Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler
- Konu Sahibi roxette
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Eylül 2014
- 463
- 275
- 133
TAMAM TEŞEKKÜRLER
rica ederim :)
- 4 Mart 2011
- 720
- 31
- 408
Tekrar Merhaba arkadaşlar..Aralık ayında Alsancak Klinest' le görüşüp seanslarıma başladım..cihaz olarak alex ve ndyag var..ben sarışın olduğum için alex kullanıldı..İlk seans harikaydı..yoğun dökülme oldu..kontrol seansında da geri kalan tüylerle ilgili işlem yapıldı..Çünkü ilk görüştüğüm Gönül isimli bayan gerçekten ilgili, kibar ve işinin ehliydi..kendisiyle seanslara girmek istediğimi özellikle belirttim..fakaaat şubat ayında 2. seansıma gittiğimde maalesef Gönül Hanım' ın ayrıldığını öğrendim Arzu isimli başka bir bayan ilgilenmeye başladı ve ne yazık ki sonuçtan hiç memnun kalmadım..Tüylerimden çok işin pazarlama kısmıyla ilgilenen, seans sırasında muhabbet ederek bana botox fiyatları çıkaran, uygulama sonrası bacağıma sürdüğü kremi bile bana satmaya çalışan basit kafalı bir bayanla muhattap olmak zorunda kaldım..genitalde çalakalem lazeri sallayıp acı çekip çekmediğimi bile sormayan beş dakikada uygulamayı geçiştirmeye çalışan bu bayan malesef şu an klinikteki tek lazer uygulayıcısıymış..geçtiğimiz hafta da kontrol seansım vardı..işten izin aldım kalktım gittim ama inanın üzerimi çıkardığıma değmedi..şöyle bir baktı..bir iki atış yaptı gönderdi..yani işin özeti klinik güzel temiz ama epilasyonda en önemli unsurun uygulayıcı olduğunu anlamış bulundum..Ücreti işin başında 4 seans olarak ödedim.. (ve üstelik tek slip geçildi taksit de yapmadılar)..Bayanla birebir tartışmaya giremiyorum sonuçta 2 seansım ve 2 kontrol seansım daha var ayrıca bu tip yüzgöz olma durumundan hiç hazzetmem..onun yerine Dr. Özgür Erdem' e e-mail atıp durumu anlatmayı planlıyorum..Olup bitenden haberi var mı bilemiyorum ama Klinest' in Arzu isimli bayanla devam eden seansları tam bir REZALET..uyarayım da kimsenin canı sıkılmasın..
Şuan gittiğim yer değil ama fikir almak amaçli gorustugum iki merkez bana krem satmak içinpazarlama yyapmisti lazer sonra si bu kremlr tüyler daha cabuk yok oluyor.yok diğer kremlerkil kkökünü besleyebilir bu sadece cildi besler koku etkilemez vb.tavsiye edebileceğim tek krem lazerden sonra bepantene ve madecassolu yarim yarim karistirip sürmek bunu poliklinik söyledi bana ve arastirdigimda önceden oluşmuş lekeleri deggiderdiginiokudum nette.ve benim vucudumda bir yara vardi bir yildir geçiremedim naptiysam doktora gittim krem toz vb verdi o bile geçirmedi bacagimi.bepantene plus surdum 1 haftada geçti.kremi sigorta odemiyor 10 TL de fiyati var.ben memnunum tavsiye etmek istedim sadece .
- 4 Mart 2011
- 720
- 31
- 408
Saol canım tavsiyen için..bunu öğrendiğim iyi oldu..bepantene alırım ..madecassolu hiç duymadım ama faydalıysa alırım tabii..ikisini bir kullanmak daha mı iyi oluyor peki?..yoksa sadece bepantene plus yeterli mi? keşke lazerdeki bayan da böyle iyi niyetli olarak söyleseydi, vallahi hemen alırdım, parasında değilim..Gönül Hanım o kadar iyiydi ki lazer için taksit yapamadılar ona bile ses etmedim..yeter ki isteyerek geleyim, güveneyim diye..ama bu Arzu Hanımın pazarlamacı modu gerçekten çok itici ve bunu hissettiğim an acaip bi inat başlıyor bende, yani nur alem nur olsa almam o ürünü..Hele ki poliklinikte basit ağızlarla satmaya çalışınca iyice soğudum..hiç yakışmamış Klinest gibi bir mekana...O kadar araştırdım, inceledim, çok zor karar verdim..hatta iki tane de müşteri götürdüm oraya daha ilk seansımda..Gönül Hanım olsa üç tane daha götürecektim..üçü de vazgeçti şu anda ..görüyorsunuz işte kötü personel bütün imajı nasıl darmadağın ediyor..Neyse doktor beye e-posta atacağım en kısa zamanda..
