TAMAM TEŞEKKÜRLER
Bepantene kremle madecassol kremi eşit miktarda kullanınca daha etkili oluyormuş ama madecassol bence kotu kokuyo bepantene daha civik daha güzel .ama bende lazerden sonra ikisini karistirip surdum öyle denilince.bepantene 10 TL plus olani al canim o daha etkili.madecassol zaten tek çeşit oda 8.50 tldi aldigimda .benim cildim asiri hassas ve tüm vücut sabah aksam suruyorum iki tüpü karistirinca 3 gün yetiyo bana 3 gün sur dediler bana zaten öyle yapiyorum.[/QUOTE]hi, post: 39842120, member: 275183"]Saol canım tavsiyen için..bunu öğrendiğim iyi oldu..bepantene alırım ..madecassolu hiç duymadım ama faydalıysa alırım tabii..ikisini bir kullanmak daha mı iyi oluyor peki?..yoksa sadece bepantene plus yeterli mi? keşke lazerdeki bayan da böyle iyi niyetli olarak söyleseydi, vallahi hemen alırdım, parasında değilim..Gönül Hanım o kadar iyiydi ki lazer için taksit yapamadılar ona bile ses etmedim..yeter ki isteyerek geleyim, güveneyim diye..ama bu Arzu Hanımın pazarlamacı modu gerçekten çok itici ve bunu hissettiğim an acaip bi inat başlıyor bende, yani nur alem nur olsa almam o ürünü..Hele ki poliklinikte basit ağızlarla satmaya çalışınca iyice soğudum..hiç yakışmamış Klinest gibi bir mekana...O kadar araştırdım, inceledim, çok zor karar verdim..hatta iki tane de müşteri götürdüm oraya daha ilk seansımda..Gönül Hanım olsa üç tane daha götürecektim..üçü de vazgeçti şu anda ..görüyorsunuz işte kötü personel bütün imajı nasıl darmadağın ediyor..Neyse doktor beye e-posta atacağım en kısa zamanda..
Tubisizm yanık için soruyorsan silverdin de iyi geliyor. Dene istersen....[/QUOTE]kavunluvotk0291948 .!.:Bepantene kremle madecassol kremi eşit miktarda kullanınca daha etkili oluyormuş ama madecassol bence kotu kokuyo bepantene daha civik daha güzel .ama bende lazerden sonra ikisini karistirip surdum öyle denilince.bepantene 10 TL plus olani al canim o daha etkili.madecassol zaten tek çeşit oda 8.50 tldi aldigimda .benim cildim asiri hassas ve tüm vücut sabah aksam suruyorum iki tüpü karistirinca 3 gün yetiyo bana 3 gün sur dediler bana zaten öyle yapiyorum.
Novar Lazer Polikliniği ile ilgili önemli uyarı! Ben sadece başımdan geçeni anlatacağım gerisine kendiniz karar verin. Ben 2,5 sene toplamda 12 seans epilasyon gördüm. Fakat komple gitmeme rağmen ayak bileklerim dışında neredeyse hiçbir bölgemden sonuç alamadım. Bu sıkıntımdan önce Karşıyaka Şubesini haberdar ettim ki o şubenin başında Polikliniğin sahibinin eşi var, beni baya baya punduna getirip hasta kartımın üzerine tüylerimde kalanlar olabilir ve bunu kabul ediyorum (tam cümle bu olmasa da bu yazıyordu )yazdırdı ve bana imzalattılar. Daha sonra ilk şubem olan Alsancakla görüşmeye karar verdim, buranın da başında kızları Damla hnm var. Damla hanım başta oldukça ılımlı bir şekilde tamam sizi ücretsiz seansa alalım bir deneyelim dedi. Kabul ettim ve 2 seans bu şekilde oldu. Fakat bende herhangi bir değişiklik olmayınca telefonlarıma çıkmamaya başladı. En son kendisini ofiste yakaladım 1 ay sonra ve bana düzensiz geldiğiniz için sonuç alınamamış olabilir şimdi bir de ayda bir deneyelim dedi. Tabi haliyle bir deneyelim denince ben bu denemeler ücretsiz olacak diye düşündüm ve kabul ettim. Seansın ortasında Damla hanım içeri girip ödemeyi çıkışta yapmayı unutmayın dediği an bende film koptu. Niyet anlaşıldı. Kendilerine borçlu çıkarıp ki o gün üzerimde para olmadığını biliyorlardı, bir daha aranmamak adına bu sefer de kızı tarafından oyuna getirildim. Ertesi gün Sağlık Bakanlığı , Tüketici hakları nereyi aradıysam bir sonuç alamadım. Bu tarz yerler ile ilgili bir yasa ya da bir memnuniyet kriteri belirlenemediğinden resmen benimle dalga geçmiş oldular.
Kısaca özetlemem gerekirse, Novar tabii ki bir çoklarına iyi gelmiş yaramış olabilir. Fakat benimki gibi bir sorunla karşılaştığınızda başınıza gelecekleri bilmelisiniz. İlgisiz ve yetkin olmayan hemşireler, sizi aptal yerine koyan müdürler, her şey bir yana onca zamanın ,emeğin ve beklentilerin boşa çıkması ne kadar üzücü bir durum cidden anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?