-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #20.001
geçmiş olsun. benim de ilk tuttu fakat kalbi durdu kürtaj oldum ve 2. benim de tuttunmadı sonrasında gitmedim de dondurulmuşlarım da kalmamıştı zaten rezerv sorunum vardı. kaan bey gel bi bakalım dedi ama olumsuz sonuç alınca gitmek istemedim gitsem de değişek ki hemen tedaviye başlayalım diyecek geçen ki gibi olmamış tutunamamış yani.. kürtaj olunca patalojiye gitsin dedim bir çok sebep olabilir diye göndermemişti yani bunun da çok açıklayıcı bişey olacağını düşünmediğim için gitmedim niye gelmedin diye de arayan eden de olmadı !Bunun yanısıra benim bir düştüğüm var ilk transferinden.birdaha hiç tutmadı.birkez tutup düşmesi ve birdaha tutmaması böyle düşündürdü.sanırım kaan beyi.hep sanırım diyorum ama konuşmalardan çıkarabiliyorum bunları
Kızlar malesef sonuç negatif
Yok ekstra bir test yapılmadı.zaten olasılık üzerinden gidildi.çünkü bende hiç bir sorun görünmüyor.kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor herşey.Prednolnol da aldım serum da.transferim oldu dün.olmadan birkaç gün önce uygulandı.ama çok uzun sürüyor.yirmi saat kadar sürdü.hastanede kaldım bir gün.bakalım inşallah bu sefer allah beni de sevindirirSagol cvp icin cnm. Peki herhangi bir test yatirdin mi? Benim bildigim kadariyla verdigi prednol ilaci da bagisikligi baskiliyo ama yeterli gelmiyor demek ki her bunye farkli... Bir de bu intralipid serumla ilgili burda yazilanlardan iyice kafam karisti, bazilari bagisikligi baskiliyo bazilari guclendirir yada dengeler yazmis?? Peki sana bu serum nasil uygulanacak? transfer hazirligina baslandi mi?
Evet çok üzüldüm.ama herşeyin hayırlısı.dört oldu.dün yapıldı.hayırlısıyla inşallah...sen de sor mutlaka ben aklındakilerle sordum."evet sana uygulucaz, yok sana buna gerek yok "dedi kaan bey.benim de içim rahat oldu.Anladim cnm, cok uzucu olmustur tutunduktan sonra dusmesiBu kacinci transferin olacak? Insallah bu serum vesile olur da tutunur embriyolar:) bende umutlandim serumla ilgili yazilanlari okudukca ama bendeki durum seninkinin tesri de olabilir?? Bilemiyorum, Kaan beye sormayi dusunuyorum...
Üzüldüm arkadaşım, tüm gün seni merak ettim.hayırlısı olsun.Sağlıklı olsunlar da geç olsunlar.napalım.kısmet böyleymiş.Kızlar malesef sonuç negatif
Canim nasip buymus herseyin hayırlısi seni çok iyi anlıyorumKızlar malesef sonuç negatif
Canım çok üzgünüm Hepimiz negatif görmüş ve bu duyguyu bilen seni çok iyi anlayan insanlarız.inş rabbim doğru zamanda nasip eder bebeğini kucağına almayıKızlar malesef sonuç negatif
Evet ilk denememdi hayırlısı demekki daha vakti gelmemiş ne diyeyimhayırlısı olsun sizin için, sakın demoralize olmayın, olmadıysa sizin için böylesi hayırlıymış!! ilk denemenizdi değil mi??
Canım ben de geçenlerde aldım ilk negatif haberimi, aynı şekilde midemde yanma, bel ağrılarım hep oldu ama nasip değilmiş. İlk denemelerde dünya genelinde çoğunluk negatif sonuç alıyormuş, herhalde doğal yoldan değil laboratuvar ortamı ya, doktorlar ilaçlarla bünyeni hazırlasa da düşüncelerimiz hazır olamıyor sanırım. Beynimiz herşeyin farkında olduğundan biraz daha gergin, acabalarla dolu bir süreçten geçiyor olabiliriz. Bir kere negatifi yaşamış olarak diğerinde psikolojimiz, beynimiz daha rahat olacaktır eminim. Allah büyük elbet bize de sıra gelecek. Zamanı geldiğinde... Yoksa doktorlar uğraşmaz, imkansız derlerdi.Kızlar malesef sonuç negatif
Henüz zamanı gelmemiş demekki cnm ikinci denemede insan daha bilinçli be rahat oluyor inşallah ikincide pozitif olur.kaç hücreliydi embriyoların taze transfermiydiKızlar malesef sonuç negatif
Yok ekstra bir test yapılmadı.zaten olasılık üzerinden gidildi.çünkü bende hiç bir sorun görünmüyor.kesinlikle bünyeden bünyeye değişiyor herşey.Prednolnol da aldım serum da.transferim oldu dün.olmadan birkaç gün önce uygulandı.ama çok uzun sürüyor.yirmi saat kadar sürdü.hastanede kaldım bir gün.bakalım inşallah bu sefer allah beni de sevindirir
Evet çok uzun sürdü.pozitifi alırsam inşallah yine yapılacak belli aralıklarla.başka Hastanede yapılıyor gece kaldığımız için.ne merak ediyorsan sorabilirsin arkadaşım keşke bir yardımım dokunabilse.biz en çok bilgiyi buradan alıyoruz.bizi bizden başka kim anlar.Ay ne kadar uzun surmus cnm ya, hastane dedigin irenbe mi baska bir yer mi? Lavaboya giderken cikartildi mi merak ettim... Kusura bakma cok oldu sorularim... Insallah tutunur bu kez cnm :) Sonucunu heyecanla bekliyorum :)
İnşallah canım inşallahfadimecnky umarım en kısa sürede kavusursun bebegine hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz. Sağlıkla sıhhatle tez zamanda Allah nasip etsin isteyen herkese , hepimize.
Bu süreçte öğrendiğim tek şey belirtilere takılmamak gerekiyormus çünkü ben bütün belirtileri yaşadım kaşık ağrısı bel ağrısı Mide yanması adet ağrısı ne varsa yaşadım belki de bu yuzden çok olumlu baktım olacak diye ama nasip işte zamanı gelmeyince olmuyor Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasınCanım ben de geçenlerde aldım ilk negatif haberimi, aynı şekilde midemde yanma, bel ağrılarım hep oldu ama nasip değilmiş. İlk denemelerde dünya genelinde çoğunluk negatif sonuç alıyormuş, herhalde doğal yoldan değil laboratuvar ortamı ya, doktorlar ilaçlarla bünyeni hazırlasa da düşüncelerimiz hazır olamıyor sanırım. Beynimiz herşeyin farkında olduğundan biraz daha gergin, acabalarla dolu bir süreçten geçiyor olabiliriz. Bir kere negatifi yaşamış olarak diğerinde psikolojimiz, beynimiz daha rahat olacaktır eminim. Allah büyük elbet bize de sıra gelecek. Zamanı geldiğinde... Yoksa doktorlar uğraşmaz, imkansız derlerdi.