Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

arkadaşlar Karşıyaka Duru Derm' e giden var mı aranızda?? bir yakınımız gidiyormuş oraya..bugün telefonla görüştüm diode kullanıyolarmış..giden varsa paylaşabilir mi acaba?

BORNOVA ELİN GÜZELLİK SALONU' ndan öngörüşme yaparak randevu almıştım..ama ödeme yapmadım ilk seansa girmeden..dün ilk seansıma gittim..elektrikler kesik deyip apar topar gönderdiler, bir telefon edip haber bile vermediler.. işten izin alıp gitmiştim..özür dileyip, size gün içinde döneceğiz deyip aramadılar da üstelik, sanırım ödeme yapmadığımı unuttular..paranızla rezil olmayın..önce çok güzel konuşup ikna ediyorlar da sıra işe gelince fos.. gayet disiplinsiz bir mekan, birkaç tane alık bayanın şaşkoloz hallerinden başka birşey yok..hiç tavsiye etmiyorum, aklınızda bulunsun..daha sonra Karşıyaka Çarşı' daki DURU DERMA ile görüştüm ve bugün ilk seansıma girdim..ekip gayet güleryüzlü ve sıcakkanlı, cihazları diode ve uygulayıcı bayan çok hassas ve itinalı çalışıyor..dökülmeler başlayınca tekrar yorum yazıcam..

Haydi bakalım hayırlı olsun arkadaşım, umarım bu sefer iyi sonuç alırsın.

Ben 2 senedir bornova nets polklinikte lazer yaptiriyorum butun bolgelerime ve hala tuyler cikiyor. Kac kere sikayet ettik bekleyin sabredin diorlar fakat 2 sene oldu.. Ki annem ben ablam ve yengem le gidioruz ve hepmizde ayni seyi yasadik. En iyi orasi diye sectik ama cidden sonuc hüsran. Bize insadan insana göre degsiyor dediler fakat dördumuzde sonuc alamadik malesef.

Haydi bakalım hayırlı olsun arkadaşım, umarım bu sefer iyi sonuç alırsın.

saol denizkızı :) her ne kadar geç kalmış da olsam da başladık işte..her deneyimimi yazıcam buraya ki arkadaşlara faydam dokunsun.. kimse boşuna vaktini de parasını da kaybetmesin istiyorum..çünkü anladım ki bu sektörde denetim mekanizması olmadığı için herkes meydanı boş bulmuş, istediği gibi at oynatıyor.. belirli bir standartı yok..fiyatlar son derece esnek..bir yerde 2 seans için aldığım fiyatı diğeri 10 seans için veriyor..o yüzden işimiz zor, yorumlar biraz da olsa seçim yapmamızı kolaylaştırır diye düşünerek yazmaya devam edicem.. :)

merhaba bagetchi, son durum nasıl tavsiye eder misin? bir de bu dönemde, sıcaklar falan başladı ya hani, lazer yaptırmanın leke iz gibi dezavantajlarını görür müyüz? bir de mümkünse fiyat bilgisi de verebilir misin? ben tüm vücut düşünüyorum.

Aynen canım haklısın, ben de koltuk altına Mediderm'e gidiyorum inan seans sayısını unuttum hala biten bişi yok. Bu ay yine gideceğim bakalım yüksek derece de atmalarını isteyeceğim. Dolunaydan küçülen faza geçiş dönemini bekliyorum ayın, tüyleri azalttığı bilgisi var. (Bu ay 8 ve 9 u ilk tarihler ama adetli olunmamalı )

