Bornovadakiyle gorusmustum doktor yok suan demişlerdi bana ne zaman gelir dediğimde bu hafta içi gelir dediler makineye bakabilirmiyim dediğimde mediostardi sanirim yanlis hatirlamiyorsam.mekan pek içime sinmemisti deneme atisida yapmadilar o yüzden yaptirmamistim.Kizlar netsclub dan memnun olan var mi?
Bornovadakiyle gorusmustum doktor yok suan demişlerdi bana ne zaman gelir dediğimde bu hafta içi gelir dediler makineye bakabilirmiyim dediğimde mediostardi sanirim yanlis hatirlamiyorsam.mekan pek içime sinmemisti deneme atisida yapmadilar o yüzden yaptirmamistim.
Tamam canim acaip kararsiz kaldim heradermaya gitmicem fiyati pahali buldum aklimda 2 yer var şuan clinic a plus ve nurtasystem ikisinden birine gidicem kesin .cumartesi başlamak istiyorum .clinic a plus lumenis kkullaniyormus .fiyatida uygun geldi oraya gidenlerden yorum yazan olursa sevinirim gitmelimiyim memnunmusunuzBen hic gorusmeye gitmedim ama burda bazilari begendigini soylemisti. Bnmde 2ay icnde bi yer bulmam lazm, degstrmeye karar verdim artk medidermi. Gittign bi yer olursa burdan haberleselim cnm
Medislim izmir diye google'a yazınca ilk çıkan. Alsancak Gazi ilkokulun hemen karşısında altında ayakkabıcı var.Medislim´in rica etsem adresini alabilirmiyim burdan ya da özelden bana ulasirsaniz sevinirim. Umarim dediginiz gibi Türkiye´ye geldikce yapar.Tesekkürler.
selam canımCanim genelde her yer hemen hemen oyle oluyor ben diyelimki 5-6 seans yaptirdiniz aradan 5-6 ay geçti hic yaptirmadiginiz andaki durumu öğrenmek isterim şahsen çünkü önemli olan biraktiktan sonra cikmamasi.bnde hata yapip IPL yaptirmistm onda bile yaptirirken gayet iyiydi ama 2 ay ara verince cikmaya başladılar ve şuan sanki hiic yaptirmamis gibi eski hali aynen.
2-3 le bıtebılıyomu .ben 6 seans ıcın anlaştım suan polıklınıkle dıot ıcın.onda bıle 6-8 dıyorlar ya bıtmez gıbı gelıyo 6 da ama ıplye bır hata yaparak başlamıştım önceden 12 seans boyunca cekmedıgım kalmadı dıyebılırım.parayı pesın odemıstım enerjıyı cok dusuk kullanıyordu merkez 20-22 arası bır kere benım zorumda orda artık 6. seansımda musterılerın ıcınde bağırdım ben 6 olucak 1 tane bıle dokulmedı mıllet 6 da yarısınndan cogunu dokebılıyor dıye .o zaman 33 e çıkardılar dereceyı makıne patladı lazer esnasında kalan kısmı ertesı gun yıne dusuk yaptılar.paramı verın 5 seans dokulmedı ama yapan ugrasan kışı hatırına alın o 5 seans ıcınden kalan paramı verın dedım.ıade yapmıyoruz ıstemıyorsanız gelmeyın dedıler.seans anında ısını duzgun yapan 2 eleman vardı duzgun makıne olsa emınım bıtmıstı benım onlara hadı bıtmedımı neden bu kaadr uzun surdu dıye kapı tıklatılıyodu seansta.kapı tıklatmada yıne benım bağırmam sonucu oldu musterılerın ıcınde.seanstayım ve cat kapı açılıp odaya gırıyolardı.bende bagrmıstım .bı kapıyı tıklatsaydınız barı böyle gırılırmı dıye ondan sonrada tık tık hep.onada kızdm ama anlamadılar.yazın dahı yaptırdım butun yazı kot gıyerek gecırdım yeterkı bıtsın dıye yok bıtmedı.ve ızmırde bunu yapan yerın 3 guzellık merkezı subesı var subelerde gayet lüks ısım vermek ıstemıyorum kötülemek anlamında ama böyle seylere ıplde ben maruz kaldım. ıpl sadece kıl köklerımı zayıflattı bırebır aynen eskı gıbı çıkıyor ancak kıl kökundekı o şeffaf sey yok artık daha az acı oluyo bu yüzden.belkı daha cabuk bıter ınsallah.selam canımkontrole gittiğimde büyük ihtimalle bir daha yapmaya gerek kalmayacak dedi doktor çünkü çok güzel dökülmüş dedi eğer 2 ay sonra falan çıkmaya başlarsa yine gel dedi gerçi benim asıl amacım kararmayı geçirmekti o da baya bir azaldı ama tamamen geçmedi bide ben sadece 1 seans ve 1de kontrol seansı yaptırdım galiba 3 tam seansta falan kararma geçiyormuş. IPLe keşke hiç bulaşmasaydın tatlım çünkü çok yerden araştırdım IPL gerçek lazer değil yani tamam tüyleri döküyor ama yeterli düzeyde enerji ile çalışmadığından köklere etki etmiyor. Düşük güçte olduğundan zaten doktor olmayan yerlerde kullanılıyor uzun süre etkili epilasyon diyorlar ona. ben bir arkadaşmdan duydum o da aleksandrt ile yaptrmş onun baya da bi geçmişti üstünden yani 8 9 ay fln galiba hiç kıl tüy kalmamış çok memnundu galiba kişiden kişiye farklı etki edebiliyor ben bikini bölgesine de düşünmeye başladım açıkçası en azndan 2 3 kez yaptırırım büyük bölümü gider