hi, post: 39842120, member: 275183"]Saol canım tavsiyen için..bunu öğrendiğim iyi oldu..bepantene alırım ..madecassolu hiç duymadım ama faydalıysa alırım tabii..ikisini bir kullanmak daha mı iyi oluyor peki?..yoksa sadece bepantene plus yeterli mi? keşke lazerdeki bayan da böyle iyi niyetli olarak söyleseydi, vallahi hemen alırdım, parasında değilim..Gönül Hanım o kadar iyiydi ki lazer için taksit yapamadılar ona bile ses etmedim..yeter ki isteyerek geleyim, güveneyim diye..ama bu Arzu Hanımın pazarlamacı modu gerçekten çok itici ve bunu hissettiğim an acaip bi inat başlıyor bende, yani nur alem nur olsa almam o ürünü..Hele ki poliklinikte basit ağızlarla satmaya çalışınca iyice soğudum..hiç yakışmamış Klinest gibi bir mekana...O kadar araştırdım, inceledim, çok zor karar verdim..hatta iki tane de müşteri götürdüm oraya daha ilk seansımda..Gönül Hanım olsa üç tane daha götürecektim..üçü de vazgeçti şu anda ..görüyorsunuz işte kötü personel bütün imajı nasıl darmadağın ediyor..Neyse doktor beye e-posta atacağım en kısa zamanda..[/QUOTE]
Bepantene kremle madecassol kremi eşit miktarda kullanınca daha etkili oluyormuş ama madecassol bence kotu kokuyo bepantene daha civik daha güzel .ama bende lazerden sonra ikisini karistirip surdum öyle denilince.bepantene 10 TL plus olani al canim o daha etkili.madecassol zaten tek çeşit oda 8.50 tldi aldigimda .benim cildim asiri hassas ve tüm vücut sabah aksam suruyorum iki tüpü karistirinca 3 gün yetiyo bana 3 gün sur dediler bana zaten öyle yapiyorum.
Bepantene kremle madecassol kremi eşit miktarda kullanınca daha etkili oluyormuş ama madecassol bence kotu kokuyo bepantene daha civik daha güzel .ama bende lazerden sonra ikisini karistirip surdum öyle denilince.bepantene 10 TL plus olani al canim o daha etkili.madecassol zaten tek çeşit oda 8.50 tldi aldigimda .benim cildim asiri hassas ve tüm vücut sabah aksam suruyorum iki tüpü karistirinca 3 gün yetiyo bana 3 gün sur dediler bana zaten öyle yapiyorum.
Arkadaşlar ben bugün heradermada üçüncü seansın kontrolüne gittim. Mayısta 4. Seansa giricem. Şu ana kadar hersey yolunda. Ben lazere baslarken tenim baya bronzdu. Ten rengım açıldıkça yavaş yavaş arttırdılar dozu. Seyrelmeler incelmeler var baya.eskiye göre daha iyi . Mayısta kontrol edecekler belki diode lazere geçirebilirlermiş. Lazerde sonuç almak biraz zaman istiyor malum. Daha şimdiden şöyle böyle memnunum diye yazamayacağım ancak eskisi kadar orman değil bacaklarım. Seyrelme ve incelme şimdiden var. 5. Seanstan sonra ak koyun kara koyun ortaya çıkacak. O da tahmınen haziren ortasına fln denk gelir. Buradan yorumlarımı yazacağım. Bu arada ben yüz bölgesine lazer yaptırmıyorum sadece genital ve bacaklar. Simdilik hersey yolunda. Eskiden sir yaptığımda 1 hafta 10 güne dikn diken çıkardı şimdi o süre baya uzadı.rahatladım. Günlük hayatımdaki konforum arttı resmen, daha rahatım. Bilgilendirmeye devam edeceğim canlarım...
