Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Herkese merhaba. uzun zamandır burayı takip ediyorum. en son bir yerden başlayıp yazmaya karar verdim.
2015 kasim ayında dış gebelik geçirdim. beta hcg 1200 lere zar zor çıkmıştı Acillik oldum . sağ tupum patlamis . ameliyata alındım. Sağ tupum alındı. bir kaç ay bekledikten sonra tekrar denemeye başladık. 2016 agustos ayında rahim filmi cekildim. Geriye kalan tupumun sağlam olduğu geçiş olduğu söylendi. Bu arada dr um Prof faik mumtaz koyuncu . çok sevindik hatta dr um ufak bir tıkanıklık vardı onu da hallettik belki de ondan olmuyordu dedi. neyse film cekildikten 1 ay sonra hamile kaldım. ve enteresan bir şekilde adetime 10 gun kala 1240 beta hcg ile öğrendim. havalara uçtuk . çok yüksekti ve artık emindik dis gebelik olmadigina . 2 gün sora 2400 olmuştu ama yine rahimde kese gozukmuyordu . 2 gün sonra 2600 2 gün sonra 2800 ilerleme durmustu . ve alt ultrasonda bu beta değerinde bi kesenin gözükmesi gerekirken yine yoktu. yani tekrar dis gebelik geciriyordum . Bu sefer kalan tupumum de patlamasina fırsat vermeden METOTRAKSAT ignesi ile yok ettiler . yani artık doğal yollarla çocuk sahibi olmaya ne gücüm ne de cesaretim kaldı. her iki tupten de dış gebelik geçirmiş biri olarak bir daha yaşama ihtimali %70 .. 3 -4 aydır tup bebek merkezi arastiriyorum . irenbeyi çok ovuyorlar . Özellikle kaan bey ve Ümit hanımın başarılarını çok duydum . Ayrıca ogretmenim . 15 tatilde on görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. öncesinde ne yapmami ne etmemi tavsiye edersiniz. bana akıl vermek isteyen . Allah kimsenin kuçağını boş birakmasin isteyen herkese yaşatsin peşi sıra da bize....
Canım çok geçmiş olsun, Allah hepimizi mutlu sona ulaştırsın. Rahatsızlıklarımız, tedavi şekillerimiz, doktorlarımız vs farklı olsa da aynı amaç için koşturuyoruz, birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Arkadaşımın da dediği gibi yanında bu zamana kadar ki bütün sonuçlarını mutlaka götür. Ön görüşme için yarı yıl tatilini beklemene gerek yok bence, irenbe cumartesileri de neredeyse tam gün mesai yapıyor, medical park ise öğlen 13:30 ya da 14:00'e kadardı tam hatırlamıyorum çalışıyor. Belki yarı yıl tatiline kadar tedavi için karar verip, 15 günlük süreçte de başlamış olursun:KK200:

:KK42:
Selam kızlar, bende 2 transferimde grip olmus biri olarak yazmak istedim. Faranjitim oldugu icin en kucuk stres uzuntude hemen bogazlarda hassasıyetten hemen pis mikroplar musallat oluyolar. İlk denemede transfer oncesi hafiften bogazlarda baslamisti, cay nane limon idare ederim demistim. Ama ne mmumkun o amliyethane buz gibi, onceden de soydurdular beni yarim saat da odada onlukle bekledim. Eve gider gitmez artti tabi, ilac da alinmaz diye oldum oldum dirildim resmen ilk geceden... Tuzlu su ile burnumun tikanikligini acmaya mi calismadan daha neler neler ama nafile oyle gecti ilk 3 gun (en onemlileri). Neyse 2nci transferde yine benzer bir gidisat olmaya basladi, ben korkudan gecen durumu anattim kimi gorduysem hemsire dr herkese yalvardim amliyathanedeki klimalari kapattilar neyseki. Hatta Kaan bey burasi cok sicak terlemeye basladim dedi ama anlattim ona da durumu herkes anlayisla karsiladi sagolsun. Yinede pastil alabilisin, burun spreylerini zarari yok dedi, hepsini aldim, birazcik kullandim korkudan hastalik ilerlemesin diye sukur korktugum kadar agir olmadi hafif atlattim. Bir de balin cok faydasini gordum umarim gerek kalmaz ama aklinizda bulunsun diye yaziyorum kizlar. Kasik kasik bal yedim bogazlari yumusatti gecirdi de diyebilirim :) Yani anlicaniz soguk alginiligi, faranjit, grip benim korkulu ruyam oldu resmen. Hatta DEU hastaneye gittim imminoloji bolumune bagisiklikla ilgili bisey varsa arastirilsin diye testler yapildi ama onemli bisey yok dediler :) Amman diim @husem de hasta oldum falan demisti, gerci burda ne hikayeler okuduk grip olan hapsuran yinede pozitifi goren ama mumkunse onlem alin :) ameliyathanedeki klimalari da kapattirabiliyosunuz bu arada :) hepinize bol sanslar, heyecanla takip ediyoruz :)
Ah ah o tuzlu, karbonatlı su yok mu:mad: ben bu sefer doktorun verdiği boğaz spreyini kullandım. Limonlı ılık su iç dedi ben ona bir de bal koydum dediğin gibi öyle toparladım. Bir de sinüzit için papatya çayının buharını solu demişlerdi onu soludum, baş ağrılarım 2 gün içinde geçti ama burun ve boğaz akıntım maalesef hala devam ediyor, buna da razıyım. Baş ağrısıyla kalkçam diye uyanmaya korkuyodum. Koruyun kızlar kendinizi, benim aklıma klima kapattırmak gelmedi, yamuldum vallaha. Bir de o gün çok soğuktu, beresiz, şapkasız, atkısız tarzan gibi gittim... anlık çarpıyo kahrolasıca soğuk!:KK42:

