Ben nutrasysteme gidiyorum klinik degil ama oldukca hijyen biryerizmirde buz lazere gideceğim hangisini önerirsiniz listeye baktım 5 yer var
Rica ederim.. fiyat konusunda yardımcı olamadım ama.. :) ben de aynı fikirdeyim, kesinlikle tavsiyeyle daha sağlıklı oluyor bu işler, o yüzden mümkün olduğunca yorum yazıyorum buraya, kimse parasını da vaktini de sokaktan toplamıyor..Hizmetle beraber firmanın tavrı da çok önemli benim için, güleryüze ve hoşsohbet esnafa pek rastalayamıyoruz malum..herkes pazarlamanın, para almanın peşinde..neyse ki derdimi anlayana rast geldim en sonunda..Yeri ise evet K.yaka çarşıda biraz ilerledikten sonra solda köşede bir dönerci var o sokağın içinde..Telefonunu da yazayım soracağın birşey olur belki, Duru Derm: 364 64 98 ..Hadi kolay gelsin bakalım, memnun kalacaksın inşallah.. :)
öncelikle hayırlı olsun canım..Ben çok memnunum umarım sen de olursun...sanırım koltukaltı için gidecektin..tüylerinin çıkış hızını bilemiyorum tabii ama lazer gününden birkaç gün önce jilet yapman gerekiyor..yani şöyle söyleyeyim koltukaltın ne çok pürüzsüz olacak ne de çok pütürlü..tüyler hafif nokta halindeyken girersen lazer iyi görür tüy köklerini..ama yine de istersen telefonla bir sor..ben kafama bişey takılınca hemen alo diyorum..sağolsunlar cevaplıyorlar her türlü :)
"-Sıcaklık veren bir alet ama emin ol alexandirite denen aletten çok daha acısız,rahat ve daha kısa süreli.. "buketarıyorum, evet sıcaklık veren bir alet ama emin ol alexandirite denen aletten çok daha acısız,rahat ve daha kısa süreli.. :) buarada şöyle bir durum var..şimdi tüylerin normal seyrinde çıkmaya devam edecek..2 hafta sonra filan çıkan tüylerin duşta keselenirken dökülecek..kese çok önemli.. :)
bagetchi, bugün kese yaptım ama dökülme yok benim tüylerimde, sen de durum nasıl?Rica ederim :)
inşallah bende de dökülür, yoksa param boşa gitti diye üzüleceğim:)buketariyorum, bende minimum 15 gün sonra başladı dökülmeler..sanırım daha zamanın var.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?