Bepantene kremle madecassol kremi eşit miktarda kullanınca daha etkili oluyormuş ama madecassol bence kotu kokuyo bepantene daha civik daha güzel .ama bende lazerden sonra ikisini karistirip surdum öyle denilince.bepantene 10 TL plus olani al canim o daha etkili.madecassol zaten tek çeşit oda 8.50 tldi aldigimda .benim cildim asiri hassas ve tüm vücut sabah aksam suruyorum iki tüpü karistirinca 3 gün yetiyo bana 3 gün sur dediler bana zaten öyle yapiyorum.[/QUOTE]hi, post: 39842120, member: 275183"]Saol canım tavsiyen için..bunu öğrendiğim iyi oldu..bepantene alırım ..madecassolu hiç duymadım ama faydalıysa alırım tabii..ikisini bir kullanmak daha mı iyi oluyor peki?..yoksa sadece bepantene plus yeterli mi? keşke lazerdeki bayan da böyle iyi niyetli olarak söyleseydi, vallahi hemen alırdım, parasında değilim..Gönül Hanım o kadar iyiydi ki lazer için taksit yapamadılar ona bile ses etmedim..yeter ki isteyerek geleyim, güveneyim diye..ama bu Arzu Hanımın pazarlamacı modu gerçekten çok itici ve bunu hissettiğim an acaip bi inat başlıyor bende, yani nur alem nur olsa almam o ürünü..Hele ki poliklinikte basit ağızlarla satmaya çalışınca iyice soğudum..hiç yakışmamış Klinest gibi bir mekana...O kadar araştırdım, inceledim, çok zor karar verdim..hatta iki tane de müşteri götürdüm oraya daha ilk seansımda..Gönül Hanım olsa üç tane daha götürecektim..üçü de vazgeçti şu anda ..görüyorsunuz işte kötü personel bütün imajı nasıl darmadağın ediyor..Neyse doktor beye e-posta atacağım en kısa zamanda..
Tubisizm yanık için soruyorsan silverdin de iyi geliyor. Dene istersen....
Tubisizm yanık için soruyorsan silverdin de iyi geliyor. Dene istersen....[/QUOTE]kavunluvotk0291948 .!.:Bepantene kremle madecassol kremi eşit miktarda kullanınca daha etkili oluyormuş ama madecassol bence kotu kokuyo bepantene daha civik daha güzel .ama bende lazerden sonra ikisini karistirip surdum öyle denilince.bepantene 10 TL plus olani al canim o daha etkili.madecassol zaten tek çeşit oda 8.50 tldi aldigimda .benim cildim asiri hassas ve tüm vücut sabah aksam suruyorum iki tüpü karistirinca 3 gün yetiyo bana 3 gün sur dediler bana zaten öyle yapiyorum.
Canim ben sormadim bi arkadas sormuştu burada bende kendi yaptigimi anlattim.evet yanik için silverdin de güzel.benim yaptigim lazerin acisini alip leke kalmamasi için bana merkezin önerdiği kremdi.bu arada arkadasimda batik vardi oda lazere basladi onada excipial lipo diye egzamalardada kullanilan deri krem ini onermisler yagli olani.kiz çok memnun olduğunu cildinin purussuz olduğunu söyledi.ben kullanmadim arkadasim memnun diye yazayim dedim burdada bunuda kullanabilirsiniz siseside büyük .
Novar Lazer Polikliniği ile ilgili önemli uyarı! Ben sadece başımdan geçeni anlatacağım gerisine kendiniz karar verin. Ben 2,5 sene toplamda 12 seans epilasyon gördüm. Fakat komple gitmeme rağmen ayak bileklerim dışında neredeyse hiçbir bölgemden sonuç alamadım. Bu sıkıntımdan önce Karşıyaka Şubesini haberdar ettim ki o şubenin başında Polikliniğin sahibinin eşi var, beni baya baya punduna getirip hasta kartımın üzerine tüylerimde kalanlar olabilir ve bunu kabul ediyorum (tam cümle bu olmasa da bu yazıyordu )yazdırdı ve bana imzalattılar. Daha sonra ilk şubem olan Alsancakla görüşmeye karar verdim, buranın da başında kızları Damla hnm var. Damla hanım başta oldukça ılımlı bir şekilde tamam sizi ücretsiz seansa alalım bir deneyelim dedi. Kabul ettim ve 2 seans bu şekilde oldu. Fakat bende herhangi bir değişiklik olmayınca telefonlarıma çıkmamaya başladı. En son kendisini ofiste yakaladım 1 ay sonra ve bana düzensiz geldiğiniz için sonuç alınamamış olabilir şimdi bir de ayda bir deneyelim dedi. Tabi haliyle bir deneyelim denince ben bu denemeler ücretsiz olacak diye düşündüm ve kabul ettim. Seansın ortasında Damla hanım içeri girip ödemeyi çıkışta yapmayı unutmayın dediği an bende film koptu. Niyet anlaşıldı. Kendilerine borçlu çıkarıp ki o gün üzerimde para olmadığını biliyorlardı, bir daha aranmamak adına bu sefer de kızı tarafından oyuna getirildim. Ertesi gün Sağlık Bakanlığı , Tüketici hakları nereyi aradıysam bir sonuç alamadım. Bu tarz yerler ile ilgili bir yasa ya da bir memnuniyet kriteri belirlenemediğinden resmen benimle dalga geçmiş oldular.
