- 11 Mart 2015
- 30
- 1
- 36
ya mediderm çok pahalı geldi canım ya 450 dediler bacak için tek seansa sen paket mi ödedinYok mediderme gidiyorum. 7-8 seanstan sonra bitmezse fiyat yarıya düşüyor. Bu yüzden bırakamıyorum başka yere gitsem fiyat yükseliyor. Oranın iyi olduğunu duymuştum kesin bilmiyorum ama bir araştır istersen.
ben de gittim öngörüşmeye dediğin gibi kaliteli bi yer bende kaliteli bi yerde içim rahat bir şekilde bitirmek istiyorum umarım doğru bi karar veririm. fakat diode hakkında pek bilgim yok. bi kaç yazı okudum iz kalabiliyor falan yazmışlar. diode hakkında bilgin var mı acabavalla ben KLİNEST faciasından sonra clinic a plus' la öngörüşmeye gittim..pek şık bir yer..cihaz olarak diode kullanıyorlamış..orda sıkıntı yok..bayanlar güleryüzlü ve ilgili o da tamam..velakin diğer kliniklerin 10 seans için verdiği fiyatı clinic a plus 2 seans için verince hadi bana müsade deyip ayrıldım..serbest piyasa tamam ama bu kadarı da biraz fazla doğrusu...yine de karar senin tabi, param çok, yeter ki kaliteli bir yer olsun yeter diyorsan tercih edebileceğin bir yer.. :)
Yok sadece koltukaltı benim. Başka yerleri araştır ve pazarlık yap yaz geliyor daha uyguna fiyata kapatabilirsin belki.ya mediderm çok pahalı geldi canım ya 450 dediler bacak için tek seansa sen paket mi ödedin
Haklısın canım araştırıp başka yerlerede gidecem daha uygun ve iyi yapan bi yer bulmaya çalışacamYok sadece koltukaltı benim. Başka yerleri araştır ve pazarlık yap yaz geliyor daha uyguna fiyata kapatabilirsin belki.
İnşallah bulursun o şekilde bir yer.Haklısın canım araştırıp başka yerlerede gidecem daha uygun ve iyi yapan bi yer bulmaya çalışacam
İnşallah teşekkürler ilgilendiğin için :)İnşallah bulursun o şekilde bir yer.
Rica ederim canım.İnşallah teşekkürler ilgilendiğin için :)
o kadar lazerle ilgili özel mail gelmiş ki bir ara iş güç bakamamıştım şurayaYok mediderme gidiyorum. 7-8 seanstan sonra bitmezse fiyat yarıya düşüyor. Bu yüzden bırakamıyorum başka yere gitsem fiyat yükseliyor. Oranın iyi olduğunu duymuştum kesin bilmiyorum ama bir araştır istersen.
Selam; isim veremem ama 2 arkadaşımın kolu bu bahsettiğiniz yerde yandı ve sorduğunuz yere götürdüm. Dermatologları tedavisini bile yaptı. sonuç. heraderma iyidir, sevgilersen heradermaya mı gidiyorsun canım
ee karar mı değiştirdiniz? yazdığınızdan bişey anlamadım:))Ben 2 gün önce a plus poliklinikte basladim.saolsunlar lazerden sonraki günde arayip nasil olduğumu sordular.cildim asidi hassas olduğu için hala kil koklerim kirmizi benek benek şuan bepantene suruyrum.bir haftaya geçeceğini söylediler .tüm vücut basladim 2 saat lazer surdu.diot cihaziyla yaptiriyorm.inşallah kurtulurum 6 seans olarak anlastim.her ay sonucu merak eden olursa yazicam bende .yazin yapmadiklarini söylediler.zaten 3. Seansim olucak benim haziranda en son olucak temmuz ağustos yok eylül sonu gibi olur dedi bayan 3. Seanstab sonra da 2 ay normal bence ancak cikar çoğu dokulmus olur herhalde.inşallah kurtuluruz hepimiz.
HAYIR OLDUKÇA UCUZ:) bi yerde daha yazdım, iki arkadaşımın kolu yandı orda.Novar poliklinigi nasıl tam bacak tek seans 200 pahalı mı ?
Geçen hafta Karşıyaka Duru Derm'de 2. seansıma girdim. Funda Hanım adlı bir bayanla giriyorum seanslara..Sağolsun o kadar özenli davrandı ki, canımı acıtmamak için yoğun çaba gösterdi, hassas bölgelerimde verdiğim tepkiye göre uygulama yaptı. İlk seanstan sonra özellikle koltukaltı ve genitalin üst kısımlarında çok başarılı dökülmeler oldu. Sadece bacaklarımın belli bölgelerinde parça parça tüyler kalmıştı bir de genitalin iç kısmında pek dökülme olmadı ki oralar en inatçı bölgelermiş zaten. Funda Hanım'a dökülmenin az olduğu kısımları gösterdim, daha yoğun uygulama yaptı. Son derece özenli çalıştı, kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Klinest faciasından sonra böyle bir özene gerçekten ihtiyacım vardı. 3. seansım temmuzun başında..dökülmelerle ilgili izlenimlerimi yazıcam yine, şimdilik gayet memnunum..
:)
Merhaba buketariyorum..ben tüm vücut gittiğim için lokal olarak fiyatları bilemiyorum..kıl yapısına göre de değişiyor bildiğim kadarıyla..bence sen bir yüzyüze görüş, hem kıl yapını görürler, hem fiyat alırsın..zaten öyle gider gitmez insanın üzerine çullanmıyorlar..ben de öngörüşmeye gittiğimde hiç sıkboğaz etmediler...güzelce anlattılar, ikna oldum.. ısrardan nefret ederim çünkü..birşeyi alacağım varsa da almam üzerime geldikçe..yanlız şunu söyliyeyim gerçekten çok faydalı oldu..Alsancak Klinest' te başlayan başarısız deneyimden sonra ilaç gibi geldi Duru Derm..henüz 2 seans gittim ve o bile yazı kurtardı..kesinlikle görüşmeni tavsiye ederim.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?