Kızlar az önce medislimden böyle bir mail geldi bana..Şimdi araştırıcam merak ettim..
Lazer Epilasyonda En iyi sonucu almanız için Dünyadaki en son gelişmeleri sizler için takip edeceğimize söz
vermiştik.
Bir rüyamız daha gerçek oldu....
Amerikan Lazer Cihazı GentleMAX ızmir de kliniğimizde hizmetinize girmiştir.
Amerikada dahi sınırlı sayıda sadece en seçkin lazer epilasyon kliniklerinde kullanılan GentleMAX ın en önemli
özelliği Hem Alexandrite hemde Nd-YAG Lazer ışığını aynı seansta verme özelliğine sahip olması.
Bu özelliği sayesinde özellikle yüz bölgesinde incelmiş ve yaygın kıllanmada dünyadaki en başarılı ve en son
teknoloji olarak kabul edilmiştir.
Cihaz en iyilerden biri ama bu cihaz bende olsa Nd Yag kısmı ile sadece damar tedavisi, alex kısmıyla da epilasyon yapardım doğrusu.:lepi:
Makinenin iyi olduğuna sevindim doğrusu bende araştırdım biraz..
Peki sadece alex kısmıyla epilasyon yaparsanız ne anlamı kalıyor ki o makinenin?Normal alex makinesiyle çalışmaktan farkı olurmu yoksa alex makinesinden de iyi bir cihazmı bu?
Bence bütün alexler iyi. Nd Yag özellikle koyu ciltlerde risksiz olduğu için bu tip ciltlerin epilasyonunda risk almamak için kulklanılmasında sakınca yok. Benim şahsi kanaatim alexin bu konuda iyi olduğu. Ben her cilt tipini alexle yakmadan tedavi edebildiğim için yükarıdaki demeçi vermiştim.:lepi: Yoksa her merkez benim kadar rrisk almak istemez doğrusu. Risk almak istemeyen Nd yagla tedavi edebilir doğrusu. Ama cihaz iyi cihaz, umarım kullanıcıları da iyidir ve tecrübelidir.:hooray:
Haklısın canım sabırsızlanıyor insan ama bol bol kese yap ve bebe yağı kullan hızlandırıyor canım..
Sağol canım, öyle yaparım. Aslında kendi kendine dökülsün diye pek müdahale etmek istememiştim :/ Duygucum birde şunu sormak istiyorum sana, sen yüzüne alex mi yaptırtmıştın canım ? kaç seansta bitti? tamamen mi bitti ? bilmiyorumkismile
Senin adına çok sevindim canım kaydirigubbakcemile5 süpeerrr..!!! umarım herkesin tüy problemi biter ve kurtulur bu dertten...!! Bu arada medslime gelen cihazda süper bişey bende inceledim, acaba onunla mı giricez seanslara, ben bir kaç gün sonra kontrole gidicem bilmiyorumkismile
ben medslime gittigimde kontrol seanslarının olmadıgını söylemişlerdi sizde kontrol seansım diyorsunuz kafam karıştı ayrıca duyguege banada öyle bi mail geldi ve ilk randevumda yakında yeni makinalarının gelecegini söylemişti ordaki doktor bey
dün karşıyakadaki novara ya gittim. işin yoksa gel hemen yapalım dedi. şaşırdım.nerdeyse kolumdan tutup içeri götürecekti. fiyat olarakta koltuk altı 50, bikini bölgesi 150 dedi. sanırım medslimde tüm genital+bikni 120tl. katrar veremedim hala. clinic a plusta ne kadar acaba blen var mı ?
Novaramı :) Vala çok anılarım oldu orada Ben oraya 8 seans gittim özel bölge için bitmedi o kadar sinirlerim bozukki. Kişiler herşeyden aciz.. Sadece gelin yapalım diye ısrarla gelirler insanın üstüne. Özel bölgemi yaktılar kabarcık kabarcık yine ses etmedim yeterki bitsin kıllar diye, ama bitmedi... Keşke şikayet etseydim.
arkadaşlar benmde lazer için yer bakıyorum ama bilmiyorum narlıderede askeriyte içinde bi yer var fiatları uygun ve çok temiz bi yer.. arkadaşlarım alsancakta mavi ışık a gitti fiatı inanılmaz uygundu ve koltukaltından memnun kaldılar ama genital böl değil yaklaşık bitr yıldır gıdıyor surekli genital bölgeye çok memnun değil bitme garantılı 450 tl anlaştı koltuk altıda bitme garantili 150tl murat bi,rincide evimin altında ..... napcammmmm bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?