• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

Bornovadakiyle gorusmustum doktor yok suan demişlerdi bana ne zaman gelir dediğimde bu hafta içi gelir dediler makineye bakabilirmiyim dediğimde mediostardi sanirim yanlis hatirlamiyorsam.mekan pek içime sinmemisti deneme atisida yapmadilar o yüzden yaptirmamistim.

Ben hic gorusmeye gitmedim ama burda bazilari begendigini soylemisti. Bnmde 2ay icnde bi yer bulmam lazm, degstrmeye karar verdim artk medidermi. Gittign bi yer olursa burdan haberleselim cnm

Ben hic gorusmeye gitmedim ama burda bazilari begendigini soylemisti. Bnmde 2ay icnde bi yer bulmam lazm, degstrmeye karar verdim artk medidermi. Gittign bi yer olursa burdan haberleselim cnm
Tamam canim acaip kararsiz kaldim heradermaya gitmicem fiyati pahali buldum aklimda 2 yer var şuan clinic a plus ve nurtasystem ikisinden birine gidicem kesin .cumartesi başlamak istiyorum .clinic a plus lumenis kkullaniyormus .fiyatida uygun geldi oraya gidenlerden yorum yazan olursa sevinirim gitmelimiyim memnunmusunuz

izmirde serena diyorum arkadaşlar. 2 makinaları var. alex ve diyot. çok güzel yönlendiriyorlar. ben bizzat gittim, çok memnunum. gidip konuşun, durumu anlatın.

burdan da bizi bilgiledirin kızlar :)

ben de aynı yerde yaptırdım, daha önce de yazmıştım. gayet memnunun. bitti bitecek :) kızlar hem de klinik burası, çok temiz gerçekten.

bugun regl olduğum ıcın başlayamadım yaptırmaya ve subat 16 sına gün aldım.clınıc a plus poliklinikte alsancakta yaptırmaya karar verdım.görüştüm uzman doktor saolsun cok ılgılendı benımle.özellıkle yapacak olan kız cok dürüst davrandı 2 kişi gittik bız bana senin ust bacakta su kısımları görmeyebılır sarı dedı.arkadaşıma senın ust bacağı hıc görmez dedı bızde boşuna para odememek ıcın arkadaşımda ust bacağı almadık.ben kendım ıcın aldım cunku görebılcek yerlerı gorsun doksun kalanı kalır belkı onlarıda döker dokmesede ınceltır dıye duşundum.6 seans 1800 pesın olarak konuşuldu.gayet hıjyen geldı bana.o kadar sordugum soruları büyük bir sabirla cevapladılar.aradıgım lumenıs cıhazının olduğunu gördüm.içime sindi.koltukaltım cok cok az oldugu ıcın göbek hedıyesıde yaptılar bana.gidip memnun olmayan varsa bu merkezden subatın 16 sına kadar lütfen bana yazsın.parayı o gun oducem çünkü :)

Medislim´in rica etsem adresini alabilirmiyim burdan ya da özelden bana ulasirsaniz sevinirim. Umarim dediginiz gibi Türkiye´ye geldikce yapar. :KK43: Tesekkürler.
Medislim izmir diye google'a yazınca ilk çıkan. Alsancak Gazi ilkokulun hemen karşısında altında ayakkabıcı var.

Canim genelde her yer hemen hemen oyle oluyor ben diyelimki 5-6 seans yaptirdiniz aradan 5-6 ay geçti hic yaptirmadiginiz andaki durumu öğrenmek isterim şahsen çünkü önemli olan biraktiktan sonra cikmamasi.bnde hata yapip IPL yaptirmistm onda bile yaptirirken gayet iyiydi ama 2 ay ara verince cikmaya başladılar ve şuan sanki hiic yaptirmamis gibi eski hali aynen.
selam canım:KK54: kontrole gittiğimde büyük ihtimalle bir daha yapmaya gerek kalmayacak dedi :KK71:doktor çünkü çok güzel dökülmüş dedi eğer 2 ay sonra falan çıkmaya başlarsa yine gel dedi gerçi benim asıl amacım kararmayı geçirmekti o da baya bir azaldı ama tamamen geçmedi bide ben sadece 1 seans ve 1de kontrol seansı yaptırdım galiba 3 tam seansta falan kararma geçiyormuş. IPLe keşke hiç bulaşmasaydın tatlım :KK35:çünkü çok yerden araştırdım IPL gerçek lazer değil yani tamam tüyleri döküyor ama yeterli düzeyde enerji ile çalışmadığından köklere etki etmiyor. Düşük güçte olduğundan zaten doktor olmayan yerlerde kullanılıyor uzun süre etkili epilasyon diyorlar ona. ben bir arkadaşmdan duydum o da aleksandrt ile yaptrmş onun baya da bi geçmişti üstünden yani 8 9 ay fln galiba hiç kıl tüy kalmamış çok memnundu:rolleyes: galiba kişiden kişiye farklı etki edebiliyor ben bikini bölgesine de düşünmeye başladım açıkçası :KK66:en azndan 2 3 kez yaptırırım büyük bölümü gider

