• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

merhaba ben nutra system e gidiyorum oraya başlama sebebim istediğim her bölge için olur bitiririz denmeyip sonuç alamayacağım kısımlara önermediler sadece para almak için yapmak yerine dürüst davrandılar alexandrıte ve itileme buz lazer i başladık. tercih yapacaksanız nutra systemi seçin derim.

Hangi
merhaba ben nutra system e gidiyorum oraya başlama sebebim istediğim her bölge için olur bitiririz denmeyip sonuç alamayacağım kısımlara önermediler sadece para almak için yapmak yerine dürüst davrandılar alexandrıte ve itileme buz lazer i başladık. tercih yapacaksanız nutra systemi seçin derim.
Hangi bölgelerinize gidiyosunuz iğneli epilasyon yapıyorlar mı ve tam adresi nerede

merhaba tüm bacak koltuk altı özel bölge ve kol için gittim ancak kol ve üst bacak için uygun olmadığını sadece pahalı sir olacağını söylediler . koltuk altı özel bölge ve alt bacak yaptırdım. iğneli epilasyonda var. bostanlıda akbank yanı 1. katta

Memnun kaldınız mı efendim kaç ay gittiniz toplam benim için genital önemle ve iğnelide güvenebilir miyim sizin sayenizde duydum burayı clinic a plusa gidecektim

ben çok memnun kaldım özel bölge kısaltmada sizin yanınızda sıfır jilet açılarak yapılıyor.hijyen güzel .3 seans gittim kontrollerde de oldukça ilgilendiler.iğneli için ben yaptırmadım ancak oldukçagelen gördüm.

ben fahri mola' ya gidiyorum ve çok memnunum. Son bir seans daha gideceğim ve bu kıl tüy defteri kapanmış olacak.
İlk burayı seçme sebebimde aile dostumuzun gitmiş olup çok memnun kalmasındandı.
Bu tarz yerlere bence cidden gitmiş ve memnun kalmış hatta mümkünse yakından tanıdığınız kişilerin önerisi ile gitmeniz.
Beni ilk görüşmede çok güzel bilgilendirmişlerdi. Ne nasıl çalışıyor tam olarak vs, aklımda ne kadar soru işareti varsa gitti. Gidip bir görüşün derim.

Benim anladığım tek şey beğendiğiniz 2 3 merkezle görüşüp deneme atışı yaptırıp hangisinde memnun kalırsak ona başlamamız çünkü herkesin yapısı farklı birine olumlu sonuç verir diğerine vermez yada zamanla olur ama kesin olan bi an önce başlamak umarım yaz ayında epilasyonu yapan güzel bi yerle başlarım çünkü temmuzda gelicem izmire beklemek çok fena bi an öhce başlamak ve sonuç almak istiyorum aklımda olan clinic a plus ve nutra system bornovada oturuyorum ve güvenip cildimi emanet edeceğim hiçbir klinik yok... ksk alsancak daha güvenilir yerler var

Benim anladığım tek şey beğendiğiniz 2 3 merkezle görüşüp deneme atışı yaptırıp hangisinde memnun kalırsak ona başlamamız çünkü herkesin yapısı farklı birine olumlu sonuç verir diğerine vermez yada zamanla olur ama kesin olan bi an önce başlamak umarım yaz ayında epilasyonu yapan güzel bi yerle başlarım çünkü temmuzda gelicem izmire beklemek çok fena bi an öhce başlamak ve sonuç almak istiyorum aklımda olan clinic a plus ve nutra system bornovada oturuyorum ve güvenip cildimi emanet edeceğim hiçbir klinik yok... ksk alsancak daha güvenilir yerler var

Alsancakta Fahri molaya da bir uğrayıp konuşun isterseniz. Her sorunuzu yanıtlıyorlar.
Beni iten gittiğim diğer yerlerde hep sorularımı eksik bırakmaları geciştirmeleri, bir an önce paket Vs satmaya çalışmaları olmuştu.

Balçova ata caddesinde she life güzellik salonu begüm hanım var ben oraya gidiyorum diod ütülemeye gayet memnunum acı vs yok ilk seanstan sonuç almıştım ben tavsiye ederim herkese

alsancakta tekin acar'ın üstünde likya polikliniği var ben çok memnun kaldım çok temiz titiz ve başarılılar... bir de mavi ışık estetik güzellik merkezinden uzak durun.....

