• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

Yok mediderme gidiyorum. 7-8 seanstan sonra bitmezse fiyat yarıya düşüyor. Bu yüzden bırakamıyorum başka yere gitsem fiyat yükseliyor. Oranın iyi olduğunu duymuştum kesin bilmiyorum ama bir araştır istersen.
ya mediderm çok pahalı geldi canım ya 450 dediler bacak için tek seansa sen paket mi ödedin

valla ben KLİNEST faciasından sonra clinic a plus' la öngörüşmeye gittim..pek şık bir yer..cihaz olarak diode kullanıyorlamış..orda sıkıntı yok..bayanlar güleryüzlü ve ilgili o da tamam..velakin diğer kliniklerin 10 seans için verdiği fiyatı clinic a plus 2 seans için verince hadi bana müsade deyip ayrıldım..serbest piyasa tamam ama bu kadarı da biraz fazla doğrusu...yine de karar senin tabi, param çok, yeter ki kaliteli bir yer olsun yeter diyorsan tercih edebileceğin bir yer.. :)
ben de gittim öngörüşmeye dediğin gibi kaliteli bi yer bende kaliteli bi yerde içim rahat bir şekilde bitirmek istiyorum umarım doğru bi karar veririm. fakat diode hakkında pek bilgim yok. bi kaç yazı okudum iz kalabiliyor falan yazmışlar. diode hakkında bilgin var mı acaba

Yok mediderme gidiyorum. 7-8 seanstan sonra bitmezse fiyat yarıya düşüyor. Bu yüzden bırakamıyorum başka yere gitsem fiyat yükseliyor. Oranın iyi olduğunu duymuştum kesin bilmiyorum ama bir araştır istersen.
o kadar lazerle ilgili özel mail gelmiş ki bir ara iş güç bakamamıştım şuraya:( heraderma dan yakında mağdur arkadaş götürmekten kendime de hediye istiycem artık:) yok şaka bir yana, ben kendim çok iyi sonuç aldım, etrafımda yardım isteyenleri de yönlendirdim. Hepsi memnun kaldı; çünkü epilasyonu neredeyse dermatolog yapıyor:)

Ben 2 gün önce a plus poliklinikte basladim.saolsunlar lazerden sonraki günde arayip nasil olduğumu sordular.cildim asidi hassas olduğu için hala kil koklerim kirmizi benek benek şuan bepantene suruyrum.bir haftaya geçeceğini söylediler .tüm vücut basladim 2 saat lazer surdu.diot cihaziyla yaptiriyorm.inşallah kurtulurum 6 seans olarak anlastim.her ay sonucu merak eden olursa yazicam bende .yazin yapmadiklarini söylediler.zaten 3. Seansim olucak benim haziranda en son olucak temmuz ağustos yok eylül sonu gibi olur dedi bayan 3. Seanstab sonra da 2 ay normal bence ancak cikar çoğu dokulmus olur herhalde.inşallah kurtuluruz hepimiz.
ee karar mı değiştirdiniz? yazdığınızdan bişey anlamadım:))

t: 41027801, member: 258680"]ee karar mı değiştirdiniz? yazdığınızdan bişey anlamadım:))[/QUOTE]
Yok karar degidtirmefim.ilk seans memnundum fazlasıyla.ikincisi berbatti çok kısa surdu ve dökülme yok denecek kadar azdı.3. De sikayetimi dile getirdim ve yine 2 saate yakin surdu atış gelen yerlerde kil koklerim yandı kabuk bağladı onlar dokulucek eminim ama atış gelmeyen yerde çok fazla.6 seansı peşin odemistim.sorunum cihazla değilyyapan kişiyle alakalı aslında.daha detaylı çalışılsa eminim biter.şuan için memnun değilim açıkçası.bundan sonrası nolur bilmiyorum sikayetimi belirtince baya ilgilendiler parayı aldık sallayalim olmadı açıkçası haklarını yiyemem.bundan sonra bu ilgilendikleri gibi devam ederse umudum var seans geçtikçe gorucem bu durumu.soran oldukçada her zaman gittiğim yerle ilgili iyi yada kotu diye yorum yazicam.herkes kurtulsyn mutlu olsun istiyorum.tavsiye edebilmem için 2 seans daha yaptirip sonucu gormem lazim.şimdiden tavsiye edemem açıkçası.

