Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

Anladım canım.evet o yerden bahsetttim... Sen bilirsin.."biz burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz...herkes istediği yere gitmekte denemekte özgür....benim beğenmediğimi sen beğenebilirsin tabi...belli olmaz...git görüş yorum al...bel bölgesine gelince evet acıyan bir bölge...bir sürü sinir geçiyor...kayıt altına alınmış bir zararı var mı bilmiyorum...ben duymadım ... Yaşayan olmuşmudur bilemem...ben yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım.her bünye, fizik farklı...sizde ne olur bilemem...bazen bir ağrı kesici alıyor insan , o bile kişiden kişiye göre farklı farklı yan etkiler yaparken kiminde hiç birsey yapmıyor... Bu gibi uygulamaları kişi düşünüp araştırıp yaptırmalı...herkesin kendi sorumluluğunda. Burada insanlar deneyimlerini paylaşıyor malum...ama esra hanım düzgün ve yaptıgı işi bilen bir bayan... Ben memnun kaldım ve memnuniyetimi paylaşıyorum...gerisi size kalmış...sizde yan etkisi olur mu olmaz mı bilemem... Ha hassas yapım var, agrı eşiğim düşük,sinirlerin yoğun geçtiği bir alan olduğu için risk alamam derseniz yaptırmayın... Bacaklarınıza yaptırırısınız parça parça...İşte böyle... İstiyorsanız gidin aysel epilasyonla da konusun... Madam janine var alsancakda ona da bakın... Karar verin...Oralara gidip iyi şeyler yazanlar da var...ben memnun kalmadım diye kötülemek de saçma, benim kriterlerime göre münevver epilasyon bir adım önde hepsinden...ama acı ve yan etki olayı kişiden kişiye göre değişir...bunun için hiç birsey diyemem...
ayrıca herseyden önemlisi eğer yaşınız 18den küçükse ailenize danışmadan güzellik merkezlerine işlem yaptırmak için gitmeyin. Çok ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz...
Örneğin aklınızdan geçen bazı sorularınızın muhattabı işlem yaptıracagınız epilasyon uzmanı ve doktorlardır...bel bölgesine yaptırsam birşey olur mu gibi bir sorunun cevabını size ne ben ne de bir başka kullanıcı verebılır... Vermek çok ama çok yanlış olur zaten... Örneğin siyatiği veya bel fıtığı olan birinin beline iğneli epilasyon yaptırması zararlı mı değil mi bunu ancak uygulamaya yapacak uzman ve doktor cevaplayabilir. Ya da sağlıklı biri beline iğneli epilasyon yaptırınca felç olur mu bunun cevabını bir doktor ve uygulamayı yapacak uzman verebilir...benim bir sıkıntı yaşamamış olmam sizin de yaşamayacağınız anlamına gelmez... Her bünye her fizik birbirinden farklıdır...her bedenin yapılan uygulamaya vereceği tepki de birbirinden farklıdır... Aklınızdaki sağlık içerikli soruları lütfen bir doktora yönlendirin... Uygulama yaptırıp yaptırmama Kararınızı ona göre verin...
Ayrıca biz burada sadece memnun kaldığımız lazer epilasyon ve iğneli epilasyon yerlerini paylaşıyoruz... Ancak kimse bir yerine herhangi bir uygulama yaptırınca yan etkisi olur mu olmaz mı bilemez ve bu konuda fikir yürütüp karşısındaki kişiyi yönlendiremez... Bizler doktor yada epilasyoncu değiliz...sadece sizin gibi müşteriyiz... Bilgi alanımız da kısıtlı.örneğin böyle bir platformda size kullandığım ilacı asla tavsiye etmem ancak memnun olduğum doktoru tavsiye edebilirim...Aynı şekilde gittiğim lazer ve iğneli epilasyon uzmanını tavsiye ederim ancak bazı bölgelere yapılan uygulamalar yan etkiler doğurur mu doğurmaz mı bu konuda asla yorum yapmam...
Aklınızdaki soruları bir doktora ve epilasyon uzmanına mutlaka yönlendirin lütfen...bizler burada sadece aldığımız hizmetten memnun kaldığımız ve memnun kalmadığımız yerleri paylaşıyoruz... Bizler uzman değil sadece sizin gibi birer müşteriyiz... Güzellik biz kadınları mutlu etsede hayatta hiçbirşey saglıktan daha kıymetli değildir...unutmayın[/QUOTE]
Canim çok saol.bel bölgesievet fazla hassas sinir yyoğun korkuyorum o bölgeden o yüzden sirle devam etcem o bölgeye ben.zaten 3 ayda bir aliyorum çok geç cikiyo sari ciktigindan lazer yaptiramiyorm bu yüzden iğneli düşünmüştüm. riske atmak istemiyorum.28 yasindayim.şöyle düşündüm gittiğiniz yerle görüştümesra hanim ggerçekten uzman bu konuda çok içimesinmisti ama fiyat yuksek diye yaptiramadim simdilik.bbirde bana dediki doğumdan sonra cikabilir ama yapilan kok cikmaz yeni kil koku oluşabilir tabi bunu allah bilir dedi.dürüstdavrandi bbende simdilik bir poliklinikle anlastim 6 seans lazeri. Yüzde 80 biter dediler kalanları esra hanima gidip iğneli yaptiricam.o zamana kadar parada biriktirir yüzde yüz kurtulurum bu killardan inşallah :) esra hanim genitale iğneli yapmiyorum sinir yoğun ve nemli bölge müsait değil hem de tercih meselesi demişti. Lazer için gorustugumde önceden de yaptirdigin için genitalden yuzde 80 sen fazla sonuç alicaksin müsait dedi.Aysel epilasyon telefonda çok yoğun olduğunu söylemişti bende firsat bulamamistim ama yoğun bir yer istemiyorum aceleye gelmesin.dediğim gibi lazer bitsin esra hanima gidicem simdilik esra hanima annemi goturucem.biyik için.[/QUOTE]