Merhaba kızlar ben hemen hemen 12 Yıldır lazer yaptırıyorum. Çok yer gezdiğim için hiç tam sonuç alamadım fakat en iyi aldığım sonuç alex cihazı ile idi o da Gebze'de cildiyeci Hüseyin karakuştu. İzmir de de Özgür Erdem klinestle anlaşma yapmıştım. 2000 peşin ödemiştim Onur hanım vardı anlaştık tüm vücut sınırsızdı fakat daha ikinci seansta bana arzu hanım desi ki Özgür bey Onur Hanımı çıkardı sizin seansları 10 yaptık diye ben çok şaşırdım. O zaman her işletmeci öyle yapsın bizim anlaştığımız Kişiyi işten çıkardın bizim anlaşmamız da alabora olsun. Neyse öyle deyince 15 seans Yaptılar ben 6 seans gittim yedinci seansa gitmeden hamile kaldım bu durumu bildirdim. Haklarınız devam ediyor dediler ve bu arada yer Değişikliği yapmışlardı ben durumdan şüphelenip sordum kapatma durumunuz var mı diye arzu hanım bana sitem etti hatta aaa öyle bir durum olamaz neden sordunuz ki dedi hatta neyse. Bana hamilelikten sonra gelirseniz aynen haklarınız devam edecek dedi ve ben bir kaç ay sonra randevu için aradığımda lazeri kapattıklarını söylediler. Benim param hakkım ve söylediğiniz sözler ne oldu dediğimde geri veremyiz paranızı dedi arzu hanım. Çok sakince ve saygılı bir şekilde konuştum yapabileceğimiz birşey yok deyip durdu ben en sonunda şikayet edeceğim sizleri dedim edebilirsiniz dediler bu kadar da lakayttı. Neyse zaten ndyag kullanıyordu hiç etkili olmadı. Kaç kere söylememe rağmen aleks kullanmadı. Diot çok acıtıyor Ankara'da yaptırdım. Ipl zaten altı ay sonra yeniden çıkartıyor tüyleri. Benim en memnun kaldığım makine aleks fakat makine Pahalı olduğu için her yer kullanmıyor hastaneler kullanıyor genelde oralar da Pahalı baya ama bulursanız özel yerlerde de olabilir ben Ankara'da öğrenci iken ilk aleks yaptırdım çok etkisini görünce alekse devam etmek istedim. Iyice araştırın peşin paraya anlaşmayın ben de burdan Aradım buldum klinesti güya

Burada herkes kendi görüşünü yazmış ama çok karışıklık olmuş, bir iki seans gidenlerin değil de, Bu konuda çok daha fazla deneyim sahibi olanların fikirlerini merak ediyorum. Gerçekten çok şey söylenmiş kafam karıştı.Bu işi kökten halledenler bana ulaşırsa sevinirim.^^

Burada herkes kendi görüşünü yazmış ama çok karışıklık olmuş, bir iki seans gidenlerin değil de, Bu konuda çok daha fazla deneyim sahibi olanların fikirlerini merak ediyorum. Gerçekten çok şey söylenmiş kafam karıştı.Bu işi kökten halledenler bana ulaşırsa sevinirim.^^
bn alsancakda mediderme gidiyrum cok memnunum 5 senedır degısık bolgelerle oradayım devam edıyrum

5 senede bitiremediniz mi, buna rağmen memnunsunuz yani o_O
vallah öyle.ki yüz bölgesi zor biter koltukaltıma uyguladım 4 seansda bitti yüzümdede buyuk gelişme var.nereye gitsen yüz bölgesi öyle., :KK39:

Arkadaşlar merhaba. Ben de uzun süre boyunca İzmir de lazer epilasyon için araştırma yaptım ve bir arkadaşımın tavsiyesiyle İzmir Karşıyaka iskele karşısındaki S PLUS Güzellik Merkezine başladım. Lazer epilasyon için tavsiye isteyenlere bu kurumu hiç bir şekilde öNermiyorum. Tüm ücreti nakit ödeyerek kurumda lazere başladım. Seanslarında diod lazer kullandıklarını söylemelerine rağmen gittiğim bir seansta farklı bir makine olduğunu fark ettim.Sordugumda makinelerin bozuk olduğunu bu seferlik ıpl yapacaklarını söylediler .Ben fark etmesem haberim olmadan farklı bir cihaz kullanılacaktı.5. seansıma ise şehir dışında olduğum için 20 dakikalık bir gecikmeyle gittim.Kurum sahibesi Seren hanım, benim ricalarima rağmen beni seansa alamayacgini,elinden bir şey gelmeyeceğini söyledi.Benim güclu ısrarlarım sonucu ertesi gune seans yazdı fakat ertesi gün gittiğimde tüm kurum çalışanlarının asik suratlariyla seansa katıldım.Seren hanım ise benim konuşma arzuma bağırarak karşılık vererek ;parayı ödememe rağmen beni bir daha seansa almayacagini soyleyip hakaretlerle ve uzerime yuruyerek beni kurumdan kovmaya çalıştı. Su anda bu kuruma paranın iadesi ve hakaret davası açma aşamasındayım.Ben güvenerek mağdur oldum, siz de mağdur olun istemem.Ticari kayg yerine müşteri memnuniyetini esas alan bir kurum tercih edin.