selam canım:KK54: kontrole gittiğimde büyük ihtimalle bir daha yapmaya gerek kalmayacak dedi :KK71:doktor çünkü çok güzel dökülmüş dedi eğer 2 ay sonra falan çıkmaya başlarsa yine gel dedi gerçi benim asıl amacım kararmayı geçirmekti o da baya bir azaldı ama tamamen geçmedi bide ben sadece 1 seans ve 1de kontrol seansı yaptırdım galiba 3 tam seansta falan kararma geçiyormuş. IPLe keşke hiç bulaşmasaydın tatlım :KK35:çünkü çok yerden araştırdım IPL gerçek lazer değil yani tamam tüyleri döküyor ama yeterli düzeyde enerji ile çalışmadığından köklere etki etmiyor. Düşük güçte olduğundan zaten doktor olmayan yerlerde kullanılıyor uzun süre etkili epilasyon diyorlar ona. ben bir arkadaşmdan duydum o da aleksandrt ile yaptrmş onun baya da bi geçmişti üstünden yani 8 9 ay fln galiba hiç kıl tüy kalmamış çok memnundu:rolleyes: galiba kişiden kişiye farklı etki edebiliyor ben bikini bölgesine de düşünmeye başladım açıkçası :KK66:en azndan 2 3 kez yaptırırım büyük bölümü gider
2-3 le bıtebılıyomu .ben 6 seans ıcın anlaştım suan polıklınıkle dıot ıcın.onda bıle 6-8 dıyorlar ya bıtmez gıbı gelıyo 6 da ama ıplye bır hata yaparak başlamıştım önceden 12 seans boyunca cekmedıgım kalmadı dıyebılırım.parayı pesın odemıstım enerjıyı cok dusuk kullanıyordu merkez 20-22 arası bır kere benım zorumda orda artık 6. seansımda musterılerın ıcınde bağırdım ben 6 olucak 1 tane bıle dokulmedı mıllet 6 da yarısınndan cogunu dokebılıyor dıye .o zaman 33 e çıkardılar dereceyı makıne patladı lazer esnasında kalan kısmı ertesı gun yıne dusuk yaptılar.paramı verın 5 seans dokulmedı ama yapan ugrasan kışı hatırına alın o 5 seans ıcınden kalan paramı verın dedım.ıade yapmıyoruz ıstemıyorsanız gelmeyın dedıler.seans anında ısını duzgun yapan 2 eleman vardı duzgun makıne olsa emınım bıtmıstı benım onlara hadı bıtmedımı neden bu kaadr uzun surdu dıye kapı tıklatılıyodu seansta.kapı tıklatmada yıne benım bağırmam sonucu oldu musterılerın ıcınde.seanstayım ve cat kapı açılıp odaya gırıyolardı.bende bagrmıstım .bı kapıyı tıklatsaydınız barı böyle gırılırmı dıye ondan sonrada tık tık hep.onada kızdm ama anlamadılar.yazın dahı yaptırdım butun yazı kot gıyerek gecırdım yeterkı bıtsın dıye yok bıtmedı.ve ızmırde bunu yapan yerın 3 guzellık merkezı subesı var subelerde gayet lüks ısım vermek ıstemıyorum kötülemek anlamında ama böyle seylere ıplde ben maruz kaldım. ıpl sadece kıl köklerımı zayıflattı bırebır aynen eskı gıbı çıkıyor ancak kıl kökundekı o şeffaf sey yok artık daha az acı oluyo bu yüzden.belkı daha cabuk bıter ınsallah.

OTE="kavunluvotka, post: 38809359, member: 531617"]canım merhaba eğer lazer tüylerimi fazla görmüyor diyorsan sana 10 numara bir iğneli epilasyoncu önerebilirim... ben bazı yerlerime yaptırdım zamanında acaip memnunum bana göre izmirin değil türkiyenin en iyi iğneli epilasyoncusu...lazerden arta kalan tüylerimi ileride kendisine iğneli ile aldırıcam... :)
Cok arastirdim inan.ama bir yer bulamadm ignelide İzmir ucyolda bulmustm denemeyaptirdim bbacağa aci lazerden az hissettim diyebilirim ama iz kaldi allahtan 5-6 tüy denetmistim.bana onerirsen çok mutlu olurum inş.fiyatta uygundur[/QUOTE]

canımcım merhaba... sana şiddetle göztepede münevver epilasyonu öneriyorum... ben yüz ve bel için gitmiştim... bel hassas bir bölge ancak cillop gibi oldu...acaip memnun kaldım.... şimdi ufak tefek işim düşerse oraya gidiyorum devamlı... düşün ben bostanlıdan gidiyorum... hiç durma koşa koşa git... başka yerlerde zaman ve para harcama... fiyat konusuna gelirsek ben izmirde 2 tane tane adı çok duyulmuş olan iğneli epilasyon uzmanına gittim... fiyat yarı yarıyaydı ancak ben ghiç memnun kalmadım... yaptıracağın yerdeki tüylerini uzat işlem yapma bir süre... esra hanım seni yönlendirir zaten... karşıyaka mavisehirden genç uzun boylu bir bayan geliyormuş, sizi önerdi bana de...o anlar ;)

