- 8 Ocak 2009
- 100
- 0
- 96
- 39
evet canım ya hastaneyle arada bir fark kalmıyormuş, dşarda daha ucuza getireceğimi de sanarak yanılıyormuşum bunu da öğrendiğim iyi oldu.. bildiklerini paylaştığın için teşekkür ederim, özellikle bu konuda bilgi paylaşımı çok önemli, mesajları okuyunca anladım, insanlar ne paralar dökmüş boşa gitmiş. o yüzden en çok memnun kalınan hangisi diye araştırıyorum işte. şimdilik senin gittiğin en iyisi gibi duruyor. daha fazla kararsızlık yapmayıp bi yerden başlıcam ben de artık.
bu arada son bir şey soracağım,fazla olmaz isem. medi'de ışını az veriolar seansları uzatıyorlar gibi bişiler yazmış bazıları. hastaneler de ortalama 5-6 seans dediler hep, mediye falan 8.seansa gidiyorum diyen çok insan var gibi geldi bana. bunun gerçeklik payı olabilir mi ki?? sen hiç öyle bi işgüzarlık sezdin mi ya da çevrende var mı böyle şeyler diyen.
teşekkürler şimdiden cevap için
bu arada son bir şey soracağım,fazla olmaz isem. medi'de ışını az veriolar seansları uzatıyorlar gibi bişiler yazmış bazıları. hastaneler de ortalama 5-6 seans dediler hep, mediye falan 8.seansa gidiyorum diyen çok insan var gibi geldi bana. bunun gerçeklik payı olabilir mi ki?? sen hiç öyle bi işgüzarlık sezdin mi ya da çevrende var mı böyle şeyler diyen.
teşekkürler şimdiden cevap için