Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar geride 5 tane daha dondurulmuş var ama ben bir yeni tedaviye daha hazır hissetmiyorum kendimi çalışıyorum bu yüzden çok zorlandım izin almakta şimdi hem madden hem manen çok yıprandım yeni bir transferi yaza kadar düşünmüyorum ilaçlar vücudumu bozdu kilo aldım iğneler yüzünden karnım şişti hala adet olmadım kaşıklarim çok kotu

Kızlar minitüp bebek tedavisi görüp transfer sonrası kullanılan vitaminler ile ilgili bilgisi olan var mı?

Bu süreçte öğrendiğim tek şey belirtilere takılmamak gerekiyormus çünkü ben bütün belirtileri yaşadım kaşık ağrısı bel ağrısı Mide yanması adet ağrısı ne varsa yaşadım belki de bu yuzden çok olumlu baktım olacak diye ama nasip işte zamanı gelmeyince olmuyor Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Kesinlikle katılıyorum, aynı belirtiler beni de çok ümitlendirdi ama son 3-4 gün resmen hissizleştim, soğudum, heyecanım kalmamıştı. Anlamıştım yani... neyse canım dediğin gibi nasip, hayırlısı böylemiş. Allah korusun tutunup düşük yaşasak, kucağımıza alıp kaybetsek daha çok kahrolacaktık, bu şekilde olmasında hayır varmış, zamanı değilmiş.

Kızlar geride 5 tane daha dondurulmuş var ama ben bir yeni tedaviye daha hazır hissetmiyorum kendimi çalışıyorum bu yüzden çok zorlandım izin almakta şimdi hem madden hem manen çok yıprandım yeni bir transferi yaza kadar düşünmüyorum ilaçlar vücudumu bozdu kilo aldım iğneler yüzünden karnım şişti hala adet olmadım kaşıklarim çok kotu
Canım birkaç güne adetin gelecektir, doktor bana öyle demişti, geldi de... Hayırlısı, en önemlisi psikolojik olarak kendini hazır hissettiğin an tekrar denemek. Psikolojimizi etkileyen bir sürü etken var, maddiyat da bunlardan biri, hele ki çalışıyorsan izin sorunun da var, haklısın...

K
Canım birkaç güne adetin gelecektir, doktor bana öyle demişti, geldi de... Hayırlısı, en önemlisi psikolojik olarak kendini hazır hissettiğin an tekrar denemek. Psikolojimizi etkileyen bir sürü etken var, maddiyat da bunlardan biri, hele ki çalışıyorsan izin sorunun da var, haklısın...[/QUOTE
Kesinlikle katılıyorum sana canım artık iyi bir kafa dinlemeye ihtiyacım var kendimi bir müddet işime vereceğim

canım benim de adetim yaklaşık 45 gün sonra gelmişti..

Canım ara vermek çok iyi geliyor emin ol. Önemli olan kendini hazır hissetmen madden ve manen... Benim de dondurulmuşlarım olmasına rağmen 1 yıla yakın ara verdim. O süreçte kendimi bedenen ve ruhen iyileştirdim. Bolca spor yaptım 14 kilo verdim. Sağlıklı beslendim. Her hafta sonu başka program yaptım gezdim, arkadaşlarımla buluştum. O süreçte kesinlikle bebek fikrini düşünmedim, aklıma bile getirmedim. Hatta forumlara bile girmedim...Yeniden tedaviye başladığımda sıfırdan başlıyor gibiydim kısacası.