Cok arastirdim inan.ama bir yer bulamadm ignelide İzmir ucyolda bulmustm denemeyaptirdim bbacağa aci lazerden az hissettim diyebilirim ama iz kaldi allahtan 5-6 tüy denetmistim.bana onerirsen çok mutlu olurum inş.fiyatta uygundur

canımcım merhaba... sana şiddetle göztepede münevver epilasyonu öneriyorum... ben yüz ve bel için gitmiştim... bel hassas bir bölge ancak cillop gibi oldu...acaip memnun kaldım.... şimdi ufak tefek işim düşerse oraya gidiyorum devamlı... düşün ben bostanlıdan gidiyorum... hiç durma koşa koşa git... başka yerlerde zaman ve para harcama... fiyat konusuna gelirsek ben izmirde 2 tane tane adı çok duyulmuş olan iğneli epilasyon uzmanına gittim... fiyat yarı yarıyaydı ancak ben ghiç memnun kalmadım... yaptıracağın yerdeki tüylerini uzat işlem yapma bir süre... esra hanım seni yönlendirir zaten... karşıyaka mavisehirden genç uzun boylu bir bayan geliyormuş, sizi önerdi bana de...o anlar :KK66:[/QUOTE]
hatay amerıkan kolejı karsısı orayla gıttım esra hanımla bızzat görüştüm.gercekten uzman bırı her halınden bellı ama fıyatı cok yüksek soyledı bana.yapılan ıse göre normal aslıdna tek tek ugrasıyo emek var ortada ama ben calısmadıgım ıcın suan ekonomik yer bakıyordum .su 6 seansım bıtsın yüzde 80 bıtcek ya kalanları orda yaptırayım o zaman ben netten bulmusutm tavsıye yoktu madem sende memnunsun kalan yüzde yırmı ıcın ordayım :) esra hanım bana koltukaltı bır seans 1.5 saat sürer 250 tl demıstı.bel bende ıstıyorum orayı yaptırabılırım bır dahakı ay aslında lazerde anlaşmadım o bolgeyı fıyatı sorduğumda 350 demıstı polıklınık e ben belı sarı cıkıyo dıye bır yıldır almıyorum tek seansta bıter çokta yok zten de ben takıntılıyım :) bel rısklı degılmı ama sınırlerın yogun gectıgı yer lazer neysede ıgnede skıntı olmuyo dımı

Siyahsiyahsimsiyah Siyahsiyahsimsiyah evet amerikan koleji karşısı...ben sorun yaşamadım...sadece diğer bölgelere göre daha fazla acıtıyor...dayanıklı olman lazım biraz...ben ki acıya cok dayanıklıyım , ben bile zor dayandım...ama sonuç harika oldu... Evet diğer yerlere göre fiyat biraz yüksek ancak diğer yerlere ucuz diye gidip somuç alamayan çok arkadaşım oldu...onları gördükten sonra ben riske atmam.bence 1-2 ay geç git para biriktir işini doğru yapan bir yere git derim...ben esra hanımdan önce kadınlarklubunde adı çok geçen bir iğneli epilasyoncu bir bayana gittim...daha ucuz dediler...ancak ben hiç memnun kalmadım... Düşünürsen o yer evime çok daha yakın ve çok daha ucuz...gitsem oraya giderim...lakin ben hiç mi hiç memnun kalmadım...bostanlıdan göztepeye gidiyorum...okadar yolu tepiyorum....ama sonuç önemli...verdiğin paraya değmesi önemli...bence aklında soru işareti kalmasın...zaten esra hanımın annesi iğneli epilasyon işinde öncü uzmanlardan...her işin bir raici vardır... sırf daha çok müşteri çekebilmek için o raici gereğinden daha çok aşağılara çeken insanlara ben bedavaya hizmet verseler bile güvenmem...güvenemem...esra hanım iğne ile kıl köküne girdiği zaman kılın yandığını bile bariz hissediyorum...diğer yerde bu olmamıştı bile... İz yok, acı yok diyen yerlere kesinlikle inanma...kılın köküne iğne ile giriyorsun ve yakıyorsun...boru değil yani...orada elbette bir kabuklanma olacak... kurcalamayacaksın ,kabuğu yolmayacaksın...o zamanla geçecek...iz kalmayacak...ufak tefek iz kalsa dahi zamanla kaybolacak...Ucuz etin yahnisi yavan olur derler... Üç kuruş az vereceğim diye daha çok borçlu çıkma sonra...ki diğer ucuza işlem yapıyorum diyen yerlerin strateji herzaman budur... Sevgiler...

