• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

Kızlar az önce medislimden böyle bir mail geldi bana..Şimdi araştırıcam merak ettim..
Lazer Epilasyonda En iyi sonucu almanız için Dünyadaki en son gelişmeleri sizler için takip edeceğimize söz

vermiştik.

Bir rüyamız daha gerçek oldu....

Amerikan Lazer Cihazı GentleMAX ızmir de kliniğimizde hizmetinize girmiştir.

Amerikada dahi sınırlı sayıda sadece en seçkin lazer epilasyon kliniklerinde kullanılan GentleMAX ın en önemli

özelliği Hem Alexandrite hemde Nd-YAG Lazer ışığını aynı seansta verme özelliğine sahip olması.

Bu özelliği sayesinde özellikle yüz bölgesinde incelmiş ve yaygın kıllanmada dünyadaki en başarılı ve en son

teknoloji olarak kabul edilmiştir.

bende randevu aldım medslimden ama hala kafam karısık gitsemmi gitmesemmi düşüünüyorum

Kızlar az önce medislimden böyle bir mail geldi bana..Şimdi araştırıcam merak ettim..
Lazer Epilasyonda En iyi sonucu almanız için Dünyadaki en son gelişmeleri sizler için takip edeceğimize söz

vermiştik.

Bir rüyamız daha gerçek oldu....

Amerikan Lazer Cihazı GentleMAX ızmir de kliniğimizde hizmetinize girmiştir.

Amerikada dahi sınırlı sayıda sadece en seçkin lazer epilasyon kliniklerinde kullanılan GentleMAX ın en önemli

özelliği Hem Alexandrite hemde Nd-YAG Lazer ışığını aynı seansta verme özelliğine sahip olması.

Bu özelliği sayesinde özellikle yüz bölgesinde incelmiş ve yaygın kıllanmada dünyadaki en başarılı ve en son

teknoloji olarak kabul edilmiştir.

Cihaz en iyilerden biri ama bu cihaz bende olsa Nd Yag kısmı ile sadece damar tedavisi, alex kısmıyla da epilasyon yapardım doğrusu.:lepi:

Cihaz en iyilerden biri ama bu cihaz bende olsa Nd Yag kısmı ile sadece damar tedavisi, alex kısmıyla da epilasyon yapardım doğrusu.:lepi:

Makinenin iyi olduğuna sevindim doğrusu bende araştırdım biraz..
Peki sadece alex kısmıyla epilasyon yaparsanız ne anlamı kalıyor ki o makinenin?Normal alex makinesiyle çalışmaktan farkı olurmu yoksa alex makinesinden de iyi bir cihazmı bu?

Makinenin iyi olduğuna sevindim doğrusu bende araştırdım biraz..
Peki sadece alex kısmıyla epilasyon yaparsanız ne anlamı kalıyor ki o makinenin?Normal alex makinesiyle çalışmaktan farkı olurmu yoksa alex makinesinden de iyi bir cihazmı bu?

Bence bütün alexler iyi. Nd Yag özellikle koyu ciltlerde risksiz olduğu için bu tip ciltlerin epilasyonunda risk almamak için kulklanılmasında sakınca yok. Benim şahsi kanaatim alexin bu konuda iyi olduğu. Ben her cilt tipini alexle yakmadan tedavi edebildiğim için yükarıdaki demeçi vermiştim.:lepi: Yoksa her merkez benim kadar rrisk almak istemez doğrusu. Risk almak istemeyen Nd yagla tedavi edebilir doğrusu. Ama cihaz iyi cihaz, umarım kullanıcıları da iyidir ve tecrübelidir.:hooray:

Bence bütün alexler iyi. Nd Yag özellikle koyu ciltlerde risksiz olduğu için bu tip ciltlerin epilasyonunda risk almamak için kulklanılmasında sakınca yok. Benim şahsi kanaatim alexin bu konuda iyi olduğu. Ben her cilt tipini alexle yakmadan tedavi edebildiğim için yükarıdaki demeçi vermiştim.:lepi: Yoksa her merkez benim kadar rrisk almak istemez doğrusu. Risk almak istemeyen Nd yagla tedavi edebilir doğrusu. Ama cihaz iyi cihaz, umarım kullanıcıları da iyidir ve tecrübelidir.:hooray:

Teşekkürlerr..

