ben dün medslimde ilk kontrol seansıma gittim hatta ilk seanstan özel bölge için o kadar memnun kaldım ki gitmişken koltukaltına da başlayayım dedim bayanssulusmile
ben ilk seans için bu kadar ilerleme beklemiyordum kendi adıma dökülme oranına % 50 diyebilirim nerdeyse
buarada bir iki sayfa önce medslimden gelen mailden basstmişsiniz dün haberim olsaydı mutlaka sorardıım o cihazla mı dewam edeceksiniz diye CADIARZU
canım yarın bende ilk defa gideceğim. jiletle traş falan etmek gerekiyoır mu? bi de acı var mı acı? forum da emla krem den bahsediliyor. akannehiralsam mı acaba
Murat Birinciye gitmiş biri olarak eğer bitirme garantili anlaşacaksan mutlaka söz ya da belge al, 6. seanstan sonra tamamen bitmese de atlatmaya çalışıyorlar. Onun dışında ortam temiz, başka bir durumdan şikayetim olmadı. Ama şuna da rastladım ben bitme garantili genital bölge 600 liraya anlaştıktan bir süre sonra işte kampanyamız var eğer bi tanıdığınızı (anne, teyze kardeş vs) getirirseniz yarı fiyatına şeklinde söylemlerde bulunuyorlar, hatta kendiniz için de başka bir bölge düşünürseniz yarı fiyatına gibi şeyler söylüyorlar. Giden bir tanıdığınız varsa o şekilde anlaşmayı deneyin. Hani tanıdık getirme kısmını geçtim yapan bayan ben anlaştıktan 2 ay sonra karşıma geçip %50 indirime girdik, tabi yazık oldu sizin 600 e aldığınız paket suan 300 lira gibi birşey söylemişti. Çok sinir bozucu gerçekten. Açıkçası fiyatları tutarlı olmuyor sanırım tutturabildiğime mantığı var. Fiyatlar konusunda dikkatli olmanızı öneririm.
canım yarın bende ilk defa gideceğim. jiletle traş falan etmek gerekiyoır mu? bi de acı var mı acı? forum da emla krem den bahsediliyor. akannehiralsam mı acaba
kısaltma işlemini orda yapıyorlar canım...acı var baya ki bana esra hanım acı eşiğin baya yüksek dedi kontrolde son düzeyde çalıştı ama canım baya yandı yani
ben emlasız gidiyorum katlanıyorum ama ağda acısıyla kıyaslayamam bile
tabi gözün korkmasın sonunun güzel olacağını düşüne düşüne git ben öyle yapıyorum opuyorumnanaktan
Canım son düzeyde dediğin nedir ki??? Bende öle istiyorum çünkü 2 seans yaptırdım ve hiçbi işe yaramadı çok sinir oldum artık.
Varmı bi derecesi bende diyim..Acı falan umrumda değil.
:kedierşembe günü ilk seansa gittim. kısaltma falan yapmadılar. aslında kıllar uzundu. neyse yaparken baya bi sıçradım valla. laerden sonra herhangi bi kırazma falan olmadı ama yanan kıllar öylece duruyor hala ve amaşırıma takılıp canımı acıtıyor. normal mi acaba
bilidğim kadarıyla dozajları makineden makineye değişiyor eğer medislime gidiyorsan bende ilk seansta genital bölge için 18 ile çalıştılar kontrol seansında da 20 ye çıkardılar
iki seans gidip gözle görülür bir sonuç alamamana şaşırdım açıkçası ama kıl yapınla ilgilidir belkide ama umarım yakın zamanda güzel bi sonuç alırsın canm
Evet bacaklarımda bilmiyorum kaçla yaptılar ama 2 2.5 ay sonra eskisine dönmüştü. Belki bundan sonra etkisi olur. Sen kaçıncı seanstasın ve sonuç aldınmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?