Çok OTE="kavunluvotka, post: 39176461, member: 531617"] Siyahsiyahsimsiyah Siyahsiyahsimsiyah evet amerikan koleji karşısı...ben sorun yaşamadım...sadece diğer bölgelere göre daha fazla acıtıyor...dayanıklı olman lazım biraz...ben ki acıya cok dayanıklıyım , ben bile zor dayandım...ama sonuç harika oldu... Evet diğer yerlere göre fiyat biraz yüksek ancak diğer yerlere ucuz diye gidip somuç alamayan çok arkadaşım oldu...onları gördükten sonra ben riske atmam.bence 1-2 ay geç git para biriktir işini doğru yapan bir yere git derim...ben esra hanımdan önce kadınlarklubunde adı çok geçen bir iğneli epilasyoncu bir bayana gittim...daha ucuz dediler...ancak ben hiç memnun kalmadım... Düşünürsen o yer evime çok daha yakın ve çok daha ucuz...gitsem oraya giderim...lakin ben hiç mi hiç memnun kalmadım...bostanlıdan göztepeye gidiyorum...okadar yolu tepiyorum....ama sonuç önemli...verdiğin paraya değmesi önemli...bence aklında soru işareti kalmasın...zaten esra hanımın annesi iğneli epilasyon işinde öncü uzmanlardan...her işin bir raici vardır... sırf daha çok müşteri çekebilmek için o raici gereğinden daha çok aşağılara çeken insanlara ben bedavaya hizmet verseler bile güvenmem...güvenemem...esra hanım iğne ile kıl köküne girdiği zaman kılın yandığını bile bariz hissediyorum...diğer yerde bu olmamıştı bile... İz yok, acı yok diyen yerlere kesinlikle inanma...kılın köküne iğne ile giriyorsun ve yakıyorsun...boru değil yani...orada elbette bir kabuklanma olacak... kurcalamayacaksın ,kabuğu yolmayacaksın...o zamanla geçecek...iz kalmayacak...ufak tefek iz kalsa dahi zamanla kaybolacak...Ucuz etin yahnisi yavan olur derler... Üç kuruş az vereceğim diye daha çok borçlu çıkma sonra...ki diğer ucuza işlem yapıyorum diyen yerlerin strateji herzaman budur... Sevgiler...[/QUOTE]
Cok haklisin şöyleki ben gittiğim donemde esra hanim dksi 2.5 TL denyyapıyordu ben o donem başka bir yere gittim dksi 2 TL den ve bacagimi dusunuyordum komple bana hergun 1 saat calisabiliriz çünkü vucuduna akim vericez yoksa sisersin dedi guvendm deneme yaptirdim 5-6 kökte ve iz kaldi iyiki deneme yaptirmisim.gitmedim bir daha bende esra hanima gidebilmek için bornovadan gittim metro oradan otobüs bir buçuk saat yol.ama sonucta bitcek diye düşündüm. Sen sanirim bursa Aysel epilasyondan bahsediyosyb karsiyakada onla telefonda konuştum ama gorusmeye gitmemiştim.calissam para biriktirirdm ama şuan belirli bir miktar param var lazer için ayirdigim harici 200 TL var bel için yeter inş. Gideyim oraya bi daha.çok saol :)

Çok OTE="kavunluvotka, post: 39176461, member: 531617"] Siyahsiyahsimsiyah Siyahsiyahsimsiyah evet amerikan koleji karşısı...ben sorun yaşamadım...sadece diğer bölgelere göre daha fazla acıtıyor...dayanıklı olman lazım biraz...ben ki acıya cok dayanıklıyım , ben bile zor dayandım...ama sonuç harika oldu... Evet diğer yerlere göre fiyat biraz yüksek ancak diğer yerlere ucuz diye gidip somuç alamayan çok arkadaşım oldu...onları gördükten sonra ben riske atmam.bence 1-2 ay geç git para biriktir işini doğru yapan bir yere git derim...ben esra hanımdan önce kadınlarklubunde adı çok geçen bir iğneli epilasyoncu bir bayana gittim...daha ucuz dediler...ancak ben hiç memnun kalmadım... Düşünürsen o yer evime çok daha yakın ve çok daha ucuz...gitsem oraya giderim...lakin ben hiç mi hiç memnun kalmadım...bostanlıdan göztepeye gidiyorum...okadar yolu tepiyorum....ama sonuç önemli...verdiğin paraya değmesi önemli...bence aklında soru işareti kalmasın...zaten esra hanımın annesi iğneli epilasyon işinde öncü uzmanlardan...her işin bir raici vardır... sırf daha çok müşteri çekebilmek için o raici gereğinden daha çok aşağılara çeken insanlara ben bedavaya hizmet verseler bile güvenmem...güvenemem...esra hanım iğne ile kıl köküne girdiği zaman kılın yandığını bile bariz hissediyorum...diğer yerde bu olmamıştı bile... İz yok, acı yok diyen yerlere kesinlikle inanma...kılın köküne iğne ile giriyorsun ve yakıyorsun...boru değil yani...orada elbette bir kabuklanma olacak... kurcalamayacaksın ,kabuğu yolmayacaksın...o zamanla geçecek...iz kalmayacak...ufak tefek iz kalsa dahi zamanla kaybolacak...Ucuz etin yahnisi yavan olur derler... Üç kuruş az vereceğim diye daha çok borçlu çıkma sonra...ki diğer ucuza işlem yapıyorum diyen yerlerin strateji herzaman budur... Sevgiler...
Cok haklisin şöyleki ben gittiğim donemde esra hanim dksi 2.5 TL denyyapıyordu ben o donem başka bir yere gittim dksi 2 TL den ve bacagimi dusunuyordum komple bana hergun 1 saat calisabiliriz çünkü vucuduna akim vericez yoksa sisersin dedi guvendm deneme yaptirdim 5-6 kökte ve iz kaldi iyiki deneme yaptirmisim.gitmedim bir daha bende esra hanima gidebilmek için bornovadan gittim metro oradan otobüs bir buçuk saat yol.ama sonucta bitcek diye düşündüm. Sen sanirim bursa Aysel epilasyondan bahsediyosyb karsiyakada onla telefonda konuştum ama gorusmeye gitmemiştim.calissam para biriktirirdm ama şuan belirli bir miktar param var lazer için ayirdigim harici 200 TL var bel için yeter inş. Gideyim oraya bi daha.çok saol :)[/QUOTE]

