Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
janin merkezini [izmirde iğneli) ben de merak ettim ama internette bulamadım.ileri de ben de yüz epi sonrası kalıntılar olursa oraya gidebilirim.tavsiyeler gerçekten çok önemli özellikle uygulama sonuna gelmiş sonuç alınmış yorumlar çok etkili oluyor.
alex.lazerin ilk seanstan 10-15 gün sonra tüğ dökülme etkisi oluyormuş ama sonraki seansta daha çok çıkıp bir yanıltma oluyor,dolayısıyla hemen heveslenip sonuç aldım demek doğru değil bence.önemli olan en az dört seans sonrası durum ve yorumlar. tüm seans sonrası tamamen kurtuldum rahatladım diyen pek yok sanırım.olanlar da çok şanslı tebrik ediyorum.darısı başımıza...:)
merak ettiğim şu; nd yag ve alex arasındaki etki ve sonuç farkı? ndyag derine daha çok nüfus ediyor da neden çoğunluk alexe yönelmişşş,cihaz sayısı daha çok diye mi. ve neden izmirde gemini yok...[/QU
Aynı soruyu başka bi başlıkta bende sordum henüz kimseden cevap alamadım,nd-yag'ın dalgaboyu alex.ten daha fazla değil mi? lazer cihazları neye göre kıyaslanır birbirleriyle dalga boyu onemli ise şayet insanlar neden alex.i tercih ediyorlar? evett, gemininin hepsinden üstün bi cihaz olduğuna kanat getirdim yanlış mıyım?
bu arada 6. seansım bittim benim.birde sizler seanstan 10-15 gün sonra dökülüyo demişsiniz,benim seans sırasında yakılıyo ve yüzüm tertemiz çıkıyorum orda.ordaki bayan çok iddialı konuşuyo birde bırakın izmiri türkiyenin en iyisiyi falan diyo.yaw anlamadım bu işten bişi,hem para döküyoruz hem garanti yok.lmaz:
Dermamed veya Dr Devrim Elmas ta lazer yaptiran var mi? Lazer yapan yerleri arastiriyorum