Cok arastirdim inan.ama bir yer bulamadm ignelide İzmir ucyolda bulmustm denemeyaptirdim bbacağa aci lazerden az hissettim diyebilirim ama iz kaldi allahtan 5-6 tüy denetmistim.bana onerirsen çok mutlu olurum inş.fiyatta uygundur[/QUOTE]OTE="kavunluvotka, post: 38809359, member: 531617"]canım merhaba eğer lazer tüylerimi fazla görmüyor diyorsan sana 10 numara bir iğneli epilasyoncu önerebilirim... ben bazı yerlerime yaptırdım zamanında acaip memnunum bana göre izmirin değil türkiyenin en iyi iğneli epilasyoncusu...lazerden arta kalan tüylerimi ileride kendisine iğneli ile aldırıcam... :)
Cok arastirdim inan.ama bir yer bulamadm ignelide İzmir ucyolda bulmustm denemeyaptirdim bbacağa aci lazerden az hissettim diyebilirim ama iz kaldi allahtan 5-6 tüy denetmistim.bana onerirsen çok mutlu olurum inş.fiyatta uygundur
Cok haklisin şöyleki ben gittiğim donemde esra hanim dksi 2.5 TL denyyapıyordu ben o donem başka bir yere gittim dksi 2 TL den ve bacagimi dusunuyordum komple bana hergun 1 saat calisabiliriz çünkü vucuduna akim vericez yoksa sisersin dedi guvendm deneme yaptirdim 5-6 kökte ve iz kaldi iyiki deneme yaptirmisim.gitmedim bir daha bende esra hanima gidebilmek için bornovadan gittim metro oradan otobüs bir buçuk saat yol.ama sonucta bitcek diye düşündüm. Sen sanirim bursa Aysel epilasyondan bahsediyosyb karsiyakada onla telefonda konuştum ama gorusmeye gitmemiştim.calissam para biriktirirdm ama şuan belirli bir miktar param var lazer için ayirdigim harici 200 TL var bel için yeter inş. Gideyim oraya bi daha.çok saol :)[/QUOTE]Çok OTE="kavunluvotka, post: 39176461, member: 531617"]Siyahsiyahsimsiyah evet amerikan koleji karşısı...ben sorun yaşamadım...sadece diğer bölgelere göre daha fazla acıtıyor...dayanıklı olman lazım biraz...ben ki acıya cok dayanıklıyım , ben bile zor dayandım...ama sonuç harika oldu... Evet diğer yerlere göre fiyat biraz yüksek ancak diğer yerlere ucuz diye gidip somuç alamayan çok arkadaşım oldu...onları gördükten sonra ben riske atmam.bence 1-2 ay geç git para biriktir işini doğru yapan bir yere git derim...ben esra hanımdan önce kadınlarklubunde adı çok geçen bir iğneli epilasyoncu bir bayana gittim...daha ucuz dediler...ancak ben hiç memnun kalmadım... Düşünürsen o yer evime çok daha yakın ve çok daha ucuz...gitsem oraya giderim...lakin ben hiç mi hiç memnun kalmadım...bostanlıdan göztepeye gidiyorum...okadar yolu tepiyorum....ama sonuç önemli...verdiğin paraya değmesi önemli...bence aklında soru işareti kalmasın...zaten esra hanımın annesi iğneli epilasyon işinde öncü uzmanlardan...her işin bir raici vardır... sırf daha çok müşteri çekebilmek için o raici gereğinden daha çok aşağılara çeken insanlara ben bedavaya hizmet verseler bile güvenmem...güvenemem...esra hanım iğne ile kıl köküne girdiği zaman kılın yandığını bile bariz hissediyorum...diğer yerde bu olmamıştı bile... İz yok, acı yok diyen yerlere kesinlikle inanma...kılın köküne iğne ile giriyorsun ve yakıyorsun...boru değil yani...orada elbette bir kabuklanma olacak... kurcalamayacaksın ,kabuğu yolmayacaksın...o zamanla geçecek...iz kalmayacak...ufak tefek iz kalsa dahi zamanla kaybolacak...Ucuz etin yahnisi yavan olur derler... Üç kuruş az vereceğim diye daha çok borçlu çıkma sonra...ki diğer ucuza işlem yapıyorum diyen yerlerin strateji herzaman budur... Sevgiler...