bende egepol hastanesinde yaptırıyorum 3. seansa gittim yüz bölgesi azalma oldu ama ara vermemiz gerekiyomuş havalardan dolayı eylülde devam edicekmişiz koltuk altıma başladım dün bakalım sonuç ne olucak yaptıran varmı egepol hastanesinde

Geçen hafta Karşıyaka Duru Derm'de 2. seansıma girdim. Funda Hanım adlı bir bayanla giriyorum seanslara..Sağolsun o kadar özenli davrandı ki, canımı acıtmamak için yoğun çaba gösterdi, hassas bölgelerimde verdiğim tepkiye göre uygulama yaptı. İlk seanstan sonra özellikle koltukaltı ve genitalin üst kısımlarında çok başarılı dökülmeler oldu. Sadece bacaklarımın belli bölgelerinde parça parça tüyler kalmıştı bir de genitalin iç kısmında pek dökülme olmadı ki oralar en inatçı bölgelermiş zaten. Funda Hanım'a dökülmenin az olduğu kısımları gösterdim, daha yoğun uygulama yaptı. Son derece özenli çalıştı, kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Klinest faciasından sonra böyle bir özene gerçekten ihtiyacım vardı. 3. seansım temmuzun başında..dökülmelerle ilgili izlenimlerimi yazıcam yine, şimdilik gayet memnunum..
:)

Kızlar başka bi konuya daha yazdım.Asıl burasıymıs konu :) Ben İzmir de buca da yasıyorum.Şirinyer de Elin Epilasyon ve kozmetik diye bi merkez var oraya Diode lazer e gidiyorum.3 seansıma giricem.Benim kıl köklerim sakal gibi çok sert ve siyahtı tenimde cok esmer olmayan bugday-beyaz karısımı.O yüzden ilk seans sonunda bile muhtesem sonuclar aldım.Calısanlar gayet samimi ve de ilgili.Temiz bir merkez.Bu merkezin bildiğim kadarı ile Bornova ve Torbalıda da şubeleri var.Hatta çalışan bayanlar kendilerine de diode lazer uyglamıslar ve bana gösterdiler hepsi baya önce yapmışlar ve kılları yok derece bitmis.Mesela benim kıl yapım cok sert ve siyah oldugu icin koltuk altım ilk seans sonunda dökülünce tek tük cıkmıstı ve cok şaşırmıstım böyle sonuc alacağımı ummazken.Buda benim sansım ve kıl yapımın diode lazere uygun olması diyelim.Ben bu güzellik ve epilasyon merkezindn memnunum acıkcası.Alsancak taki kliniklere gitmeyi düsündüm ama bu merkezle gidince ve de söyledikleri süreci yasayıp memnun kalınca acıkcası semt semt çile çekmek istemedim.Sizde buraya yakın yada burda oturuyorsanız yardımcı olmak adına deneyimimi paylasmak istedim.Allah herkese kıllarıyla mucadelesinde yar ve yardımcı olsun.Hepimize kıllarla sorunsuz mücadeleler.Kendinize iyi bakın..

NOT: Yalnız Diode lazer e gidicek arkadaşlara baştan solim.Acı eşiğiniz düşük ise bide benim gibi kıl tipine sahipseniz,bacaklarınızda kıl kökleriniz cok belirginse alınmıs halindeyken bile,delikleri belliyse inanılmaz acıyor.Yani acısı paha biçilemez o derece solim.Dayanıyorsun ama ilk gidicek olan arkadaşlar öyle masaja gidiyorum sanmasın.Aklı gidebilir.Benim öyle oldu :).Umarım sizin acımaz.Bu acı için ben diger seanslara uyusturucu sprey ve krem kullanıp hatta üstüne agrı kesici içip gidicem.o derece umarım acımaz kıl köklerim de zamanla ölüo artık.Özellikle koltuk altım bide genital acayip acıyor.Aslında heryerm acıdı neyse umarım sizin acımaz.kib....