Anladım canım.evet o yerden bahsetttim... Sen bilirsin.."biz burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz...herkes istediği yere gitmekte denemekte özgür....benim beğenmediğimi sen beğenebilirsin tabi...belli olmaz...git görüş yorum al...bel bölgesine gelince evet acıyan bir bölge...bir sürü sinir geçiyor...kayıt altına alınmış bir zararı var mı bilmiyorum...ben duymadım ... Yaşayan olmuşmudur bilemem...ben yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım.her bünye, fizik farklı...sizde ne olur bilemem...bazen bir ağrı kesici alıyor insan , o bile kişiden kişiye göre farklı farklı yan etkiler yaparken kiminde hiç birsey yapmıyor... Bu gibi uygulamaları kişi düşünüp araştırıp yaptırmalı...herkesin kendi sorumluluğunda. Burada insanlar deneyimlerini paylaşıyor malum...ama esra hanım düzgün ve yaptıgı işi bilen bir bayan... Ben memnun kaldım ve memnuniyetimi paylaşıyorum...gerisi size kalmış...sizde yan etkisi olur mu olmaz mı bilemem... Ha hassas yapım var, agrı eşiğim düşük,sinirlerin yoğun geçtiği bir alan olduğu için risk alamam derseniz yaptırmayın... Bacaklarınıza yaptırırısınız parça parça...İşte böyle... İstiyorsanız gidin aysel epilasyonla da konusun... Madam janine var alsancakda ona da bakın... Karar verin...Oralara gidip iyi şeyler yazanlar da var...ben memnun kalmadım diye kötülemek de saçma, benim kriterlerime göre münevver epilasyon bir adım önde hepsinden...ama acı ve yan etki olayı kişiden kişiye göre değişir...bunun için hiç birsey diyemem...Size kolay gelsin... Umarım yan etkisiz , sonuçları güzel bir epilasyon süreci geçiririsiniz... Hoşçakalın...

Cok haklisin şöyleki ben gittiğim donemde esra hanim dksi 2.5 TL denyyapıyordu ben o donem başka bir yere gittim dksi 2 TL den ve bacagimi dusunuyordum komple bana hergun 1 saat calisabiliriz çünkü vucuduna akim vericez yoksa sisersin dedi guvendm deneme yaptirdim 5-6 kökte ve iz kaldi iyiki deneme yaptirmisim.gitmedim bir daha bende esra hanima gidebilmek için bornovadan gittim metro oradan otobüs bir buçuk saat yol.ama sonucta bitcek diye düşündüm. Sen sanirim bursa Aysel epilasyondan bahsediyosyb karsiyakada onla telefonda konuştum ama gorusmeye gitmemiştim.calissam para biriktirirdm ama şuan belirli bir miktar param var lazer için ayirdigim harici 200 TL var bel için yeter inş. Gideyim oraya bi daha.çok saol :)

Anladım canım.evet o yerden bahsetttim... Sen bilirsin.."biz burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz...herkes istediği yere gitmekte denemekte özgür....benim beğenmediğimi sen beğenebilirsin tabi...belli olmaz...git görüş yorum al...bel bölgesine gelince evet acıyan bir bölge...bir sürü sinir geçiyor...kayıt altına alınmış bir zararı var mı bilmiyorum...ben duymadım ... Yaşayan olmuşmudur bilemem...ben yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım.her bünye, fizik farklı...sizde ne olur bilemem...bazen bir ağrı kesici alıyor insan , o bile kişiden kişiye göre farklı farklı yan etkiler yaparken kiminde hiç birsey yapmıyor... Bu gibi uygulamaları kişi düşünüp araştırıp yaptırmalı...herkesin kendi sorumluluğunda. Burada insanlar deneyimlerini paylaşıyor malum...ama esra hanım düzgün ve yaptıgı işi bilen bir bayan... Ben memnun kaldım ve memnuniyetimi paylaşıyorum...gerisi size kalmış...sizde yan etkisi olur mu olmaz mı bilemem... Ha hassas yapım var, agrı eşiğim düşük,sinirlerin yoğun geçtiği bir alan olduğu için risk alamam derseniz yaptırmayın... Bacaklarınıza yaptırırısınız parça parça...İşte böyle... İstiyorsanız gidin aysel epilasyonla da konusun... Madam janine var alsancakda ona da bakın... Karar verin...Oralara gidip iyi şeyler yazanlar da var...ben memnun kalmadım diye kötülemek de saçma, benim kriterlerime göre münevver epilasyon bir adım önde hepsinden...ama acı ve yan etki olayı kişiden kişiye göre değişir...bunun için hiç birsey diyemem...Size kolay gelsin... Umarım yan etkisiz , sonuçları güzel bir epilasyon süreci geçiririsiniz... Hoşçakalın...[/QUOTE]

