E="kavunluvotka, post: 39188198, member: 531617"]Cok haklisin şöyleki ben gittiğim donemde esra hanim dksi 2.5 TL denyyapıyordu ben o donem başka bir yere gittim dksi 2 TL den ve bacagimi dusunuyordum komple bana hergun 1 saat calisabiliriz çünkü vucuduna akim vericez yoksa sisersin dedi guvendm deneme yaptirdim 5-6 kökte ve iz kaldi iyiki deneme yaptirmisim.gitmedim bir daha bende esra hanima gidebilmek için bornovadan gittim metro oradan otobüs bir buçuk saat yol.ama sonucta bitcek diye düşündüm. Sen sanirim bursa Aysel epilasyondan bahsediyosyb karsiyakada onla telefonda konuştum ama gorusmeye gitmemiştim.calissam para biriktirirdm ama şuan belirli bir miktar param vlazer için ayirdigim harici 200 TL var bel için yeter inş. Gideyim oraya bi daha.çok saol :)
Anladım canım.evet o yerden bahsetttim... Sen bilirsin.."biz burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz...herkes istediği yere gitmekte denemekte özgür....benim beğenmediğimi sen beğenebilirsin tabi...belli olmaz...git görüş yorum al...bel bölgesine gelince evet acıyan bir bölge...bir sürü sinir geçiyor...kayıt altına alınmış bir zararı var mı bilmiyorum...ben duymadım ... Yaşayan olmuşmudur bilemem...ben yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım.her bünye, fizik farklı...sizde ne olur bilemem...bazen bir ağrı kesici alıyor insan , o bile kişiden kişiye göre farklı farklı yan etkiler yaparken kiminde hiç birsey yapmıyor... Bu gibi uygulamaları kişi düşünüp araştırıp yaptırmalı...herkesin kendi sorumluluğunda. Burada insanlar deneyimlerini paylaşıyor malum...ama esra hanım düzgün ve yaptıgı işi bilen bir bayan... Ben memnun kaldım ve memnuniyetimi paylaşıyorum...gerisi size kalmış...sizde yan etkisi olur mu olmaz mı bilemem... Ha hassas yapım var, agrı eşiğim düşük,sinirlerin yoğun geçtiği bir alan olduğu için risk alamam derseniz yaptırmayın... Bacaklarınıza yaptırırısınız parça parça...İşte böyle... İstiyorsanız gidin aysel epilasyonla da konusun... Madam janine var alsancakda ona da bakın... Karar verin...Oralara gidip iyi şeyler yazanlar da var...ben memnun kalmadım diye kötülemek de saçma, benim kriterlerime göre münevver epilasyon bir adım önde hepsinden...ama acı ve yan etki olayı kişiden kişiye göre değişir...bunun için hiç birsey diyemem...
ayrıca herseyden önemlisi eğer yaşınız 18den küçükse ailenize danışmadan güzellik merkezlerine işlem yaptırmak için gitmeyin. Çok ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz...
Örneğin aklınızdan geçen bazı sorularınızın muhattabı işlem yaptıracagınız epilasyon uzmanı ve doktorlardır...bel bölgesine yaptırsam birşey olur mu gibi bir sorunun cevabını size ne ben ne de bir başka kullanıcı verebılır... Vermek çok ama çok yanlış olur zaten... Örneğin siyatiği veya bel fıtığı olan birinin beline iğneli epilasyon yaptırması zararlı mı değil mi bunu ancak uygulamaya yapacak uzman ve doktor cevaplayabilir. Ya da sağlıklı biri beline iğneli epilasyon yaptırınca felç olur mu bunun cevabını bir doktor ve uygulamayı yapacak uzman verebilir...benim bir sıkıntı yaşamamış olmam sizin de yaşamayacağınız anlamına gelmez... Her bünye her fizik birbirinden farklıdır...her bedenin yapılan uygulamaya vereceği tepki de birbirinden farklıdır... Aklınızdaki sağlık içerikli soruları lütfen bir doktora yönlendirin... Uygulama yaptırıp yaptırmama Kararınızı ona göre verin...
