• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

evet ilk seanstı benm şifa hastane olduğu için ben tercih ettm bide bana yakın olduğu için çok memnunum şimdilik valla 3 buçuk hafta falan oldu bnm yaptıralı 2 3 gün sonra kontrol seansı var çok ince kıllar tek tük kaldı geriye şifayla görüşeceksenz 1 hafta önceden randevu alın çünkü çok yoğunlar
Canim genelde her yer hemen hemen oyle oluyor ben diyelimki 5-6 seans yaptirdiniz aradan 5-6 ay geçti hic yaptirmadiginiz andaki durumu öğrenmek isterim şahsen çünkü önemli olan biraktiktan sonra cikmamasi.bnde hata yapip IPL yaptirmistm onda bile yaptirirken gayet iyiydi ama 2 ay ara verince cikmaya başladılar ve şuan sanki hiic yaptirmamis gibi eski hali aynen.

Selam arkadaşlar ben istanbulda 2 seans alsancak serena da 4 seans soprano ice yaptırdım neredeyse hepsi bitti diyebilirim tavsiye ediyorum kesinlikle

Merhabalar,
Ben yaklasik 12 seans sadece koltuk alti icin mediderm e gidiyorum. Tuylerde incelme var fakat 4ay boyunca gitmesem yine baya cikmis oluyo. Yaklasik 6-8 seansta bitebilecegi soylenmisti ustelik. Ne yapsam bilemedim, sizce baska yere mi gitmeliyim?

Kötülemek ocomera, post: 38898795, member: 652972"]Merhabalar,
Ben yaklasik 12 seans sadece koltuk alti icin mediderm e gidiyorum. Tuylerde incelme var fakat 4ay boyunca gitmesem yine baya cikmis oluyo. Yaklasik 6-8 seansta bitebilecegi soylenmisti ustelik. Ne yapsam bilemedim, sizce baska yere mi gitmeliyim?[/QUOTE]
Kotulemek istemiyorum belirttiğiniz yeri ama bizim komsu oraya gidiyor tam 4 yildir üstelik her seansta 600 tüm vücut verdiğini söyledi tüm vucuta ek o tüm kolda yaptiriyor gevende bana killarini gösterdi simsiyah cikiyor hala ama yüzde 60 gibi bi dökülme olduğunu söyledi yüzde50 dden biraz fazla dedi bende 4 yil çok degilmi verdiğin paraya yazik dedim calisiyorm 3-4 ayda bir gidiyor 3-4 ay rahat ediyorum napim dedi.bence başka merkez bak derim gerçi herkesin kili tüyü farklı ama sizdede etki etmicek gibi yoruma bakilirsa

İçeOTE="drn35, post: 38896890, member: 652952"]Selam arkadaşlar ben istanbulda 2 seans alsancak serena da 4 seans soprano ice yaptırdım neredeyse hepsi bitti diyebilirim tavsiye ediyorum kesinlikle[/QUOTE]
İce sadece bir seans koltukaltı yaptirdim 3 ay önce 70 TL verdim tek seans İzmirde sadece n..polklinikte var görünüyor du nette orda yaptirdim ben bilmediğim başka yeri varsa oraylada goruseyim fiyat tum vücut seans basi 600 demişti pahali geldi gitmedm bi daha .ama ilk seansta baya incelmisti killar ama sonuc icin ilk 3 seans onemli bncede birde biraktiktan sonra 5-6 ay sonrasi cikiyomu cikmiyomu o önemli benim için.

ÖzürTE="drn35, post: 38896890, member: 652952"]Selam arkadaşlar ben istanbulda 2 seans alsancak serena da 4 seans soprano ice yaptırdım neredeyse hepsi bitti diyebilirim tavsiye ediyorum kesinlikle[/QUOTE]
Ozur dilerim yeri yeni gördüm orasida benim dediğim yerin şubesi onada görüşmeye gitmeden aradigimda ogrendm