Merhaba. Ben geçen ay Bostanlı Epidermis'e gittim tüm vücut ve yüz epilasyonu için. Üzerinden 1 ay geçti ve birkaç gün sonra ikinci randevumun günü gelecek (o gün zorla o randevuyu verdiler). Epilasyon sırasında hiç acı yoktu, tek hissettiğim şey makinenin üflediği buz gibi havaydı. Acı olmaması çok güzel ama seansın üzerinden 1 ay geçmesine rağmen kıllarda yaklaşık %30 dökülme oldu. Gerisi olduğu gibi duruyor ve uzadılar. Şafak hanım jiletle dahi dokunma diğer seansa kadar dediği için dokunamadım da 1 aydır orman adamı gibi gezmek zorunda kaldım ve bu beni çok rahatsız etti. Bu durum normal midir? Bir öneriniz var mı? (makinesinin ne olduğunu bilmiyorum, yalnızca Türkiye'deki en iyi makinenin onda olduğunu söyleyip övüp durdu, ayrıca makine o kadar iyiymiş ki kontrol seansına da gerek yokmuş...)
Bilgileriyle bana ışık tutabilecek arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim. Önerilerinizi ve bilgilendirmelerinizi bekliyorum.

Yeniden merhaba. Sanırım bu konuya pek bakan yok artık. Nutra System'e gidip memnun kalan var mı? Oraya gitmeyi düşünüyorum, araştırma halindeyim... Tecrübe edenler paylaşırsa sevinirim.

Merhaba. Ben geçen ay Bostanlı Epidermis'e gittim tüm vücut ve yüz epilasyonu için. Üzerinden 1 ay geçti ve birkaç gün sonra ikinci randevumun günü gelecek (o gün zorla o randevuyu verdiler). Epilasyon sırasında hiç acı yoktu, tek hissettiğim şey makinenin üflediği buz gibi havaydı. Acı olmaması çok güzel ama seansın üzerinden 1 ay geçmesine rağmen kıllarda yaklaşık %30 dökülme oldu. Gerisi olduğu gibi duruyor ve uzadılar. Şafak hanım jiletle dahi dokunma diğer seansa kadar dediği için dokunamadım da 1 aydır orman adamı gibi gezmek zorunda kaldım ve bu beni çok rahatsız etti. Bu durum normal midir? Bir öneriniz var mı? (makinesinin ne olduğunu bilmiyorum, yalnızca Türkiye'deki en iyi makinenin onda olduğunu söyleyip övüp durdu, ayrıca makine o kadar iyiymiş ki kontrol seansına da gerek yokmuş...)
Bilgileriyle bana ışık tutabilecek arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim. Önerilerinizi ve bilgilendirmelerinizi bekliyorum.
canım bende senelerdir gidiyorum cesıtlı bolgelerım için.cok uzadıgını soyleyın sıze bır cozum bulsunlar kısaltma yapamaz mısınız jıletle dokunmayın zaten ha buarada turkıyenın en ıyı makınesının onda oldugunu soyleyen tek kısı degıl bence cok gezdım en ıyısını bulmak ıcın hepsıde aynı seyı soyluyordu bende makınelerının ısımlerını ogrenıp netten arastırıyordum ve ensonunda alsancakta medıderm de karar kıldım.ben cok memnunum fakat yuzumdekı kıllar bı turlu bıtmedı en son gıttıgımde cok ıncelmıs artık ıgnelı epılasyon yaptır demıstı lazer yapıyordum cunku.iğnelide epilasyonda en ıyı kım ızmırde bılmıyorum sımdıde onu arastıyorum.onun dısında bıkını bolgesı 3.seansda bıtmek uzere koltuk altım 5.seanda bıttı.ben toplu paketlere ınanmıyorum gıtmıslıgım var onada hem acı hemde bıtmedı ustelık bıraktıktan sonra tekrar cıktı ve soyledım tekrar cıktıgını işletme sahıbı kıl döngü içerisindedir dedi bundan sonra cıkmaz boyle sacma bısı hıc duymamıstım.

Back