Ayrıca biz burada sadece memnun kaldığımız lazer epilasyon ve iğneli epilasyon yerlerini paylaşıyoruz... Ancak kimse bir yerine herhangi bir uygulama yaptırınca yan etkisi olur mu olmaz mı bilemez ve bu konuda fikir yürütüp karşısındaki kişiyi yönlendiremez... Bizler doktor yada epilasyoncu değiliz...sadece sizin gibi müşteriyiz... Bilgi alanımız da kısıtlı.örneğin böyle bir platformda size kullandığım ilacı asla tavsiye etmem ancak memnun olduğum doktoru tavsiye edebilirim...Aynı şekilde gittiğim lazer ve iğneli epilasyon uzmanını tavsiye ederim ancak bazı bölgelere yapılan uygulamalar yan etkiler doğurur mu doğurmaz mı bu konuda asla yorum yapmam...
Aklınızdaki soruları bir doktora ve epilasyon uzmanına mutlaka yönlendirin lütfen...bizler burada sadece aldığımız hizmetten memnun kaldığımız ve memnun kalmadığımız yerleri paylaşıyoruz... Bizler uzman değil sadece sizin gibi birer müşteriyiz... Güzellik biz kadınları mutlu etsede hayatta hiçbirşey saglıktan daha kıymetli değildir...unutmayın[/QUOTE]
Canim çok saol.bel bölgesievet fazla hassas sinir yyoğun korkuyorum o bölgeden o yüzden sirle devam etcem o bölgeye ben.zaten 3 ayda bir aliyorum çok geç cikiyo sari ciktigindan lazer yaptiramiyorm bu yüzden iğneli düşünmüştüm. riske atmak istemiyorum.28 yasindayim.şöyle düşündüm gittiğiniz yerle görüştümesra hanim ggerçekten uzman bu konuda çok içimesinmisti ama fiyat yuksek diye yaptiramadim simdilik.bbirde bana dediki doğumdan sonra cikabilir ama yapilan kok cikmaz yeni kil koku oluşabilir tabi bunu allah bilir dedi.dürüstdavrandi bbende simdilik bir poliklinikle anlastim 6 seans lazeri. Yüzde 80 biter dediler kalanları esra hanima gidip iğneli yaptiricam.o zamana kadar parada biriktirir yüzde yüz kurtulurum bu killardan inşallah :) esra hanim genitale iğneli yapmiyorum sinir yoğun ve nemli bölge müsait değil hem de tercih meselesi demişti. Lazer için gorustugumde önceden de yaptirdigin için genitalden yuzde 80 sen fazla sonuç alicaksin müsait dedi.Aysel epilasyon telefonda çok yoğun olduğunu söylemişti bende firsat bulamamistim ama yoğun bir yer istemiyorum aceleye gelmesin.dediğim gibi lazer bitsin esra hanima gidicem simdilik esra hanima annemi goturucem.biyik için.[/QUOTE]
Anladim canim...genitale igneli ancak ust on kisim yani karnin altindaki yere yapilabilir...daha asagiya olmaz zaten...dedigi gibi nemli bolge fln... icine sine sine git...cok duzgun bir bayan...burada bir cok uzman kendi kendinin reklamini yapiyor ancak munevver epilasyonun bunca yildir bir tane reklam icerikli yazisini bulamazsin... isin enteresan tarafi aysel hanim da munevver epilasyonu kuran munevver hanimin ogrencisi... onun yardimi ile yetismis bir bayan...ancak hani bir banka reklami vardi bir zamanlar...diyordu ya felsefe farkliiii,sistem farkliiii... bu cumle ozetliyor herseyi... :) herzaman ismi en cok gecen en iyisi oldugu anlamina gelmez sadece boyle sosyal platfotmlarda kendi kendisinin ismini bol bol zikr ediyor anlamina gelir... :)