Hayırlı geceler kizlar,,hamile adaylar rabbim tamamina erdirsin ,,benim gbi cabalayanlara rabbim sifa versin,,uzunca kendimi yazicam yardimci olup fikir yazarsaniz sevinirim,,,4yillik evliyiz yas 26 ,3 yil once dr esime varikosel dedi ileri,hiz 18 idi,,,hemen ameliyat oldu,,9 ay boyunca tum testler ileri,hiz sifir idi,,,derken asilama olduk negatif,,,,sonra tam ameliyati n 1,yilinda dogal hamike kaldim gelismedi,kurtaj oldum,,,derken gecen sene tup denedik d,bakir memorialde 12 yumos topladı 11 dollendi,,,3 gune hersey harika iken 4 gun bozulmaya baslamislar hemen transfer oldu 3 tane sonuc negatif,,,tabi benim tum testler rahim filmi,vs hersey cok iyi idi,,buarada genetik yaptirdik bende pihtilasma cikti,baska sukur bisey yok genlerimizde,,,gecen ay 2 tupe basladik bahceci klinikte maşallah buaya kadar ilero,hiz sifir iken,35 olmustu,,,,,9 yumurta toplandi,4 u dollendi ama,1 i bolundu,,,,oda orta kalitenin ikinci kalitesi idi 9 hucreli,,,,,,ikigun once 2 ci denememde malesef negatif,,,,bende kaan beyi aradim sagolsun doncek dediler,konustum,,,,,direkt gormem lazim,,,size yanlis tedavi uygulanmis ,,dogal kalmissiniz belki ilac versem vitamin vs galiba yine dogal olur dedi,,,,sizde embrio,hic,elde edilememis ki dedi,,,,,,,ben olsam,asla doguda tup yapmazdim dedi,,,,,,ben ikinci,denememde dondrulmus denedik,,,,dr uma hocam bole bole ilk denemem kotu,deyince ilac vs yazin demistim dr ise asla ise yaramaz kalite degismez demisti ,,,,,birden yaptirdik ,,,,ama kaan bey ilac kullanmaniz lazim vs deyince kafam karisti,,,,3 denemeyi goze alamıyorum yiprandik,cunku,,,,
canım bende dondurulmuş deneyecektim fakat dün kötü haberi aldım bozulmuşlar bir şey soracam embriyo üçüncü güne yumurta kalitesi üçüncü günden sonra yumurtadan gelen genler etkili olur öyle beşinci güne gider diye şimdi benim eşimin morfolojisi kötü fakat sayısı çok iyi morfoloji de yanlış hatırlamıyorsam %4 gibi olması gerek ileri hareketlisi sıfır hatırladığım bana sürekli yumurta kaliten kötü deniyor fakat üçüncü güne geliyor 10 hücreli oluyor ondan sonra gelişim neden duruyor

Kızlar merhaba,
Sizlere bir nebzede olsa umut olmak ve motivasyonunuzu arttırmak için yazmak istedim.Kaan Bey e 2005 Nisanda ilk gittiğimde ağlamaktan konuşamamıştım ve hemen hemen her gittiğimde durumum buydu.Yaklaşık 1 sene sürdü tedavimiz,4 opu dan sonra transfere karar verildi.Kaan Bey ne dediyse onu dinledim ve sabırla bekledim.Hatta tranferde kaç tane embriyo konulacağını bile kendisine bıraktım.Transfer anında sordum.Allahıma çok şükür bu ay kızımı kucağıma aldım.Allah isteyen herkese nasip etsin.Bu sayfadan çok umut aldım,çok bilgi öğrendim,paylaştım.Dualarım sizlerle...

Kızlar merhaba,
Sizlere bir nebzede olsa umut olmak ve motivasyonunuzu arttırmak için yazmak istedim.Kaan Bey e 2005 Nisanda ilk gittiğimde ağlamaktan konuşamamıştım ve hemen hemen her gittiğimde durumum buydu.Yaklaşık 1 sene sürdü tedavimiz,4 opu dan sonra transfere karar verildi.Kaan Bey ne dediyse onu dinledim ve sabırla bekledim.Hatta tranferde kaç tane embriyo konulacağını bile kendisine bıraktım.Transfer anında sordum.Allahıma çok şükür bu ay kızımı kucağıma aldım.Allah isteyen herkese nasip etsin.Bu sayfadan çok umut aldım,çok bilgi öğrendim,paylaştım.Dualarım sizlerle...
Hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatle uzun ömür versin bebeğinize. Sizin sorununuz neydi ne kadar süre denediniz? Kaçıncı denemenizde bebeğinize kavuştunuz bizimle paylaşabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, transfer sonrası nelere dikkat etmek gerekir?yatış pozisyonu, eğilme kalkma, hareket, vücut temizliği konularında ne yapmak gerekiyor?fikirlerinizi paylaşırmısonız lütfen.örneğin ben hareketlerimi çok kısıtlıyorum, sadece sırt üstü yatıyorum,makyaj yapmıyorum,parfüm kullanmıyorum.eşim çok abarttığımı söylüyor.ama engelleyemiyorum.vicdan yapıyorum.sizin fikirleriniz önemli cevaplarsanız çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba, transfer sonrası nelere dikkat etmek gerekir?yatış pozisyonu, eğilme kalkma, hareket, vücut temizliği konularında ne yapmak gerekiyor?fikirlerinizi paylaşırmısonız lütfen.örneğin ben hareketlerimi çok kısıtlıyorum, sadece sırt üstü yatıyorum,makyaj yapmıyorum,parfüm kullanmıyorum.eşim çok abarttığımı söylüyor.ama engelleyemiyorum.vicdan yapıyorum.sizin fikirleriniz önemli cevaplarsanız çok sevinirim.
Canım ben de senin aksine, hemşireler tembihlediler diye hasta psikolojisine girmeyeyim dedim, normal hayatıma devam ettim. Mesela bana yürüyüş yap, merdiven in çık demişti, evimde 4.katta. 2gün yattım sonra sabah akşam yürüyüşe gittim. Baya temizlik yaptım, bi pencere silmedim evde. Balkonda ip değil de seyyar çamaşır askılığım var ona çamaşır astım. Yani bunlar hep eğil kalk...Şimdi diğer türlü vicdan azabı çekiyorum acaba yatsamıydım diye. İçinden nasıl geliyorsa vicdanın nasıl rahat edecekse öyle yap. Sadece çok yatmak kabızlık yapıyor ona dikkat et. Ikınmamaya özen göster. Evde sürekli yatma, yemek yapacağın tencereleri bangoya indirt eşine, çok meşakatli olmayacak yemekler yaparsın, evin içinde yürüyüşler yap yeter bence. Parfüm ben de kullanmadım canım. Hoş doğal hamile kalan kadınlar bilmeden neler yapıyor, tutacak olsa her türlü olur ama dikkat etmek iyidir. Nasip biraz da canım.