Geçen hafta Karşıyaka Duru Derm'de 2. seansıma girdim. Funda Hanım adlı bir bayanla giriyorum seanslara..Sağolsun o kadar özenli davrandı ki, canımı acıtmamak için yoğun çaba gösterdi, hassas bölgelerimde verdiğim tepkiye göre uygulama yaptı. İlk seanstan sonra özellikle koltukaltı ve genitalin üst kısımlarında çok başarılı dökülmeler oldu. Sadece bacaklarımın belli bölgelerinde parça parça tüyler kalmıştı bir de genitalin iç kısmında pek dökülme olmadı ki oralar en inatçı bölgelermiş zaten. Funda Hanım'a dökülmenin az olduğu kısımları gösterdim, daha yoğun uygulama yaptı. Son derece özenli çalıştı, kendisine buradan çok teşekkür ediyorum. Klinest faciasından sonra böyle bir özene gerçekten ihtiyacım vardı. 3. seansım temmuzun başında..dökülmelerle ilgili izlenimlerimi yazıcam yine, şimdilik gayet memnunum..
:)

merhaba karşıyakada duru derm'e gittiğini yazmışsın. koltukaltı için ne kadar ödüyorsun? ben daha önce epilasyon yaptırdım 2 yıldır bi şey yoktu ama bu yıl tekrar çıkmaya başladı sanırım 1-2 seans almam gerek.fiyat hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim.şimdiden teşekkürler

Merhaba buketariyorum..ben tüm vücut gittiğim için lokal olarak fiyatları bilemiyorum..kıl yapısına göre de değişiyor bildiğim kadarıyla..bence sen bir yüzyüze görüş, hem kıl yapını görürler, hem fiyat alırsın..zaten öyle gider gitmez insanın üzerine çullanmıyorlar..ben de öngörüşmeye gittiğimde hiç sıkboğaz etmediler...güzelce anlattılar, ikna oldum.. ısrardan nefret ederim çünkü..birşeyi alacağım varsa da almam üzerime geldikçe..yanlız şunu söyliyeyim gerçekten çok faydalı oldu..Alsancak Klinest' te başlayan başarısız deneyimden sonra ilaç gibi geldi Duru Derm..henüz 2 seans gittim ve o bile yazı kurtardı..kesinlikle görüşmeni tavsiye ederim.. :)

Merhaba buketariyorum..ben tüm vücut gittiğim için lokal olarak fiyatları bilemiyorum..kıl yapısına göre de değişiyor bildiğim kadarıyla..bence sen bir yüzyüze görüş, hem kıl yapını görürler, hem fiyat alırsın..zaten öyle gider gitmez insanın üzerine çullanmıyorlar..ben de öngörüşmeye gittiğimde hiç sıkboğaz etmediler...güzelce anlattılar, ikna oldum.. ısrardan nefret ederim çünkü..birşeyi alacağım varsa da almam üzerime geldikçe..yanlız şunu söyliyeyim gerçekten çok faydalı oldu..Alsancak Klinest' te başlayan başarısız deneyimden sonra ilaç gibi geldi Duru Derm..henüz 2 seans gittim ve o bile yazı kurtardı..kesinlikle görüşmeni tavsiye ederim.. :)

çok teşekkür ederim yanıtın için. tavsiye üzerine bir yere gitmek daha mantıklı geliyor bana, yoksa herkes kendini met ediyor. en kısa zamanda gidicem,ben de yorumumu yazarım buraya:)) (bu arada ksk caminin yanında değil mi?)

Rica ederim.. fiyat konusunda yardımcı olamadım ama.. :) ben de aynı fikirdeyim, kesinlikle tavsiyeyle daha sağlıklı oluyor bu işler, o yüzden mümkün olduğunca yorum yazıyorum buraya, kimse parasını da vaktini de sokaktan toplamıyor..Hizmetle beraber firmanın tavrı da çok önemli benim için, güleryüze ve hoşsohbet esnafa pek rastalayamıyoruz malum..herkes pazarlamanın, para almanın peşinde..neyse ki derdimi anlayana rast geldim en sonunda..Yeri ise evet K.yaka çarşıda biraz ilerledikten sonra solda köşede bir dönerci var o sokağın içinde..Telefonunu da yazayım soracağın birşey olur belki, Duru Derm: 364 64 98 ..Hadi kolay gelsin bakalım, memnun kalacaksın inşallah.. :)

Back