Haklısın canım sabırsızlanıyor insan ama bol bol kese yap ve bebe yağı kullan hızlandırıyor canım..

Sağol canım, öyle yaparım. Aslında kendi kendine dökülsün diye pek müdahale etmek istememiştim :/ Duygucum birde şunu sormak istiyorum sana, sen yüzüne alex mi yaptırtmıştın canım ? kaç seansta bitti? tamamen mi bitti ? bilmiyorumkismile

Sağol canım, öyle yaparım. Aslında kendi kendine dökülsün diye pek müdahale etmek istememiştim :/ Duygucum birde şunu sormak istiyorum sana, sen yüzüne alex mi yaptırtmıştın canım ? kaç seansta bitti? tamamen mi bitti ? bilmiyorumkismile

Canım bitti sayılır şöyle bir kaç tane tüy çıkıyor onuda hiç almasam rahatsız etmiyor.Hatta hamileyken 9 ay boyunca hormonlar değişmesine rağmen uzuyorlardı o tüyler kısaltıyordum sadece..sonra bir kaç kez daha gittim o da durdu şimdi..Çok memnun kaldım ben canım sonuca ulaştım yani cihaz Nd ydiopuyorumnanaktan

Senin adına çok sevindim canım kaydirigubbakcemile5 süpeerrr..!!! umarım herkesin tüy problemi biter ve kurtulur bu dertten...!! Bu arada medslime gelen cihazda süper bişey bende inceledim, acaba onunla mı giricez seanslara, ben bir kaç gün sonra kontrole gidicem bilmiyorumkismile

Senin adına çok sevindim canım kaydirigubbakcemile5 süpeerrr..!!! umarım herkesin tüy problemi biter ve kurtulur bu dertten...!! Bu arada medslime gelen cihazda süper bişey bende inceledim, acaba onunla mı giricez seanslara, ben bir kaç gün sonra kontrole gidicem bilmiyorumkismile

ben medslime gittigimde kontrol seanslarının olmadıgını söylemişlerdi sizde kontrol seansım diyorsunuz kafam karıştı ayrıca duyguege banada öyle bi mail geldi ve ilk randevumda yakında yeni makinalarının gelecegini söylemişti ordaki doktor bey ;)

dün karşıyakadaki novara ya gittim. işin yoksa gel hemen yapalım dedi. şaşırdım.nerdeyse kolumdan tutup içeri götürecekti. fiyat olarakta koltuk altı 50, bikini bölgesi 150 dedi. sanırım medslimde tüm genital+bikni 120tl. katrar veremedim hala. clinic a plusta ne kadar acaba blen var mı ?

ben medslime gittigimde kontrol seanslarının olmadıgını söylemişlerdi sizde kontrol seansım diyorsunuz kafam karıştı ayrıca duyguege banada öyle bi mail geldi ve ilk randevumda yakında yeni makinalarının gelecegini söylemişti ordaki doktor bey ;)

Her seanstan sonra ücretsiz kontrol seanlarımız var dediler bana bilmiyorumkismile hatta randevu aldım bir kaç gün sonra gidicem. Oradayken konuştuğum çoğu kişide kontrol seansı için gelenlerdi. Sana neden böyle birşey söylendi gerçekten bir fikrim yok canım bilmiyorumkismile

Ben 3 seans için 6 kere gittim arkadaşlar her seanstan 15 gün sonra kontrol seansı kesinlikle var..Kalanlar için gitmeniz gerekiyor..Ve nitekimde 15 gün içinde çıkanlar oluyor..

arkadaşlar benmde lazer için yer bakıyorum ama bilmiyorum narlıderede askeriyte içinde bi yer var fiatları uygun ve çok temiz bi yer.. arkadaşlarım alsancakta mavi ışık a gitti fiatı inanılmaz uygundu ve koltukaltından memnun kaldılar ama genital böl değil yaklaşık bitr yıldır gıdıyor surekli genital bölgeye çok memnun değil bitme garantılı 450 tl anlaştı koltuk altıda bitme garantili 150tl murat bi,rincide evimin altında ..... napcammmmm bilmiyorumm

dün karşıyakadaki novara ya gittim. işin yoksa gel hemen yapalım dedi. şaşırdım.nerdeyse kolumdan tutup içeri götürecekti. fiyat olarakta koltuk altı 50, bikini bölgesi 150 dedi. sanırım medslimde tüm genital+bikni 120tl. katrar veremedim hala. clinic a plusta ne kadar acaba blen var mı ?

