• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

duygu ege, daha önce yüz için gitiğin yerden memnun kalmışsın,uzun zaman olmuş ama neresi,hala faaliyetteyse tavsiye etmez misin?

paylaşım için teşekkürler herkese....

Evet canım memnun kaldım alsancakta estetik ve güzellik yazarsan çıkar zaten:)Çok iyi sonuçlar aldım ben darısı başınıza inşallah..

janin merkezini [izmirde iğneli) ben de merak ettim ama internette bulamadım.ileri de ben de yüz epi sonrası kalıntılar olursa oraya gidebilirim.tavsiyeler gerçekten çok önemli özellikle uygulama sonuna gelmiş sonuç alınmış yorumlar çok etkili oluyor.

alex.lazerin ilk seanstan 10-15 gün sonra tüğ dökülme etkisi oluyormuş ama sonraki seansta daha çok çıkıp bir yanıltma oluyor,dolayısıyla hemen heveslenip sonuç aldım demek doğru değil bence.önemli olan en az dört seans sonrası durum ve yorumlar. tüm seans sonrası tamamen kurtuldum rahatladım diyen pek yok sanırım.olanlar da çok şanslı tebrik ediyorum.darısı başımıza...:)

merak ettiğim şu; nd yag ve alex arasındaki etki ve sonuç farkı? ndyag derine daha çok nüfus ediyor da neden çoğunluk alexe yönelmişşş,cihaz sayısı daha çok diye mi. ve neden izmirde gemini yok...[/QU

Aynı soruyu başka bi başlıkta bende sordum henüz kimseden cevap alamadım,nd-yag'ın dalgaboyu alex.ten daha fazla değil mi? lazer cihazları neye göre kıyaslanır birbirleriyle dalga boyu onemli ise şayet insanlar neden alex.i tercih ediyorlar? evett, gemininin hepsinden üstün bi cihaz olduğuna kanat getirdim yanlış mıyım?

ben nd-yag yaptırıyorum arkadaşlar.alsancak ta derim dal merkezinde.sonuçtanda memnunum en son 29 ekimde gitmiştim.bu aralar tekrar gitmeyi düşünüyorum.ama en az 8 seans oldu bilginize.benim tüylerim ince ve uzundu.sonuç alamayabilirsiniz dendi.ama en azından yarısı bitti ve artık geç çıkıyor üstelik kalınlaşmadılar.alexandrite kalınlaştırıyormuş ince tüyleri bilginize.

ben alex kullanan yer gidiyorum ve memnunum..3. seansına gecen ay gittim..ve kendi gözlemlediğine ve oradaki bayanında söylediğine göre baya azaldı,alt bacak bitti diyebilirim..oradaki bayan 4. seans son olur herhalde dedi..ben de öyle tahmin etmiştim..
bu isler cihaz+ten rengi ve kıl yapısıyla alakalı arkadaslar..genellemeler sadece kafa karışıklığına yol acar..alex e gidiyorum ve tüylerimde kalinlasma vs olmadı..bu islerde kullanılan aletin önemi kadar uygulayan kiside önemli..ve dediğim gibi kisinin cildi tüylerinin cinsi de..ben Alex'ten son derece memnunken başka biri olmayabilir..
ben ilk görüşmeye gittiğimde kadın bana %100 sonuc alamiyacagimi söylemişti çünkü özümde sarısınim ve beyaz tenliyim..kıllarım her ne kadar simsiyah olsada sarisinsin dedi :) o yüzden mesela üst bacağımın on kısmına uygulamadı..veya genitalde sadece üst kısımdan sonuc alırsın dedi öyle de oldu..açık tenli olmamın tek avantajı yüksek doz uygulayabilmesi..bu yüzden de esmerlere göre daha kısa sürede daha iyi sonuc alabiliyorum o kadar..
dediğim gibi ben gittiğim yerden de alex ten de oldukça memnunum..ama memnun olmayanda olabilir.
ben 2 hafta kapı kapı epilasyon uygulayan yerleri gezdim..aletlere baktım,uygulayanlara baktım fiyatlara baktım..bu isler başka türlü olmuyor..buralardaki yorumlar göreceli..o yüzden en iyisi kapı kapı gezip içinize sinen guvenebileceginiz bir yer bulmak en dogrusu..zaten izmir de bu isi yapan ne kadar yer var ki..bı haftanızı ayırın ve gidin..
dediğim gibi küçükken sarisindim ama suan beni gören asla sarisin demez,ve gittiğim yerdeki bayanın bakipta sarisinsin demesi beni çok sasirtti,başka hiç hır yer bunu söylememişti benim orayı secmemdeki en büyük sebep bu diyebilirim mesela :))

