Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

canım yarın bende ilk defa gideceğim. jiletle traş falan etmek gerekiyoır mu? bi de acı var mı acı? forum da emla krem den bahsediliyor. akannehiralsam mı acaba

canım yarın bende ilk defa gideceğim. jiletle traş falan etmek gerekiyoır mu? bi de acı var mı acı? forum da emla krem den bahsediliyor. akannehiralsam mı acaba

Gerek duyulursa onlar kısaltma yapıyor canım, jiletle yapıcaksanda 3 gün önceden yapman lazım, kılların ucu gözükmesi gerekiyor. bilmiyorumkismile Acı kişiye göre değişiyor, acı eşiğine bağlı :/ ben genital hariç tüm vücuda yaptırıyorum, yüz dahil.. Birtek yüzümde çok acı hissediyorum ve gözümden yaş geliyor :gitme: onun haricinde vücutta pek acı hissetmiyorum ben. :/

EVET gerçi bitme garanti demedi %85 bitiyor dedi sözleşme yapıyorlarmış istediğin kadar gidiyormuşsun ama fiyat bana çok yüksek geldi genital için 1000 mi ne dedi birde ben seans seans istiyporum memnun kalmadığımda bir daha gitmem bakalım yarın narlıdereye askeriyeye sormaya gideceğim belki memnun kalırım ordanda medslim e geçerim :) kurtulmam gereiyor artık çok sıkıldım recep ivedik gibi oluo hemen

kısaltma işlemini orda yapıyorlar canım...acı var baya ki bana esra hanım acı eşiğin baya yüksek dedi kontrolde son düzeyde çalıştı ama canım baya yandı yani
ben emlasız gidiyorum katlanıyorum ama ağda acısıyla kıyaslayamam bile
tabi gözün korkmasın sonunun güzel olacağını düşüne düşüne git ben öyle yapıyorum opuyorumnanaktan

Canım son düzeyde dediğin nedir ki??? Bende öle istiyorum çünkü 2 seans yaptırdım ve hiçbi işe yaramadı çok sinir oldum artık.
Varmı bi derecesi bende diyim..Acı falan umrumda değil.

:kedierşembe günü ilk seansa gittim. kısaltma falan yapmadılar. aslında kıllar uzundu. neyse yaparken baya bi sıçradım valla. laerden sonra herhangi bi kırazma falan olmadı ama yanan kıllar öylece duruyor hala ve amaşırıma takılıp canımı acıtıyor. normal mi acaba

Canım son düzeyde dediğin nedir ki??? Bende öle istiyorum çünkü 2 seans yaptırdım ve hiçbi işe yaramadı çok sinir oldum artık.
Varmı bi derecesi bende diyim..Acı falan umrumda değil.

bilidğim kadarıyla dozajları makineden makineye değişiyor eğer medislime gidiyorsan bende ilk seansta genital bölge için 18 ile çalıştılar kontrol seansında da 20 ye çıkardılar
iki seans gidip gözle görülür bir sonuç alamamana şaşırdım açıkçası ama kıl yapınla ilgilidir belkide ama umarım yakın zamanda güzel bi sonuç alırsın canm

kısaltma işlemi yapmamalarına şaşırdım doğrusu :sm_confused:
yanan kılların öylece durması normal canım 10 içinde dökülmeye başladıklarını göreceksin

Evet bacaklarımda bilmiyorum kaçla yaptılar ama 2 2.5 ay sonra eskisine dönmüştü. Belki bundan sonra etkisi olur. Sen kaçıncı seanstasın ve sonuç aldınmı??

Evet bacaklarımda bilmiyorum kaçla yaptılar ama 2 2.5 ay sonra eskisine dönmüştü. Belki bundan sonra etkisi olur. Sen kaçıncı seanstasın ve sonuç aldınmı??

canım bacakta genital bölgeden daha geç sonuç alınıyor çünkü bacak tüyleri daha ince ve yapısı genital ve koltukaltından daha farklı

founda bende medslime gıotmeyı planlıyorum ama bılmıyorum çok karasızım özel bölge kaç seans sürer acaba

Canım benim acı eşiğim çok yüksektir sesim çıkmaz ama ben bile durdurak yaptırdım ama ilk seferinde o acı. Sonra geçicek merak etme. Biraz sık dişini canım nolucak..

Benimde acı eşiğim yüksektir bir tek genital bölge dışında şimdilik dayanılmaz gelmedi bana ama ilerki seanslarda nasıl olur bilemiyorum..

valla kızlar bugün bende anlık bir kararla gitti ama medslime değil lidya ya gitttim arkadaşım tavsiye etti ve iş çıkışı gittim korkulacak bişey yokmuş çok şeker bir bayan yaptı ve çok ucuza bakalım ıkı seans falan gitcem eğer memnun kalmazsam medslime giderim... çok rahatım valla 13.5 la atış yaptı ve ben soyledım 28 falan olmaz mı dıye bu yeterlı dedı senın tenın ıcın bakalım 10-12 güne dökülmeye başlar dedi

işin garip yanı ne zamandır o kadar yer bakıyorum o kadar yere gidip fiyat sordum ve sonuçta hiç aklımda olmayan biyere gittim :)
umarım kurtulurum

Torakcan hayırlısı olsun canım umarım kurtulursun tamamen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…