İğneli ="cocoost: 38899783, member: 652972"]Keske kesin sonc alan birileri yardimci olsa :KK43: acaba bu asamadan sonra igneli fayda eder mi[/QUOTE]
İgneli kesin cozumde iyi yer bulmak lazim iz kalmamali.ben hatayda bir merkezle görüştüm dksj 2 tldi 5-6 kilda denettim bacakta iz kaldi .başka bir merkezle görüştüm yine İzmir hatayda dksj 2.5 tldi kadin kesinn iz kalmaz kac yildir isin içindeym dedi koltuk altim az olmasina ragmen 1.5 saat surer tek seans 250 dedi.ve genitale yapmiyorm sinirler yogun dedi.felc olunabilir yaptirma iğneli oraya dedi

İğneli ="cocoost: 38899783, member: 652972"]Keske kesin sonc alan birileri yardimci olsa :KK43: acaba bu asamadan sonra igneli fayda eder mi
İgneli kesin cozumde iyi yer bulmak lazim iz kalmamali.ben hatayda bir merkezle görüştüm dksj 2 tldi 5-6 kilda denettim bacakta iz kaldi .başka bir merkezle görüştüm yine İzmir hatayda dksj 2.5 tldi kadin kesinn iz kalmaz kac yildir isin içindeym dedi koltuk altim az olmasina ragmen 1.5 saat surer tek seans 250 dedi.ve genitale yapmiyorm sinirler yogun dedi.felc olunabilir yaptirma iğneli oraya dedi[/QUOTE]

Ben karsiyakali bi bayan duymustum igneli icin ama su an adini hatrlayamadm. İgneli olursa ona gidecegm. Ama ilk alex de basladgm icin sorun olur mu bilmiyorum

Bence E="cocomera, post: 38899868, member: 652972"]İgneli kesin cozumde iyi yer bulmak lazim iz kalmamali.ben hatayda bir merkezle görüştüm dksj 2 tldi 5-6 kilda denettim bacakta iz kaldi .başka bir merkezle görüştüm yine İzmir hatayda dksj 2.5 tldi kadin kesinn iz kalmaz kac yildir isin içindeym dedi koltuk altim az olmasina ragmen 1.5 saat surer tek seans 250 dedi.ve genitale yapmiyorm sinirler yogun dedi.felc olunabilir yaptirma iğneli oraya dedi[/QUOTE]

Ben karsiyakali bi bayan duymustum igneli icin ama su an adini hatrlayamadm. İgneli olursa ona gidecegm. Ama ilk alex de basladgm icin sorun olur mu bilmiyorum[/QUOTE]
Bence olmaz ignelide sari siyah beyaz turuncu kalin orta kalin hepsine oluyomjs sadece ince killarda zor demişti bana kadin pahalj diye yaptiramadm ben. Lazer sonrasi kalanlari yaptiricam bi liste yazcam simdi bunlardan gorursen merkezlerde haber verirsen sevinirim :)

Candela
Alma lasere soprano
Lumenis
Cynosure
Palomar
Cutera
Solta medical
Sciton
Deca
Lasercope
Asclepian
Kizlar uzun arastirmalarim sonucu orijinal makinelerde yazan markalarin bu cihaz marlalari olduğunu öğrendim. Nette sitede buldum çoğu ABD İsrail menseili Almanya İngiltere italyadanda var bunlar dişinda olan piyasada bulunan cihazlar uzakdoğu cin mali olduğundan bahsetmiş yanabilirsinz yanmasanjz bile dökülse bile tekrar cikacaktir gibi bilgilendirme yapmis.ben her görüşme yaptigim yerde makineyi gorebilirmiyim diyip listemi cikartip makine inceliyorm neten resimleride var cep telimde .diğer markalari kötülemek istemiyorum belki bilmeden kötü makine almislardir ucuz diye bilemem ama nette bulduğum kendiminde yaptirmayi düşün düğüm cihazları sizle belki bir faydam olur amacıyla paylaşmak istedim.sunuda soylim.bu bilgiye baktigim site guvendigim bir siteydi .artik ne kadar doğru bilemiyorum yinede insan kandiriyosa gunahi kendine olsun ben sadece arastirmalarim sonucu doğru olduğunu düşündüm.hatta bir merkezle görüştüğüm de soprano cihazi vardi inceledim.tipik sorunlu müşteri modunda :) doktor bana dediki basliklardan anliyormsun hayir nette bulduğum bilgilerle orjinal olmayan cihaz olmasın diye kontrol sadece dedim.gerçek lazer basliginin cami kristal değil safir camdir dedi.orijinal cihaz alip baslik değişimine gelindiğinde ucuz diye kristal alıyorlar işletmeler ve sonra safir gibi etkisi olmuyor dedi.yapan kişi önemli evet ama cihazda önemli cilt sonuçta buda en önemli şey.