Siyahsiyahsimsiyah Siyahsiyahsimsiyah ayrıca herseyden önemlisi eğer yaşınız 18den küçükse ailenize danışmadan güzellik merkezlerine işlem yaptırmak için gitmeyin. Çok ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz...
Örneğin aklınızdan geçen bazı sorularınızın muhattabı işlem yaptıracagınız epilasyon uzmanı ve doktorlardır...bel bölgesine yaptırsam birşey olur mu gibi bir sorunun cevabını size ne ben ne de bir başka kullanıcı verebılır... Vermek çok ama çok yanlış olur zaten... Örneğin siyatiği veya bel fıtığı olan birinin beline iğneli epilasyon yaptırması zararlı mı değil mi bunu ancak uygulamaya yapacak uzman ve doktor cevaplayabilir. Ya da sağlıklı biri beline iğneli epilasyon yaptırınca felç olur mu bunun cevabını bir doktor ve uygulamayı yapacak uzman verebilir...benim bir sıkıntı yaşamamış olmam sizin de yaşamayacağınız anlamına gelmez... Her bünye her fizik birbirinden farklıdır...her bedenin yapılan uygulamaya vereceği tepki de birbirinden farklıdır... Aklınızdaki sağlık içerikli soruları lütfen bir doktora yönlendirin... Uygulama yaptırıp yaptırmama Kararınızı ona göre verin...
Ayrıca biz burada sadece memnun kaldığımız lazer epilasyon ve iğneli epilasyon yerlerini paylaşıyoruz... Ancak kimse bir yerine herhangi bir uygulama yaptırınca yan etkisi olur mu olmaz mı bilemez ve bu konuda fikir yürütüp karşısındaki kişiyi yönlendiremez... Bizler doktor yada epilasyoncu değiliz...sadece sizin gibi müşteriyiz... Bilgi alanımız da kısıtlı.örneğin böyle bir platformda size kullandığım ilacı asla tavsiye etmem ancak memnun olduğum doktoru tavsiye edebilirim...Aynı şekilde gittiğim lazer ve iğneli epilasyon uzmanını tavsiye ederim ancak bazı bölgelere yapılan uygulamalar yan etkiler doğurur mu doğurmaz mı bu konuda asla yorum yapmam...
Aklınızdaki soruları bir doktora ve epilasyon uzmanına mutlaka yönlendirin lütfen...bizler burada sadece aldığımız hizmetten memnun kaldığımız ve memnun kalmadığımız yerleri paylaşıyoruz... Bizler uzman değil sadece sizin gibi birer müşteriyiz... Güzellik biz kadınları mutlu etsede hayatta hiçbirşey saglıktan daha kıymetli değildir...unutmayın

Çok OTE="kavunluvotka, post: 39176461, member: 531617"] Siyahsiyahsimsiyah Siyahsiyahsimsiyah evet amerikan koleji karşısı...ben sorun yaşamadım...sadece diğer bölgelere göre daha fazla acıtıyor...dayanıklı olman lazım biraz...ben ki acıya cok dayanıklıyım , ben bile zor dayandım...ama sonuç harika oldu... Evet diğer yerlere göre fiyat biraz yüksek ancak diğer yerlere ucuz diye gidip somuç alamayan çok arkadaşım oldu...onları gördükten sonra ben riske atmam.bence 1-2 ay geç git para biriktir işini doğru yapan bir yere git derim...ben esra hanımdan önce kadınlarklubunde adı çok geçen bir iğneli epilasyoncu bir bayana gittim...daha ucuz dediler...ancak ben hiç memnun kalmadım... Düşünürsen o yer evime çok daha yakın ve çok daha ucuz...gitsem oraya giderim...lakin ben hiç mi hiç memnun kalmadım...bostanlıdan göztepeye gidiyorum...okadar yolu tepiyorum....ama sonuç önemli...verdiğin paraya değmesi önemli...bence aklında soru işareti kalmasın...zaten esra hanımın annesi iğneli epilasyon işinde öncü uzmanlardan...her işin bir raici vardır... sırf daha çok müşteri çekebilmek için o raici gereğinden daha çok aşağılara çeken insanlara ben bedavaya hizmet verseler bile güvenmem...güvenemem...esra hanım iğne ile kıl köküne girdiği zaman kılın yandığını bile bariz hissediyorum...diğer yerde bu olmamıştı bile... İz yok, acı yok diyen yerlere kesinlikle inanma...kılın köküne iğne ile giriyorsun ve yakıyorsun...boru değil yani...orada elbette bir kabuklanma olacak... kurcalamayacaksın ,kabuğu yolmayacaksın...o zamanla geçecek...iz kalmayacak...ufak tefek iz kalsa dahi zamanla kaybolacak...Ucuz etin yahnisi yavan olur derler... Üç kuruş az vereceğim diye daha çok borçlu çıkma sonra...ki diğer ucuza işlem yapıyorum diyen yerlerin strateji herzaman budur... Sevgiler...
Cok haklisin şöyleki ben gittiğim donemde esra hanim dksi 2.5 TL denyyapıyordu ben o donem başka bir yere gittim dksi 2 TL den ve bacagimi dusunuyordum komple bana hergun 1 saat calisabiliriz çünkü vucuduna akim vericez yoksa sisersin dedi guvendm deneme yaptirdim 5-6 kökte ve iz kaldi iyiki deneme yaptirmisim.gitmedim bir daha bende esra hanima gidebilmek için bornovadan gittim metro oradan otobüs bir buçuk saat yol.ama sonucta bitcek diye düşündüm. Sen sanirim bursa Aysel epilasyondan bahsediyosyb karsiyakada onla telefonda konuştum ama gorusmeye gitmemiştim.calissam para biriktirirdm ama şuan belirli bir miktar param var lazer için ayirdigim harici 200 TL var bel için yeter inş. Gideyim oraya bi daha.çok saol :)[/QUOTE]

