evet seans için öyle ödedim bugün genital ve kasıklar işte
ci,hazıda ıplqanta mı ne dedi
hiçde acımadı eğer daha önce ağda yaptırdıysanız kesınlıkle acı olmuyor
valla kızlar bugün bende anlık bir kararla gitti ama medslime değil lidya ya gitttim arkadaşım tavsiye etti ve iş çıkışı gittim korkulacak bişey yokmuş çok şeker bir bayan yaptı ve çok ucuza bakalım ıkı seans falan gitcem eğer memnun kalmazsam medslime giderim... çok rahatım valla 13.5 la atış yaptı ve ben soyledım 28 falan olmaz mı dıye bu yeterlı dedı senın tenın ıcın bakalım 10-12 güne dökülmeye başlar dedi
ay şimdi yazıcam ama zaten çok kalabalık oluyor artık hiç sıra gelmez, hadi sizleri mahrum etmeyim kızlar medislim alsancak sevincin karşısında tüm genital 120 tl koltuk altı 50 tl üst bacak arası batık olan yerler 50 tl; 220 tl veriyordum toplamda her seans 1,5 ayda bir gidiyorsun hamileyim diye ara verdiler yapmıyorlar bu dönemde, 5-6 seans gittim sonuç çok iyi bende ama söyleyim çok çok acıyor iğnelide yaptırdım ben daha önce başka bölgeme şimdide lazer ikisininde acısı ciğerime oturuyor ama her iki gittiğim merkezde çok profesyoneldi
Ben sanırım iğneli epilasyona başlıcam yüz için sizce nereye gidebilirim ve leke kalırmı acaba..
son zamanlarda bilinçli bir şekilde bu konuyu araştırıyorum. izmirdeyim ve tüm vücut nd yag lazer düşünüyorum; nd yag daha derine inme özelliği taşıyor.alexsandirite daha açık tenlilerde öneriliyor lakin nd yagın daha sonradan çıkması ve dalga boyunun daha uzun olması bana daha cazip geldi açıksası.
öncelikle lazerin çeşitleri var,uygulama ve alet farklılıklarını internetten araştırmanızı tavsiye ederim.gittiğiniz yerde lazer aletinin ne özellikleri var,cilt ve tüy yapınıza uygunluğunu detaylı sormalısınız;modeli,adı,avantajları vs...
bu ara, izmir alsancakta medisilm merkezinin adı popüler olarak geçiyor,ama araştırma ziyaretimde hiç memnun kalmadım açıkçası.zaten bilinçliydim en son fiyat ve lazer cihazının adını öğrenmeye gitmiştim ki küçücük yer (ki pek kaliteli ortam olmadığını düşünüyorum) tıka basa doluydu,sadece görüşmeler için. öncelikle başvuru formu doldurup dk.laraca beklemek zorunda kaldık.bu bile çok can sıkıcı..dışardabn bu merkeze olan araştırma yoğunluğunu internette aşırı reklamının olmasına bağlıyorum ama gelgelelim siytesinde lazer altinin adı resmi bile yok.en önemlisi internet adreslerinde merkezin fotoğraflarının reesmi zorunlu olmalı bence! gururla sunabilmeliler bize.
kısaca, mediisilimde yenisistem alexsandirite ve nd yag uygulama mevcut ama mekan pek kaliteli gelmedi açıkçası.tşicarete dökülmüş bir uygulama var gibi ama kaliteli bir ilgi yok.fiyatlarda ortalamanın üzerinde.
