Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler
- Konu Sahibi roxette
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ekim 2013
- 419
- 473
- 303
Başka başlığa yazdım buraya da yazıyorum kızlar.
Balçovada Levent Özlü kuaförün hizasında AQUAMARİNE güzellik merkezi var. 8 seans bıyık, sakal, tüm kol, tüm bacak, koltukaltı ve genital bölge için gittim ve peşin 2.300 tl verdim. %80 oranında kılların döküleceği garantisini verdiler bana. Sonuç:3 ay boyunca kıllı sakallı gezdim, jilet vurduğum için daha da fena oldum. Lazer epilasyonda burayı tavsiye etmiyorum lütfen gitmeyin hem paranıza hem de umutlarınıza yazık olur. Seanslarımı hiç aksatmadım 1 kere hariç adet düzensizliğinden ötürü birkaç gün geç gitmiştim. Jelli epilasyondu ve makinesi elipsti. İşlemi doktor hemşire filan da yapmıyor, MEB den sertifikalı bir hanım yapıyor. Kesinlikle çok çok pişmanım.
Balçovada Levent Özlü kuaförün hizasında AQUAMARİNE güzellik merkezi var. 8 seans bıyık, sakal, tüm kol, tüm bacak, koltukaltı ve genital bölge için gittim ve peşin 2.300 tl verdim. %80 oranında kılların döküleceği garantisini verdiler bana. Sonuç:3 ay boyunca kıllı sakallı gezdim, jilet vurduğum için daha da fena oldum. Lazer epilasyonda burayı tavsiye etmiyorum lütfen gitmeyin hem paranıza hem de umutlarınıza yazık olur. Seanslarımı hiç aksatmadım 1 kere hariç adet düzensizliğinden ötürü birkaç gün geç gitmiştim. Jelli epilasyondu ve makinesi elipsti. İşlemi doktor hemşire filan da yapmıyor, MEB den sertifikalı bir hanım yapıyor. Kesinlikle çok çok pişmanım.
Kızlar başka bi konuya daha yazdım.Asıl burasıymıs konu :) Ben İzmir de buca da yasıyorum.Şirinyer de Elin Epilasyon ve kozmetik diye bi merkez var oraya Diode lazer e gidiyorum.3 seansıma giricem.Benim kıl köklerim sakal gibi çok sert ve siyahtı tenimde cok esmer olmayan bugday-beyaz karısımı.O yüzden ilk seans sonunda bile muhtesem sonuclar aldım.Calısanlar gayet samimi ve de ilgili.Temiz bir merkez.Bu merkezin bildiğim kadarı ile Bornova ve Torbalıda da şubeleri var.Hatta çalışan bayanlar kendilerine de diode lazer uyglamıslar ve bana gösterdiler hepsi baya önce yapmışlar ve kılları yok derece bitmis.Mesela benim kıl yapım cok sert ve siyah oldugu icin koltuk altım ilk seans sonunda dökülünce tek tük cıkmıstı ve cok şaşırmıstım böyle sonuc alacağımı ummazken.Buda benim sansım ve kıl yapımın diode lazere uygun olması diyelim.Ben bu güzellik ve epilasyon merkezindn memnunum acıkcası.Alsancak taki kliniklere gitmeyi düsündüm ama bu merkezle gidince ve de söyledikleri süreci yasayıp memnun kalınca acıkcası semt semt çile çekmek istemedim.Sizde buraya yakın yada burda oturuyorsanız yardımcı olmak adına deneyimimi paylasmak istedim.Allah herkese kıllarıyla mucadelesinde yar ve yardımcı olsun.Hepimize kıllarla sorunsuz mücadeleler.Kendinize iyi bakın..
NOT: Yalnız Diode lazer e gidicek arkadaşlara baştan solim.Acı eşiğiniz düşük ise bide benim gibi kıl tipine sahipseniz,bacaklarınızda kıl kökleriniz cok belirginse alınmıs halindeyken bile,delikleri belliyse inanılmaz acıyor.Yani acısı paha biçilemez o derece solim.Dayanıyorsun ama ilk gidicek olan arkadaşlar öyle masaja gidiyorum sanmasın.Aklı gidebilir.Benim öyle oldu :).Umarım sizin acımaz.Bu acı için ben diger seanslara uyusturucu sprey ve krem kullanıp hatta üstüne agrı kesici içip gidicem.o derece umarım acımaz kıl köklerim de zamanla ölüo artık.Özellikle koltuk altım bide genital acayip acıyor.Aslında heryerm acıdı neyse umarım sizin acımaz.kib....
kankzzz
son durumun nedir? memnun musun hala?
