herkese nasip etsin :emir_bebek::KK200:

Ya senin o bir kac kisiden biri olmadigin ne malum? Arkadaslarin dedigi gibi cnm biraz daha sabret, ilaclarini kullan kendine de dikkat et :dua: :dua: :dua: hayirli haberlerini okuyalim ins. Seni anliyorum, bak ben 3. denemeye basladim, her defasinda merkeze girerken ayaklarim titriyo korkudan ya olumsuz bisey duyarsam diye? melindam3535 melindam3535 in 8.nci denemesi olacak insallah, allah isteyen arayan herkese nasip etsin :emir_bebek::KK200:
Amin canım benim inşallah :KK200:

Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum canım aynen dediğin gibi telefonumu kurdum hep düzenli içiyorum yalnız son dakka acil çıktık hazırdı gözümün önüne de koydum ama uçak kaçıcak die son anda unuttum geri de dönemedik.yarın dçnücez kısmetse.elşm değişiklik olsun die süpriz tatil yaptı.şuan sadece vitamin kullanıyorum.30 aralıkta iğneö var.menopoza giricem.hee bide kaan bey dediki bu menopoz döneminde yuöurta toplucaz senden dedi.oluyormu bu döenmde toplama canım varmı bilgin
Ohh maşallah canım:dua: insan vitamin tedavisinden sonra anlıyor esas sürecin başladığını:KK200: herşey su gibi akıp geçsin:dua: o dönemde toplama var mı inan bilmiyorum canım alinnaa alinnaa 'cım daha iyi bilebilir.

Saol canım aynen acil oldu unuttum.histerokopi oldum.30 aralığa iğne verdi dr.ve o dönemde yumurta toplucaz dedi.oluyomu böyle.sonuçta vurulan iğne yumurtalara baskı yapıyor adet olmamam için nasıl kaliteli yumurta toplayabilir anlamadım ?zaten yumurtam yok bakalım nolcak.bi yandan çikolata kisti bi yandan yumurta yokluğu şaşırsım bende nasıl olcak korkuyorum valla

Canim seni tedirgin etmek istemem ama bende soyle oldu: Yumurta toplamadan once bu lanet kistler yumurta kalitesini bozdugu icin 3 ay boyunca decapeptyl menapoz ignesi vuruldum. İlkinden sonra aslinda adet oluyosun ama neyse baskilamak icin 3 tane yeterli dendi. Son igneden sonra dr.un belirledigi tarihte yumurta buyutmek icin ignelere basladik ama benim yumurtalar hemen cevap vermedi yani dozu arttirmamiza ragmen yeteri kadar buyumedi yumoslar. O ay yumurta toplama iptal oldu maalesef. Mecburen bir ay adet goreceksin dedi kaan bey. Onun icin de ilac verdi, adet oldum adetten sonra yeniden farkli ignelerle yumurta buyutuldu, cok sukur istenilen buyukluge geldiler. Ama sende de aynisi olacak, yumurtalar buyuyemicek diye birsey yok cnm, ben cikolata kisti olup da kendimden baska bu sekilde yumurta toplama islemi iptal olan okumadim burda. Bana kaan bey o zaman arisutu+bal+polen karisimi hatta incir kuru yapabilirsin demisti. Incir kurunu yapmadim ama arisutu+bal+polen karisimi yaptim her gun sabah aksam bir kasik aldim. Sen o asamaya gelince yani ignelere baslayacakken sorarsin cnm. Aralik sonu igne yapilacak, muhtemelen 3 ay sonra falan cagirirlar. Bizimki maalesef cok uzun suren bir tedavi, daha baslarken Kaan bey cok sabirli olman lazim demisti. Haberleselim cnm her asamada :)

Kızlar nasılsınız? Dün gece rüya gördüm değerim 500 ün üstünde çıkmış nasıl seviniyordum :anneadayı::emir_bebek:tersi çıkmaz inş:dua: gece 4e kadar uyuyamadım hep düşünüyorum elimde değil.ilk hafta hamilelik belirtilerini okudum,tek bir tanesi bile Yok bende ya çok üzülüyorum :KK43: şu zaman geçsin artık ve nolur güzel haber alayım.vakit yaklaştıkça heyecanım artıyor:KK17:

Kızlar nasılsınız? Dün gece rüya gördüm değerim 500 ün üstünde çıkmış nasıl seviniyordum :anneadayı::emir_bebek:tersi çıkmaz inş:dua: gece 4e kadar uyuyamadım hep düşünüyorum elimde değil.ilk hafta hamilelik belirtilerini okudum,tek bir tanesi bile Yok bende ya çok üzülüyorum :KK43: şu zaman geçsin artık ve nolur güzel haber alayım.vakit yaklaştıkça heyecanım artıyor:KK17:

Insallah tersi cikmayacak tatlim :dua: :dua: :dua: Ay hic belirti olmayip hamile olanlari da okusaydin keske :) Cnm hic kafani karistirma lutfennnn bu yazilarla, inan hic belli olmuyo herkesin bunyesi de farkli. Uzme kendini de bebislerini de bosuna, hatta onlarla konusmak iyi gelebilir :anne:. Heyecan artacak elbet cnm, cok normal. Az kaldi ins. seninle de sevinecegiz:halay::21::KK71::KK73:

Insallah tersi cikmayacak tatlim :dua: :dua: :dua: Ay hic belirti olmayip hamile olanlari da okusaydin keske :) Cnm hic kafani karistirma lutfennnn bu yazilarla, inan hic belli olmuyo herkesin bunyesi de farkli. Uzme kendini de bebislerini de bosuna, hatta onlarla konusmak iyi gelebilir :anne:. Heyecan artacak elbet cnm, cok normal. Az kaldi ins. seninle de sevinecegiz:halay::21::KK71::KK73:
Cnm hiç belirti olmayanları da okuyorum tabi ama insan yine de bir belirti aramaktan alıkoyamıyor kendini işte :eek: inşaatlar sevinelim buna çok ihtiyacım var.dayanamayıp test yapsam mı diyorum sonra da testte doğru sonuç çıkmıyor diye boşuna hayal kırıklığına uğramayayım diyorum.geçen hafta bu saatler önlüğümle transfere gitmeyi bekliyordum.çoğu bitti azı kaldı,inş rabbim gönlüme göre verir :dua:

Cnm hiç belirti olmayanları da okuyorum tabi ama insan yine de bir belirti aramaktan alıkoyamıyor kendini işte :eek: inşaatlar sevinelim buna çok ihtiyacım var.dayanamayıp test yapsam mı diyorum sonra da testte doğru sonuç çıkmıyor diye boşuna hayal kırıklığına uğramayayım diyorum.geçen hafta bu saatler önlüğümle transfere gitmeyi bekliyordum.çoğu bitti azı kaldı,inş rabbim gönlüme göre verir :dua:
Test sakın yapma canım:olamaz: ben size hiç söylemedim ama 8.gün dayanamayıp yaptım:KK22:negatif çıktı. Moralimi hiç de bozmadım çünkü hissediyodum. Benim de bütün kasık ağrılarım öksürüp hapşırdıkça oldu, bütün gün yattığım için de belim ağrıdı... normal şartlarda olmadı. Sadece göğüslerim acıyodu tatlım başka bişey olmadı inan. Olacak ya biliyorum. Kendini kimseyle kıyaslama, bünyeden bünyene değişir herşey.:KK68:

Test sakın yapma canım:olamaz: ben size hiç söylemedim ama 8.gün dayanamayıp yaptım:KK22:negatif çıktı. Moralimi hiç de bozmadım çünkü hissediyodum. Benim de bütün kasık ağrılarım öksürüp hapşırdıkça oldu, bütün gün yattığım için de belim ağrıdı... normal şartlarda olmadı. Sadece göğüslerim acıyodu tatlım başka bişey olmadı inan. Olacak ya biliyorum. Kendini kimseyle kıyaslama, bünyeden bünyene değişir herşey.:KK68:
İlkinde yapmadım bunda da yapmam sanırım test ama ne bileyim ya yarın da ilaç alıcam o ara bir test alıp bakmak da içimden geçmiyor değil hani:KK62: yarın sağlık ocağına kadar yürüsem çok yorulmam heralde.araba çukurlara giriyor tedirgin oluyorum hem biraz oksijen alayım.grçen gün arkadaş dedi ya ilaçları sağlık ocağından yazıyorlar diye deneyeceğim bakalım :oops:

İlkinde yapmadım bunda da yapmam sanırım test ama ne bileyim ya yarın da ilaç alıcam o ara bir test alıp bakmak da içimden geçmiyor değil hani:KK62: yarın sağlık ocağına kadar yürüsem çok yorulmam heralde.araba çukurlara giriyor tedirgin oluyorum hem biraz oksijen alayım.grçen gün arkadaş dedi ya ilaçları sağlık ocağından yazıyorlar diye deneyeceğim bakalım :oops:
İşte o eczaneden ilaç alma çeliyo insanın aklını :eek:Ben aile hekimine sordum ilaç yazdırmayı kuzum, kimi ilaçlarımızı aile hekimimiz yazabiliyomuş, kimisini de kadın doğum doktoru yazmalıymış. yarın sabah 10'da randevum var, kan verirken bir de ilaçları söylicem.

İşte o eczaneden ilaç alma çeliyo insanın aklını :eek:Ben aile hekimine sordum ilaç yazdırmayı kuzum, kimi ilaçlarımızı aile hekimimiz yazabiliyomuş, kimisini de kadın doğum doktoru yazmalıymış. yarın sabah 10'da randevum var, kan verirken bir de ilaçları söylicem.
aile hekimiyle mi randevun? Ben öğleden sonra gidicem yaz bana da e mi ama ben irenbenin oradaki eczacıya sordum o da uzman aile hekimiyse yazar ilaçları dedi bakalım

aile hekimiyle mi randevun? Ben öğleden sonra gidicem yaz bana da e mi ama ben irenbenin oradaki eczacıya sordum o da uzman aile hekimiyse yazar ilaçları dedi bakalım
Yok bebeğim buca kadın doğum hastanesine gidicem, tek dolmuş var rahat olur orda kan için herhangi bir doktoru seçtim, ondan rica edicem, yazabileceği 7 kalem ilaç var, B12 plus ve previt positive hariç hepsini yazabilirmiş ben de dün eczaneye sordum. Mesela progestanı aile hekimi yazabilir ama crinone jeli kadın doğum doktoru yazmalı dedi. Ondan kadın doğumcuya gidicem. hepsini 1 kere de yazar mı bilmiyorum. Yazmazsa da bikaç güne bidaha gider diğer ilaçları yazdırırım.bütün ilaçlarım var şu an:KK15:

Yok bebeğim buca kadın doğum hastanesine gidicem, tek dolmuş var rahat olur orda kan için herhangi bir doktoru seçtim, ondan rica edicem, yazabileceği 7 kalem ilaç var, B12 plus ve previt positive hariç hepsini yazabilirmiş ben de dün eczaneye sordum. Mesela progestanı aile hekimi yazabilir ama crinone jeli kadın doğum doktoru yazmalı dedi. Ondan kadın doğumcuya gidicem. hepsini 1 kere de yazar mı bilmiyorum. Yazmazsa da bikaç güne bidaha gider diğer ilaçları yazdırırım.bütün ilaçlarım var şu an:KK15:

canim merhaba,
jelide saglik ocagina yazdirabilirsin.ben transfer sorasi butun ilaclari saglik ocagina yazdirdim.halada yazdirmaya dewam ediyirum.
vagifem,crinone jel,progestan,cleksan,pruloton hepsini yazdirabilirsin vitaminler haric

Cnm eczacı bana dediki vitaminler dışındaki tüm fitil iğne ilaç hepsini aile Hekimi yazabilirmiş tek şart uzman olacak

canim merhaba,
jelide saglik ocagina yazdirabilirsin.ben transfer sorasi butun ilaclari saglik ocagina yazdirdim.halada yazdirmaya dewam ediyirum.
vagifem,crinone jel,progestan,cleksan,pruloton hepsini yazdirabilirsin vitaminler haric
Teşekkür ederim canım, eczane benimle ilgilenmek istemedi herhalde geçiştirdi:sinirli: ama sağlık ocağı tahlili ertesi gün veriyo, ondan doğum hastanesine gidecektim zaten, yarın hastanede yazdırayım sonrakileri sağlık ocağında yazdırırım.

X