Anladım canım.evet o yerden bahsetttim... Sen bilirsin.."biz burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz...herkes istediği yere gitmekte denemekte özgür....benim beğenmediğimi sen beğenebilirsin tabi...belli olmaz...git görüş yorum al...bel bölgesine gelince evet acıyan bir bölge...bir sürü sinir geçiyor...kayıt altına alınmış bir zararı var mı bilmiyorum...ben duymadım ... Yaşayan olmuşmudur bilemem...ben yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım.her bünye, fizik farklı...sizde ne olur bilemem...bazen bir ağrı kesici alıyor insan , o bile kişiden kişiye göre farklı farklı yan etkiler yaparken kiminde hiç birsey yapmıyor... Bu gibi uygulamaları kişi düşünüp araştırıp yaptırmalı...herkesin kendi sorumluluğunda. Burada insanlar deneyimlerini paylaşıyor malum...ama esra hanım düzgün ve yaptıgı işi bilen bir bayan... Ben memnun kaldım ve memnuniyetimi paylaşıyorum...gerisi size kalmış...sizde yan etkisi olur mu olmaz mı bilemem... Ha hassas yapım var, agrı eşiğim düşük,sinirlerin yoğun geçtiği bir alan olduğu için risk alamam derseniz yaptırmayın... Bacaklarınıza yaptırırısınız parça parça...İşte böyle... İstiyorsanız gidin aysel epilasyonla da konusun... Madam janine var alsancakda ona da bakın... Karar verin...Oralara gidip iyi şeyler yazanlar da var...ben memnun kalmadım diye kötülemek de saçma, benim kriterlerime göre münevver epilasyon bir adım önde hepsinden...ama acı ve yan etki olayı kişiden kişiye göre değişir...bunun için hiç birsey diyemem...
ayrıca herseyden önemlisi eğer yaşınız 18den küçükse ailenize danışmadan güzellik merkezlerine işlem yaptırmak için gitmeyin. Çok ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz...
Örneğin aklınızdan geçen bazı sorularınızın muhattabı işlem yaptıracagınız epilasyon uzmanı ve doktorlardır...bel bölgesine yaptırsam birşey olur mu gibi bir sorunun cevabını size ne ben ne de bir başka kullanıcı verebılır... Vermek çok ama çok yanlış olur zaten... Örneğin siyatiği veya bel fıtığı olan birinin beline iğneli epilasyon yaptırması zararlı mı değil mi bunu ancak uygulamaya yapacak uzman ve doktor cevaplayabilir. Ya da sağlıklı biri beline iğneli epilasyon yaptırınca felç olur mu bunun cevabını bir doktor ve uygulamayı yapacak uzman verebilir...benim bir sıkıntı yaşamamış olmam sizin de yaşamayacağınız anlamına gelmez... Her bünye her fizik birbirinden farklıdır...her bedenin yapılan uygulamaya vereceği tepki de birbirinden farklıdır... Aklınızdaki sağlık içerikli soruları lütfen bir doktora yönlendirin... Uygulama yaptırıp yaptırmama Kararınızı ona göre verin...
Ayrıca biz burada sadece memnun kaldığımız lazer epilasyon ve iğneli epilasyon yerlerini paylaşıyoruz... Ancak kimse bir yerine herhangi bir uygulama yaptırınca yan etkisi olur mu olmaz mı bilemez ve bu konuda fikir yürütüp karşısındaki kişiyi yönlendiremez... Bizler doktor yada epilasyoncu değiliz...sadece sizin gibi müşteriyiz... Bilgi alanımız da kısıtlı.örneğin böyle bir platformda size kullandığım ilacı asla tavsiye etmem ancak memnun olduğum doktoru tavsiye edebilirim...Aynı şekilde gittiğim lazer ve iğneli epilasyon uzmanını tavsiye ederim ancak bazı bölgelere yapılan uygulamalar yan etkiler doğurur mu doğurmaz mı bu konuda asla yorum yapmam...
Aklınızdaki soruları bir doktora ve epilasyon uzmanına mutlaka yönlendirin lütfen...bizler burada sadece aldığımız hizmetten memnun kaldığımız ve memnun kalmadığımız yerleri paylaşıyoruz... Bizler uzman değil sadece sizin gibi birer müşteriyiz... Güzellik biz kadınları mutlu etsede hayatta hiçbirşey saglıktan daha kıymetli değildir...unutmayın

Merhaba arkadaşlar, uzun uzun arastirdiktan sonra izmirde bir merkezde lazer epilasyona basladim ama beklenmedik is teklifiyle istanbula tasiniyorum. Sadece 1seans gittigim komple bitene kadar paket aldigim için, bu paketi daha uygun fiyata devretmek istiyorum. Merkezde diode ve alex var, ben ilk seansta alexe girmiştim, istediginize girebiliyorsunuz. Ilgilenen olur mu acaba?