Novaramı :) Vala çok anılarım oldu orada Ben oraya 8 seans gittim özel bölge için bitmedi o kadar sinirlerim bozukki. Kişiler herşeyden aciz.. Sadece gelin yapalım diye ısrarla gelirler insanın üstüne. Özel bölgemi yaktılar kabarcık kabarcık yine ses etmedim yeterki bitsin kıllar diye, ama bitmedi... Keşke şikayet etseydim.

Novaramı :) Vala çok anılarım oldu orada Ben oraya 8 seans gittim özel bölge için bitmedi o kadar sinirlerim bozukki. Kişiler herşeyden aciz.. Sadece gelin yapalım diye ısrarla gelirler insanın üstüne. Özel bölgemi yaktılar kabarcık kabarcık yine ses etmedim yeterki bitsin kıllar diye, ama bitmedi... Keşke şikayet etseydim.

inanmıyorum ya bilmiyorumkismile bi de kadın bulunduğu yeri öyle bir övdü ki anlatamam kaydirigubbakcemile

arkadaşlar benmde lazer için yer bakıyorum ama bilmiyorum narlıderede askeriyte içinde bi yer var fiatları uygun ve çok temiz bi yer.. arkadaşlarım alsancakta mavi ışık a gitti fiatı inanılmaz uygundu ve koltukaltından memnun kaldılar ama genital böl değil yaklaşık bitr yıldır gıdıyor surekli genital bölgeye çok memnun değil bitme garantılı 450 tl anlaştı koltuk altıda bitme garantili 150tl murat bi,rincide evimin altında ..... napcammmmm bilmiyorumm

Murat Birinciye gitmiş biri olarak eğer bitirme garantili anlaşacaksan mutlaka söz ya da belge al, 6. seanstan sonra tamamen bitmese de atlatmaya çalışıyorlar. Onun dışında ortam temiz, başka bir durumdan şikayetim olmadı. Ama şuna da rastladım ben bitme garantili genital bölge 600 liraya anlaştıktan bir süre sonra işte kampanyamız var eğer bi tanıdığınızı (anne, teyze kardeş vs) getirirseniz yarı fiyatına şeklinde söylemlerde bulunuyorlar, hatta kendiniz için de başka bir bölge düşünürseniz yarı fiyatına gibi şeyler söylüyorlar. Giden bir tanıdığınız varsa o şekilde anlaşmayı deneyin. Hani tanıdık getirme kısmını geçtim yapan bayan ben anlaştıktan 2 ay sonra karşıma geçip %50 indirime girdik, tabi yazık oldu sizin 600 e aldığınız paket suan 300 lira gibi birşey söylemişti. Çok sinir bozucu gerçekten. Açıkçası fiyatları tutarlı olmuyor sanırım tutturabildiğime mantığı var. Fiyatlar konusunda dikkatli olmanızı öneririm.

bgn tv de izledim derya baykalın proğramında uzman dokdor servet terziler anlattı dedi ki eğer gittiğiniz yer size bitme garantisi veriyorsa kesinlikle yalan söylüyordur dedi.Btme gaantisi asla olamazmış.Bide eni bir cihazdan bahsetti soprano diye bu cihazı biliyorum çnk kardeşim şu an bu cihazla lazer epilasyon yaptırıyor.Ve mükemmel olduğunu söylüyor ama ege bölgesinde bir tek bodrumda bir yer yapıyormuş.Bende bodruma yada istanbula gidicem bakalım konydan.

ben dün medslimde ilk kontrol seansıma gittim hatta ilk seanstan özel bölge için o kadar memnun kaldım ki gitmişken koltukaltına da başlayayım dedim bayanssulusmile
ben ilk seans için bu kadar ilerleme beklemiyordum kendi adıma dökülme oranına % 50 diyebilirim nerdeyse
buarada bir iki sayfa önce medslimden gelen mailden basstmişsiniz dün haberim olsaydı mutlaka sorardıım o cihazla mı dewam edeceksiniz diye CADIARZU

Back