Cok haklisin şöyleki ben gittiğim donemde esra hanim dksi 2.5 TL denyyapıyordu ben o donem başka bir yere gittim dksi 2 TL den ve bacagimi dusunuyordum komple bana hergun 1 saat calisabiliriz çünkü vucuduna akim vericez yoksa sisersin dedi guvendm deneme yaptirdim 5-6 kökte ve iz kaldi iyiki deneme yaptirmisim.gitmedim bir daha bende esra hanima gidebilmek için bornovadan gittim metro oradan otobüs bir buçuk saat yol.ama sonucta bitcek diye düşündüm. Sen sanirim bursa Aysel epilasyondan bahsediyosyb karsiyakada onla telefonda konuştum ama gorusmeye gitmemiştim.calissam para biriktirirdm ama şuan belirli bir miktar param var lazer için ayirdigim harici 200 TL var bel için yeter inş. Gideyim oraya bi daha.çok saol :)
Cok haklisin şöyleki ben gittiğim donemde esra hanim dksi 2.5 TL denyyapıyordu ben o donem başka bir yere gittim dksi 2 TL den ve bacagimi dusunuyordum komple bana hergun 1 saat calisabiliriz çünkü vucuduna akim vericez yoksa sisersin dedi guvendm deneme yaptirdim 5-6 kökte ve iz kaldi iyiki deneme yaptirmisim.gitmedim bir daha bende esra hanima gidebilmek için bornovadan gittim metro oradan otobüs bir buçuk saat yol.ama sonucta bitcek diye düşündüm. Sen sanirim bursa Aysel epilasyondan bahsediyosyb karsiyakada onla telefonda konuştum ama gorusmeye gitmemiştim.calissam para biriktirirdm ama şuan belirli bir miktar param var lazer için ayirdigim harici 200 TL var bel için yeter inş. Gideyim oraya bi daha.çok saol :)[/QUOTE]Çok OTE="kavunluvotka, post: 39176461, member: 531617"]Siyahsiyahsimsiyah evet amerikan koleji karşısı...ben sorun yaşamadım...sadece diğer bölgelere göre daha fazla acıtıyor...dayanıklı olman lazım biraz...ben ki acıya cok dayanıklıyım , ben bile zor dayandım...ama sonuç harika oldu... Evet diğer yerlere göre fiyat biraz yüksek ancak diğer yerlere ucuz diye gidip somuç alamayan çok arkadaşım oldu...onları gördükten sonra ben riske atmam.bence 1-2 ay geç git para biriktir işini doğru yapan bir yere git derim...ben esra hanımdan önce kadınlarklubunde adı çok geçen bir iğneli epilasyoncu bir bayana gittim...daha ucuz dediler...ancak ben hiç memnun kalmadım... Düşünürsen o yer evime çok daha yakın ve çok daha ucuz...gitsem oraya giderim...lakin ben hiç mi hiç memnun kalmadım...bostanlıdan göztepeye gidiyorum...okadar yolu tepiyorum....ama sonuç önemli...verdiğin paraya değmesi önemli...bence aklında soru işareti kalmasın...zaten esra hanımın annesi iğneli epilasyon işinde öncü uzmanlardan...her işin bir raici vardır... sırf daha çok müşteri çekebilmek için o raici gereğinden daha çok aşağılara çeken insanlara ben bedavaya hizmet verseler bile güvenmem...güvenemem...esra hanım iğne ile kıl köküne girdiği zaman kılın yandığını bile bariz hissediyorum...diğer yerde bu olmamıştı bile... İz yok, acı yok diyen yerlere kesinlikle inanma...kılın köküne iğne ile giriyorsun ve yakıyorsun...boru değil yani...orada elbette bir kabuklanma olacak... kurcalamayacaksın ,kabuğu yolmayacaksın...o zamanla geçecek...iz kalmayacak...ufak tefek iz kalsa dahi zamanla kaybolacak...Ucuz etin yahnisi yavan olur derler... Üç kuruş az vereceğim diye daha çok borçlu çıkma sonra...ki diğer ucuza işlem yapıyorum diyen yerlerin strateji herzaman budur... Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?