Canım ben de senin aksine, hemşireler tembihlediler diye hasta psikolojisine girmeyeyim dedim, normal hayatıma devam ettim. Mesela bana yürüyüş yap, merdiven in çık demişti, evimde 4.katta. 2gün yattım sonra sabah akşam yürüyüşe gittim. Baya temizlik yaptım, bi pencere silmedim evde. Balkonda ip değil de seyyar çamaşır askılığım var ona çamaşır astım. Yani bunlar hep eğil kalk...Şimdi diğer türlü vicdan azabı çekiyorum acaba yatsamıydım diye. İçinden nasıl geliyorsa vicdanın nasıl rahat edecekse öyle yap. Sadece çok yatmak kabızlık yapıyor ona dikkat et. Ikınmamaya özen göster. Evde sürekli yatma, yemek yapacağın tencereleri bangoya indirt eşine, çok meşakatli olmayacak yemekler yaparsın, evin içinde yürüyüşler yap yeter bence. Parfüm ben de kullanmadım canım. Hoş doğal hamile kalan kadınlar bilmeden neler yapıyor, tutacak olsa her türlü olur ama dikkat etmek iyidir. Nasip biraz da canım.
evde sürekli yatmıyorum, işe gidiyorum ikinci günden sonra ama hareketlerimi çok kısıtlıyorum,Çok sağol cevabın için

Canım ben otel işletiyorum hatırlarsan.transferden sonra oteli bile müşteriye kapadım sırf yorulmayayım diye çoğunlukla yattım çok yakın yerlere bile arabayla gittim iki sokak öteye bile .mümkün oldukça dikkat ettim oysa bazı yerlerde okuyorum insanlar günlük rutin hayatına devam etmiş.olmayınca olmuyor olacağı varsa oluyor.yine de şu an otel kapalı evinde daha rahatım.ikinci transferim Aralık'ta olacak inş.bu transferden sonra başkalarının dediği gibi sadece tuvalet için falan kalkmaya çalışıp 10 gün yatıcam çok sıkıcı ama içim rahat olsun yapacak bişey Yok.sen de kendini çok yorma pimpiriklenme ama dikkatli ol yine de.eşinin dahi seni anlaması zor sonuçta onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamıyor ,hormonlarımız farklı çalışıyor bikere.onun için eşinin söylediklerine de takılma sen doğru bildiğini yap,abartıyorsak da abartıyoruzdur yani bunu bir erkeğin anlaması çok zor