Kizlar tedavide, transfer asmasinda, sonuc bekleyen epey kisi variz. Tablo yapsak mi ne dersiniz? Soyle biseye ne dersiniz:

Üye AdıYaşProblemKaçıncı denemeHangi aşamaTransfer tarihiTest tarihiSonuç

Kizlar tedavide, transfer asmasinda, sonuc bekleyen epey kisi variz. Tablo yapsak mi ne dersiniz? Soyle biseye ne dersiniz:

Bence yapalım. Bende yarın kontrole gideceğim ne yapılacagına karar vereceğiz bilmiyorum korkuyorum çok

Kizlar tedavide olanlarla ilgili bildiklerim kadariyla soyle bir tablo olusturdum:

izmirplus izmirplus hipo hipo2.Butun islemler bitti13 Aralık23 Aralık?
M medesa ??2.Butun islemler bitti20 Aralık30 Aralık?
moonlovers moonlovers 29Sebepsiz Inf.3.Rahim kalınlaştırma???
H husem 30?2.Rahim kalınlaştırma???
alinnaa alinnaa 363.çikolata kistimenapoz???

Varsa ekleme cikartma duzeltme isteyenler yazabilirler :) Hayirli ugurlu olur umarim tablomuz :) Bol hamile haberleri gelir artik insallah :)

Son düzenleme:
Niye korkuyosun tatlim, icine sinmeyen ne varsa anlat sor hic cekinme. Belki bebegine kavusacagin tedaviye baslayacaksiniz ins. oyle olur :)
Ne bileyim alinnacım ya rahime çizikten korkuyorum yumurta toplamadan korkuyorum baya korkuyorum yani anestezi almaktan falan. Çok ağrılı mı oluyor

Kizlar tedavide olanlarla ilgili bildiklerim kadariyla soyle bir tablo olusturdum:

Varsa ekleme cikartma duzeltme isteyenler yazabilirler :) Hayirli ugurlu olur umarim tablomuz :) Bol hamile haberleri gelir artik insallah :)
Canım yaşım 29. İyi olmuş bu vallaha hadi bebek haberleriyle çoğalırız inşallah :anneadayı:

Ne bileyim alinnacım ya rahime çizikten korkuyorum yumurta toplamadan korkuyorum baya korkuyorum yani anestezi almaktan falan. Çok ağrılı mı oluyor

Yok cnm yaa, onca kisi yaptirdik bak hicbirimize bisey olmadi :) Rahime cizik atma 10 dk, yumurta toplama da yumurta sayisina gore 15-20-25 dk degisebiliyor. Benim hic agrim olmamisti hatta cikista esimle cay icip biseyler yedik, ordan da ise gitmistim cnm. Anestezi alirken cok agir bir ilacla uyutulmuyoruz herhalde amliyatlardaki gibi degil, kisa surede kendimize geliyoruz ya.. Hic korkma cok da dusunme anestezi dr.na bırak, uygulamadan once ilaca biseye alerjiniz var mi, kalp rahatsizligi falan diye soruluyo onlar seni korkutmasin herkese sorulan seyler... Zaten o asamaya gelene kadar epey var daha sanirim, once ilaclarla baslanir...

Canım yaşım 29. İyi olmuş bu vallaha hadi bebek haberleriyle çoğalırız inşallah :anneadayı:

Hemen guncelleyeyim cnm, zaten senin bilgiler kaymis birazcik :)

izmirplus izmirplus 29hipo hipo2.Butun islemler bitti13 Aralık23 Aralık?

Canım ameliyathanedekiler o kadar tatlı ki, anestezi hekimi de dahil buna, sohbet ederken anlamıyosun bile, ne bayıldığını, ne ayıldığını. Canını en fazla acıtan damar yolu açılması olur, artık bizler iğne yeme konusunda doktora yaptığımız için o da acıtmaz. Zaten bayıldıktan sonra ayılmanı hatırlıyosun başka bişey yok. Canın da yanmıyor yani, acı sızı olmuyor. Seni rahatsız eden hiçbişey yok.