slm kızlar,bende bu tüylerden çok bıktım,yüz bölgesiyle başladım.kendi tecrübelerimi paylaşayım sizinle.ben bu işe kıbrısta başladım ama sonra yerime yurduma dönüp izmirde devam ettim.önce araştırıp klinest diye bi yer buldum,burda 2 doktor vardı,ama 2 seanstan sonra orası 2 ayrı muayenehaneye bölündü ve ben gazi ilk öğ. orda dewam ettim epilasyona.ordaki bayan yüzümdeki tüyleri makasla kısaltıp epilasyon yapıyodu ve tüyler 10-15 gün içinde dökülecek diyodu.dökülmeyi bırakın makasla kestiği için daha hızlı çıkmaya ve sertleşmeye başladı.neyse tavsiye üzerine novaro ya başladım karşıyakadakine,150 veriyorm tüm yüz için seans başına.6. seansım bitti,artık 1.5ayda falan gidiyorum,çok şükür baya da azaldı ama çıkmaya dewam ediyolar hala ve bu beni deli ediyo.senağlama neyse daha öncesinde buraya bikini vekoltukaltı için sordum,250 dediler akannehir çok geldi tabi yaptırmadı,ama yorumlarınızı okudum ilk görüşmeden sonra kimse adım atmamış oraya.şimdi seansım yaklaşıyo ama bilemedim,gitsemmi diye.bana 8-10 seans sürer yüz için demişti.bide çalışanların tavrı hiç hoş değil ama memnun kaldım diye katlanıyorum napim:delphin: yaww çok uzun yazmışım.görüşmek üzere kızlar,umarım kökten kurtuluruz bu tüylerden kaydirigubbakcemile4

bu arada 6. seansım bittim benim.birde sizler seanstan 10-15 gün sonra dökülüyo demişsiniz,benim seans sırasında yakılıyo ve yüzüm tertemiz çıkıyorum orda.ordaki bayan çok iddialı konuşuyo birde bırakın izmiri türkiyenin en iyisiyi falan diyo.yaw anlamadım bu işten bişi,hem para döküyoruz hem garanti yok.:olmaz:

bu arada 6. seansım bittim benim.birde sizler seanstan 10-15 gün sonra dökülüyo demişsiniz,benim seans sırasında yakılıyo ve yüzüm tertemiz çıkıyorum orda.ordaki bayan çok iddialı konuşuyo birde bırakın izmiri türkiyenin en iyisiyi falan diyo.yaw anlamadım bu işten bişi,hem para döküyoruz hem garanti yok.:olmaz:

Sözleriniz beni de çok şaşırttı doğrusu. Hem Türkiyenin en iyisi olduğunu iddia edeceksin hem de garanti veremeyeceksin. Bu durum, yapılan hizmetin kalitesinin büyük oranda cihaza bağlı olmasından kaynaklanıyor olabilir mi acaba? Ben de branşımda sayılı uzmanlardan olduğumu iddia ediyorum ama başarı için cihazdansa uzmanlık daha önemli iddia mı da ifade ediyorum. Garanti veriyormuyum peki? Tabii ki evet ama tek seans da değil, bunun için koşullar ne kadar olumlu olursa neticede o kadar kısa sürede oluşur diyorum. Acaba size ifade edilen de bu olabilirmi? Kafalarda soru işareti kalmaması için girdi yapma ihtiyacı duydum. saygılarımla iyi akşamlar diliyorum.

ben ve arkadaşım izmirde izmedislimde lazer epilasyo yaptırdık çokmemnunumve batıklarım düzeldi
batıklardan oluşan lekelerimin bile rengiaçıldı çokmemunn kaldım yenibir lazer cihazı gelmişşimdimedislime onuda çok öven var zaten merkezde 6-7 tane lazer cihazı var tavsiye ederim

izmirde medislim de yaptırdım .şu an bir kaçbölgem sıfırlandı ve batıklarımda düzeldi .alsancakta çokiyi bir yer

ıpl le bitee kadar derler tabi çünkü bitmiyor en sonunda sen gitmekten bittiğin için seansların bitiyor ben medislimdeyaptırdım bir çok bölgem sıfırlandı kalnlar için gidiyorum çokta memnunum

emotionleon bilgilerini bizimle paylasirsan seviniriz, senin bayagi arastirdigini dusunuyorum, tesekkurler

ya arkadaslar bazi arkadaslar bu merkezlerdemi calisiyor neeee?
emotionleon sizin fikirlerinizi bekliyorum,

Canım ben yüz için Devrim Elmas a gitmiştim..Daha doğrusu önce Çiçek Hanım vardı orda onunla başladım son seanslarda Devrim Elmas devam etti..Çok başarılı ben çok memnun kaldım..

Umarim bizimde killarimiz biter, duyguege daha once gittigin yer demissin estetik ve güzellik nereye yazacagım da cıkacak, anlamadım , yerın adı mı? Doktor mu yapıyor orada ? Lazer mıdır?

Dermamed veya Dr Devrim Elmas ta lazer yaptiran var mi? Lazer yapan yerleri arastiriyorum

ben dermamed e gidiyorum..ve çok memnunum..3. seansına gittim gecen ay baya azalma var,bir çok yerde bitti hatta..fiyatida çok uygun..çok temiz çok iyi..ben bir ara başka yerlerde araştırdım evime daha yakın olsun diye ama orası kadar icime sinen hiç bir yer bulamadım..tavsiye ederim..

arkadaşlar merhaba,
ben de karşıyakadaki novara ya gidiorum,evime yakın die,2 seans yaptırdım özel bölgeye,
150 tl veriyorum seans başına,şu an bayağa azalma oldu,ama çalışanların ilgisizliği ve kontrol seanslarının olmaması beni düşündürüyo,bende medislime mi geçsem acaba,memnun olan çok ordan,napsam bilemedim

Back