Sunuda söyleyeyim ben bu bilgileri nette buldum yazan kişi belki çok önceden yazmistir guncelleme yapilmamistir belki .belkide sonrasında yeni orijinal makineler üretilmiş tir bunu bilemem.sitede boyle marka vermek yasakmi bilmiyorum ama ben iyi niyetimle faydali olabileceğini dusundugum için paylaşmak istedim.bu diye sonuçta bilgi paylasimj yardim için var ve objektif olmaya calistim.yarin birgün basim agirsin istemem.gittiğiniz yerlerde İzmirde bu cihazlardan görürseniz bNada haber verin kizlar :) allaha emanet olun.son 2-3 gün içinde karar verip başlamam lazim paket degil seans alicam.yoksa yazin çok rahat edemicem.

Candela
Alma lasere soprano
Lumenis
Cynosure
Palomar
Cutera
Solta medical
Sciton
Deca
Lasercope
Asclepian
Kizlar uzun arastirmalarim sonucu orijinal makinelerde yazan markalarin bu cihaz marlalari olduğunu öğrendim. Nette sitede buldum çoğu ABD İsrail menseili Almanya İngiltere italyadanda var bunlar dişinda olan piyasada bulunan cihazlar uzakdoğu cin mali olduğundan bahsetmiş yanabilirsinz yanmasanjz bile dökülse bile tekrar cikacaktir gibi bilgilendirme yapmis.ben her görüşme yaptigim yerde makineyi gorebilirmiyim diyip listemi cikartip makine inceliyorm neten resimleride var cep telimde .diğer markalari kötülemek istemiyorum belki bilmeden kötü makine almislardir ucuz diye bilemem ama nette bulduğum kendiminde yaptirmayi düşün düğüm cihazları sizle belki bir faydam olur amacıyla paylaşmak istedim.sunuda soylim.bu bilgiye baktigim site guvendigim bir siteydi .artik ne kadar doğru bilemiyorum yinede insan kandiriyosa gunahi kendine olsun ben sadece arastirmalarim sonucu doğru olduğunu düşündüm.hatta bir merkezle görüştüğüm de soprano cihazi vardi inceledim.tipik sorunlu müşteri modunda :) doktor bana dediki basliklardan anliyormsun hayir nette bulduğum bilgilerle orjinal olmayan cihaz olmasın diye kontrol sadece dedim.gerçek lazer basliginin cami kristal değil safir camdir dedi.orijinal cihaz alip baslik değişimine gelindiğinde ucuz diye kristal alıyorlar işletmeler ve sonra safir gibi etkisi olmuyor dedi.yapan kişi önemli evet ama cihazda önemli cilt sonuçta buda en önemli şey.

Mediderm de candela vardi canim, baska dikkat etmedim. Gorursem haberdar ederim senide ;)

TE="fistikli_lokum, post: 38915703, member: 652972"]Mediderm de candela vardi canim, baska dikkat etmedim. Gorursem haberdar ederim senide :KK66:[/QUOTE]
saol canim ama oalex cihazi ben dhaacok diot olan soprano ve lumenis ariyorum ozellikle.

Candela
Alma lasere soprano
Lumenis
Cynosure
Palomar
Cutera
Solta medical
Sciton
Deca
Lasercope
Asclepian
Cabim bende dusunuyorum ya lazeri genital ve koltuk alti genital 140 koltukalti 50 dediler hastene de yaptirmayi dusunuyorum makinelri cynosure bilemedim yani gitsem mi gitmsemmi