Anladim canim...genitale igneli ancak ust on kisim yani karnin altindaki yere yapilabilir...daha asagiya olmaz zaten...dedigi gibi nemli bolge fln... icine sine sine git...cok duzgun bir bayan...burada bir cok uzman kendi kendinin reklamini yapiyor ancak munevver epilasyonun bunca yildir bir tane reklam icerikli yazisini bulamazsin... isin enteresan tarafi aysel hanim da munevver epilasyonu kuran munevver hanimin ogrencisi... onun yardimi ile yetismis bir bayan...ancak hani bir banka reklami vardi bir zamanlar...diyordu ya felsefe farkliiii,sistem farkliiii... bu cumle ozetliyor herseyi... :) herzaman ismi en cok gecen en iyisi oldugu anlamina gelmez sadece boyle sosyal platfotmlarda kendi kendisinin ismini bol bol zikr ediyor anlamina gelir... :)

Merhaba arkadaşlar bende forumu şimdiye kadar hep okumakla kalırdım ve bugün bende aranıza katıldım.. Bende bu hafta içinde lazere başlamak istiyorum ve şimdiye kadar 4 yerle konuştum. Feza Vardar, Nutra System (balçova egepark karşısı) ,Novar (balçova kipa karşısı) , Heraderma (9 eylül hastanesini geçince).
Ve kafam çok karıştı pek çok soru işaretleri oluştu biran önce başlamak istiyorum ama karar veremiyorum sizlerden de fikir almak istedim. Buralara giden memnun kalan kalmayan herkesin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

[QUOTE="BurcuuBurcuu, post: 39206399, member: 657ikisinde de ba arkadaşlar bende forumu şimdiye kadar hep okumakla kalırdım ve bugün bende aranıza katıldım.. Bende bu hafta içinde lazere başlamak istiyorum ve şimdiye kadar 4 yerle konuştum. Feza Vardar, Nutra System (balçova egepark karşısı) ,Novar (balçova kipa karşısı) , Heraderma (9 eylül hastanesini geçince).
Ve kafam çok karıştı pek çok soru işaretleri oluştu biran önce başlamak istiyorum ama karar veremiyorum sizlerden de fikir almak istedim. Buralara giden memnun kalan kalmayan herkesin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..[/QUOTE]
Heraderma ve nutrasysteme gittim gprustum sadece ikisindede fiyat pahali gelmişti bana ama ikiside güzel yerlerdi ilginemislerdi baya.zaten hep ayni şeyler her yerde yüzde80 ssonuç derler cihazimiz çok iyi son teknoloji derler.ben şuan klinik a plus poliklinike gidicem anlastm bu ay içi baslicam.heradermami nutrasyetem mj dersen ikisininde ccihazlarini görmüş biri olarak ikisininde fiyat konusu ayni nutrasystem daha üst model cihaz kullaniyo diyebilirim netten arastirdim cihazları bu şekilde.yalniz netten arastirmalarima gore karsiyaka ve alsancaktaki nutrasystem daha iyi balcovada soprano içe cihazi nette görünmüyor gidip bakmadm o subeyede getirtmiş olabilirler belki ama ben alsancagi tavsiye ederim orda işlem yaptirmistim bir seans