- 8 Temmuz 2015
- 946
- 1.816
- 113
Arkadaşlar mediderm demiş bazıları ben de mediderme gittiğimde burdaki memnun kalanları okuyup gitmiştim, boşuna gitmeyin zamanınız ve paranıza yazık olur. Mediderm/medislim dışında başka bir merkeze gidin. Bende tüylerin artması dışında yanık bile oluşmuştu, hatta şikayet ettim bi siteye. Bu şikayetimi okuyup şikayetimi silmem için resmen duygu sömürüsü yaptılar. Silmiştim ben de acıyıp. Yazın gittiğimde diode cihaz kullanmaları gerekirken bana yalan söyleyip yazın diode yapılmadığı söylemişti bir çalışan. Aynı merkezde başka bir odadan çıkan hanıma sorduğumda diode uygulandığını söylemişti. İnsanı kandırmak salak yerine koymak dışında bir şey yapmıyorlar, doktorlar falan da girmiyordu seanslara
Canım merhaba bende bostanlıda epidermis le komple vücut 6 seans anlaştım buradaki yorumlarıda okuyarak gitmiştim benim 5 seans oldu bitti aylardır 1 seans hakkım var gitmedim hatta bir arkadaş yararlansın dedik ama paket devredilmiyormuş o şekilde olsun sonuçta ben memlunum ekolden gelenler vardı sonuç alamamışlar hormonlarınız bozuk sizin demişler 1.500 tlde para vermiş ama seninkini bilemem tabi inşallah sonuç alırsınArkadaşlar ben de uzun bi süre araştırdiktan sonra ekol kbb hastanesinde lazer yaptırmaya karar verdim aranızda yaptıran var mı acaba 6 seans olarak anlaştık ama 6 seansta bitcek mi bilemiyorum.s
1bucuk yıl önce ben başladım Harika bir yer en azından bukadar mağdur insan varken ordan ben sonuç aldım iyiki böyle işletmeler var. Şafak hanımı yoğunluktan çok göremedik ama tatlılığı ve iyimserliği çalışanlarına fazlasıyla geçmiş anladığım kadarıyla birsürü insanla tanıştık 10 yıl 15 yıldır gelenler var cilt uygulamaları için bizde kaldık bakalım devam...kızlar merhaba
izmir bostanlıda epidermis poliklinik var. sahibi şafak hanım. epidermiste vucuduna lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan var mı? ya da epidermis ile ilgili fikri olan??? özelden ya da direk burdan yazıp cevaplarsanız sevinirim...
merhaba kızlar, size yazarım dedim ama araya bir ton şey girdi..Martta başladığım lazer epilasyon maceramda 6. seansımı bitirdim, sonuçtan son derece memnunum, neredeyse kalmadı gibi tek tük kaldı bazı yerlerde. Benim tenim beyaz ,kıllar siyahtı ama seyrekti. gittiğim yeri öneririm.
- 16 Nisan 2015
- 612
- 738
- 103
1bucuk yıl önce ben başladım Harika bir yer en azından bukadar mağdur insan varken ordan ben sonuç aldım iyiki böyle işletmeler var. Şafak hanımı yoğunluktan çok göremedik ama tatlılığı ve iyimserliği çalışanlarına fazlasıyla geçmiş anladığım kadarıyla birsürü insanla tanıştık 10 yıl 15 yıldır gelenler var cilt uygulamaları için bizde kaldık bakalım devam...
Siz ne yaptırdınız? Fiyatları nedir acaba?
Canım ben tüm vücut aldım 6 seans paket 1800tlye yukardada biryerde yazmıştım 6. seansıma daha gitmedim lazerden yana hiç bir sıkıntım yok tavsiyede ederim epidermisiSiz ne yaptırdınız? Fiyatları nedir acaba?
- 16 Nisan 2015
- 612
- 738
- 103
Çok teşekkür ederim.Kontrolleri oluyor mu yoksa sadece 6 seans mı? Kıl yoğunluğuna göre fiyat değişiyordur değil mi?Canım ben tüm vücut aldım 6 seans paket 1800tlye yukardada biryerde yazmıştım 6. seansıma daha gitmedim lazerden yana hiç bir sıkıntım yok tavsiyede ederim epidermisi
Hiç bir fikrim yok fiyat neye göre değişir eder ben sadece verdiğim fiyatı ve epidermisten aldığım sonucu, memnuniyetimi paylaşıyorum. 6. seanstı kontrol için bana zararlı olduğunu söylediler yapanlarda ticaret yapıyor 5000 atışa ihtiyacı varsa 3 bin atar kontrolde 2 bin atar falan konustuk düzgün yapılan işin ne kontrolü olacak hakikanten detaylı detaylı taranıyordu. Hem neden fazladan lazer ışığına maruz kalasın ki.Çok teşekkür ederim.Kontrolleri oluyor mu yoksa sadece 6 seans mı? Kıl yoğunluğuna göre fiyat değişiyordur değil mi?