Son düzenleme:
merhaba bonitta.. henüz yorum yapmak için henüz erken..yeni başladım ama uygulama olarak gayet güzeldi..soğuk jelle uygulandığı için hoşuma gitti..alex cihazı gibi tek tek atış yapmıyor diode..ısıyla anlamıyorsun zaten tek tek kıl kökü çekmelerini.. uygulamayı yapan bayan da acı hassasiyetime duyarlı davrandı, çekme oluyor mu? hissediyor musun? çok acırsa tepki ver filan dedi, ilgiliydi yani..sonuçlar için henüz çok erken, 15 gün sonra belli olacak dökülmeler..onu da yazıcam tabi..valla leke, iz filan olayını pek bilmiyorum ama yazın lazerin en büyük dezavantajı tenin koyulaşmasıyla birlikte cihazın kıl köklerini görmekte zorlanması..yani bu da boşa atışlar, boşa seanslar demek..ten koyulaşmadıkça problem olmuyor diye biliyorum,lazerden hemen sonra güneşe maruz kalmak sakıncalı diye okumuştum.. araştırmıştım da biraz..o yüzden yanımda 50 faktörlü kremle geziyorum sürekli..Alsancaktaki beceriksiz KLİNEST yüzünden bahara kaldım işte..yoksa bu işe aralık aynıda girişmiştim ben..şimdiye çok güzel dökülmüştü ama işte kalitesiz merkezler yüzünden mağdur olan hep biz oluyoruz ne yazık ki..Fiyat bilgisini ten ve kıl yapısına göre veriyorlar canım..bir telefonla görüş istersen..ama tüm vücut 12 seans ortalama 1000-1200 tl civarı gibi gibi...yerleri karşıyaka çarşıda..facebookta sayfaları da var,varmış yani..başlamadan önce epeyce didikledim de.. yine de bulamazsan veririm telefonu..ama dediğim gibi şu an için olumlu ya da olumsuz referans veremem..kimse mağdur olsun istemem

şu tüylerden kurtulmak için neleri takip eder olduk yav..bu kadar mı zor yani..aslında biraz denetimi yapılsa şu merkezlerin de biz de şaşkın tavuk gibi ordan oraya koşuşturmaktan kurtulsak iş etiği, ahlakı diye birşey kalmamış..herkes müşterinin nasıl daha fazla parasını alırım derdinde..sana da geçmiş olsun denizkızı..maalesef çok mağdur arkadaş var bu paragöz merkezler yüzünden.. bir de deniz delisiyim ben de senin gibi..güneşi görünce ayağım denizden beri gelmez.. serbest dalış yapıyorum, sualtı fotoğrafçılığıyla ilgileniyorum..ama bu yaz bu kıl tüy mevzusu canımı sıkacak gibi duruyor..hiç olmadı shortyle dalıcam artık..en azından bikini bölgesini korumuş olurum

merhaba kızlar ben tüm bacak lazer için iki yerle görüştüm alsancak mediderm ve gözde dermatolojiyle mediderm çok pahalı geldi gözde dermatoloji daha uygun ama hangisi daha iyi mediderme yada gözde dermatolojiye giden var mı aranızda ????

Aynen şu kıl tüy meselesinden sağlıklı bir şekilde kurtulsakta doğayla tam anlamıyla rahatçaaa bütünleşebilsek artık. Balıkkadın fikri sıcak yaz günleri için çok çekilmese de işe yarayabilir. Şu meslek etiği meselesine gelince de; deve, boyun, neden eğri-büğrü falan filan uzayıppp gidiyor maalesefff...
(Dip not: Bu konuda "anovar" uzak durulması gereken yerlerden)

Ben koltukaltıma mediderm'e gidiyorum, bitmedi henüz, başka yerleri araştır istersen.

Son düzenleme:
KIZLAR MERHABAA ! ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. ALSANCAK CLİNİC A PLUS A GİDEN ARKADAŞLAR BENİ AYDINLATABİLİRLER Mİ ACABA? TÜYLERİNİZDEN KURTULDUNUZ MU? ÖNERİR MİSİNİZ Bİ AN ÖNCE BAŞLAMAK İSTİYORUM ARTIK. LÜTFEN YARDIM EDİİN

Ben koltukaltıma mediderm'e gidiyorum, bitmedi henüz, başka yerleri araştır istersen.
ya mediderm çok kalabalıktı ama açıkçası sende böyle söyleyince şüphelerimde haklı olduğumu gördüm hemen üst katında gözde dermatoloji var orayı biliyor musun ?

valla ben KLİNEST faciasından sonra clinic a plus' la öngörüşmeye gittim..pek şık bir yer..cihaz olarak diode kullanıyorlamış..orda sıkıntı yok..bayanlar güleryüzlü ve ilgili o da tamam..velakin diğer kliniklerin 10 seans için verdiği fiyatı clinic a plus 2 seans için verince hadi bana müsade deyip ayrıldım..serbest piyasa tamam ama bu kadarı da biraz fazla doğrusu...yine de karar senin tabi, param çok, yeter ki kaliteli bir yer olsun yeter diyorsan tercih edebileceğin bir yer.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…