Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım bilmiyorum ben hep irenbenin ordan alıyorum, bi tek vagifem bitmişti, onu şirinyerden aldım. İğnenin adı ostrafam mı? Oksapar mı? Bana oksapar verdi o da 1 kutuda 10 tane var.

Canım bilmiyorum ben hep irenbenin ordan alıyorum, bi tek vagifem bitmişti, onu şirinyerden aldım. İğnenin adı ostrafam mı? Oksapar mı? Bana oksapar verdi o da 1 kutuda 10 tane var.
Oksapar canım ostrafamı ben uydurmuşum:))) kafam karışıyor artık bir sürü iğne ilaç.neyse gebelik oluşursa zaten Doğuma kadar sürekli kullanacağız bu iğneyi ,niyeyse negatif olursa kutu boşa gidecek diye düşündüm ama kötü düşüncelere izin vermeyelim.inş olsun da kutu kutu iğneler yapalım:)

Canım olumsuz düşünmüyoruz, olacak inşallah. Bak ben birçok ilacımı sıfırdan almadım, çoğu ilk transferden kalmıştı, onlarla devam ettim. Zamanı geldiğinde mutlaka olacak. Bu sefer olmazsa bidahakine. Ayrıca dediğin gibi sonucumuz pozitifse doktor artık bu tüp bebeklik aşamasından normal gebelik aşamasına geçti diyene kadar ilaçların hepsine devam edicez

merhaba kizlar
bende bu grubun eski müdavimlerindenim.coksukur su an 20haftalik hamileyim.darisi basiniza olsun insallahh sizde sora dönüp tecrübelerinizi paylasin..
oncelikle hicbir belirti aramayin nolur. ben 3 transferimde de hicbisey hissetmedim.birakin test gunune kdrki süreyi sonrasinda bile. coksukurki kusmam bayilmam olmadi hic,kaan beye ben hic hamile gibi degilim hic belirtim yok dedigimde ne guzel normal insan gebeligi boyle olur diyodu :)
oyuzden nolur kafaniz rahat olsun...

bide belki bilmeyen vardir.vitaminler haric transfer sorasi ilaclarin hepsini saglikocaginda yazdirip cok daha uyguna alabilirsiniz.irenbenin ordan aldigini soyleyenler olmus.

dua ediyorum hepinize,guzel haberlerinizi almak dilegiyle...

Canım ne mutlu sana,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler çünkü hiç bir belirti olmamasını çok kafama takmıştım şimfi biraz rahatladım sayende:) ve evet irenbenin oradaki eczaneden alıyoruz ilaçları ve sağlık ocağının yazdığından haberim yoktu doğrusu.inşallah gebelik oluşur da gider yazdırırım ilaçlarımı çok sağol canım

Bu arada pazar günü sinemaya gitsem olur mu? 5.günüm olacak

Ay bence cok iyi fikir tam zamani soguk havalarda sicacik sinema keyfi niye bisey olsun ki cnm evde oturmak yerine sinema oturacaksin. Hem kafayi dagitirsin transferi unutursun zaten eve kapanmayin gezin diyen hamile arkdaslar vardi. Komediye git

Kızlar bir sey soracagım size aranızda 5.gün embriyosu koyulan var mı? Bu yumurtanın kalitesi ile alakalı ama bir de labaratuvar ile de alakalı bilgisi olan var mı?

Kızlar bir sey soracagım size aranızda 5.gün embriyosu koyulan var mı? Bu yumurtanın kalitesi ile alakalı ama bir de labaratuvar ile de alakalı bilgisi olan var mı?
Bana konuldu arkadaşım.beşinci gün için çok yumurtam çıkmalı.benim altı tane çözdürüldü ve beşinci gün beklendi.üçü beşinci güne ulaştı.üçte bier şans oluyormuş o yüzden fazla embriyo çözdürülüyor.ben bir tane koydurmuştum tutmadı.ama tabiki üçüncü gün embriyosundan daha çok tutunma şansı var.

Merhaba arkadaşım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu, duaların için teşekkürler, inşallah sıra bizlerdedir. Aslında ilaçlar için söylediğin çok mantıklı ama hiç akıl edememiştim ben. Bir de ben genelde hep cumartesi gidiyorum doktora, o gün hemen başlanacak ilaçlarım oluyo, eczaneye girip hepsini alıyoruz, indirim yapıyolar diye seviniyorum bir de yani son ana kaldığı için haftaiçi gidip yazdırayım olmadı, hoş vaktim olsaydı da aklıma gelmezmiş zaten, işte akıl akıldan üstün. pozitif olursa bundan sonra dediğin gibi yapayım bari erkenden gider gider yazdırırım.

Günaydın kızçelerim, düştük yola hayırlısıyla. Heyecandan tir tir titriyorum bütün kalbinizle benimlesiniz biliyorum
Günaydın bitanem ayyy senin kadar heyecanlıyımsabah ezanında dua ettim sana,kendime,herkeseallah dualarımızı kabul etsin güzel sonuçlar alalım sakın bizi unutup yazmamazlık etme dualarımız seninle hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

Az önce çıktım irenbeden kan vermeye giren bi bayan grdum belki de sendin izmirplus
Ben de ümit hanim la görüştüm. Nasıl pozitif bi hanim anlatamam. Benden bayagi br test istedi acelemiz yokyavaş yavaş ilerleyecegız dedi.testleri devlette yaptırıp yeni yıldan sonra goturucem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…