Ben 5 seansta miss gibiyim aylar oldu gitmedim daha hakkım var ben ona bakarım açıkcası gerisi hiç mühim değil.
- 16 Nisan 2015
- 612
- 738
- 103
Hiç bir fikrim yok fiyat neye göre değişir eder ben sadece verdiğim fiyatı ve epidermisten aldığım sonucu, memnuniyetimi paylaşıyorum. 6. seanstı kontrol için bana zararlı olduğunu söylediler yapanlarda ticaret yapıyor 5000 atışa ihtiyacı varsa 3 bin atar kontrolde 2 bin atar falan konustuk düzgün yapılan işin ne kontrolü olacak hakikanten detaylı detaylı taranıyordu. Hem neden fazladan lazer ışığına maruz kalasın ki.
Ben 5 seansta miss gibiyim aylar oldu gitmedim daha hakkım var ben ona bakarım açıkcası gerisi hiç mühim değil.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
- 2 Mart 2016
- 24
- 1
- 86
- 29
nazli35 sana katılıyorum.biz de işyerinde 3 arkadaş dün clinic a plus a görüşmeye gittik.bence mükemmel bir yer gibi görünüyor.bir kere çok temiz.içeri girdiğinizde kıl kokusu yok.ikincisi çok dürüstler.ben tüm bacak ve genital bölge yaptırmak istediğimi söyledim.doktor paranıza yazık günah bacaklarınızda çok az tüy var dedi.sadece üst bacağın iç kısmı,bikini ve genital bölgeme yapacaklar.fiyatlarıda çok uygun.genital bölge 6 lı paket 675 tl .tek seans 120 tl.....
daha sonra medislime gittim.oraya giden bir arkadaşım dikkat et akımları düşük tutuyorlar seans sayısı uzasın diye dedi.6-7 seans gitmiş genital bölgeye ve daha bitmemiş.kapıdan girdiğim anda eledim.inanılmaz bir koku vs var.diğer merkezle kıyaslayınca hem fiyat hem kalite açısından uygun görünmedi bana.ama memnun kalanlarda var.kişiye göre değişiyor bu tabii ki.
yalnız tek korkum genital bölge de koyulaşma olması lazer sonrası.sizerde oldu mu böyle birşey?
Merhaba clinic a plus a gitmişsiniz yıllar geçmiş illa ki bitmiştir nasıldı sonuç bu yıllar da bizler tüylendik tabii memnun kaldınız mı bu merkeze gitmeyi düşünüyorum
- 2 Mart 2016
- 24
- 1
- 86
- 29
Ben oraya gitmiyorum.bana sorduysan alinti olmamis ya anlamadim kime sordun mesajimdan sonra yazigin için yazayim dedim.:) ben clinic a plus poliklinigibe gidiyorum.hatta aradilar az önceyyarin seansiniz var dediler.seans sonrasida ertesi gün nasilsiniz kizarikliklariniz ne durumda bi sknti varmi diye soruyorlar hep.simdilik memnunum.inşallahdokulenlerde cikmazlar bidaha cikmicak ddiyorlar ama gorucez zamanla.[/QUOTE]UOTE="glcnok, post: 40363516, member: 672019"]diyot denilen alet daha iyi diyorlar ama son bıraktığımda novarada yoktu. Sen oraya gitmiyorsun heralde? ben 11 ya da 12 seans alex gördüm bu arada
Şuan durumunuz nedir bendee oraya başlamayı düşünüyorum tamamen kurtuldunuz mu
merhabaMerhaba clinic a plus a gitmişsiniz yıllar geçmiş illa ki bitmiştir nasıldı sonuç bu yıllar da bizler tüylendik tabii memnun kaldınız mı bu merkeze gitmeyi düşünüyorum
1 seans clinic a plusa gittmi.sonra hamilelik doğum vs derken uzunca süre ara verdim ve medislim grup indirimi yağtığı için cihazları da son model oraya gidiyorum.geçen hafta 7. senasıma gittim.yılda 2 ya da 3 kere gidiyorum.tamamen bitmiyor ama artık yok denecek kadar azaldı.
- 2 Mart 2016
- 24
- 1
- 86
- 29
Tamam canim acaip kararsiz kaldim heradermaya gitmicem fiyati pahali buldum aklimda 2 yer var şuan clinic a plus ve nurtasystem ikisinden birine gidicem kesin .cumartesi başlamak istiyorum .clinic a plus lumenis kkullaniyormus .fiyatida uygun geldi oraya gidenlerden yorum yazan olursa sevinirim gitmelimiyim memnunmusunuz
Merhaba acaba hangi kliniğe gittiniz memnun kaldınız mı