Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

bence öyle bir şey yapmayın, 12. günü bekleyin, az daha sabır, herhangi bir değer alırsanız kan testinde, kafanız ona takılabilir, bu da durumu negatif etkileyebilir. 2 transfer geçirdim ikisinde de ne hamilelik testi ne de beta-hcg baktırdım, 12. güne enerjinizi saklayın, ve herşeyin hayırlısı olsun:))
Kaan Bey 12 de istemiyor ki sonucu 10. gün yeterli oluyor.

Merhaba arkadaslar
Bende size umut olmak icin yazmak istedim.
Rabbime sonsuz şükürler olsunki birgün bu sayfaya hamile oldugumu yazmayi nasip etti bana,bu günleri gösterdi.
3yildir irenbenin yollarini aşındırdım.
1 aşılama 3 tüpbebek denememiz oldu.
Sanki hic olmayacak gibiydi.
3. Deneme sonrasi dondurulmus embriyolarim bitince irenbeyle bi bagim kalmayacakti ve sadece denememis olmamak icin istanbula gtmeyi dusunuyodum. Sonsuz sukurler olsunki 3. Denememizde Rabbim nasip etti. Su an 14haftalik hamileyim. Rabbim isteyen herkese hayirli zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.
Ben hep dua ettim Rabbime ve doktoruma inandim. Evet kaan beyle her gorusme ayni gecmiyo bazen bir baba sefkatiyle konusuyor bazende sokaktan gecen biri gibi ama isini cok iyi yapiyor.
Umudunuzu hic kaybetmeyin.bizim sinavimizda boyle demek Rabbim hayirli ve saglikli evlatlarla doldursun kucaklarimizi, sizlerinde en kisa zmaanda hamile haberlerinizi burda okumak dilegiyle...

Benim de bugün histereskopi işlemim oldu şükür temiz çıktı. Ayrıca hiç olumsuz bir süreç yaşamadım, irenbede oldum başka bir yerde de olmadım, şükür sıkıntısız hallettiler. Bi 10günlük estrofem verdi Kaan Bey sabah 2 akşam 2 adet olmak üzere, bir de bir ilaç daha var estrofemin yanında son 5 gün ona da başlayacağım. 10gün sonra tekrar bakıcaz. Bu arada ilk gittiğimde olduğum kan tahlillerini tekrarlayacağım. Herşeyi geçtim bugün ben histereskopiye giderken konuşuyorlardı, 8haftalık bir gebe gelmiş, dünden beri kanaması varmış, onu acil alacaklardı muayeneye ne oldu acaba? Burada var mı o arkadaşımız çok merak ettim inşallah ara kanama gibi birşeydir, kötü bir laf ağzıma almak dahi istemiyorum, aklıma taktım kadıncağızı Allah herkesin yardımcısı olsun :110:

Mide yanması iyiye işaret :) Ben 14 hafta oldum hala yanıyor :) Güzel haberlerini bekliyoruz. Belki şu saat itibariyle vermişsindir kan :)
Sağol canım inşallah daha vermedim kan çalışıyorum o yüzden 4 gibi iş çıkışı vereceğim canım inşallah burada güzel haber vermek nasip olur

T Tuna_nehir Cnm merhaba, takip ettigim kadariyla Kaan bey sana bagisiklik ile ilgili bir tedavi uygulayacakti. Merak ettigim neyin uzerine bagisiklikla ilgili suphe etti. benim de negatifle sonuclanan iki tane transferim oldu ve her ikisinde de transfer gunu ya da hemen oncesinde grip oldum ki normalde hic grip olmam?? sanirim bilinc altinda stres yapiyorum (her ne kadar rahat olmam gerektigini tekrar etsem de) ve bagisikligim dusuyo. bunu Kaan beye soyledigimde bunda benim yapabilecegim bisey yok dedi?? Acaba sen hangi testleri yaptirdin bagisiklikla ilgili? Sana clinoleic serum vermis galiba?? Bu da sanirim intralipid serumun benzeri, k.k.de yazilar vardi bu serum icin bagisiklikla ilgili olarak yaptiran dr.lar var. burayi epeydir takip ediyorum ama ilk kez sana bagisikla ilgili testler ve tedavi uyguladigini okudum. yardimci olursan sevinirim...