Heraderma ve nutrasysteme gittim gprustum sadece ikisindede fiyat pahali gelmişti bana ama ikiside güzel yerlerdi ilginemislerdi baya.zaten hep ayni şeyler her yerde yüzde80 ssonuç derler cihazimiz çok iyi son teknoloji derler.ben şuan klinik a plus poliklinike gidicem anlastm bu ay içi baslicam.heradermami nutrasyetem mj dersen ikisininde ccihazlarini görmüş biri olarak ikisininde fiyat konusu ayni nutrasystem daha üst model cihaz kullaniyo diyebilirim netten arastirdim cihazları bu şekilde.yalniz netten arastirmalarima gore karsiyaka ve alsancaktaki nutrasystem daha iyi balcovada soprano içe cihazi nette görünmüyor gidip bakmadm o subeyede getirtmiş olabilirler belki ama ben alsancagi tavsiye ederim orda işlem yaptirmistim bir seans[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim, balçovadakinde de mevcut o cihaz. Bende balçovada oturduğum için gidip gelmem daha kolay olur diye düşünmüştüm. Novar ve feza vardar hakkında ne düşünüyorsunuz? Mesela ben bel bölgesini de yaptirmak istiyordum feza hanım bunlar çok ince makina görmez derken novar ne desem yaparız onu da yaparız bunu da yaparız dediler bizde her kıl tipine uygun makina var hepsini yaparız dediler açıkçası çok ikna edici konuştular fakat okuduğum yorumlarda novar pek önerilmiyor benimde iyice kafam karıştı yaza kadar büyük oranda kurtulmam gerek ve biran önce de başlamam gerek ..

Çok teşekkür ederim, balçovadakinde de mevcut o cihaz. Bende balçovada oturduğum için gidip gelmem daha kolay olur diye düşünmüştüm. Novar ve feza vardar hakkında ne düşünüyorsunuz? Mesela ben bel bölgesini de yaptirmak istiyordum feza hanım bunlar çok ince makina görmez derken novar ne desem yaparız onu da yaparız bunu da yaparız dediler bizde her kıl tipine uygun makina var hepsini yaparız dediler açıkçası çok ikna edici konuştular fakat okuduğum yorumlarda novar pek önerilmiyor benimde iyice kafam karıştı yaza kadar büyük oranda kurtulmam gerek ve biran önce de başlamam gerek ..[/QUOTE]
Novar ve fezayi bilmiyorum odalarla gorusmedim arastirmadimda.ne desem yalan olur.bana hepsi uzak aslinda Bornova da düzgünyer bbulamadım napim ayda bir iki ayda bir gidicem diye Balçova karsiyaka alsancak baktim hep yeterki sonuç alayim şuan gideceğim a plus polklinikte lumenis marka cihaz var ütüleme değil ama FDA onayi var ben deneme atisi yaptiriyorum her gittiğim yerde bacagima ince tuyleride gorcekmi diye bu a plus polikliniktede yaptirdim en iyi sonucu buradan aldim o yüzden buraya baslicam.her makine herkese farkli sonuç veriyor tavsiyem sizde her gorustugunuz yerde bacaginizin özellikle üst kisminda deneme yaptirin çünkü üst kisim alt kisima gore daha zor bitiyor üstte sonuç alirsan alt garanti yani.üst ve iç kisim tüylerin ince olduğu yerlerde denetiyorm ben özellikle çünkü lazerde inceltebiliyo bi sure sonra dolayisiyla makinenin ince kilda etkili olmasi daha önemli bence .kendinize gore en iyi sonuç aldiginiz yerde baslayin ben öyle yaptim

Daha önce gidip çok memnun kalmış bir aile dostumuzun tavsiyesiyle bugün alsancaktaki fahri mola'nın ofisine gittim, bilgilendirmeden de memnun kalınca önümüzdeki haftaiçine randevumu aldım. Bu arada ortamı çok beğendim.
Şimdilik sadece bikini ve koltukaltı düşünüyorum, sonrasında kollar ve bacaklara da yaptırabilirim belki.
Hafif bir acı olacağı söylendi, gerçi sire alışmış biri olarak ne kadar hissederim bilmiyorum
Şimdiden heyecanlandım, ilk gidişimden sonra tekrar buraya yazıp bilgilendiririm.

merhaba kızlar ben izmir menemende sada hastanesine gidiyorum hatta artık sonuna geldim diyebilirim. samsungun ütüleme diyot lazer cihazını kullanıyorlar. yapılan ortam, dermotolog ve uygulayan arkadaştan gayet memnunum. tavsiye ederim.