[QUObir"delimavi 35, post: 38942545, member: 524595"]Cabim bende dusunuyorum ya lazeri genital ve koltuk alti genital 140 koltukalti 50 dediler hastene de yaptirmayi dusunuyorum makinelri cynosure bilemedim yani gitsem mi gitmsemmi[/QUOTE]
Ben bir poliklinikler görüştüm hera dermayla bana sadece genital 120 dedi.pahali geldi acikcasi başka yer bakicam önyüzden .senin dediğin makine Alex diye biliyorum nette bulduğum kadarıyla bu makinelerin FDA onayi var yani gerçek lazer dokuldumu cikmaz yanma olayi olmaz yapan kisiyede bagli tabi uzman doktor olmadan yapilamaz bu makinelerle .ama diğer makinelerin onay belgesi olmadigi için yanma riski olabilir etkileri geçicidir tekrar edebilir diye nette yaziyor ve görüştügum yerlerde söyledi.bence git makine FDA onayli ama dikkat et önce makineye bak sonra netten resmine bakarak makineyiiincele.öyle başla derim ben öyle yapiyorm.hatta 2 merkez sen makineden anliyosun galiba deyip kayit yapmadigimiz kişilere gostermiyoruz dediler bende görmeden yaptiramam diyip cikmistim.ben 1.5 sene boşa IPL te gittiğimi anlayınca paranoyak derecede arastirmaya başladı.artik çok tedbirli davraniyorm .kimsede madur olmasin inşallah.bu isi yapan yerlerde dürüst olsun kisa zamanda cok para kazanmak için insanların ciltlerini riske atmasinlar.bubyuzden iyice arastirmak lazim.bide su var birkaç yerle görüş o makine için Alex beni gorurmu diye sor tek bir yere bagli kalma.görmezse boşa paran gider.ben mesela belki bu günekadar 15 bbelki de daha fazla yerle gorusmusumdur.3 tanesi bana senin üst bacagi diot gormucek dokulmucek su kisimlar diye gösterdiler.benim ince diye hep diot önerdiler uzmanlar bna.

[QUObir"delimavi 35, post: 38942545, member: 524595"]Cabim bende dusunuyorum ya lazeri genital ve koltuk alti genital 140 koltukalti 50 dediler hastene de yaptirmayi dusunuyorum makinelri cynosure bilemedim yani gitsem mi gitmsemmi
Ben bir poliklinikler görüştüm hera dermayla bana sadece genital 120 dedi.pahali geldi acikcasi başka yer bakicam önyüzden .senin dediğin makine Alex diye biliyorum nette bulduğum kadarıyla bu makinelerin FDA onayi var yani gerçek lazer dokuldumu cikmaz yanma olayi olmaz yapan kisiyede bagli tabi uzman doktor olmadan yapilamaz bu makinelerle .ama diğer makinelerin onay belgesi olmadigi için yanma riski olabilir etkileri geçicidir tekrar edebilir diye nette yaziyor ve görüştügum yerlerde söyledi.bence git makine FDA onayli ama dikkat et önce makineye bak sonra netten resmine bakarak makineyiiincele.öyle başla derim ben öyle yapiyorm.hatta 2 merkez sen makineden anliyosun galiba deyip kayit yapmadigimiz kişilere gostermiyoruz dediler bende görmeden yaptiramam diyip cikmistim.ben 1.5 sene boşa IPL te gittiğimi anlayınca paranoyak derecede arastirmaya başladı.artik çok tedbirli davraniyorm .kimsede madur olmasin inşallah.bu isi yapan yerlerde dürüst olsun kisa zamanda cok para kazanmak için insanların ciltlerini riske atmasinlar.bubyuzden iyice arastirmak lazim.bide su var birkaç yerle görüş o makine için Alex beni gorurmu diye sor tek bir yere bagli kalma.görmezse boşa paran gider.ben mesela belki bu günekadar 15 bbelki de daha fazla yerle gorusmusumdur.3 tanesi bana senin üst bacagi diot gormucek dokulmucek su kisimlar diye gösterdiler.benim ince diye hep diot önerdiler uzmanlar bna.[/QUOTE]
Canim ben hastenede yaptiracam medifema hastanesinde gecen gittim gorustum makineleri alex uzman estetisyen yapacak ayrica killarima bakti cabuk sonuz alirsin dedi hem koklu hemde tenim beyaz biraz az benim kadin grnital 6 seans surer ama srnin ki 5 seans da cik rahat biter dedi bi hafta oncr jiletle dedi bakalim bikac gun icinde baslamayi dusunuyom insallah sonuc alirim eger baslarsam sonucu yazacam seans seans