Sağol canım inşallah daha vermedim kan çalışıyorum o yüzden 4 gibi iş çıkışı vereceğim canım inşallah burada güzel haber vermek nasip olur

Insallah pozitif olur sonucun cnm, cok heyecanli bir bekleyis biliyorum, baska hicbir heyecana benzemiyo... allah hayirlisini nasip etsin ins.

T Tuna_nehir Cnm merhaba, takip ettigim kadariyla Kaan bey sana bagisiklik ile ilgili bir tedavi uygulayacakti. Merak ettigim neyin uzerine bagisiklikla ilgili suphe etti. benim de negatifle sonuclanan iki tane transferim oldu ve her ikisinde de transfer gunu ya da hemen oncesinde grip oldum ki normalde hic grip olmam?? sanirim bilinc altinda stres yapiyorum (her ne kadar rahat olmam gerektigini tekrar etsem de) ve bagisikligim dusuyo. bunu Kaan beye soyledigimde bunda benim yapabilecegim bisey yok dedi?? Acaba sen hangi testleri yaptirdin bagisiklikla ilgili? Sana clinoleic serum vermis galiba?? Bu da sanirim intralipid serumun benzeri, k.k.de yazilar vardi bu serum icin bagisiklikla ilgili olarak yaptiran dr.lar var. burayi epeydir takip ediyorum ama ilk kez sana bagisikla ilgili testler ve tedavi uyguladigini okudum. yardimci olursan sevinirim...
Merhaba arkadaşım. Benim tam tersi bağışıklık sistemim çok iyi olduğu için kullandı kaan bey.daha doğrusu kendisi pek açıklama yapmadı. Sadece bağışıklık sistemi olabilir dedi.yaptığım araştırmalara göre sistem embriyoyu yabancı madde olarak görüyormuş ve yok ediyormuş.bu serum da sistemi dengeliyormuş.serum üzerinde çok durmadı kendisi ama ben özellikle istedim.seninki tersi bir durum gibi geldi bana.benim güçsezliştirmek için çaba harcandı anladığım kadarıyla.ama senin güçlendirmek için uğraşılır.diye düşünüyorum.

Bunun yanısıra benim bir düştüğüm var ilk transferinden.birdaha hiç tutmadı.birkez tutup düşmesi ve birdaha tutmaması böyle düşündürdü.sanırım kaan beyi.hep sanırım diyorum ama konuşmalardan çıkarabiliyorum bunları

Merhaba arkadaşım. Benim tam tersi bağışıklık sistemim çok iyi olduğu için kullandı kaan bey.daha doğrusu kendisi pek açıklama yapmadı. Sadece bağışıklık sistemi olabilir dedi.yaptığım araştırmalara göre sistem embriyoyu yabancı madde olarak görüyormuş ve yok ediyormuş.bu serum da sistemi dengeliyormuş.serum üzerinde çok durmadı kendisi ama ben özellikle istedim.seninki tersi bir durum gibi geldi bana.benim güçsezliştirmek için çaba harcandı anladığım kadarıyla.ama senin güçlendirmek için uğraşılır.diye düşünüyorum.

Sagol cvp icin cnm. Peki herhangi bir test yatirdin mi? Benim bildigim kadariyla verdigi prednol ilaci da bagisikligi baskiliyo ama yeterli gelmiyor demek ki her bunye farkli... Bir de bu intralipid serumla ilgili burda yazilanlardan iyice kafam karisti, bazilari bagisikligi baskiliyo bazilari guclendirir yada dengeler yazmis?? Peki sana bu serum nasil uygulanacak? transfer hazirligina baslandi mi?

Bunun yanısıra benim bir düştüğüm var ilk transferinden.birdaha hiç tutmadı.birkez tutup düşmesi ve birdaha tutmaması böyle düşündürdü.sanırım kaan beyi.hep sanırım diyorum ama konuşmalardan çıkarabiliyorum bunları

Anladim cnm, cok uzucu olmustur tutunduktan sonra dusmesi :KK43: Bu kacinci transferin olacak? Insallah bu serum vesile olur da tutunur embriyolar:) bende umutlandim serumla ilgili yazilanlari okudukca ama bendeki durum seninkinin tesri de olabilir?? Bilemiyorum, Kaan beye sormayi dusunuyorum...

X