Iyi gunler ben alsancaktaki neoderme gittim ve suan cok mutluyum 6 aydir gitmiyorum ve hala cikmadi. Hem de seanslar bitti deyip gondermiyorlar ariyorlar seanslar bittikten sonrada ilgileniyorlar. Ben tavsiye ediyorum. Ben esra hanimdan sldm seansi gercekten mutlu ettiler ilgilenirseniz bilgilinize :)

Meltem hanım merhaba bende neodermden başladım normalde Manisa'da oturuyorum akrabağmın tavsiyesiyle gittim. Ikinci seansıma giricem suan için bir sıkıntı yok dökülmelerim gayet güzel gidiyor sadece sorum şu
Cihazları ince tüyleri görüyormu?

Iyi gunler inci hanim bende arkadaslarmin tavsiyesi üzerine basladm. Sonuctan cok memnunum. Yuzum belim ve gogus aramdaki ince tuylere kadar cok iyi sonuc aldm. Hatta batık sorunlarim coktu onlardan ve batik lekelermden bile kurtldm. Zaten orada sze detayli bilgi veriyolar

Teşekkür ederim meltem hanım, şuanki gidişat bile beni mutlu etmeye yetiyor:)

Emin olun sonuc daha da mutlu edicek. . Bncok guvendim onlara kalıcı makyajdayaptirdm islernde cok ustalar :) gonul rahatligiyla tavsiye ederim

merhaba,
bende geçen hafta tüm bacak, genital, koltukaltı ve bel bölgesine alexandrite epicare cihazıyla lazer epilasyon yaptırdım. ten rengim buğday, tüylerim de çok koyu değil. genital bölgeye 10, diğer yerlere 13 le atış yapıldı ve henüz kıllarda hiç bir dökülme olmadı.. elbette bu durum kişiden kişiye göre değişir ama daha önce yaptıran olumlu sonuç alan arkadaşlar hangi seviyede dozun etkili olduğu konusunda bilgi verebilirler mi acaba?

Hangi cihazi kullaniyorlar fiyatlarına baktimda sevgililer gününe kampanya yapmislar tüm vücut1000 tTL demişler..sizde memnun kalmissiniz 6 ay cikmamasida super .güzellik merkezi diye tereddutum var sadece o yüzden cihaz ismini öğrenmek istiyorm su saatte de arayamam orayi çok merak ettim bir yerle anlastm aslinda henüz parayi odemedim.randevumu ertelemek zorunda kaldim.burasi fiyat olarak daha uygun .birde sitedeki mekan bana bornovadaki bir güzellik merkezini hatirlqtti ordaki dekorda birebir ayniydi oranin yan kurulusumu acaba.

selam kızlar, buraları okuyarak bayağı bir zaman geçirdim, balçovada oturduğum için bu civarda baktım. Nutra, Dr. Feza Vardar, heraderma ve novarla görüştüm. Hepsinden fiyat da aldım, verdikleri bilgiler de yeterliydi diyebilirim, Dr.Feza epilasyon ve bu alanda kullanılan tüm cihazlarla ilgili çok detaylı bilgi verdi, alexandrite kullanıyorlar. Ancak tam karar verememiştim. Ama dün gelen mesajla kararım netleşti, 10 Marta kadar Dr. Fezanın orada dünya kadınlar gününe özel %30 indirim uygulanıyormuş, ay başında maaşımı alınca başlıyorum..size de bilgi veririm, lazer epilasyon düşünen varsa fırsatı kaçırmasın diye yazıyorum

Ben 2 gün önce a plus poliklinikte basladim.saolsunlar lazerden sonraki günde arayip nasil olduğumu sordular.cildim asidi hassas olduğu için hala kil koklerim kirmizi benek benek şuan bepantene suruyrum.bir haftaya geçeceğini söylediler .tüm vücut basladim 2 saat lazer surdu.diot cihaziyla yaptiriyorm.inşallah kurtulurum 6 seans olarak anlastim.her ay sonucu merak eden olursa yazicam bende .yazin yapmadiklarini söylediler.zaten 3. Seansim olucak benim haziranda en son olucak temmuz ağustos yok eylül sonu gibi olur dedi bayan 3. Seanstab sonra da 2 ay normal bence ancak cikar çoğu dokulmus olur herhalde.inşallah kurtuluruz hepimiz.

MERHABA ÜCRETLER NASIL ACABA..KAÇ AY DEVAM ETTİNİZ..

8.seansım bitti. aylık paket olarak aldım komple. 1500tlydi. 6 aydan sonrası %50 indirimli. şimdi fiyatlar değişti mi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…