şifa hastanesi bornovada nd yag uygulama mevcut,karşıyaka şubesinde alexsandiriete. internet forumlarında bazı müşterilerden buradaki uygulamadan pek memnun kalmadıklarını okudum.
murat birinci kuaför güzellik salonuuylada anlaşma yapmıştım ilk başta.ama ozaman bilinçsizdim ve ıpl e teşvik edildim.ıplin lazer olmadığını şiddetle hatırlatmak isterim,oyüzden oradan da ilk seans sonrası vazgeçtim.yok kalıcı cihazımız çok iyi bu da lazer deyip fahiş fiyatlarla ikna politikasına girdi murat birinci de.ıpli hiç tavsiye etmiyorum!
a plus alsancaktaki merkez son derece kaliteli ve steril bilinçli çalışlanlarla mevcut bir ortam.fiyatlarıda baya bi yansımış buna.ortalamanın çoook üzerinde.ayrı bir dez avantajda sadece diod lazeri tercih ediyorlar.diod lazer yüz episi için uygun olabilir ama dalga boyu kısa vücut için tavsiye edilmiyor pek.
kent hastanesinin fiyat politikasından hiç memnun kalmayanları biliyorum.
alsancakmangonun karşısında ortada m2 oldukça büyük sterilir ve gayet kaliteli sosyatik bir yer keşfettim.likya...
hataydaki ve alsancakta başka şubesi olan lidya değil ama ;likya.
lidya çok basit ve ıpl uyguluyor,tavsiye etmiyorum..likyanın müşteri menuniyeti çok fazla.
bahsettiğim güzelliklerin yanısıra da fiyatı diğer yerlere göre normal.hatta fazla bile olsa değer.tek handikap sadec alexsandrite aletinin olması.likya tüm vücut olarak bana 3.00 tl ücret çıkardı.a plus aynı uygulamada 4.500 ü buldu fiyat arada çok fazla fark var.gereksiz.likya gerçekten izmirin en iyi yeri diyebilirim.en büyük avantajı seans sınırlamasının olmaması.ama ben nd yag dan yana olduğum için buradan da ayaklarım geri geri başka yere gittim.serpil çakmalı da vardı içeride:)reklam yapmıyorum espri olsun diye yazdım.en nihayetinde ben de sıkıntılı bir şekilde bu konuyu araştıran ve aynı dertten tüm müzdariplilerle tecrübelerimi paylşamak istedim.
son olarak alsancak sevinç pastanesi sokağında myra güzellik salonununa başvurdum.detaylı adres ve noları internette mevcut.estetik uzman doktor ebru hanımın bu konuda bilinçli olması bana çok cazip geldi.tüm raştırmaları sonucu nd yag lazer cihazıyla (liyra'nın) uygulama yapıyor..myradaki tüm vücut fiyat paket 2.000 tl. 2.100 lira yani 200 tl farkla 2 taksit olabiliyor. diğer yerlere göre daha siteril,daha bilinçli ve uzman dr. olması en önemklisi nd yag istememle burası ban çok cazip geldi.ve tek soru işaretim seanslardan kalıcı sonuç alabilirmiyim? burası bu fiyata paket 4 seansla sınırlı ama! ama 4 seansla sonuç alabileceğimi söyledi.en zor olanı ince cilt dokusu ve hassas kıl yapısıyla yüz olduğu için seansın uzaması hiç hoş olmaz tabii,ayrı fiyat olacak çünkü.ama extra seanslarda %20 indirim garanti.en kötüsü 2 seans daha olabilir diye şimdiden hazırladım kendimi.
araştırmalarım sonucu nd yag lazerin gayet iyi olduğu ama
alexsandrite uygulamanında oldukça fazla olduğunu öğrendim.bunlarının özelliklerini karşılaştırın.ve cihazların hangi firmalarca üzerildiği markaları yani.
nd yag liyra'ının
alexsandirite gentlee ve candela da meşhur.
aslında son çıkan en kaliteli cihazın gemini olduğunu duydum.pek bulunamıyor ama.şimdilik bu kadar,umarım istediğimiz sonuçlara varırız
ışık ve sevgiyle....
3 seans bitirdim 4.ye gidicem çıkınca tüylerim...Evet beklentiler değişiyor ama sonuçta herkesin ortak beklentisi tüylerinden kurtulmak..duyguege,temmuzdan beri gidiyorsun kaçıncı seanstasın acaba? elbet sonuç önemli inşallah hepimize yarar,beklentiler değişebiliyor tabii...
bu konuda izmir çok kısır bi çok konuda olduğu gibi.gemini yi araştırıyorum pek tatmin olamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?