Canım ben otel işletiyorum hatırlarsan.transferden sonra oteli bile müşteriye kapadım sırf yorulmayayım diye çoğunlukla yattım çok yakın yerlere bile arabayla gittim iki sokak öteye bile .mümkün oldukça dikkat ettim oysa bazı yerlerde okuyorum insanlar günlük rutin hayatına devam etmiş.olmayınca olmuyor olacağı varsa oluyor.yine de şu an otel kapalı evinde daha rahatım.ikinci transferim Aralık'ta olacak inş.bu transferden sonra başkalarının dediği gibi sadece tuvalet için falan kalkmaya çalışıp 10 gün yatıcam çok sıkıcı ama içim rahat olsun yapacak bişey Yok.sen de kendini çok yorma pimpiriklenme ama dikkatli ol yine de.eşinin dahi seni anlaması zor sonuçta onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamıyor ,hormonlarımız farklı çalışıyor bikere.onun için eşinin söylediklerine de takılma sen doğru bildiğini yap,abartıyorsak da abartıyoruzdur yani bunu bir erkeğin anlaması çok zor
Yok çok şükür çok yardımcı oluyor.transferden önce üç dört günlük yemeğimi yapmıştım ve evdeki tüm işleri o yaptı.ama benim hareketlerimi kısıtlamamın gerek olmadığını savunuyor.ben de ikilimde kalıyorum.seni biliyorum arkadaşım.senin de transferini bekliyorum.allah bu sefer sevindirdin inşallah bizi.teşekkürler cevabın için.

canım bende dondurulmuş deneyecektim fakat dün kötü haberi aldım bozulmuşlar bir şey soracam embriyo üçüncü güne yumurta kalitesi üçüncü günden sonra yumurtadan gelen genler etkili olur öyle beşinci güne gider diye şimdi benim eşimin morfolojisi kötü fakat sayısı çok iyi morfoloji de yanlış hatırlamıyorsam %4 gibi olması gerek ileri hareketlisi sıfır hatırladığım bana sürekli yumurta kaliten kötü deniyor fakat üçüncü güne geliyor 10 hücreli oluyor ondan sonra gelişim neden duruyor
Canim cook geçmiş Olsun inan onun tam bi açıklamasını dr lar yapa miyor,,benimde yumuslar 3gune gelio ilk,denemem taze transferdin4gun bozulmaya baslamis,,,ikincisi ise dondurulmustu,,,yine 3gun idi ve tek embrio,idi,,,ben,embriologa ya bozulursa dedim,,,oda asla,oyle bosey soz,konusu deil,,laboratuar imiz cook donanimli,die cvb verdi bana,,sonuc,negatif

Hayırlı olsun Allah sağlıkla sıhhatle uzun ömür versin bebeğinize. Sizin sorununuz neydi ne kadar süre denediniz? Kaçıncı denemenizde bebeğinize kavuştunuz bizimle paylaşabilir misiniz?
Amin Amin çok teşekkür ederim.Rezerv azlığı ve çikolata kistiydi sorunumuz.Hatta Kaan Bey çokda olumlu değildi ama hiçbirzaman bana yansıtmadı bunu çünkü sürekli ağlıyordum.Bunu transfer anında söyledi.Çok şükür ilk denememizde Allahım kızımıza kavuşturdu.İki tane embriyo transfer edildi ama dediğim gibi Kaan Bey ne derse onu dinledim ve herşeyi ona bıraktım.Herşeyi Kaan Bey e sorarak yaptım.İlaçlarımı ve iğnelerimi çok dikkatli ve düzenli kullandım.Beslenmeme çok özen gösterdim,(her hafta somon yedim.)İlk opu da embriyom oluşmadı ve ben o andan itibaren düşüncelerimi değiştirdim ve olumlu düşünmeye başladım,düşünce gücü ile ilgili kitaplar okudum ve inanın yumurta gelişimime yansıdı.
Bu süreci yaşamayan anlayamaz ve ben burda çok şey öğrendim,kafamı dağıttım,umut edindim.En hayırlı Zaman'da güzel haberlerini bekliyorum Sizinde.Sevgiler

Canim cook geçmiş Olsun inan onun tam bi açıklamasını dr lar yapa miyor,,benimde yumuslar 3gune gelio ilk,denemem taze transferdin4gun bozulmaya baslamis,,,ikincisi ise dondurulmustu,,,yine 3gun idi ve tek embrio,idi,,,ben,embriologa ya bozulursa dedim,,,oda asla,oyle bosey soz,konusu deil,,laboratuar imiz cook donanimli,die cvb verdi bana,,sonuc,negatif
Nerede yaptirdin canim

X