Kısaca özetlemem gerekirse, Novar tabii ki bir çoklarına iyi gelmiş yaramış olabilir. Fakat benimki gibi bir sorunla karşılaştığınızda başınıza gelecekleri bilmelisiniz. İlgisiz ve yetkin olmayan hemşireler, sizi aptal yerine koyan müdürler, her şey bir yana onca zamanın ,emeğin ve beklentilerin boşa çıkması ne kadar üzücü bir durum cidden anlatamam.
Kısaca özetlemem gerekirse, Novar tabii ki bir çoklarına iyi gelmiş yaramış olabilir. Fakat benimki gibi bir sorunla karşılaştığınızda başınıza gelecekleri bilmelisiniz. İlgisiz ve yetkin olmayan hemşireler, sizi aptal yerine koyan müdürler, her şey bir yana onca zamanın ,emeğin ve beklentilerin boşa çıkması ne kadar üzücü bir durum cidden anlatamam.
[QUOnluvotka, post: 40327817, member: 531617"]Tamam benim de aklımda olsun. Senin kaç seans oldu?[/QUOTE]
Ben carsamba 2. Seansima gitcem.şuan memnunum bu ay rahat ettim bayagi dokulmelerim oldu.inş.geri cikmazlar.öncesinde başka yerlerde 12 seanslik bi IPL tecrubem var.hic sonuç alamadm.bu gittiğim diot gayet iyi gidiyor şuan.bende yazicam gelişmelerisoran ooldukça.
Ben carsamba 2. Seansima gitcem.şuan memnunum bu ay rahat ettim bayagi dokulmelerim oldu.inş.geri cikmazlar.öncesinde başka yerlerde 12 seanslik bi IPL tecrubem var.hic sonuç alamadm.bu gittiğim diot gayet iyi gidiyor şuan.bende yazicam gelişmelerisoran ooldukça.
UOTE="glcnok, post: 40363516, member: 672019"]diyot denilen alet daha iyi diyorlar ama son bıraktığımda novarada yoktu. Sen oraya gitmiyorsun heralde? ben 11 ya da 12 seans alex gördüm bu arada[/QUOTE]
Ben oraya gitmiyorum.bana sorduysan alinti olmamis ya anlamadim kime sordun mesajimdan sonra yazigin için yazayim dedim.:) ben clinic a plus poliklinigibe gidiyorum.hatta aradilar az önceyyarin seansiniz var dediler.seans sonrasida ertesi gün nasilsiniz kizarikliklariniz ne durumda bi sknti varmi diye soruyorlar hep.simdilik memnunum.inşallahdokulenlerde cikmazlar bidaha cikmicak ddiyorlar ama gorucez zamanla.
Ben oraya gitmiyorum.bana sorduysan alinti olmamis ya anlamadim kime sordun mesajimdan sonra yazigin için yazayim dedim.:) ben clinic a plus poliklinigibe gidiyorum.hatta aradilar az önceyyarin seansiniz var dediler.seans sonrasida ertesi gün nasilsiniz kizarikliklariniz ne durumda bi sknti varmi diye soruyorlar hep.simdilik memnunum.inşallahdokulenlerde cikmazlar bidaha cikmicak ddiyorlar ama gorucez zamanla.
