• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

Bende yarin 5. Seansı yaptiricam.su ana kadar dökülme durumu çok qz .buraya memnunum yada değilim gibisinden yazicam demiştim.ilgili davranıyorlar evet ama herşeyi biz biliriz havasındalar birazda.dökülmedi diye söylediğimde doktor gelip hormonsal olabilir ilaç kullanığı musunuz adet durumumuz duzenlimi anneniz nasıl genetik olabilir gibi sorular sormaya başladılar.hepsinin normal olduğunu soyledigimde dozu biraz daha yuksek çalıştılarama yinede pek etkisi oldu diyemem.son iki seseansim kaldı.bakalım yüzde 80 dökülme olcak mi.son seanslarda daha çok dokulcwk dediler ama gorcez.eğer sonuç olumsuz olursa kesinlikle yine yazicam.olumlu olursa da yazicam .amacim dunya kadar para veriypsun bir umut aylarını veriyosun sonucun olumsuz olduğunu görmek çok üzücü. Parana mi acirsin zamaninami çektiğini aciyami.gerçekten tavsiye araştırmacçok önemli.

Rica ederim.. fiyat konusunda yardımcı olamadım ama.. :) ben de aynı fikirdeyim, kesinlikle tavsiyeyle daha sağlıklı oluyor bu işler, o yüzden mümkün olduğunca yorum yazıyorum buraya, kimse parasını da vaktini de sokaktan toplamıyor..Hizmetle beraber firmanın tavrı da çok önemli benim için, güleryüze ve hoşsohbet esnafa pek rastalayamıyoruz malum..herkes pazarlamanın, para almanın peşinde..neyse ki derdimi anlayana rast geldim en sonunda..Yeri ise evet K.yaka çarşıda biraz ilerledikten sonra solda köşede bir dönerci var o sokağın içinde..Telefonunu da yazayım soracağın birşey olur belki, Duru Derm: 364 64 98 ..Hadi kolay gelsin bakalım, memnun kalacaksın inşallah.. :)

merhaba bagetchi,
duru dermle görüştüm ve lazerimi yaptırmaya karar verdim. merak ettiğim gitmeden önce tüylere herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu?bunu sormayı unuttum,onlar da bi şey söylemediler,bu konuda bi bilgin var mı?

öncelikle hayırlı olsun canım..Ben çok memnunum umarım sen de olursun...sanırım koltukaltı için gidecektin..tüylerinin çıkış hızını bilemiyorum tabii ama lazer gününden birkaç gün önce jilet yapman gerekiyor..yani şöyle söyleyeyim koltukaltın ne çok pürüzsüz olacak ne de çok pütürlü..tüyler hafif nokta halindeyken girersen lazer iyi görür tüy köklerini..ama yine de istersen telefonla bir sor..ben kafama bişey takılınca hemen alo diyorum..sağolsunlar cevaplıyorlar her türlü :)

öncelikle hayırlı olsun canım..Ben çok memnunum umarım sen de olursun...sanırım koltukaltı için gidecektin..tüylerinin çıkış hızını bilemiyorum tabii ama lazer gününden birkaç gün önce jilet yapman gerekiyor..yani şöyle söyleyeyim koltukaltın ne çok pürüzsüz olacak ne de çok pütürlü..tüyler hafif nokta halindeyken girersen lazer iyi görür tüy köklerini..ama yine de istersen telefonla bir sor..ben kafama bişey takılınca hemen alo diyorum..sağolsunlar cevaplıyorlar her türlü :)

merhaba bagetchi,
epilasyonumu yaptırdım. baya bir sıcaklık hissediliyor. bu lazer türünü ilk defa yaptırdım. tüyleri dibinden jiletlediler, dökülüp dökülmediğini çıkmazsa anlayacağım sanırım:)

buketarıyorum, evet sıcaklık veren bir alet ama emin ol alexandirite denen aletten çok daha acısız,rahat ve daha kısa süreli.. :) buarada şöyle bir durum var..şimdi tüylerin normal seyrinde çıkmaya devam edecek..2 hafta sonra filan çıkan tüylerin duşta keselenirken dökülecek..kese çok önemli.. :)

birlestir, lazerden maximum performans alabilmek için 2 ay öncesinden jilet yapmaya başlama gerekiyor canım..20 gün önceden ağda yaparsan tüy köklerin yapılanamaz lazer köklerini görmez, verim alamazsın..mümkünse jiletle idare et bence :)

kızlar ben kesinlikle novarı önermıyorum bir kere calısanlar hemsire degıl yalan söylüyorlar 2-3 hafta eğitip işleme sokuyorlar zaten kılların bittiği yok itiraz edincede yok hormonal yok cildinle alakalı diyorlar bıraz bastırırsan ıslemını ıptal edıyorlar zaten yuz bölgesi bitmiyor 2004 ten berı gıden var.lazer atıs yaptıgı bolgenın yakınındakı tuylerı de uyarıyor ve bu döngü devam edıyor bır bakıyorsun yuzun komple kıl,zaten yazın lazer yapılmaz helede izmir gibi güneş ışınlarının dik geldği bir yerde yuzunuzde lekeler kalır ama onlar bronz lazerımız var dıyorlar alakası yok bahsettıklerı nd yag esmerlere uygulanan daha etkılı lazer ve seans sonrası sattıkları kremlerı sakın almayın tam bır para tuzagı kremler 20 tl bıze 100 tl ye satıyorlar cok etkılı dıyorlar ama kendılerı baska gunes kremlerı alıyor zaten ödeme sonrası hıcbır zaman fiş de vermezler kesınlıkle gıtmeyın derım cildinize va paranıza yazık!!!

buketarıyorum, evet sıcaklık veren bir alet ama emin ol alexandirite denen aletten çok daha acısız,rahat ve daha kısa süreli.. :) buarada şöyle bir durum var..şimdi tüylerin normal seyrinde çıkmaya devam edecek..2 hafta sonra filan çıkan tüylerin duşta keselenirken dökülecek..kese çok önemli.. :)
"-Sıcaklık veren bir alet ama emin ol alexandirite denen aletten çok daha acısız,rahat ve daha kısa süreli.. "
Bu hangi alet bagetchi?

derindenizlerden, bahsettiğim alet diode..jelli olduğu için tek tek kıl kökü acısını hissetmek yerine vücutta aletin gezdiği yerlerde genel bir ısı hali oluyor ve çok daha rahat geçiyor seanslar..halden anlayan bir uygulayıcı da olunca tadından yenmiyor :)

buketariyorum, bende minimum 15 gün sonra başladı dökülmeler..sanırım daha zamanın var.. :)

Arkafaşlar alex makina hariç ötekiler bitirmiyor diye biliyorum boşuna para vermeyin ötekilere ;)

buketariyorum, dökülür canım merak etme, belki de yavaş yavaş dökülmeye başlamıştır..boşluklar oluştukça anlıyorsun döküldüğünü..tüy dökücü kremde olduğu gibi bir anda dökülmüyor yani.. :)

Back