- 29 Eylül 2013
- 1.256
- 532
- 123
AAA kötü olmuş yaa...benimde yüzüm tüy dokuydu bende lazere başladım once komple yüz yapıyordum simdi sadce cenemde var ve azcik elmacık kemiklerimde tabi bi 10 sene sonra....keske ta en basinda igneli yaptirsaydim.ama nerden bilcem o zamnlar 18 yasindaydim ve lazer demişlerdi bana.Ben balçova novar' ı önermiyorum hiç kusura bakmasınlar. Bıyığıma başladım sonuc fena değil tabi 1 sene kadar gittim ama. Bu arada çene bölgemde bir iki tane cımbızla oynayarak sertleştirirdiğim kılım vardı. Sürekli uzaması beni sinir ediyordu kıza bunu söylediğimde o zaman çenenize de başlayalım dedi Ama tabii Salaklık bende bir güzel yaptırdım Ben çenemi sonra bütün çenem sivilce iltihap apse oldu çıkan sivilceler patlamıyorduda öylece şişip o şekilde apse haline gelip kalıyordu ne yapsam olmadı. 2 tüy ile başladığım maceram çeneme komple kıl yayılması Hatta boynuma dahi sıçraması ve kıllarının uzaması ile sonuçlandı. Alexandra yüzümü mahfetmişti artık benim için çok gec ve cok pişmanım. Aradan 3 yıl geçmesine rağmen hala kıllarından kurtulamadım kendi kendime Sir yapmaya başladım O da tabii ki sivilceye arttırdı şu anda artık bir de son olarak iğneliği denemeyi düşünüyorum Umarım bu sefer çözüm olur. Onun içinde nutra systeme gidecegim.