- 4 Mart 2011
- 720
- 31
- 408
Novar Lazer Polikliniği ile ilgili önemli uyarı! Ben sadece başımdan geçeni anlatacağım gerisine kendiniz karar verin. Ben 2,5 sene toplamda 12 seans epilasyon gördüm. Fakat komple gitmeme rağmen ayak bileklerim dışında neredeyse hiçbir bölgemden sonuç alamadım. Bu sıkıntımdan önce Karşıyaka Şubesini haberdar ettim ki o şubenin başında Polikliniğin sahibinin eşi var, beni baya baya punduna getirip hasta kartımın üzerine tüylerimde kalanlar olabilir ve bunu kabul ediyorum (tam cümle bu olmasa da bu yazıyordu )yazdırdı ve bana imzalattılar. Daha sonra ilk şubem olan Alsancakla görüşmeye karar verdim, buranın da başında kızları Damla hnm var. Damla hanım başta oldukça ılımlı bir şekilde tamam sizi ücretsiz seansa alalım bir deneyelim dedi. Kabul ettim ve 2 seans bu şekilde oldu. Fakat bende herhangi bir değişiklik olmayınca telefonlarıma çıkmamaya başladı. En son kendisini ofiste yakaladım 1 ay sonra ve bana düzensiz geldiğiniz için sonuç alınamamış olabilir şimdi bir de ayda bir deneyelim dedi. Tabi haliyle bir deneyelim denince ben bu denemeler ücretsiz olacak diye düşündüm ve kabul ettim. Seansın ortasında Damla hanım içeri girip ödemeyi çıkışta yapmayı unutmayın dediği an bende film koptu. Niyet anlaşıldı. Kendilerine borçlu çıkarıp ki o gün üzerimde para olmadığını biliyorlardı, bir daha aranmamak adına bu sefer de kızı tarafından oyuna getirildim. Ertesi gün Sağlık Bakanlığı , Tüketici hakları nereyi aradıysam bir sonuç alamadım. Bu tarz yerler ile ilgili bir yasa ya da bir memnuniyet kriteri belirlenemediğinden resmen benimle dalga geçmiş oldular.
Geçmiş olsun canım, çok iyi anlıyorum seni..ben de işte uzun bir araştırmadan sonra Klinestle görüşmüştüm..anlaştım ama işte berbat bir çalışanı (Arzu Hanım) yüzünden tüm hevesim kırıldı..benden de ücreti nakit aldılar..Arzu Hanım 2. seans ve kontrol seansımı savsaklayınca tüylerim eskisine döndü..3. seansa hiç gidesim yok..şunu anladım işini doğru düzgün yapan yok artık..illa paramızla rezil olucaz..bu sektörde herşey parayı alıncaya kadarmış..o kadar da araştırdım, soruşturdum..sonuç ne? kocaman bir hiç..
Vücudumun her yerinde aşırı kıllanma var göbeğimden sırtıma kadar dayanamayıp jilet uygulamak zorunda kaldım çok sık ve sert kıllarım var çok utanıyorum maddi durumumda iyi değil ve izmirde öğrenciyim zar zor bir iş buldum ve epilasyon için para biriktiriyorum lütfen gerçekten olumlu sonuçlar aldığınız yerleri yazın ki benim de 3 kuruş param boşa gitmesin artık psikolojim bozuldu lütfen yardımcı olun
Ucuz bisey olsa makineyi alip kendi kendimizeyyapabilsek ne güzel olurdu ama makineler dolar bazinda 110 bin dolarli fiyatlar malesef.çoğu yer doğru düzgün atos yapmadan salliyo bitti diyo sonra kurtulamiyoz.makine kadar yapan da çok önemli.tavsiyem deneme isteyin.makine ile 4-5 atis kadar minicik bölgenizde denetin mesela bacakta diz kapagi zor dökülen bolgeymis oraya denetin.yapan kiz hijyenmi pylesinemi yapiyo bilgilimi.görmüş olursunuz hem de makine ise yaradimi diye kontrol olur.BN hep boyle yaptim.deneme yapmayan yerlede isim olmadi demekki makinesine güvenmiyor dedim .inşallah kurtuluruz hep beraber.
Tavsiye ettiğiniz yer var mı acaba Siyahsiyahsimsiyah
- 4 Mart 2011
- 720
- 31
- 408
Evet arkadaşlar..bugün KLİNESTe gidip girmediğim seansların ücretini geri aldım..Neyse ki zorluk çıkartmadılar, Arzu denen bayan da çok bozuldu çünkü direkt Doktorla görüştüm,zaten durumu daha önceden e-postayla anlatmıştım..ne olursa olsun kıymeti yok artık..tüylerim eski haline döndü..giden parama mı yanayım o kadar uğraşıp tüylerimin eski haline döndüğüne mi..ne yazık ki bütün çabalarım boşa gitti..aklınızda olsun epilasyona gidecekseniz KLİNESTe sakın sakın uğramayın..çok üzgünüm yaz kapıda ve ben iki seansla kaldım..şimdi yeni bir yer bulmak zorundayım..tavsiyesi olan yazarsa çok mutlu olurum