Ben bir poliklinikler görüştüm hera dermayla bana sadece genital 120 dedi.pahali geldi acikcasi başka yer bakicam önyüzden .senin dediğin makine Alex diye biliyorum nette bulduğum kadarıyla bu makinelerin FDA onayi var yani gerçek lazer dokuldumu cikmaz yanma olayi olmaz yapan kisiyede bagli tabi uzman doktor olmadan yapilamaz bu makinelerle .ama diğer makinelerin onay belgesi olmadigi için yanma riski olabilir etkileri geçicidir tekrar edebilir diye nette yaziyor ve görüştügum yerlerde söyledi.bence git makine FDA onayli ama dikkat et önce makineye bak sonra netten resmine bakarak makineyiiincele.öyle başla derim ben öyle yapiyorm.hatta 2 merkez sen makineden anliyosun galiba deyip kayit yapmadigimiz kişilere gostermiyoruz dediler bende görmeden yaptiramam diyip cikmistim.ben 1.5 sene boşa IPL te gittiğimi anlayınca paranoyak derecede arastirmaya başladı.artik çok tedbirli davraniyorm .kimsede madur olmasin inşallah.bu isi yapan yerlerde dürüst olsun kisa zamanda cok para kazanmak için insanların ciltlerini riske atmasinlar.bubyuzden iyice arastirmak lazim.bide su var birkaç yerle görüş o makine için Alex beni gorurmu diye sor tek bir yere bagli kalma.görmezse boşa paran gider.ben mesela belki bu günekadar 15 bbelki de daha fazla yerle gorusmusumdur.3 tanesi bana senin üst bacagi diot gormucek dokulmucek su kisimlar diye gösterdiler.benim ince diye hep diot önerdiler uzmanlar bna.
Canim ben hastenede yaptiracam medifema hastanesinde gecen gittim gorustum makineleri alex uzman estetisyen yapacak ayrica killarima bakti cabuk sonuz alirsin dedi hem koklu hemde tenim beyaz biraz az benim kadin grnital 6 seans surer ama srnin ki 5 seans da cik rahat biter dedi bi hafta oncr jiletle dedi bakalim bikac gun icinde baslamayi dusunuyom insallah sonuc alirim eger baslarsam sonucu yazacam seans seans[/QUOTE]

BendeE="delimavi 35, post: 38951425, member: 524595"]Canim ben hastenede yaptiracam medifema hastanesinde gecen gittim gorustum makineleri alex uzman estetisyen yapacak ayrica killarima bakti cabuk sonuz alirsin dedi hem koklu hemde tenim beyaz biraz az benim kadin grnital 6 seans surer ama srnin ki 5 seans da cik rahat biter dedi bi hafta oncr jiletle dedi bakalim bikac gun icinde baslamayi dusunuyom insallah sonuc alirim eger baslarsam sonucu yazacam seans seans[/QUOTE][/QUOTE]
Bende cildim hassas benim cok her yerde yaptiramam.makine guzel olsa bile takintiliyim ben yapan kisi tecrubeli gelmezse gozume baslamam.tecrube yaninda ben hijyenede cok dikkat ediyorum.ortuler olsun makine basligini siliyormu spatula yenimi hatta kullanilan jel siseden direktmi dokuluyo bardak icine koyuyo bazilari o hijyen gelmiyo mesela.sonra oldu bittiyemi getiriliyor yoksa ciddi anlamda ozenlemi yapiliyor bunlar onemli benim icin guleryuz olmasada olur konusmasada olur benimle yeterki hijyen ve takintili olsun benim gibi.seans sonrasi krem suruyolarmi surulen kremin adi ne diye soruyorum mesela o kremden aliyorum kendi kremimi yanimda goturuyorm ordan surdurtuyorum.nutrasystemle poliklinikle gorusucem aslinda alcancaktakinde sadece koltukalti yaptirmistim seansi 70 tldi.baya dökülüp incelme olmustu soprano ice cihaziydi.alsancak pahali geldi o merkezin karsiyaka şubesiyle gorusucem bide fiyat uygunsa orda baslamayi düşünüyorum en geç c.tesi yaptirmam lazim yoksa ötekiaya kalicak regl olucam.fiyat uygun derse FDA si olduğu için ttüm vücut 250-300 arasi derse tüm vücut baslicam ama daha fazla derse sadece genital yaptiricam şuan param çok değil genital için 6 seans yeter bana.tüm vücut girersem acil is bulucam :)) sonucu yazicam bende burada yazan oldukça.

Back