Hemen guncelleyeyim cnm, zaten senin bilgiler kaymis birazcik :)

izmirplus izmirplus 29hipo hipo2.Butun islemler bitti13 Aralık23 Aralık?
Olsun canım anlaşılıyo yine de:KK15:

Canım eline sağlık çok güzel olmuş inşallah hepimize uğurlu gelir,hepsinde pozitif yazsa ne güzel olur

Herkese merhaba. uzun zamandır burayı takip ediyorum. en son bir yerden başlayıp yazmaya karar verdim.
2015 kasim ayında dış gebelik geçirdim. beta hcg 1200 lere zar zor çıkmıştı Acillik oldum . sağ tupum patlamis . ameliyata alındım. Sağ tupum alındı. bir kaç ay bekledikten sonra tekrar denemeye başladık. 2016 agustos ayında rahim filmi cekildim. Geriye kalan tupumun sağlam olduğu geçiş olduğu söylendi. Bu arada dr um Prof faik mumtaz koyuncu . çok sevindik hatta dr um ufak bir tıkanıklık vardı onu da hallettik belki de ondan olmuyordu dedi. neyse film cekildikten 1 ay sonra hamile kaldım. ve enteresan bir şekilde adetime 10 gun kala 1240 beta hcg ile öğrendim. havalara uçtuk . çok yüksekti ve artık emindik dis gebelik olmadigina . 2 gün sora 2400 olmuştu ama yine rahimde kese gozukmuyordu . 2 gün sonra 2600 2 gün sonra 2800 ilerleme durmustu . ve alt ultrasonda bu beta değerinde bi kesenin gözükmesi gerekirken yine yoktu. yani tekrar dis gebelik geciriyordum . Bu sefer kalan tupumum de patlamasina fırsat vermeden METOTRAKSAT ignesi ile yok ettiler . yani artık doğal yollarla çocuk sahibi olmaya ne gücüm ne de cesaretim kaldı. her iki tupten de dış gebelik geçirmiş biri olarak bir daha yaşama ihtimali %70 .. 3 -4 aydır tup bebek merkezi arastiriyorum . irenbeyi çok ovuyorlar . Özellikle kaan bey ve Ümit hanımın başarılarını çok duydum . Ayrıca ogretmenim . 15 tatilde on görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. öncesinde ne yapmami ne etmemi tavsiye edersiniz. bana akıl vermek isteyen . Allah kimsenin kuçağını boş birakmasin isteyen herkese yaşatsin peşi sıra da bize....
Merhaba arkadaşım.ben de manisadayım ve öğretmenim.celal bayar da ilk iki denemem oldu ilki tuttu ama sonra olmadı.sonra irenbeye başladım.gidiş geliş konusunda problem olmuyor.eşimin izin problemi çok olmayınca ders saatlerine göre ayarladım hep muayeneleri.transferimde de iki gün istirahat ettim.benim tavsiyem önce doktorlarla bir görüş ön tedavi verebilir.biraz zaman alabilir.tatilde de transfer ya da en azından toplama yaptırırsın.hayırlısı olsun şimdiden

Merhaba sevgili meslektaşim .
Biz cbü yu hiç dusunmedik . gerçi benim kendi dr um faik mumtaz bey orada hoca ama pek bir başarısını duymadigim için hiç dusunmedik. yarın bi aricam irenbe yi on görüşme icin. Dr seçimi olarak da ümit hanımı çok duydum. kendi endokrin dr um da ümit hanımı ısrarla önerdi. bakalım. sen şimdi hangi asamadasin arkadaşım? Tuna_nehir

Merhaba arkadaşım.ben de manisadayım ve öğretmenim.celal bayar da ilk iki denemem oldu ilki tuttu ama sonra olmadı.sonra irenbeye başladım.gidiş geliş konusunda problem olmuyor.eşimin izin problemi çok olmayınca ders saatlerine göre ayarladım hep muayeneleri.transferimde de iki gün istirahat ettim.benim tavsiyem önce doktorlarla bir görüş ön tedavi verebilir.biraz zaman alabilir.tatilde de transfer ya da en azından toplama yaptırırsın.hayırlısı olsun şimdiden
erhaba sevgili meslektaşim .
Biz cbü yu hiç dusunmedik . gerçi benim kendi dr um faik mumtaz bey orada hoca ama pek bir başarısını duymadigim için hiç dusunmedik. yarın bi aricam irenbe yi on görüşme icin. Dr seçimi olarak da ümit hanımı çok duydum. kendi endokrin dr um da ümit hanımı ısrarla önerdi.bakalım. sen şimdi hangi asamadasin arkadaşım? Tuna_nehir

erhaba sevgili meslektaşim .
Biz cbü yu hiç dusunmedik . gerçi benim kendi dr um faik mumtaz bey orada hoca ama pek bir başarısını duymadigim için hiç dusunmedik. yarın bi aricam irenbe yi on görüşme icin. Dr seçimi olarak da ümit hanımı çok duydum. kendi endokrin dr um da ümit hanımı ısrarla önerdi.bakalım. sen şimdi hangi asamadasin arkadaşım? Tuna_nehir
Yeni negatif aldım arkadaşım.beklemedeyim.endokrin dr nu sorabilir miyim?

Selam celal bayarda kime yaptirdiniz tupu?tayfun beye mi?

X