E="kavunluvotka, post: 39188198, member: 531617"]Cok haklisin şöyleki ben gittiğim donemde esra hanim dksi 2.5 TL denyyapıyordu ben o donem başka bir yere gittim dksi 2 TL den ve bacagimi dusunuyordum komple bana hergun 1 saat calisabiliriz çünkü vucuduna akim vericez yoksa sisersin dedi guvendm deneme yaptirdim 5-6 kökte ve iz kaldi iyiki deneme yaptirmisim.gitmedim bir daha bende esra hanima gidebilmek için bornovadan gittim metro oradan otobüs bir buçuk saat yol.ama sonucta bitcek diye düşündüm. Sen sanirim bursa Aysel epilasyondan bahsediyosyb karsiyakada onla telefonda konuştum ama gorusmeye gitmemiştim.calissam para biriktirirdm ama şuan belirli bir miktar param vlazer için ayirdigim harici 200 TL var bel için yeter inş. Gideyim oraya bi daha.çok saol :)[/QUOTE]

Anladım canım.evet o yerden bahsetttim... Sen bilirsin.."biz burada tecrübelerimizi paylaşıyoruz...herkes istediği yere gitmekte denemekte özgür....benim beğenmediğimi sen beğenebilirsin tabi...belli olmaz...git görüş yorum al...bel bölgesine gelince evet acıyan bir bölge...bir sürü sinir geçiyor...kayıt altına alınmış bir zararı var mı bilmiyorum...ben duymadım ... Yaşayan olmuşmudur bilemem...ben yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım.her bünye, fizik farklı...sizde ne olur bilemem...bazen bir ağrı kesici alıyor insan , o bile kişiden kişiye göre farklı farklı yan etkiler yaparken kiminde hiç birsey yapmıyor... Bu gibi uygulamaları kişi düşünüp araştırıp yaptırmalı...herkesin kendi sorumluluğunda. Burada insanlar deneyimlerini paylaşıyor malum...ama esra hanım düzgün ve yaptıgı işi bilen bir bayan... Ben memnun kaldım ve memnuniyetimi paylaşıyorum...gerisi size kalmış...sizde yan etkisi olur mu olmaz mı bilemem... Ha hassas yapım var, agrı eşiğim düşük,sinirlerin yoğun geçtiği bir alan olduğu için risk alamam derseniz yaptırmayın... Bacaklarınıza yaptırırısınız parça parça...İşte böyle... İstiyorsanız gidin aysel epilasyonla da konusun... Madam janine var alsancakda ona da bakın... Karar verin...Oralara gidip iyi şeyler yazanlar da var...ben memnun kalmadım diye kötülemek de saçma, benim kriterlerime göre münevver epilasyon bir adım önde hepsinden...ama acı ve yan etki olayı kişiden kişiye göre değişir...bunun için hiç birsey diyemem...
ayrıca herseyden önemlisi eğer yaşınız 18den küçükse ailenize danışmadan güzellik merkezlerine işlem yaptırmak için gitmeyin. Çok ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz...
Aklınızdaki soruları bir doktora ve epilasyon uzmanına mutlaka yönlendirin lütfen...bizler burada sadece aldığımız hizmetten memnun kaldığımız ve memnun kalmadığımız yerleri paylaşıyoruz... Bizler uzman değil sadece sizin gibi birer müşteriyiz... Güzellik biz kadınları mutlu etsede hayatta hiçbirşey saglıktan daha kıymetli değildir...unutmayın[/QUOTE]
Canim çok saol.bel bölgesievet fazla hassas sinir yyoğun korkuyorum o bölgeden o yüzden sirle devam etcem o bölgeye ben.zaten 3 ayda bir aliyorum çok geç cikiyo sari ciktigindan lazer yaptiramiyorm bu yüzden iğneli düşünmüştüm. riske atmak istemiyorum.28 yasindayim.şöyle düşündüm gittiğiniz yerle görüştümesra hanim ggerçekten uzman bu konuda çok içimesinmisti ama fiyat yuksek diye yaptiramadim simdilik.bbirde bana dediki doğumdan sonra cikabilir ama yapilan kok cikmaz yeni kil koku oluşabilir tabi bunu allah bilir dedi.dürüstdavrandi bbende simdilik bir poliklinikle anlastim 6 seans lazeri. Yüzde 80 biter dediler kalanları esra hanima gidip iğneli yaptiricam.o zamana kadar parada biriktirir yüzde yüz kurtulurum bu killardan inşallah :) esra hanim genitale iğneli yapmiyorum sinir yoğun ve nemli bölge müsait değil hem de tercih meselesi demişti. Lazer için gorustugumde önceden de yaptirdigin için genitalden yuzde 80 sen fazla sonuç alicaksin müsait dedi.Aysel epilasyon telefonda çok yoğun olduğunu söylemişti bende firsat bulamamistim ama yoğun bir yer istemiyorum aceleye gelmesin.dediğim gibi lazer bitsin esra hanima gidicem simdilik esra hanima annemi goturucem.biyik için.

Back